Een imam zegt in een preek dat het Coronavirus een “soldaat van Allah” is die is gestuurd om Westerse landen te verwoesten terwijl het geen invloed heeft op moslims.

De islamitische geestelijke Jamil Al-Mutawa zegt dat het virus deel uitmaakt van Allah’s wraak voor het Amerikaanse vredesplan voor het oplossen van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

Kijk hoe iedereen die plannen maakt tegen de Al-Aqsa Moskee aan diggelen wordt geslagen. Dit is de grootheid van Allah! Ze praten over 25 miljoen geïnfecteerde mensen in slechts één van de vijftig staten. Allah zij geprezen! Kijk hoe leeg de Israëlische straten zijn en kijk hoe vol deze moskee is. Laat het Coronavirus los tegen de mensen achter de slechtste deal van de eeuw, zegt Mutawa.

Twee dagen nadat de preek door de aan Hamas geaffilieerde Al-Aqsa TV werd uitgezonden, werden de eerste twee Corona-gevallen in de Gazastrook bevestigd.

Ondertussen liet ook de Tunesische moslim geestelijke Bechir Ben Hassen, die in Frankrijk woont, weinig twijfel bestaan over de vraag waarom het dodelijke virus heeft toegeslagen.

Het virus is een soldaat in het leger van Allah.Vandaag is het mensen aan het vertrappen alsof het insecten zijn, zegt hij.

Ook de mensen in de moslimlanden, van Iran tot Maleisië, Koeweit, Bahrein, Egypte, Libanon en uiteraard de Palestijnen, worden in een alarmerend tempo geteisterd.

De ware betekenis van de epidemieën is een proces van de almachtige Allah en een straf. Een proces voor de gelovigen en een straf voor de zondaar. Als zij standvastig zijn geweest en hun vertrouwen in Allah hebben gesteld, dan zullen zij een enorme beloning ontvangen, en wie in de epidemie sterft, verdient de beloning van het martelaarschap… Als de epidemie ongelovigen schaadt, onder de misbruikers en de agressors, dan is dat een straf… Dit virus is een van de soldaten van de Almachtige Allah, en hij laat het los op degenen die zijn gelovigen aanvallen, beweert de ongeïdentificeerde bovenstaande imam.

  Duits rampenfonds gebruikt voor vluchtelingen: slachtoffers van de watersnoodramp krijgen slechts 300 euro!
Vorig artikelBlanke deugmensen verontschuldigen zich voor de slavernij door zwarten de schoenen te kussen
Volgend artikelMoslims veroveren de straat met massaal gebed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Ja hoor! Laat ALLE moslims lekker bij elkaar komen in of bij de moskee! Geen maskers, Allah zorgt wel! Dat zal lekker opruimen.

    Vooral: moslims mogen geen injecties krijgen en niets vreemd in hun lijf; ook geen levende hersencellen kennelijk….

  2. Die populaire tv-imam is al net zo gek als allah himself.
    Laat álle moslims, écht álle moslims, tezamen komen in hun mosketen en uit alle macht gaan zingen, en spetteren en sputteren met hun kwalsters. Hebben we eindelijk weer eens een ouderwetse voorjaars-opruiming !

  3. Die vraag stel ik mij ook, ook hier alweer een leider die het volk om de tuin leid met te zeggen dat dit het werk van hun god is, het hele corona verhaal is van een heel andere orde, een virus komt niet van een bepaalde god, het is van een satanisch sekte , die alles en iedereen in hun macht willen hebben, het heeft totaal niets te maken met de één of andere religie, het spijtige hieraan is dat ook van deze kant de gewone mensen ook hier weer het slachtoffer zijn, men tracht de mensen over heel de wereld te bedriegen, al zou het virus er echt zijn, het houd geen rekening met, leeftijd, geslacht, religie, het houd met niemand rekening. Dus wat staan ze daar te vertellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in