De clementie die politici, hun media en de politie tegenover niet-Europeanen aan de dag leggen, staat in schril contrast met de strenge straffen die autochtone burgers worden opgelegd voor de kleinste politiek incorrecte schendingen. De conclusie is dat het systeem opzettelijk is gemanipuleerd om de status van etnische Europeanen terug te brengen tot die van kaffers in de Zuid-Afrikaanse apartheid.

Met een chirurgisch masker op als vermomming viel een 23-jarige man in de Zweedse stad Uppsala bijna een dozijn vrouwen aan. Veel van de slachtoffers, die allemaal blank zijn, meldden dat de aanvallen hen kwetsbaar heeft doen voelen en bang om alleen op straat te lopen.

Said Rendi, een Iraanse migrant die profiteert van de grootmoedigheid van het Zweedse roodgroene regime, heeft 11 vrouwen in een reeks aanvallen seksueel misbruikt. Nog steeds vrij, krijgt hij slechts een voorwaardelijke straf. De gewelddadige seksuele plunderaar kreeg 60 uur werkstraf een handdruk van de rechtbank, die het verzoek van de aanklager om hem te deporteren afwees.

Rendi voerde de aanvallen uit tussen 28 januari en 11 februari 2019. De aanvallen varieerden van het grijpen van vrouwen bij hun billen of genitaliën tot twee incidenten die als poging tot verkrachting hadden moeten worden aangemerkt.

Ongelooflijk genoeg heeft de crimineel de misdaden begaan terwijl hij een door de regering ter beschikking gestelde auto gebruikte om voor zijn autistische zoon te zorgen. De auto werd uitgerust met een GPS-tracker, die de politie kon gebruiken om Rendi te koppelen aan alle 11 aanvallen.

Rendi liet naar verluidt een keer DNA achter op een van de jassen van zijn slachtoffer. Met adembenemende chutzpah beweerde zijn door de belastingbetaler gefinancierd juridisch team dat het slachtoffer op een parkbank had gezeten waarop de man had gespuugd.

  Zwarte asielzoeker roept op tot moord op blanke Zweden: "Maak ze tot slaaf of schiet ze dood"

Veel van de slachtoffers van de barbaar getuigden dat de aanvallen hen ertoe hadden aangezet hun gedrag te veranderen, over hun schouders te kijken of te vermijden dat ze naar muziek luisterden als ze alleen waren en zich nerveus voelden als iemand naar hen keek.

Zweden heeft meer dan 200.000 migranten aangemoedigd om naar Zweden te komen. Ambassades in het buitenland, gesteund door overheidsmiddelen, moedigen migranten uit islamitische landen aan om naar Zweden te verhuizen.

Volgens een rapport uit 2018 waren migranten, die ongeveer een kwart van de bevolking van het land uitmaken, verantwoordelijk voor 80 procent van de ernstige seksuele misdrijven, waaronder verkrachtingen en groepsverkrachtingen. Volgens cijfers van de Raad voor Criminaliteitspreventie werd in 2018 een recordaantal van 7.840 verkrachtingen gemeld.

Niemand is zo blind als degenen die het niet willen zien, de onverdraaglijke waarheid is dat blanken die zich er niet toe kunnen brengen om te accepteren dat ze verraden zijn door de politieke elite, de media en de politie, in ontkenning zijn. Noch het nageslacht, noch de kinderen van hun kinderen zullen ooit het verraad van Europese mannen vergeven.

“Zwarte lul is duur!”

Vorig artikelBosnië: Stroper schiet illegale migrant dood
Volgend artikelIn de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. FENIXX !! ????? ik heb mijn favoriete site echt gemist! Wat fijn dat je er weer bent! Ziet er heel mooi uit de site. Goede naam ook. ???‍☠️❤❤❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in