In een verbluffende ontwikkeling die bevestigt dat de massale vaccinsterfte aan het versnellen is, geeft de CDC nu openlijk toe dat tegen Kerstmis elke week 15.000 Amerikanen zullen sterven, met sterfgevallen die zullen aanhouden tot in het eerste deel van 2022. (Bron: UK Daily Mail citeert de CDC)

De CDC beweert dat dit “covid”-sterfgevallen zijn, maar natuurlijk zijn het eigenlijk vaccindoden. Covid-vaccins injecteren mensen met giftige spike-eiwitten of met de mRNA-instructies om spike-eiwit-nanodeeltjes te maken. Deze deeltjes zijn de ziekte, en zij veroorzaken wijdverspreide vasculaire, neurologische en reproductieve schade. De bijwerkingen van deze vaccins zijn identiek aan de “symptomen” van covid om de eenvoudige reden dat de vaccins de pandemie zijn. Dus wanneer mensen worden geïnjecteerd met de vaccins, krijgen ze covid “toegediend”. Als ze sterven, zegt men dat ze aan covid zijn gestorven in plaats van aan het vaccin, schrijft Mike Adams.

Natural News heeft vernomen dat het waarschuwingssysteem van de CDC, dat verbonden is met Amerikaanse ziekenhuizen, een groot aantal rode vlaggen heeft uitgegooid die wijzen op de vooravond van een massale sterftegolf onder de gevaccineerden. In paniek zette het CDC zijn propagandamachine in de versnelling en deed aankondigingen die werden opgepikt door de gecontroleerde media van de wereld, waaronder de Britse Daily Mail die het CDC-nieuws versloeg en de voorspelling van het komende massale sterftecijfer als “grimmig” omschreef. Van de Daily Mail zien we de schokkende bekentenis dat een van de “grootste uitbraken” van Omicron in de VS plaatsvond onder de “volledig gevaccineerden:”

Gevreesd wordt dat een “vloedgolf” van Omicron op weg is naar de kusten van de VS, terwijl het Verenigd Koninkrijk op donderdag het grootste aantal gevallen ooit op één dag registreerde – 78.610 – met 10.000 van die gevallen bevestigd als Omicron.

Een van de grootste uitbraken van de Omicron-variant in de VS tot nu toe zou zich hebben voorgedaan aan de Cornell University in Ithaca, New York, waar bijna alle 930 gevallen van de afgelopen week vermoedelijk de variant betroffen.

Alle bevestigde gevallen van de Omicron-variant aan de Cornell University betreffen mensen die volledig gevaccineerd zijn, en sommige van hen betreffen mensen die ook een booster hebben gehad.

Tot nu toe is er, voor zover wij weten, geen enkel geval bekend van een ongevaccineerde Amerikaan die aan Omicron is overleden.

  Toenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona

Het is eerder zo dat de Omicron-variant – en daarvoor Delta – de gevaccineerden lijkt te treffen. Dat komt omdat de gevaccineerden hun immuunsysteem hebben vernietigd door het nemen van vaccininjecties en boosterinjecties.

Maak de lijkzakken klaar… de vaccins beginnen te werken

De 15.600 sterfgevallen per week die volgens de CDC tegen Kerstmis in Amerika zullen plaatsvinden, zijn in feite sterfgevallen van gevaccineerden die sterven aan: 1) een vernietigd immuunsysteem dat in botsing komt met Omicron, een zeer milde stam. Of 2) Antilichaamafhankelijke versterkingseffecten veroorzaakt door de vaccins die resulteren in een hyperinflammatoire reactie van het lichaam tegen eenvoudige infecties zoals de seizoensgriep.

De CDC verwacht dat tijdens de winter meer dan 60.000 Amerikanen per maand zullen sterven, wat betekent dat we kunnen verwachten dat vóór de lente meer dan 200.000 Amerikanen door deze vaccins zullen worden gedood. Dit wordt nog verergerd door het landelijke tekort aan vitamine D dat altijd optreedt in de winter als gevolg van een gebrek aan zonlicht en buitenactiviteit (wat nog is verergerd door lockdowns en quarantaines).

