© Freepik

Nieuw onderzoek van de Brown University heeft uitgewezen dat kinderen die gedwongen worden afstand te nemen van anderen en op school de hele dag een mondkapje dragen, hersenbeschadigingen oplopen en drastisch in IQ dalen, schrijft Ethan Huff.

Dr. Mark McDonald, een klinisch psychiater voor kinderen en adolescenten, citeerde de Brown-studie in een recent interview met Cindy Drukier van ‘The Nation Speaks’. Uit de studie bleek dat “kinderen die tijdens de pandemie geboren zijn, aanzienlijk minder verbale, motorische en algemene cognitieve prestaties hebben in vergelijking met kinderen die vóór de pandemie geboren zijn.”

Naar “Zoom”-school gaan, een mondkapje moeten dragen, en gedwongen worden tot isolatie heeft geleid tot “ontbering van sociaal contact, van het niet kunnen zien van gezichten, de hele dag thuis zitten, en dit heeft daadwerkelijk hersenbeschadiging veroorzaakt bij de jongeren,” legt McDonald verder uit tijdens het NTD programma (NTD is een zuster mediakanaal van The Epoch Times).

Wat de mondkapjes betreft, weten we al dat ze de zuurstofopname belemmeren, die nodig is voor gezonde hersenactiviteit. Degenen die ze dragen, ademen gerecycleerde kooldioxide (CO2) en andere afvalstoffen in, die het hersenweefsel beschadigen.

Mondkapjes en lockdowns zijn dodelijk voor onze kinderen

In een andere aflevering van het interview legt Prof. Carl Heneghan, directeur van het Centrum voor Evidence-Based Medicine van de Universiteit van Oxford, uit dat kinderen ook schade oplopen door het constante angstdieet dat hen wordt ingepompt door regeringen en mediakanalen.

Deze “angst die we kinderen bijbrengen,” legt Heneghan uit, “heeft bij veel jongeren desastreuze psychologische problemen veroorzaakt die ze waarschijnlijk de rest van hun leven zullen moeten meedragen.”

  Desinformatie klootzakken van de wereld

Heneghan haalt zijn eigen studie over de zaak aan, waaruit blijkt dat “acht van de 10 kinderen en adolescenten een verslechtering van hun gedrag of psychologische symptomen of een toename van negatieve gevoelens rapporteren als gevolg van de COVID-19 pandemie.”

“Schoolsluitingen droegen bij aan toegenomen angst, eenzaamheid en stress; negatieve gevoelens als gevolg van COVID-19 namen toe met de duur van de schoolsluitingen,” vond de studie verder. “De verslechterde geestelijke gezondheid bleek erger te zijn bij vrouwen en oudere adolescenten.”

Met oudere adolescenten bedoelt Heneghan kinderen van 12 jaar en ouder die te maken hebben met toenemende groepsdruk, sociale druk en zich veel meer bewust zijn van wat er gaande is dan kleinere kinderen die misschien nog onschuldig met het narratief meelopen.

Heneghan:

“Het eerste wat we moeten doen is de angst en bezorgdheid rond covid bij kinderen de-escaleren. Voor kinderen is covid eigenlijk een heel veilige ziekte.”

“We moeten echt prioriteit geven aan voorlichting en interventies die in het belang van kinderen zijn,” voegt hij eraan toe.

Uit een onderzoek van 20 december van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bleek dat het bezoek aan de geestelijke gezondheidszorg bij 5- tot 11-jarigen met 24 procent was omhooggeschoten , en met 31 procent bij 12- tot 17-jarigen, zodra de plandemie begin 2020 officieel van start was gegaan.

Veel van deze kinderen plasten in bed of in hun broek, of weigerden oogcontact te maken. Sommigen voelden zich niet meer op hun gemak bij logeerpartijtjes met hun vriendjes, of waren voor langere tijd weg van hun moeder.

  Analyse uitgelekt DARPA document bevestigt aanval op de mensheid met behulp van aërosolvormige, huidpenetrerende nanodeeltje spike-eiwitten

Tony Fauci is grotendeels verantwoordelijk voor al deze hysterie, maar dat geldt ook voor vele andere hoge pieten en politici. Iedereen die in deze hele saga de angst heeft aangewakkerd – Donald Trump inbegrepen, gezien het feit dat hij Operatie Warp Speed heeft uitgerold en er nog steeds de eer voor opeist – is rechtstreeks verantwoordelijk voor al deze schade aan kinderen.

