In de volgende video, vertaald door RAIR , spreekt Jean Messiha, een Egyptisch geboren econoom en politicus in Frankrijk, over de onthoofding van de Franse schoolmeester Samuel Paty eerder deze maand. Messiha maakt bezwaar tegen de classificatie van islamitische terroristen als “islamisten”, die door de elites is gecreëerd. Hij is van mening dat het geweld dat in naam van de islam wordt gepleegd, in feite wordt gepleegd door praktiserende moslims.

Het zelfmoordbeleid van Frankrijk met open grenzen heeft gevaarlijke moslimmigranten verwelkomd, wat heeft geleid tot “een aanzienlijk reservoir van extremisme”. De Franse leiders die doorgaan met het “immigreren van islamitisch radicalisme, wat leidt tot deze barbaarsheid, is verwant aan zelfmoord, en op zijn minst crimineel”, verklaart Messiha.

Zij die vervloeken, aanvallen, met Kalasjnikov of messen moorden, afslachten met kogels of doorgesneden kelen en onthoofden in de naam van Allah of om de profeet te wreken, zijn moslims, en hun godsdienst is de islam.

Het grootste deel moslims in Frankrijk is pro-sharia en steunt geweld tegen degenen die hun religie beledigen, zegt Messiha.

Je hebt een marge die deze barbaarsheid afkeurt en hun religie erdoor bezoedeld vindt. Een aanzienlijk aantal gelooft dat het niet juist is om te doden, maar dat het een begrijpelijk antwoord is op een provocatie… Dat is omdat in de naam van de koran degenen die de islam en Mohammed beledigen, NIET mogen leven”.

Als je wilt beginnen met het oplossen van de problemen die Frankrijk teisteren, “gebruik dan de echte woorden om het kwaad te beschrijven”, stelt Messiha. Bekijk de krachtige video hieronder:

  Frankrijk: gewapende moslim valt kerkgangers aan

Als iedereen die zich schuldig maakt aan islamitische terreurdaden zegt dat ze het in naam van de islam doen, wie zijn wij dan om te zeggen dat ze dat niet doen? – Salman Rushdie

Franse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”

Vorig artikelZweedse staatsmedia weigert de cartoon van Erdogan te publiceren: “Kan beledigend zijn”
Volgend artikelLinkse meutes uiten hun woede op Trump-pop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ‘Islamitisch extremisme’ en ‘gematigde islam’ zijn leugens om af te leiden.

    Er is ÉÉN islam.
    Er is ÉÉN koran.
    Er is ÉÉN hadith.

    Er zullen, zolang de zaken NOG niet (geheel) op scherp staan, niet overal islamitische moordenaars met vuurwapens en messen rondlopen, maar wee als de zaken wel op scherp gaan staan en de moslims zullen gaan kiezen tussen hun gifgeloof en een samenleving met menselijke waardigheid, waarvan ze vele jaren lang alle voordelen hebben genoten, méér dan de oorspronkelijke, gediscrimineerde, oorspronleijke bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in