Na een interventie in een wijk in Parijs die alleen nog maar in naam “Frans” is, werden de politieagenten van de anti-criminaliteitsbrigade (BAC) omringd door een vijandige menigte zwarten: eerste, tweede en derde generatie immigranten.

Een van de politieagenten moest zijn pistool trekken om de zwarte menigte op afstand te houden.

Backup:

Islamisten nemen steeds meer Franse districten over: pact tussen linkse partijen en islamisten

Vorig artikelImam: “Ga als vluchteling naar Europa en bezwanger hun vrouwen!”
Volgend artikelOostenrijk: 10% buitenlanders pleegt 50% van de misdaden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Lijkt me een reclame voor wapenbezit…..als de menigte achteruit deinst omdat een wapen word getrokken….kun je nagaan wat er zou zijn gebeurd als deze agenten geen wapen hadden….bestel maar drie rolstoelen en begeleide hond.

    Helaas voor de burger is die rolstoel en begeleidende hond de enige weg, regeringen hebben liever gehandicapte burgers waar hun bazen aan verdienen dan weerbare burgers waar ze voor hun corruptie verantwoording aan moeten afleggen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in