Fotocollage, Mamadou Ba, via Twitter & SOS! Racism, via Wikimedia © Marya.dubovnickaya (CC BY-SA 3.0)

Tijdens een internetconferentie preekte een Senegalese linkse leider voor zijn publiek dat het noodzakelijk was om blanken te doden.

Tijdens een internetconferentie voor Portugezen, voornamelijk uit Portugal en Brazilië, sprak de zwarte leider van de Portugese tak van SOS Racisme, waar hij zich duidelijk uitsprak dat het nodig was om blanken te doden.

De SOS Racismus leider in Portugal is de Senegalese Mamadou Ba. Voordat hij zich met politieke zaken ging bezighouden, was hij voetbaldoelman. Eerst voor zijn vaderland, daarna voor Portugal waar hij nu woont.

Ba ging tijdens de conferentie door met moorddreigingen op de blanke man:

“Het is noodzakelijk om de blanke man, de moordenaar, de kolonialist en de racist te doden, om een totale ineenstorting van de zwarte politieke strijd te voorkomen”.

Maar Ba lijkt niet met zijn eigen gedachten te komen. Volgens het Portugese dagblad Correio da Manha is het citaat afkomstig van een linkse anti-kolonialist genaamd Frantz Fanon, die pleitte voor geweld tegen de Fransen in Algerije.

Antivita-organisaties

SOS Racismus is een tak van een netwerk met organisaties in vele landen. SOS Racisme werkt samen met ENAR – European Network Against Racism. Deze organisatie werd in de jaren ’80 in Frankrijk opgericht en in Nederland is er een filiaal met de naam “Blijf van mijn makker”. Beide organisaties worden gesponsord door de beruchte “filantroop” George Soros.

De beweging houdt zich onder meer bezig met prediken over “islamofobie”, het recht van Afrikanen om naar Europa te komen en LGBTQ-kwesties.

Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”

  Portugese rechtbank vonnist: PCR-tests "onbetrouwbaar" en quarantaines "onwettig" - totaal zwijgen in mainstream media
Vorig artikelMoslimschoolkinderen worden verdacht van de onthoofding van Samuel Paty
Volgend artikelGreat Reset – Megacities
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Daar hebben ze ongetwijfeld nog geen seconde over na gedacht.
   Waarschijnlijk denken ze dat de staat dat zelf betaald,
   Als er maar genoeg negers in de regering zitten, dan komt het vanzelf wel goed met die uitkering.

 1. “Out of 6,694 hate incidents recorded in Europe and Central Asia last year, 1,704 were anti-Semitic. This was the category with the second-largest number of incidents after 3,033 instances listed under the more general “racism and xenophobia” category.

  The third-largest group was bias based on sexual orientation or gender identity (1,278 cases), followed by bias against Christians (577) and Muslims (511).”

  Bron: The new data was compiled in the annual report by the Office for the Democratic Institutions and Human Rights (ODHIR) of the Organisation for Security and Co-operation in Europe (OSCE).

  En even de verkorte versie: van 6649 gevallen van racisme waren 511 tegen moslims gericht. Ruim 10x zoveel gevallen van racisme was echter tegen blanken, wat niet zo word beschreven maar tussen de regels door kan worden geconcludeerd. Neem daarbij alle geweldsmisdrijven tegen blanken welke ALS ze worden genoteerd en behandeld als zodanig geen tweede benaming van racisme krijgen…..

  Heel kort door de bocht zijn mogelijk 9 op de 10 gevallen van racisme gepleegd door allachtonen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in