Uit onderzoek blijkt dat langdurig gebruik van Covid-mondkapjes, zelfgemaakt of N95, een zuurstofverlies kan veroorzaken van 5% tot 20%, wat kan leiden tot hypercapnia (overmatige kooldioxide in de bloedbaan, typisch veroorzaakt door onvoldoende ademhaling), paniekaanvallen, duizeligheid, dubbel zicht, oorsuizen, concentratieproblemen, hoofdpijn, vertraagde reacties, toevallen, veranderingen in de bloedchemie en verstikking door luchtverplaatsing, schrijft S.D. Wells.

Senior onderzoeker aan het Johns Hopkins Center for Health Security zegt dat het langdurig dragen van een mondkapje de bloedchemie kan veranderen

Te veel uitgeademde kooldioxide (CO2) inademen kan levensbedreigend zijn, aldus deskundigen van het National Institutes of Health (NIH). Iedereen heeft op zijn minst dat lichte gevoel in het hoofd, dat duizelig en verwarde  gevoel ervaren van het herhaaldelijk terugademen van je eigen reeds verwerkte lucht. Dat zijn slechts de eerste waarschuwingssignalen van veel ernstiger gezondheidsproblemen

In feite kan het dag in dag uit dragen van een mondkapje leiden tot veranderingen in de bloedchemie, en dat leidt tot “indien ernstig, veranderingen in het bewustzijnsniveau” volgens Amesh A. Adalja, MD, en senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security in Maryland.

Het wordt nog erger. Een Duitse neuroloog, Dr. Margarite Griesz-Brisson, MD, PhD (in farmacologie), die gespecialiseerd is in neurotoxicologie en milieugeneeskunde, waarschuwt dat zuurstoftekort door langdurig dragen van een Covid-mondkapje permanente neurologische schade kan veroorzaken.

Zij stelt in haar onderzoek,

“Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal zonder twijfel leiden tot zuurstoftekort en een overvloed van kooldioxide. We weten dat de menselijke hersenen zeer gevoelig zijn voor zuurstoftekort. Er zijn zenuwcellen, bijvoorbeeld in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen – zij kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, sufheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.”

  Neuroloog legt uit waarom gevaccineerde mensen nog steeds in hoog tempo COVID-19 oplopen en verspreiden

De reden waarom zoveel mondkapjesdragers GEEN flauw idee hebben van de chronische schade die hen wordt berokkend, is dat wanneer iemand eenmaal een chronisch zuurstoftekort heeft, al deze symptomen verdwijnen, omdat de persoon gewend raakt aan de verminderde toestand; zijn efficiëntie blijft echter aangetast en het gebrek aan de juiste zuurstoftoevoer naar de hersenen blijft gevaarlijk toenemen.

Daarom zeggen veel mensen na langdurig mondkapjesgebruik dat ze zich er “niet meer van bewust zijn” (het is een onbedoelde woordspeling omdat ze hun verstand aan het verliezen zijn).

Neurodegeneratieve ziekten ontwikkelen zich pas na jaren, maar we zijn nu al twee jaar bezig met de pandemie van het mondkapjes dragen.

De media en de gezondheidsautoriteiten hebben de pandemie zo gehypet, inclusief de bijna onschadelijke Omicron variant, dat mensen hun mondkapjes dragen zelfs als ze helemaal alleen zijn in hun huis, auto, kantoor of als ze buiten lopen en joggen. Kinderen worden gedwongen hun mondkapjes de hele dag op school te dragen, met minimale of geen mondkapjespauzes, zelfs niet tijdens de pauze. Sommige mensen dragen letterlijk hun mondkapje tijdens het sporten op cardio apparaten in de sportschool.

Hoe meer je denkt dat je gewend raakt aan het dragen van je mondkapje, hoe meer de degeneratieve processen in je hersenen worden versterkt, omdat het zuurstoftekort doorgaat, legt Dr. Margarite Griesz-Brisson uit. Bovendien zijn de zenuwcellen in de hersenen niet in staat om zich op een normale manier te delen, en beschadigde zenuwcellen worden geregenereerd omdat de hersenen de “vuilnisbak” niet kunnen legen.

