Nadat activisten van de Generation Identitær (Generatie Identiteit) een massief spandoek hadden opgehangen met de tekst “Stop de gebedsoproep!”, om te protesteren tegen een moskee, gingen moslims in auto’s de straten op en speelden islamitische muziek op het hoogste volume.

Het evenement vond plaats in Gellerup, een ‘multiculturele’ buitenwijk in Aarhus.

Op zaterdagochtend kwamen identiteitsactivisten het gettogebied van Gellerup binnen met een gigantische banner met de boodschap: Stop de gebedsoproep! We mogen geen islamitische gebedsoproepen op Deense bodem accepteren.

Kort nadat de bezoekers van de plaatselijke moskee zich bewust werden van het protest, gingen ze de straat op.

Verschillende video’s laten zien hoe moslims rondrijden en verschillende verkeersregels overtreden terwijl ze op het hoogste volume moslimmuziek afspelen.

IS-vlaggen

De Fredensmoskee (Vredemoskee) is de op één na grootste moskee van Aarhus. In het verleden hebben ze geweigerd zich te distantiëren van de de terreursekte Islamitische Staat.

“Reis naar huis”

Voormalig minister van Immigratie en Integratie Inger Støjberg was een van de politici die sterk hebben gereageerd:

Als je absoluut in je Midden-Oosterse cultuur wilt leven – ga dan naar huis, schrijft Støjberg onder andere.

Støjberg reageert ook als een groep moslims, in strijd met de regels tijdens de pandemie, een massaal gebed uitvoert op een parkeerplaats in Gellerup.

Islamabad, Mosoel of Mogadishu?, vraagt ze.

Pakistaan veroordeeld voor wrede moord op Deense schoonheidskoningin

  Deense regering nieuw doel: "NUL asielzoekers"
Vorig artikelHier sterft Anita Pettersson aan Corona zonder noodzakelijke zorg – hapt naar adem, maar krijgt geen zuurstof
Volgend artikel‘Zielige bootvluchtelingen’ dreigden na redding het containerschip te kapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Openlijke oorlogsverklaring. Prima toch, al dat gedraai om de pot overal.

  Typisch is het dure wagenpark, komt zeer waarschijnlijk voort uit drugshandel, prostitutie en wat er verder nog te roven en te stelen valt…arabische cultuur blijkbaar…..vraag ik me af wanneer de negerts iets laten horen van zichzelf….

  Het grote multiculti pluspunt; je krijgt gratis Pathe en Artis op je stoep geworpen, met homo kelners op sterioiden…..

  Klein beeld in de toekomst…..politieagenten die rennen voor hun leven, hun vrouwelijke collega’s achterlatend voor de complementaire groepsverkrachting, burgers toeglurend vanaf een relatief veilige locatie….winkelstraten die ineens vollopen met genetisch afval en waar iedereen die er nog loopt verkracht, neergestoken of invalide getrapt word….een pers die in alle lettertypen zwijgt en een overheid die ten koste van alles de struisvogel zal blijven spelen….zit allemaal nog in de koker…

  Ondertussen zijn er zoveel maffia variaties Europa ingesubsidieerd dat zelfs de criminelen niet meer weten wie wie is en een eigen wiki nodig hebben….
  ..

  Ook vandaag zijn er weer vele faceboek pagina’s , twitter accounts en wordpress sites verdwenen, omdat er simpelweg geen ruimte meer is voor zowel waarheid als vrijheid, waarbij waarheid een relatief begrip is en beter door transparantie kan worden verwisseld…

  We gaan straks gechipt de dictatuur in, of anderhalve meter afstand van het volgende en vorige schaap…

  Op 30 mei schijnt er een groep mensen te zijn die de “lockdown” opgeheven willen zien, en dus gaan demonstreren….op 1 juni zoude “ lockdown” worden verminderd , dis winst is al in de pocket, toch….
  In Nederland is geen enkele demonstratie ooit tot een positief resultaat uitgelopen….en toch schijnen er nog mensen te zijn die denken dat demonstreren zin heeft, net als verkiezingen….u weet toch wat er gebeurd als de huidige macht word bedreigd door een anders denkend en wensend volk….dan sterft alles wat de kop hoger dan het maaiveld heeft geheven…

  Gehoord worden is iets dat een voordeel voor de toehorende partij moet hebben. Zeg mij wat dat voordeel is. Die Arabieren bieden een voordeel, namelijk dat er niet teveel geslacht word op straat als de overheid en de politiek doet wat ze willen. Dat is gehoord worden, als je zoveel ellende kunt zaaien dat de toehorende elite en hun onderkruipers zelfs Iftars en thee komen brengen, plus bergen subsidies…

  Artis en het Circus ineen mensen, op uw deurmat. En absoluut niet gratis, kost u meer dan u hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in