AstraZeneca ‘vaccin’ doodt BBC presentatrice

4

Een BBC-presentatrice is helaas overleden nadat ze bloedstolsels had gekregen als gevolg van de AstraZeneca virale vector injectie.

BBC-presentatrice Lisa Shaw werd ernstig ziek enkele dagen nadat ze het AstraZeneca ‘vaccin’ had gekregen en belandde op de intensive care van het Royal Victoria Infirmary als gevolg van bloedstolsels en bloedingen in de hersenen.

In een verklaring zei de familie van de 44-jarige dat Lisa “ernstige hoofdpijn kreeg een week nadat ze haar AstraZeneca-vaccin had gekregen en een paar dagen later ernstig ziek werd”.

“Ze werd behandeld door het RVI’s [Royal Victoria Infirmary] intensive care team voor bloedstolsels en bloedingen in haar hoofd.

Tragisch genoeg is ze, omringd door haar familie, vrijdagmiddag overleden. We zijn er kapot van en er is een Lisa-vormig gat in ons leven dat nooit gevuld kan worden. We zullen altijd van haar houden en haar missen.

Het is een enorme troost geweest om te zien hoe geliefd ze was bij iedereen wiens leven ze heeft geraakt, en we vragen om privacy op dit moment, zodat we als familie kunnen rouwen”.

Dailyexpose.co.uk is er niet zo zeker van dat de Britse medicijnregelgever MHRA zo diepgaand is in hun evaluaties van fatale uitkomsten als ze beweren, gezien het feit dat de laatste update over bijwerkingen van de Covid-vaccins die aan de MHRA zijn gemeld, laat zien dat er in Engeland vanaf 19 mei 1.213 meldingen zijn geweest van overlijden als gevolg van de injecties, naast een schokkende reeks beroertes die zijn veroorzaakt door de Pfizer-prik en AstraZeneca-prik die zijn ontstaan als gevolg van bloedstolsels.

  Meer slecht nieuws voor de gevaccineerden: Amerikaanse onderzoekers detecteren sporen van mRNA-vaccinatie in het hele lichaam

Denkt u dat dit genoeg zal zijn voor de BBC om op te staan en nota te nemen van de ellende die deze experimentele vaccins werkelijk veroorzaken? Wij betwijfelen het.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Koning, Keizer, Admiraal… Prinses van Kent krijgt bloedklonter na inenting AstraZeneca-‘vaccin’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlabama verbiedt vaccinpaspoort
Volgend artikelBritse artsen sturen open brief waarin ze hun ernstige bezorgdheid uiten over het voorstel om kinderen COVID-19 vaccin te geven – “onverantwoordelijk, onethisch, onnodig”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Nee dus. Ze hebben zichzelf verkocht.
  Zelfde geldt voor de zogenaamde beleidsmakers. Als dit nu bekend zou worden via de msm ontploft de hele maatschappij ben ik bang. Als de gemodificeerden er achter komen dat ze al die tijd belogen en bedrogen zijn……

 2. Daar ben ik het roerend mee eens de hufters die kinderen vaccineren ,ophangen dat tuig , en denk je nu egt dat merkel een vaccin neemt ,ga lekker verder slapen ..Wat Next

 3. Rutte zei het zelf al, waarom zou ik mij laten testen? Ik ben toch niet ziek.
  Ze hebben dan ook een uitzondering voor zichzelf gemaakt zodat ze zelf normaal kunnen blijven reizen zonder testen en gif prk omdat ze zogezegd nogal belangrijk schijnen te zijn.
  Over die gif prik heb ik ze geen van alle nog gehoord, ze kijken wel uit om daar in te trappen.
  Maar het wel de rest van de bevolking het willen aandoen.
  Ratten zijn het, meer niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in