Oxygen Deprivation Mask Syndrome (ODMS) is als kooldioxide geïnduceerde verdoving

  COVID-19 prikken in verband gebracht met sterke toename van sterfgevallen in Nederland

Hoe actiever de stofwisseling in de hersenen is, hoe meer zuurstof ze nodig hebben, en daarom is het belachelijk dat kinderen de hele dag mondkapjes dragen. Plus, hun immuunsysteem is zo adaptief dat ze “constante interactie met het microbioom van de aarde” nodig hebben, zoals de Duitse neuroloog het formuleerde.

Dit constante zuurstofgebrek, zij het een langzame marteling van 5% tot 20% gedurende de hele dag, is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid van kinderen en adolescenten, maar remt ook de ontwikkeling van de hersenen af, waardoor onomkeerbare schade ontstaat, waaronder permanente neurologische schade, aldus een deskundige op dit gebied. Laat dat even bezinken. Het is mondkapje-geïnduceerde anesthesie. Dit is het tegenovergestelde van de waarde van naar school gaan en leren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDrievoudig gevaccineerde 40-49-jarigen hebben 10,3x meer kans om Omicron op te lopen dan ongevaccineerden, volgens officiële Britse data
Volgend artikelWord wakker! De ‘Boosters’ zijn een valstrik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Ja een gorilla loopt ook niet met mondkapje op… waarom alleen maar berichten hierover?Ik lees vandaag weer dat oprichter van Herstel.nl een ongevaccineerde besmet is geraakt en is komen te overlijden aan Corona>>of aan de slechte behandeling in de ziekenhuizen,aan de beademingsapparatuur??
  Meerdere ambulance personeel zijn besmet geraakt en hebben nog steeds last van de effekten van het corona virus??Hoe kan dit nu,dat alleen zij er last van hebben en alleen zij in het nieuws komen bij de NOS???
  2500 mensen op de IC’s en hoeveel komen daar gewoon weer genezen uit??welke verschijnselen liggen ze daar ?? Louter alleen corona of toch andere klachten???Personeel word ziek in ziekenhuizen van corona?? of van te hoge werkdruk,te weinig middelen en een incompetent bestuur met specialisten die niet zo goed weten te handelen??
  Erzijn medicijnen en die zijn erg duur,daar lees je bijna niks over en er zijn ook medicijnen en die werken ook afdoende…..zelfs huisartsen zijn niet goed geinformeerd!!!
  De hele gezondheidsraad zelfs internationaal doet eraan mee om maar geen gedegen onderzoeken te houden en vooral alles vaag te maken zodat deburgers niets te weten komen en alles lijkt op aan corona kan je dood gaan en daarom moet je maar vaccineren> overal steekpenningen ipv echte hulp> alles = te moeilijk te veel kosten en stress…wow

  • Ik vind het toch knap dat er 2500 mensen op de IC liggen, want dat zou betekenen dat er gemiddeld minimaal 2,5 personen in 1 bed moeten liggen, want in Nederland hebben we maar 950 IC bedden. Of hebben ze de stapelbedden variant ingezet.

   Daar ik het ook vreemd vind van waarom we niets horen van de ARBO, want die gaan over de veiligheid van de arbeidsplekken. Want als het zuurstof gehalte onder de 19,5% komt, ben je verplicht om die ruimte te verlaten. Nu met het mondmasker waar we 21% zuurstof inademen en 17% uitademen, om vervolgens bij de volgende inademing al onder de 19,5% zuurstof zitten. Dan ben je dus verplicht volgens de ARBO om het mondmasker direct van je gezicht te verwijderen. Dus iedere gelegenheid waar je dit mondmasker verplicht moeten dragen pleegt die gelegenheid bewust een strafbaar feit. Want je kunt andere niet iets verplichten wat hun gezondheid schaadt. Daar het op een juridische zin ook elke verplichting een wederzijdse overeenstemming moet hebben, die notarieel vast is gelegd middels een contract die wederzijds ondertekent moet zijn. Het mandaat van mondmaskers dragen is dan ook een juridische dwaling. Je kunt hier ook het experimentele genetische modificatie injectie aan toevoegen, die ze bewust vaccins noemen. Om zo je de illusie te geven, dat het jouw zou beschermen tegen een (fictieve)ziekte.

 2. En dan hebben we het nog niet over al die bacterien die zich in zo’n masker ophopen. Het is een smerig gezicht. Die mondluier is een stuk biologisch besmet afval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in