Een verdeling van mensen in mensen die zich moeten houden aan Coronabeperkingen en mensen die vrijgesteld worden – dat wordt in Denemarken voorgesteld. Als bewijs dat je tot een geprivilegieerde groep behoort die zich vrij in de samenleving mag bewegen, moeten er speciale Covid-paspoorten worden afgegeven.

Ze moeten paspoorten kunnen krijgen waaruit blijkt dat ze zijn ingeënt of onlangs negatief zijn getest op Covid-19. Het geeft de houder het recht om te vliegen, met het openbaar vervoer te reizen en naar evenementen zoals concerten en voetbalwedstrijden te gaan.

Het voorstel verschijnt in het kielzog van enkele particuliere actoren, waaronder luchtvaartmaatschappijen, die aankondigen dat zij alleen klanten – in dit geval luchtreizigers – zullen goedkeuren die kunnen aantonen dat zij tegen het Coronavirus zijn ingeënt.

Dat zou betekenen dat de samenleving weer open gaat, beweert men – in ieder geval voor sommigen. Velen zijn echter sceptisch over het laten vaccineren – in Denemarken maakt een op de vijf zich zorgen over ernstige bijwerkingen van een overhaast ontwikkeld vaccin.

Eerdere vaccinatieschandalen, zoals het schandaal met de Mexicaanse griep, leven in de hoofden van velen voort.

Nauwelijks elke tweede Zweed is bereid zich te laten vaccineren

Maar dit is precies de groep waartoe men toegang wil krijgen, zegt professor Michael Bang Pedersen, een van de mensen achter het initiatief. Door vaccinatie-sceptici de vrijheid te ontnemen die gevaccineerde mensen wel krijgen, hopen ze de sceptici te dwingen toe te geven en gevaccineerd te worden.

“De jonge en gezonde mensen zijn niet zo bezorgd over de infectie omdat ze minder risico lopen op een ernstig verloop van de ziekte, maar tegelijkertijd hebben ze veel meer contacten. Met een Covid-pas kunnen jonge mensen worden duidelijk gemaakt dat als ze in het belang van de samenleving zich laten vaccineren, ze in ruil daarvoor toegang hebben tot vermaak dat ze hebben gemist”, vertelt Bang Pedersen aan Jyllands-Posten.

Een aantal vooraanstaande spelers in het bedrijfsleven, de amusements- en de sportwereld in Denemarken zou het voorstel steunen, evenals een aantal partijen in het Deens parlement. De conservatieven gaan zelfs zover dat ze de verdeling van het Deense volk in een a- en b-team “een briljant idee” noemen.

Het voorstel is een verdere ontwikkeling van een beperkte Covid-pas die de Denen kunnen downloaden en laat zien als men negatief heeft getest op Covid-19. Dat paspoort is echter slechts zeven dagen geldig en wordt, in tegenstelling tot wat nu wordt voorgesteld, niet geassocieerd met formele voorrechten.

Deense minister van Immigratie geeft toe dat het integratiebeleid een “fiasco” is – eist remigratie

Vorig artikelTrump: De Democraten hebben bedrog gepleegd
Volgend artikelMoslimschoolkinderen worden verdacht van de onthoofding van Samuel Paty
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Mijn broertje heeft zo’n corona test gehad (leger).
  En het schijnt dat hij nou al ruim een week een barstende koppijn heeft na dat ze met dat 20cm. lange stokje tegen ze hersensvlies aangepoerd hebben.

 2. Vrijgemetselde aandeelhouders die het voor het zeggen – willen – hebben. Zo stelde eens een directeur van KLM in een interview: “Uiteindelijk hebben de aandeelhouders het voor het zeggen.” Financieel draagkrachtigen dus met vanzelfsprekend nog andere belangen en onder de hoed van e.o.a. orgaan/bedrijf. China wil, zo zag ik ergens (bron zoek), alle leven op aarde of ging het om alle mensen op aarde voorzien van een streepjescode. Dat is precies ook de natte droom van WEF Schwab en Companen, terwijl Fauchi met een grijns van vermaak op het gezicht heeft verkondigd dat ‘we simpelweg mee moeten doen en geen andere keuze hebben’. Eind 2019 is er vanuit een universiteit in Nederland een ‘verkenning’ gepubliceerd n.a.v. het een en ander aan internationale input met als thema welke methoden te hanteren om de Covid-vaccinatiegraad te optimaliseren d.m.v. ‘beloningssystemen’ en ‘uitsluiting’. Waarschijnlijk geïnspireerd vanuit Event 201. Hetgeen we nu mogen aanschouwen is dat er telkenmale ergens een venster opengaat waaruit een poppetje komt die het volk gaat vertellen over hetgeen er in deze ‘verkenning’ zoal naar voren is gekomen en hetgeen men wil gaan implementeren. Allemaal acteurs om de klaarliggende plannen in de praktijk in te weven. Sommigen mogen dit op persoonlijke titel doen of onder de valse noemer ‘burger initiatief’ (zogenaamd door burgers gedragen – zoals ook gebeurde t.a.v. de zonnepanelenhype). Allemaal spel en doorgestoken kaart. PLANDEMIE.

  Ondertussen:

  Wybren van Haga -26/11/2020
  Verschil tussen dringend advies en plicht inzake mondkapjes blijkt niet te zijn onderzocht!
  https://www.youtube.com/watch?v=FH1Ijl-QaGw

  Cafe Weltschmerz – 25/11/2020
  Het PCR-doek valt’ | Peter Borger en Jorn Lukaszczyk

  ‘Jorn Lukaszczyk in gesprek met moleculair bioloog Peter Borger. Peter diende samen met collega wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CSO van Pfizer) op woensdag 25-11-2020 een retraction verzoek in voor de drosten paper. Deze paper is de wetenschappelijke onderbouwing van de huidige COVID-19 PCR-test. De test waar het huidige wereldwijde beleid op gestoeld is. Verder vertelt Peter ook over het komende vaccin en de eventuele consequenties. Een onderwerp waar de main stream media hopelijk ook overneemt.’
  https://www.youtube.com/watch?v=bcVSwSxDn24

 3. Maarre….jongens; de idioten weten nog steeds niet, dat alles wat gemaakt wordt exact nagemaakt kan worden.

  Stuur er maar eentje, ik maak 10.000 copietjes of meer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in