Al bijna 400.000 Amerikanen zijn DOOD als gevolg van de vaccins, en tegen april zullen dat er meer dan 600.000 zijn.

Zoals pandemie-analist Steve Kirsch terecht heeft opgemerkt, hebben de covid-vaccins, zelfs bij zeer voorzichtige schattingen, al aan minstens 388.000 Amerikanen het leven gekost. Met nog eens meer dan 60.000 sterfgevallen per maand gedurende de wintermaanden, kunnen we zeer conservatief schatten dat tegen het einde van de winter van 2021/2022 meer dan 600.000 Amerikanen zullen zijn gedood door covid-vaccins.

  Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af - persoonlijke ervaring

Dat is het equivalent van meer dan tien Vietnam-oorlogen in termen van het aantal Amerikaanse slachtoffers. Of ongeveer 200 9/11 tragedies.

Het plaatst de vaccins in de categorie van een holocaust.

Toch blijft Biden ten onrechte beweren dat iedereen die een vaccin krijgt, veilig zal zijn voor covid, zelfs wanneer de gegevens duidelijk aantonen dat het de gevaccineerden zijn die sterven.

In werkelijkheid zijn Kirsh en andere analisten zeer conservatief met deze cijfers. Naar alle waarschijnlijkheid naderen we op dit moment in Amerika een miljoen sterfgevallen als gevolg van het vaccin en zullen we in het voorjaar van 2022 vrijwel zeker de grens van een miljoen sterfgevallen overschrijden. De prik is een ontvolkingswapen, geen vaccin.

Wereldwijd zal het totale aantal sterfgevallen als gevolg van het vaccin waarschijnlijk meer dan tien miljoen bedragen tegen medio 2022, wat het aantal Joden dat werd vermoord door het nazi-regime in de Tweede Wereldoorlog doet verdringen.

Toch wordt ons allemaal verteld dat we vaccinaties moeten blijven nemen, ook al werken ze niet. Het feit dat ze niet werken, is in feite de rechtvaardiging die ons wordt gegeven waarom we herhalingsvaccins moeten nemen.

Een nieuw onderzoek toont aan dat vaccins vrijwel nutteloos zijn tegen Omicron

Tegelijkertijd blijkt uit een nieuwe spectaculaire studie van de Columbia-universiteit – waarover de NY Post berichtte – dat de Omicron-stam bijna volledig resistent is tegen covid-vaccins. Dit betekent, in feite, dat covid-vaccins nu volkomen nutteloos zijn en geen enkele bescherming bieden. Zij hebben echter het immuunsysteem vernietigd van degenen die de vaccins hebben genomen, waardoor zij kwetsbaar zijn geworden voor alle andere infecties die mogelijk op komst zijn (inclusief de gewone griep).

  Pas op voor Vaxzevria - het schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam

Uit de NY Post:

Een nieuwe studie van de Columbia University zegt dat de Omicron-variant “duidelijk resistent” is tegen vaccins en dat boosters misschien niet veel zullen helpen, wat slecht nieuws voorspelt voor het land nu Omicron zich verspreidt en COVID-19-gevallen nationaal toenemen.

In de woensdag gepubliceerde studie uiten de wetenschappers hun bezorgdheid over het feit dat de “uitgebreide” mutaties van de variant het vaccin “sterk in het gedrang kunnen brengen” en zelfs kunnen neutraliseren.

De auteurs van de studie waarschuwden zelfs dat alle antilichamen van de huidige covid-vaccins zonder waarschuwing achterhaald kunnen worden als gevolg van de natuurlijke aanpassing van het virus: “Het is niet te vergezocht om te denken dat deze [COVID-19] nu nog maar een mutatie of twee verwijderd is van pan-resistentie tegen de huidige antilichamen.”

Met andere woorden, iedereen die covid-vaccins heeft genomen heeft GEEN baat gehad, maar heeft enorme risico’s genomen en daarbij hun immuunsysteem vernietigd. Bovendien zullen zij nu tien keer zo snel kanker krijgen als normaal door de onderdrukking van anti-kanker componenten van het immuunsysteem (inclusief chromosoom reparatiemechanismen in celkernen).

