Anita Pettersson, een 55-jarige Zweedse vrouw uit Borlänge, is door het Falu ziekenhuis zorg geweigerd en is door Corona gekweld gestorven. Haar dochter Alexandra heeft haar doodsstrijd opgenomen en wil dat het schokkende videobewijs wordt verspreid onder het publiek, schrijft het nieuwsportaal Samhällsnytt.

Anita Pettersson werd eind maart in het Falu ziekenhuis opgenomen met bevestigde Coronabesmetting. Maar ondanks het feit dat haar toestand geleidelijk aan verslechterde, werd haar zowel zuurstof als intensive care-afdeling ontzegd – ondanks het feit dat er lege intensive care-plaatsen in het ziekenhuis waren, volgens haar dochter.

Uiteindelijk werden de familieleden binnengelaten om “afscheid te nemen”, omdat de gezondheidsdienst had beoordeeld dat Anita niet lang meer zou leven. Dat was het moment waarop de dochter de schokkende video opnam. De video laat zien hoe de vrouw moeite heeft om lucht te krijgen. Er zitten ook blauwe plekken op haar handen, die vaak voorkomen bij ernstig zieke mensen van Covid-19 als gevolg van bloedstolsels. Hoewel de dokter morfine had voorgeschreven om de doodsstrijd te verlichten, weigerde het personeel deze te gebruiken. Het enige wat Anita kreeg, was volgens haar dochter die zelf als verpleegster werkt, een kalmerend middel.

Dokter Jon Tallinger, die in verschillende berichten op Facebook de behoefte aan zuurstof voor Covid-patiënten heeft opgemerkt, heeft de video met verschillende commentaren gepubliceerd. Hij noemt de behandeling die Anita van de gezondheidsdienst heeft gekregen “mishandeling en marteling”.

Alexandra is zeer kritisch over de zorg die haar moeder heeft gekregen. Ze vertelt Samhällsnytt telefonisch:

Ik dacht dat ze het helemaal mis hadden. Moeder trok het zuurstofmasker na een tijdje op omdat het druk uitoefenden en wilde de huid een tijdje te laten rusten. Daarna trok ze het masker weer naar beneden. Ze [zorgpersoneel] interpreteerden dit als geen zuurstof willen. Ze zeiden me: “Ze voelt zich ongemakkelijk en maakt zich zorgen over het masker”. Maar dat is niet waar, want het is duidelijk hoe ze worstelt om lucht te krijgen.

Waarom wil je dat de informatie over wat er met je moeder is gebeurd, het publiek bereikt?

Ik wil dat mensen zien hoe verschrikkelijk het virus is en dat ze de kennis aan anderen verspreiden wat er gebeurt als je geen zuurstof krijgt en wat er achter gesloten deuren gebeurt.

De dochter vroeg het personeel om Anita te verhuizen naar een intensive care unit, maar ook dit werd geweigerd. Medewerkers in de gezondheidszorg waren van mening dat de vrouw geen baat zou hebben bij intensieve zorg. Later kwam ze erachter dat het ziekenhuis op dat moment leegstaande intensive care-units had, schrijft Samhällsnytt.

  Zweedse nationale staatsomroep: Het aantal moorden neemt af - in vergelijking met de 15e eeuw

Onderstaande video is een unieke getuigenis van wat er in de gezondheidszorg achter gesloten deuren gebeurt, volgens Alexandra, omdat er zelden familieleden worden binnengelaten. Deze keer werd een uitzondering gemaakt omdat Anita op een quarantaineafdeling lag met een aparte ingang. De video is hieronder te zien:

Video inmiddels verwijderd, maar hier de backup:

Europees Parlement wil een einde maken aan “desinformatie en haatpropaganda over het Coronavirus”

Vorig artikelAmbassadeur gedwongen ontslag te nemen – vergeleek Merkel met Hitler
Volgend artikelMoslim krachtdemonstratie in Deense voorstad 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Deze video bewijst geen reedt. Wat doen al blauwe plekken op haar arm? Word je van het virus ook nog wat huiselijk geweld toegebracht? Conclusie is emotioneel maar ondoordacht.

  • Misschien moet je jezelf eens even goed inlezen wat het virus doet, hoe het zich gedraagt, wat het virus veroorzaakt. Misschien moet je vooral leren lezen. Er word duidelijk uitleg gegeven in het artikel waar de blauwe vlekken vandaan komen.

 2. of er is iets bij haar ingespoten en is ze daar door vermoord of is zij een actrice die toneel speelt dit is on getwijfeld dat anders denkende de mond te snoeren.de tekst zeg genoeg mensen vecht voor je vrijheid en je leven.

 3. Als iemand met corona geen zuurstof genoeg krijgt, heeft dat NIETS met longen te maken, maar met bloedstolsels , zodat bloed geen zuurstof kan transporteren.
  De normale en effectieve behandeling: bloedverdunners; en omdat de longen een paar dagen overwerk hebben gedaan: steroiden voor de longen, ivermectine tegen het virus, hydrochloricine om bloed even extra zuurstof te laten transporteren en de rotzooi op te ruimen.

  De behandeling zoals omschreven is doodslag; en dat personeel geen morfine wilde geven: werkweiger, lijden tot gevolg hebbend; dat het ziekenhuis weigerde naar IC te brengen: schofterig.

  Ziekenhuis, doktoren en verpleegsters dienen zeer zwaar gestraft te worden; dit is zwaar crimineel.
  ————
  Maar als dochter verpleegster was: waarom gaf zij die injecties niet en waarom bracht zij haar niet naar IC? gewoon doen in zo’n geval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in