FENIXX KLASSIEKEN

Een imam zegt in een preek dat het Coronavirus een “soldaat van Allah” is die is gestuurd om Westerse landen te verwoesten terwijl het geen invloed heeft op moslims.

De islamitische geestelijke Jamil Al-Mutawa zegt dat het virus deel uitmaakt van Allah’s wraak voor het Amerikaanse vredesplan voor het oplossen van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

Kijk hoe iedereen die plannen maakt tegen de Al-Aqsa Moskee aan diggelen wordt geslagen. Dit is de grootheid van Allah! Ze praten over 25 miljoen geïnfecteerde mensen in slechts één van de vijftig staten. Allah zij geprezen! Kijk hoe leeg de Israëlische straten zijn en kijk hoe vol deze moskee is. Laat het Coronavirus los tegen de mensen achter de slechtste deal van de eeuw, zegt Mutawa.

Twee dagen nadat de preek door de aan Hamas geaffilieerde Al-Aqsa TV werd uitgezonden, werden de eerste twee Corona-gevallen in de Gazastrook bevestigd.

Ondertussen liet ook de Tunesische moslim geestelijke Bechir Ben Hassen, die in Frankrijk woont, weinig twijfel bestaan over de vraag waarom het dodelijke virus heeft toegeslagen.

Het virus is een soldaat in het leger van Allah.Vandaag is het mensen aan het vertrappen alsof het insecten zijn, zegt hij.

Ook de mensen in de moslimlanden, van Iran tot Maleisië, Koeweit, Bahrein, Egypte, Libanon en uiteraard de Palestijnen, worden in een alarmerend tempo geteisterd.

De ware betekenis van de epidemieën is een proces van de almachtige Allah en een straf. Een proces voor de gelovigen en een straf voor de zondaar. Als zij standvastig zijn geweest en hun vertrouwen in Allah hebben gesteld, dan zullen zij een enorme beloning ontvangen, en wie in de epidemie sterft, verdient de beloning van het martelaarschap… Als de epidemie ongelovigen schaadt, onder de misbruikers en de agressors, dan is dat een straf… Dit virus is een van de soldaten van de Almachtige Allah, en hij laat het los op degenen die zijn gelovigen aanvallen, beweert de ongeïdentificeerde bovenstaande imam.

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

3 REACTIES

  1. Ja hoor! Laat ALLE moslims lekker bij elkaar komen in of bij de moskee! Geen maskers, Allah zorgt wel! Dat zal lekker opruimen.

    Vooral: moslims mogen geen injecties krijgen en niets vreemd in hun lijf; ook geen levende hersencellen kennelijk….

  2. Die populaire tv-imam is al net zo gek als allah himself.
    Laat álle moslims, écht álle moslims, tezamen komen in hun mosketen en uit alle macht gaan zingen, en spetteren en sputteren met hun kwalsters. Hebben we eindelijk weer eens een ouderwetse voorjaars-opruiming !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here