Tieners zijn relatief het slechtst uit dit hele gedoe gekomen “verpakt in sociale media en telefoons en Zoom-school omdat ze de afgelopen anderhalf jaar zodanig zijn getraind dat ze niet eens meer naar buiten willen”, zegt Heneghan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2021 top artikelen: Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?
Volgend artikelOxford-studie vaccin bijwerkingen: Risico op myocarditis bij jongere mannen tot 14 keer hoger na vaccinatie dan na infectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik heb geen kinderen, ik begrijp niet dat mensen die jonge kinderen hebben meegaan in heel deze hysterie van de corona leugen. Ten 1ste is dit ook voor volwassenen zeer negatief het dragen van een mondmasker, voor kinderen is het zo nefast op dit moment, maar ook in hun verdere ontwikkeling, dat kinderpsychiaters zeggen je moet er met kinderen mild mee omgaan, voorzichtig mee zijn, nou meneer/mevrouw de psychiater jullie zijn kwakzalvers, ik kan wel honderd argumenten opnoemen die nadelig zijn voor kinderen, ik kan er geen enkel opnoemen die nuttig zijn, artsen algemeen die meegaan in dit hele verhaal hebben niets maar dan ook niets geleerd, en denken enkel aan zichzelf, al dan niet extra betaald door de overheid.
  Even kort iets anders.
  Ik las zojuist een artikel dat een aantal jongeren in Portugal 33 landen aanklagen i.v.m. het klimaat, de jongste is 8 jaar de oudste is 20, ………
  Het hele corona verhaal is meer en meer de verkeerde kant aan het opgaan, De (elite) Davos club heeft geen rekening gehouden, of misschien wel, met de hele evolutie van hun misdaden, je kan research doen hoeveel ook, er zullen altijd elementen zijn waar je geen vat op kan hebben, hoe goed je het ook allemaal uitdoktert, je kan het een ongeschreven wet noemen, mensen zijn aan het inzien dat het allemaal één grote vuile leugen is, tot de bom zal barsten, vb onlangs is een indringer in het verblijf van de Queen gevat, hij was 500 meter verwijderd, maakt niet uit om welke reden hij zijn daad wilde doen, ik wil duidelijk maken, morgen is er één die het wel zal lukken, dat is ook evolutie, waar ze zelf voor gezorgd hebben, zij zijn de creatoren, de munt waarmee zij zullen betalen zal zeer hard zijn. nou zou ik zeggen, zij zijn begonnen ……

 2. Je hoeft geen wetenschapper te zijn dat die beklappen ontzettend slecht zijn voor de gezondheid.
  Zowel zuurstofopname als stikstofafgifte worden ernstig belemmerd wat zeer nadelige gevolgen heeft.
  Niet alleen voor kinderen, maar voor alles wat ademt. Kortgeleden zag ik een video van een oudere vrouw die een supermarkt betrad met haar hondje en het beestje zo’n beklap voorbond. Je reinste dierenmishandeling!

 3. Veel mensen zijn doof, stom en blind, totdat ze geconfronteerd worden met de schadelijke gevolgen ervan, dan zijn zij het die het hardst staan te roepen, niet te doen, een hond met een mondmasker, dit is tegen alle natuur wetten in, zulke mensen mogen van mij ter plekke dood vallen, ik zou zo iemand ronduit belachelijk maken ter plaatse, ik ga naar mijn huisdokter om geen mondmasker meer te moeten dragen, ik heb daar een zeer gegronde reden voor, zo eenvoudig is het, ze kan het mij niet weigeren, ik heb sowieso al te weinig zuurstof in mijn bloed, neem daar medicatie voor.

 4. JFX dat hier gvd een onderzoek voor nodig is!

  Ieder weldenkend mens met tenminste een 3-digit IQ zal begrijpen dat langdurig dragen van zo’n mondluier tenkoste gaat
  van.. oa dus de hersenen (en dat is idd de achterliggende gedachte imo)

  Voor wbt ‘dumbing down’ kan ik je materiaal van Charlotte Iserbyt aanraden:

  https://deliberatedumbingdown.com/ddd/

 5. Wow.

  Knap wel dat hij heeft kunnen onderzoeken dat kinderen GEBOREN IN DE PANDEMIE last hebben van les op afstand en het dragen van mondkapjes ? Die kinderen zijn maximaal 2 jaar oud, welke studie zouden die al doen? Universiteit? ? ? ? ? En kijk iedereen hier het slikken als zoete koek, zegt weer genoeg over de mentale capaciteit van de gemiddelde bezoeker van deze pagina ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in