Margarita Zikou, een lid van de PASOK partij die zich in 2015 kandidaat stelde voor het parlement, is op 48-jarige leeftijd plotseling overleden. Verschillende Griekse nieuwszenders melden dat Zikou vorige week aan een plotselinge hartaanval is overleden nadat ze met spoed naar het ziekenhuis in Thessaloniki was gebracht waar ze op 27 november een spoedoperatie onderging die niet is geslaagd, schrijft Thecovidworld.com.

Zikou had herhaaldelijk haar bewondering voor de COVID-vaccins uitgesproken, waarbij ze degenen die aarzelden berispte en degenen die niet waren gevaccineerd waarschuwde dat ze gedwongen zullen worden te begrijpen wanneer ze ziek zijn waarom de vaccins “ons enige wapen” zijn om COVID-19 te bestrijden.

Zikou schreef op 19 mei op Facebook:

“Degenen die het argument gebruiken: ‘Ik wil het Astrazeneca-vaccin niet omdat ik bang ben voor trombose als bijwerking’, denk dan even na, de kans is slechts 4 op een miljoen. Maar als je getroffen wordt door covid, (zeer waarschijnlijk), is de kans op trombose 160.000 op een miljoen. Vaccins zijn altijd de enige oplossing geweest voor dodelijke ziekten…
Het beste vaccin is het covid-vaccin…
WIJ ZIJN GEVACCINEERD…”

Op iemand die de AstraZeneca prik al had gekregen, antwoordde ze:

“Het is ons enige wapen om het dodelijke virus te bestrijden. Degenen die het niet begrijpen, zullen helaas gedwongen worden het te begrijpen wanneer ze ziek zijn…”

Toen een ander reageerde met “31-5.” wat vermoedelijk betekende dat ze op die datum waren ingeënt, antwoordde Zikou:

“Perfect!!!

Je zult overal heen kunnen reizen zonder angst!!!”

Zikou’s retoriek nam vervolgens een donkerdere wending toen een andere persoon vroeg of er een kans op overlijden was door het vaccin, waarbij hij beweerde dat hij in een begrafenisonderneming werkte en dat het COVID-vaccin, net als het griepvaccin, een keuze zou moeten zijn. Zikou reageerde venijnig en zei dat ze hoopte dat zijn enige ervaring met een begrafenisonderneming zijn baan zou zijn.

  Duitsland spendeert 2,5 miljard euro aan 100 miljoen Bivalente Boosters om te ontdekken dat niemand ze wil

Ondanks haar voorliefde voor het vaccin postte Zikou niet precies op Facebook wanneer zij haar prik had gekregen, wat vreemd is gezien haar enthousiasme om het aan andere mensen op te dringen. Ze postte echter wel op 15 juli dat ze het vaccin verplicht wilde stellen.

Zikou’s begrafenis werd gisteren bijgewoond door veel vrienden en collega’s uit het Griekse politieke establishment.

De dood van mensen uit de politieke klasse zoals Zikou is een tragedie, maar misschien zullen zij, nu de negatieve gevolgen van het opleggen van ongeteste medicijnen aan de bevolking duidelijk worden, even stilstaan bij de vraag waarom het dwingen van mensen om beslissingen te nemen die zij zelf zouden moeten nemen, een lange geschiedenis van negatieve gevolgen heeft.

Een verslag van ProNews TV:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZweden injecteren vaccinpas als chip in het lichaam
Volgend artikelElke dag gaat mijn lichaam een ​​beetje meer achteruit. Deze man waarschuwt voor de Covid vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Zal net de zelfde hoer zijn als Kaag en Halsema zij verdienen blind te worden het heel kabinet en de linkse verraders moeten ook een vreselijke dood tegen moet gaan dat is mijn wenst en heb daarom een vloek over ze uit gesproken en die komt altijd uit en deze vloek kan niet ongedaan worden gemaakt en verder houd deze vloek in zij mogen niet begraven worden maar verbrand en de ast moet op de zee uit gegooid worden om ziektes hier te ver komen.

 1. Openbaring 13:10

  Indien iemand in de gevangenis leidt, die gaat zelf in de gevangenis; indien iemand met het zwaard zal doden(fake vaxx geven), die moet zelf met het zwaard gedood(door fake vaxx) worden. Hier is de lijdzaamheid en het geloof der heiligen.

  Margarita Zikou vaccin verplicht wilde stellen.
  RIPP hier rust Margarita Zikou

  misleid door NWO

  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)
  Adverse Event Reports
  Reports from the Vaccine Adverse Events Reporting System. Our default data reflects all VAERS data including the “nondomestic” reports.
  All VAERS COVID Reports
  US/Territories/Unknown (alleen in amerika)
  913,266 Reports alles x 100

  Through November 19, 2021
  19,249 DEATHS x 100 =1924900 +1 Margarita Zikou
  97,561 HOSPITALIZATIONS
  101,372 URGENT CARE
  143,276 DOCTOR OFFICE VISITS
  8,232 ANAPHYLAXIS
  11,437 BELL’S PALSY
  3,071 Miscarriages
  9,546 Heart Attacks
  14,428 Myocarditis/Pericarditis
  30,967 Permanently Disabled
  4,512 Thrombocytopenia/Low Platelet
  21,583 Life Threatening
  34,189 Severe Allergic Reaction
  10,643 Shingles

 2. Ik zal nooit iemand helpen die op straat een hartinfarct krijg dan loop ik een heel stuk om want dan heb je twee mogelijkheden het is een VVD Er of het is een geprikte idioot dus ik neem geen risico het beste afdekken met beton.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in