Mahathir Mohamad © OIST / Wikimedia (CC BY 2.0)

De voormalige premier van Maleisië, Mahathir Mohamad, beweert deze donderdag dat moslims het recht hebben om boos te zijn en “miljoenen Fransen te vermoorden” voor de “bloedbaden uit het verleden”. Dit komt na de kritiek van de Franse president Emmanuel Macron op de radicale islam nadat een leraar op school werd onthoofd door een 18-jarige moslim omdat hij in de klas cartoons had laten zien met de profeet Mohammed.

In een serie van 13 tweets haalt Mahathir Mohamad op zijn persoonlijke Twitter-account uit naar de Franse president Emmanuel Macron omdat hij niet “beschaafd” was en omdat hij “zeer primitief was in het beschuldigen van de islamreligie en moslims voor de moord op de beledigende schoolleraar”.

“Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te vermoorden voor de moordpartijen uit het verleden. Maar over het algemeen hebben de moslims de ‘oog om oog’ wet niet toegepast. Moslims doen dat niet. De Fransen zouden dat niet moeten doen. In plaats daarvan zouden de Fransen hun mensen moeten leren om de gevoelens van andere mensen te respecteren”, schrijft hij onder meer.

“Aangezien je alle moslims en de godsdienst van de moslims de schuld hebt gegeven van wat er door één boze persoon is gedaan, hebben de moslims het recht om de Fransen te straffen. De boycot kan de misstanden die de Fransen al die jaren hebben begaan niet compenseren”.

Deze typische islamitische omkering van feiten en “blame the victim” redenering komt in het kielzog van de moslimmoord op de schoolmeester Samuel Paty waarbij hij op open straat in een buitenwijk van Parijs door een 18-jarige Tsjetsjeen onthoofd werd omdat hij tijdens een les cartoons liet zien waarop de pedofiele krijgsprofeet werd afgebeeld.

Hij benadrukt ook dat de kledingvoorschriften van Europese vrouwen in het verleden streng restrictief waren, zoals behalve het gezicht geen enkel deel van het lichaam werd blootgesteld.

“Maar in de loop der jaren worden steeds meer delen van het lichaam blootgesteld. Vandaag de dag bedekt een klein koordje de meest geheime plek, dat is alles. In feite zijn velen in het Westen volledig naakt op bepaalde stranden. Het Westen accepteert dit als normaal. Maar het Westen moet niet proberen dit met geweld op te leggen aan anderen. Dat is de vrijheid van deze mensen ontnemen”, schrijft hij.

“Over het algemeen houdt het Westen zich niet meer aan hun eigen religie. Ze zijn alleen nog maar christenen in naam. Dat is hun recht. Maar ze mogen geen gebrek aan respect tonen voor de waarden van anderen, voor de religie van anderen. Het is een maatstaf voor het niveau van hun beschaving om dit respect te tonen”, voegt hij eraan toe.

Ontvoerd, verkracht, vermoord, op de vuilnisbelt gegooid: Het lot van christelijke kinderen in islamitisch Pakistan

Vorig artikelBeveiligingsbeambte neergestoken op Frans consulaat in Saoedi-Arabië
Volgend artikelMoslimmoorden in Nice beschreven als “horrorscène”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. PRIMA…meneer de “ex-minister ” …houdt u er echter WEL rekening mee dat wij , ALLE niet moslims , het recht hebben om ons zelf tegen geestelijk gestoorden zoals u te beschermen ???

 2. Wij hebben het recht alle moslims om zeep te helpen op de volgende gronden
  –zij hebben 300 millioen plus vermoord
  –millioenen 20-80 millioen slaven genomen
  –het menselijk ras door inteelt en incest gedegenereerd (zie deze ex minister)
  –zij brengen alleen dood, martelen, verkrachting, onrust, burgeroorlog, oorlog aslles wat ieder fatsoenlijk mens tegen de borst stuit.
  –zij hebben nog nooit iets bijgedragen tot de economie,of sociaal welzijn van een land.
  –zij zijn een pest op de wereld, en met de beste wil is er niets goeds van te verwachten, behalve hun dood.
  –waar ze komen, komt misere; nog nooit geluk gebracht.
  –als ik Christelijk was zou ik zeggen: hun plaats van herkomst is de hel; zij zijn des duivels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in