Bijna op de kop af een jaar geleden spotten de mainstream media met het idee dat het Covid-19 virus zou kunnen zijn “ontsnapt” uit een laboratorium in communistisch China. Spoel door naar vandaag en nu is het plotseling in de mode om te suggereren dat de oorsprong van de Chinese ziektekiemen niet een kom vleermuissoep was.

Krantenkoppen als, “Senator Tom Cotton herhaalt de rare theorie over de oorsprong van het Coronavirus” (The New York Times), “Trump zegt dat de VS onderzoekt of het Coronavirus zich heeft verspreid na een ongeluk in een Chinees laboratorium, maar noemt geen bewijs” (USA Today), en “Nieuw onderzoek onderzoekt hoe de verkeerde informatie in de conservatieve media de ernst van de pandemie kan hebben vergroot” (The Washington Post) werden in 2020, zoals u zich wellicht herinnert, overal in de media geplaatst. Maar nu zeggen diezelfde media precies het tegenovergestelde, nu televisie nep-“dokter” Anthony Fauci plotseling en opvallend zijn eigen toon heeft veranderd over de oorsprong van de Wuhan Griep, bericht naturalnews.com.

Misschien wel de grappigste van alle krantenkoppen van afgelopen lente was die van CNN’s Oliver Darcy, die schreef: “Hier is hoe je Coronavirus-misinformatie en samenzweringstheorieën van vrienden en familie kunt ontkrachten”. In het stuk legde Darcy uit dat de theorie over de oorsprong in het lab, die al was begonnen te circuleren, “nepnieuws” was dat al was “ontkracht” door Fauci en de Democraten.

Het blijkt dat Fauci en de Democraten nu, meer dan een jaar later, dezelfde samenzweringstheorie verspreiden. Het wordt nu als “feitelijk” gezien om te beweren dat het Chinese virus afkomstig zou kunnen zijn van het Wuhan Institute of Virology (WIV), dat jarenlang via Fauci geld heeft ontvangen van de Amerikaanse belastingbetaler.

  Dr. Coleman: Een opzettelijk in elkaar gezet scenario van quasi-Bijbelse proporties

“Ik snap niet hoe je iets kunt factchecken waarvan we de feiten niet kennen”, twitterde Drew Holden over een soortgelijke reeks krantenkoppen van de Post die beweerden dat het “ongefundeerd” en “twijfelachtig” was dat de Chinese griep afkomstig was van een Wuhan lab in tegenstelling tot een Wuhan dierenmarkt.

Zoals verwacht, was het oorspronkelijke “pandemie”-verhaal een hoop gepolitiseerde rotzooi

Een paar maanden later, op 5 mei 2020, publiceerde CNN een andere belachelijke kop waarin werd beweerd dat Fauci de theorie van toenmalig president Donald Trump over het lek in het lab had “verpletterd”. CNN “Editor-at-large” Chris Cillizza beweerde toen dat Fauci de bewering van Trump had “weerlegd”. Iets meer dan een jaar later omarmde Fauci juist datgene wat hij zogenaamd had “ontkracht”.

“Bent u er nog steeds van overtuigd dat het zich op natuurlijke wijze heeft ontwikkeld?”, werd Fauci onlangs gevraagd over het Chinese virus.

“Nee, eigenlijk. Ik ben daar niet van overtuigd. Ik denk dat we moeten blijven onderzoeken wat er in China is gebeurd, totdat we zo goed mogelijk hebben uitgezocht wat er is gebeurd”,  antwoordde Fauci.

Tot zover dat het alleen maar een “marginaal” idee was, gepropageerd door Orange Man.

Het lijkt erop dat Trump al die tijd gelijk had, en Fauci, CNN, en de rest van de linkse schreeuwers hadden het mis – alweer. Zo zie je maar dat deze hele “pandemie” niets anders is dan een gepolitiseerde hoop rotzooi, waarvan het narratief op dit moment bijna elk uur verandert.

“Grote mediakanalen hebben een jaar lang de lablek-theorie gedemoniseerd als een krankzinnige samenzweringstheorie”, tweette de onafhankelijke journalist Glenn Greenwald.

  Chinezen zonder PCR-test slapen op straat: hun wordt de toegang tot hun woningen geweigerd

“Factcheckers verklaarden het vals. Degenen die het suggereerden werden online verbannen op grond van ‘desinformatie’. Mainstream nieuwskanalen worden nu gedwongen om de levensvatbaarheid ervan toe te geven. Enige verantwoording?”

Het antwoord is, natuurlijk, nee. Deze politieke leugenaars zijn in het verleden nooit ter verantwoording geroepen, en zullen dat nu waarschijnlijk ook niet. Meer wonderen gebeuren, dat wel.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewijs van hoe Ivermectine COVID-sterfgevallen in onderontwikkelde landen drastisch vermindertVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNa invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -doden
Volgend artikelMoeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Nooit aan getwijfeld dat dit een bewust opgezet politiek vertoon en agenda was. De samenloop en de wijze waarop alles maar op de lange baan werd geschoven en het de bevolking moest zijn om gevaccineerd te worden en niet de leiders van de landen, koningshuizen, regeringen, dat bewijst al genoeg.

 2. Ik geloof alleen niet in een ongeluk.
  Dit is volgens mij expres los gelaten om deze hoax in gang te kunnen zetten.
  Alles ging veel te snel opvolgend.
  Dit was duidelijk voorbereid.

  • Toen het virus opdook in Europa was de eerste brandhaard een ski resort in Italie, later een carnaval festival in den Bosch.
   Geen uitbraak op vliegvelden zoals je zou verwachten als een “virus” meegebracht is uit China.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in