Kortom, het zogenaamde covid-“vaccin” is in werkelijkheid een dodelijke ontvolkingsinjectie. En de ontvolking is nu aan het versnellen, precies zoals ikzelf en onafhankelijke artsen en wetenschappers al lang hebben gewaarschuwd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOperatie Omicron: De Globalisten bereiden zich voor op Massamoord in de komende weken
Volgend artikelOnvergeeflijk: Man sterft aan hartstilstand nadat VS ambulancepersoneel weigerde het gebouw te betreden vanwege “Covid-19 wet”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zo is het en niet anders !
  De chinezen zijn met meer dan anderhalf miljard op den bol en zijn een enorme dreiging voor de USA op termijn, op alle gebieden !
  Virus ontwikkeld in Wuhan, in de hoop een hoop chinezen te liquideren, maar per abuis overgewaaid naar Europa en alle andere westerse landen, omdat daar de dikste vetste en oudste mensen wonen, een prooi voor het virus !
  Van de gelegenheid een opportuniteit gemaakt om een “viruskiller” te ontwikkelen, onder het mom van een vaccin. Een ‘vaccin’ dat een gen-therapie is. Alles op testbasis.
  Dankzij Macron heeft de pharma een machtige handpop in handen, voortgesproten uit de haute-finance !
  Met zijn kinderkop en dikke vette leugens heeft hij heel Europa laten meespringen op de kar om het overgrote plebs te laten inspuiten.
  Nu dus de vaccinaire pass of je kan geen kant meer op! Iedereen moet ingespoten worden, willen of niet !

  Het beste bewijs zou men kunnen halen door Macron te ontvoeren (of zijn Brigitte), bloed laten af te tappen en ondertzoeken of die pipo ingespoten is. 100% dat hij niet ingespoten is, net zoals al die dikke miljardenrijken die beweren dat ze geloven in de “wetenschap”.

  Nu nog enkel de toekomst afwachten, want het is te laat om het tij nog te laten keren, er zijn veel en veel te veel schapen !!!

 2. Voorlopig komt het kabinet waarschijnlijk straks (18-12) weer met verdere maatregelen, terwijl 0,0035% op de IC ligt, van de Nederlandse bevolking, met als argument dat het erger kan worden. Als het bang gemaakte volk alles slikt, dan komt er nooit een eind aan die ellende. Het enige wat helpt is dat het onomstotelijk bewezen moet worden hoeveel korte en lange termijn bijwerkingen het vaccin heeft. Dat blijft nu nog teveel in het anekdotische. Misschien dat er dan beweging komt. Of als er genoeg mensen in een armoedeval komen.

 3. Het is juist een kwestie van tijd voor er zich een gevaarlijk pathogeen zou ontwikkelen van het spike proteine welk ingespoten is bij de mensen, covid-19 bestaat niet meer, het is het S spike proteine dat nu varianten maakt en door de mensen wordt uitgeademt naar anderen…shedding noemen ze dat. Daarom dat enkel vaxed mensen bijeen mogen komen! Alles is gepland en verloopt naar wens van Gates en co! Boostershots, hoeveel mensen er ook gaan nemen in de aanstaande paniek, zullen de ultieme zwakte veroorzaken waar mensen aan zullen sterven! Er is géén weg terug!

 4. slordig in dit artikel. 10 x zoveel als in Vietnam.

  De USA vermoordden meer dan 4,5 millioen Vietnamezen door oorlog en Agent Orange. Na een fake oorlog begonnen te zijn op basis van de leugen, valse vlag The Gulf of Tonkin incident.

  De wereld is groter dan de USA. Die ontelbare invasies deed in soevereine landen met millioenen doden waar de wereld geen flauw idee van heeft.

  Fallujah and birthdefects ook even googlen. Dus sympathie voor Amerikanen is naar mijn mening misplaatst. Alhoewel ook daar alle slachtoffers compassie behoeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in