Verwondingen na de mishandeling, Foto privé

Dit weekend werden twee zusters ongeprovoceerd aangevallen door een asielzoeker in het midden van het centrum van Uppsala, Zweden. De man schreeuwde tegen de zusters “Hoerenkinderen!” en deelde vervolgens stompen, schoppen en stampen uit terwijl ze op de grond lagen. De echtgenoten van de vrouwen kwamen te hulp, maar de dader kreeg versterking van een migrantenbende die hun broekriemen uittrokken en de echtgenoten begonnen te geselen. De politie reageert op het incident door te zeggen dat het gezelschap blij moet zijn dat ze niet zijn neergestoken.

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft meermaals de aandacht gevestigd op de toenemende onveiligheid in de voorheen rustige universiteitsstad. Schietpartijen, steekpartijen en verkrachtingen zijn enkele van de misdaden die de stad teisteren.

Het was zaterdagavond om 02.00 uur dat Rebecca Andersson samen met haar zus en hun echtgenoten op weg waren naar huis na een caféavond met het bordspel sjoelbak. Maar het gezelschap zou niet verder komen dan het Oudeplein in het centrum van Uppsala toen een man van Arabische afkomst, die volgens Rebecca in zijn 18e tot 20e levensjaar is, de zusters, die een beetje voorliepen op hun echtgenoten, aanviel.

Blufte over ‘bijzonder kwetsbaar gebied’

Uit het niets komt de asielzoeker en zegt “Hoerenkinderen!” tegen de zusters. Ze vragen waarom hij ze zo aanspreekt als hij ze niet eens kent.

Ik sla meisjes en ik kom uit Gottsunda, [bijzonder kwetsbaar gebied, migrantengetto, red.], antwoordt hij.

Schoppen en stampen op de hoofden van de zusters

Daarna begon de man klappen en schoppen uit te delen aan de zusters die op de grond vielen. Maar dat hield de man niet tegen, in plaats daarvan bleef hij op de hoofden van de zusters stampen terwijl ze op de grond lagen.

  Verkrachtte dakloze Zweedse vrouw - en kreeg een pak slaag

De echtgenoten van de zusters renden naar voren om ter hulp te komen, maar plotseling reed er een auto naast hen en stapte er een migrantenbende van drie tot vier personen uit. Ze gaven de eerste dader versterking met schoppen en slagen, maar deden ook hun broekriemen af, die ze vervolgens als zwepen gebruikten om de echtgenoten te geselen.

Politieagent: “Jullie hebben geluk dat je niet werd neergestoken”

Een aantal bewakers van een nabijgelegen restaurant ontdekte de gaande aanval en kwam de slachtoffers te hulp, maar de daders ontvluchtten de locatie. Kort daarna kwam de politie ter plaatse.

Een politieagent vertelde Rebecca’s man later dat ze drie mannen hadden gevonden en gearresteerd die verdacht werden van de aanval. Hij verklaarde ook dat het gezelschap blij zou moeten zijn dat er niet nog iets ergers is gebeurd op weg naar huis.

“Jullie hebben geluk dat je niet werd neergestoken”, citeert Rebecca de woorden van de politieagent.

Rebecca citeert ook de woorden van de Zweedse socialistische premier Löfven:

“Zweden is nog nooit zo veilig geweest”

Op zaterdag publiceerde Rebecca een Facebook-post waarin ze foto’s laat zien en vertelt over de aanslag. In de post maakt Rebecca ook van de gelegenheid gebruik om een ironisch woord van dank te richten tot premier Stefan Löfven voor de wijdverbreide onveiligheid.

“Voel je vrij om te delen, misschien bereikt het Löfven hoe veilig Zweden is”.

Voortdurende trend: Grote migrantenbendes omringen en mishandelen Zweden

Vorig artikelCultureel marxisme – een vergif voor het onderwijssysteem in de Verenigde Staten
Volgend artikelBrandstichting verdacht in Nantes kathedraalbrand – Rwandese asielzoeker gearresteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Het niet-optreden van de Zweedse politie is niet typisch Zweed doch geldt zeker óók voor Nederland. In een klein Gelders dorp werd door een jong stel, in hun tuin, diverse weekenden , van plm. 22.00 uur tot plm. 4 à 5 uur in de ochtend, achter elkaar groot feest gevierd om de versoepeling van de corona-maatregelen te vieren. Harde muziek, geschreeuw en véél drank verhoogden de feestvreugde, tot steeds groter ergernis van omwonenden. En dát een aantal weekenden. Toen gesprekken met omwonende geen oplossing brachten werd de “plaatselijke veldwachter” ingelicht en verzocht om de nachtelijke rust te herstellen. Deze nietsnut weigerde dat, ook het inlichten van zijn chef hielp niet. Als ik een “vluchteling” beledig of zou pesten rukt het hele korps uit om mij te arresteren ! Zweden én Nederland ? Één pot nat !!!

  2. karton juli 19, 2020 at 12:12

    Klopt Karton Nederland is net zo verrot als het door de socialistische partijen geregeerde Zweden, alleen je hoort en leest niet veel in de reguliere media over de zgn. randverschijnselen die de nieuwe Nederlanders veroorzaken, daarom vind ik het belangrijk dat je dit soort informatie verstrekt.

  3. Als de Zweden nu eens voor het oplossen van dit soort ongein kopgeld, een stuk grond en paspoort aanboden aan andere westerse mensen van goede wil om te doen waar ze zelf niet in slagen, dan word het nog eens de moeite om te emigreren, ik zou direct afreizen…

    En nu, op de emigratiebeurs is het alsof Zweden een paradijs is….snap echter niet waarom zezoveel personeelstekort hebben in de medische sector…..al die immigratie paradijzen hebben dat blijkbaar…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in