Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

0
3984

FENIXX KLASSIEKEN

Een vooraanstaand lid van de Belgische rechtse partij, Vlaams Belang, zegt dat we dicht bij een burgeroorlog in Europa zouden kunnen zijn.

Lynchpartijen, geweld en vandalisme: etnische stadsguerrilla is slechts voorbode van raciale burgeroorlog in Europa, schrijft Filip Dewinter op Twitter.

De leider van het Vlaams Belang reageerde op Twitter op de rellen na het Franse wereldkampioenschap voetbal, waarbij winkels werden geplunderd, de politie werd aangevallen en honderden gewond raakten.

In zijn tweet voegde hij beelden toe van een blanke die door verschillende migranten wordt overvallen.

Ik denk dat de spanningen alsmaar oplopen. De stadsguerrilla die we nu meemaken – of het nu na de winst van een WK is, of na incidenten met de politie – maakt duidelijk dat alle aanleidingen goed zijn om te rellen, aldus Dewinter in een reactie aan SCEPTR.

We zien een soort van etnische onderkant van de samenleving, die voor galg en rad opgroeit en bijna niets anders meer kent dan rellen, geweld en vandalisme. We zijn terecht gekomen in een prerevolutionaire toestand waarbij men zich via bendevorming en isolatie, aangewakkerd door een radicale islam, organiseert.

Volgens Dewinter is de bedoeling van de aanvallen als volgt. Aanvallen op de politie zijn aanvallen op het gezag van de staat en aanvallen op winkels zijn aanvallen op de blanke cultuur.

De politie wordt geviseerd als symbool van de autoriteit van de staat. De handelszaken die worden geplunderd en gevandaliseerd, zijn symbolen van burgerlijkheid en blanken. Dit etnisch geweld […] kan – en zal – leiden tot een echte burgeroorlog als de overheid de zaken niet meer onder controle heeft, en mensen – aan blanke zijde – gaan rechtstaan. Ik zag afgelopen weekend nog tien-twaalfduizend jonge blanke, jonge voetbalfans zich organiseren.

Complete buurten zijn al buiten de controle van de overheid en de politie omdat islamitische culturele structuren hen hebben ingehaald.

Er zal een moment zijn waarop dit etnische geweld grootschalig zal zijn, dan is er niet veel nodig om de situatie te laten ontploffen, zegt Dewinter.

Asielzoeker weigerde alcoholhoudende zeep te gebruiken – dreigde christenen te vermoorden

NASA rapporteert: Methaan van stortplaatsen erger dan CO2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here