Dramatische politievideo: Machete-aanval op agent in de laatste seconde voorkomen

3
852

De politie van Los Angeles heeft beelden vrijgegeven die laten zien hoe een machete-aanval op een agent op de laatste seconde werd voorkomen.

De 22-jarige dader had eerder een auto-onderdelenwinkel beroofd, waarna getuigen de politie waarschuwden. Zijn ontsnapping in een auto mislukte omdat hij in twee politieauto’s crashte. De achtervolging ging te voet verder toen de bewapende dader plotseling een van de agenten met zijn machete aanviel, schrijft Deutsch.rt.

Volgens de politie heeft het voorval zich reeds op 25 november 2019 voorgedaan en hebben de politieagenten volgens het politierapport verschillende pogingen gedaan om de verdachte, die later werd geïdentificeerd als de 22-jarige Nathaniel Pinnock, met behulp van niet-dodelijke methoden aan te houden. Toen hij echter op het punt stond een agent aan te vallen, openden de politieagenten het vuur en schoten verschillende keren op Pinnock. Hij werd later in het ziekenhuis doodverklaard. De politie-opnames laten zien dat de pistoolschoten op het laatste moment een slachting op de politieman hebben voorkomen. Pinnock stond al met een opgeheven machete voor de man die op de grond lag en stond op het punt om toe te slaan.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here