Mohammad martelde zijn vriendin toen ze uit elkaar wilde gaan – verbrijzelde 11 botten met honkbalknuppel

2
2950
Links: Mohammad Ahmed Iskandar, rechts en onder: het slachtoffer, foto's Politie

Op woensdag kondigde de districtsrechtbank van Malmö zijn uitspraak aan tegen de 24-jarige Mohammad Ahmed Iskandar die zijn vriendin met honkbalknuppel en schoenlepel over haar hele lichaam had gemarteld, wat resulteerde in elf botbreuken. Mohammad rechtvaardigde de gruwelijke marteling door te verklaren dat zijn vriendin een einde aan de relatie wilde maken en dat hij onderzocht of zij ontrouw was geweest. De rechtbank verzachtte de strafrechtelijke classificatie omdat de vrouw geen levensbedreigend of blijvend lichamelijk letsel heeft opgelopen.

Het was op 13 augustus van dit jaar dat de politie en de ambulance een alarmoproep kregen over een ernstig gewonde vrouw in een appartement op de Finlandstraat in Malmö.

De gewonde vrouw, die 25 jaar oud is en een Zweeds klinkende naam heeft, lag 24 uur lang zwaargewond in het appartement nadat ze was blootgesteld aan een mishandeling die meer dan een uur duurde waarbij de vriend haar dwong ontrouw toe te geven, ook al had ze niemand getroffen, meldt het Zweedse nieuwsblog Samnytt.

Gemarteld met honkbalknuppel en schoenlepel

Nadat de vrouw had bekend, stopte Mohammad met slaan, maar ondanks de ernstige verwondingen was er geen sprake van het oproepen van een ambulance.

Uit het politieonderzoek blijkt dat Mohammad, die een allochtone achtergrond heeft uit Libanon, de slagen op het lichaam van de vrouw heeft uitgedeeld met zowel een honkbalknuppel als een schoenlepel.

Mohammad: “Zal het wel verdiend hebben”

In verband met de aankomst van de politie bij het appartement, ging Mohammad naar buiten om zichzelf schoon te praten door bij de politiepatrouille te beweren dat hij de vrouw gewond had gevonden.

De beloofde koranverbranding in Malmö bevestigd - moslims dreigen met geweld en moord 

Maar Mohammad zegt iets wat de politiepatrouille doet reageren. Hij vindt dat de vrouw “het wel verdiend zal hebben”. Hij wilde echter geen vervolgvragen beantwoorden op die verklaring.

De vrouw werd in bed gevonden en wilde aanvankelijk niet met de politie of het ambulancepersoneel praten over wat er was gebeurd. In plaats daarvan zou ze hebben gezegd dat ze “dit had verdiend”.

Nadat de vrouw per ambulance naar het ziekenhuis was gebracht en voor haar verwondingen was behandeld, vertelt ze eindelijk waar Mohammed haar aan heeft blootgesteld in het appartement. Volgens de vrouw zou ze hebben gesproken over uit elkaar gaan, wat Mohammad niet kon accepteren.

Hij werd extreem boos en begon in plaats daarvan de vrouw te beschuldigen van ontrouw. Mohammed zette haar vervolgens onder druk om ontrouw toe te geven terwijl hij haar blootstelde aan geweld. Naast de honkbalknuppel en schoenlepel zou hij ook het haar van de vrouw hebben uitgetrokken, geslagen en op haar gestampt.

Elf botbreuken over het hele lichaam

De volgende dag, toen de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht, stelden de artsen vast dat ze elf botbreuken in haar lichaam had, inclusief ribben en handen.

De rechtbank verzachtte de strafrechtelijke classificatie

Mohammad heeft de misdaad ontkend en beweert dat iemand anders haar aan geweld heeft blootgesteld. Maar hij wil niet antwoorden wie het is en speculeert voor de politie dat ze wordt blootgesteld aan bedreigingen.

Naast het gedetailleerde verslag van het slachtoffer over de horrorervaring, zijn er getuigenissen van familieleden en buren die de mishandeling hoorden en de politiepatrouille die bij het appartement arriveerde.

Zweedse sterfgevallen "met" COVID-19 bijna gestopt - toch gaan de massale vaccinaties door

De districtsrechtbank van Malmö kondigde woensdag aan dat de marteling van zijn vriendin door Mohammad niet als zeer ernstig moet worden beschouwd, maar als een ernstige mishandeling. Dit rechtvaardigt de rechtbank met de verklaring dat het slachtoffer geen levensbedreigend of blijvend lichamelijk letsel heeft opgelopen.

Bovendien wordt Mohammad vrijgesproken van drie andere gevallen van geweldpleging, maar veroordeeld voor een klein drugsmisdrijf. De rechtbank vindt dat Mohammad, die eerder is veroordeeld voor verschillende drugsdelicten, illegaal rijden en rijden onder invloed, moet worden gestraft met een gevangenisstraf van vier jaar.

Volgens de huidige praktijk zal Mohammad worden vrijgelaten na het uitzitten van tweederde van de straf. Hij moet ook 8.900 euro aan schadevergoeding betalen aan de vrouw.

Zo ziet het KWAAD eruit!

Vorig artikelItaliaanse rechter geeft “humanitair verblijfsrecht” aan Gambiaan die zijn geboortedorp in brand heeft gestoken en verschillende mensen heeft gedood
Volgend artikelWorld Economic Forum erkent dat Davos 2021 het “Great Reset Initiative” zal onthullen.
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Vrouwelijke wezens die nú nóg in de avances van dat moslim-tuig trappen, zijn oliedom én kortzichtig.
    De “hele wereld” weet inmiddels hoe dat soort mannen met vrouwen omgaat, behalve in de niet-moslim-wereld !!
    In de moslimwereld is de enige maagd die daar nog leeft een geit of schaap die sneller kan rennen dan haar baas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in