NBC Nightly News produceerde deze mooie afbeelding die laat zien hoe DHS "potentiële terreurdreigingen" opsomt als "oppositie tegen Covidmaatregelen", "claims van verkiezingsfraude" en "geloof dat Trump in zijn presidentsfunctie hersteld kan worden".

Afgelopen week heeft Amy Coney Barrett, rechter van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, geweigerd om de COVID-19 vaccinatie-eis van de Universiteit van Indiana tegen te houden, die deze herfst van kracht wordt, bericht Medicalkidnap.com.

Ze heeft geen verklaring geschreven of uitleg gegeven over haar beslissing.

Wat betreft de 8 studenten van de Universiteit van Indiana die een spoeddebat hebben aangevraagd om te proberen de verplichte COVID-vaccins tegen te houden, zij zullen nu moeten voldoen aan de verplichte COVID-vaccinatie als zij dit najaar naar school willen gaan.

Bovendien worden deze studenten, net als de rest van ons die COVID-injecties hebben geweigerd, of weigeren mondkapjes te dragen, nu als een bedreiging voor binnenlands terrorisme beschouwd, volgens een nieuw bulletin van het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

Toegeven of verzetten? We staan voor de vernietiging van de westerse democratie. Andere landen in de wereld, in het bijzonder Australië en Frankrijk, lopen momenteel voor op de rest bij de invoering van nieuwe tirannieke maatregelen om de bevolking te dwingen zich te laten injecteren met COVID-19 injecties.

In Frankrijk zijn de resultaten als catastrofaal te boek gesteld.

Een bericht uit Frankrijk via ZeroHedge News:

Hier in Frankrijk is het tot het uiterste gegaan met de “Gezondheidspas”.

Vorige week op de 21ste werden ALLE restaurants, bars, koffieshops, en alle vrijetijdsactiviteiten zoals sportevenementen, theaters, bioscopen, musea,  voor iedereen zonder “de pas” gesloten en al het personeel op deze plaatsen zijn verplicht om de injectie te nemen om hun baan te behouden.

  Samuel Little: De dodelijkste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis

Het is nu een gevangenisstraf van 6 maanden als je betrapt wordt in een van deze plaatsen zonder de pas (de man die de president in het gezicht sloeg kreeg 3 maanden gevangenisstraf). Ondernemers krijgen een boete van 45.000 euro en 1 jaar gevangenisstraf als ze zich niet houden aan het gebruik van “de pas” en al hun werknemers dwingen de pas te halen. (Als u Frankrijk kent, kunt u een moord plegen en een minder zware straf krijgen).

Dus het resultaat? Alle laagbetaalde werknemers nemen ontslag, ze kunnen hier (voorlopig) meer krijgen met een uitkering. We kunnen technisch gezien nog steeds “afhaalmaaltijden” halen, maar ik heb het gisteravond geprobeerd en elk restaurant in onze stad (dat is dineren met afhaalmaaltijden) heeft zijn deuren gesloten wegens gebrek aan personeel.

Sinds vorige week zijn ALLE dokters, verpleegsters en gezondheidswerkers verplicht de prik te halen of ze verliezen hun vergunning, praktijk, baan, zaak enz. (ALLE gezondheidszorg hier wordt door de overheid betaald en er zijn geen privé dokters of ziekenhuizen enz.)

Aangezien het gezondheidszorgsysteem door de staat wordt geleid en gefinancierd, is het in de grond gestort. Alle goede artsen hebben Frankrijk 5 jaar geleden verlaten, alle ziekenhuizen zien eruit als derde wereld ziekenhuizen omdat er geen geld is om ze te repareren, de helft van de apparatuur werkt niet en niet elk ziekenhuis is bevoorraad met benodigdheden voor dagelijkse behoeften (maskers, gels, wegwerp toga’s etc).

Verpleegkundigen zijn al 5 jaar onderbemand en doen dubbel zoveel werk omdat het gezondheidszorgsysteem bijna failliet is…. Voeg daar de verplichte prik aan toe.

  Pfizer's Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk - Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?

En het resultaat? Nou, ze gingen met miljoenen de straat op en nu hebben alle ziekenhuizen 50% van hun personeelscapaciteit verloren.

Mijn dokter is net met vervroegd pensioen gegaan (oftewel hij is opgestapt) en ik heb nog geen vervanger gevonden.

Vanaf 1 augustus moeten ALLE grote winkelcentra, winkels en kruidenierswinkels en hun personeel geprikt worden en is de gezondheidspas verplicht om binnen te komen voor werknemers en klanten. Dit zou gelijk staan aan het sluiten van ALLE Targets, Walmarts, Costcos, Home Depots, en alle grote supermarkten. (eigenlijk elk gebouw van meer dan 20.000 vierkante meter) voor mensen zonder “de pas”.

Resultaat? Op 15 augustus zullen vrachtwagenchauffeurs in het hele land in staking gaan; ze zullen alle toegangswegen van en naar Parijs blokkeren.

Vanaf 15 september zijn alle openbare ruimtes en gebouwen verboden toegang.

Geen boerenmarkten, geen parken, geen nationale parken, meren, rivieren, stranden, recreatiegebieden, campings, enz. en geen bijeenkomsten met meer dan 100 mensen, geen kerken, geen bruiloften, enz.

Vanaf 1 oktober ALLE kleine verkopers zoals, delicatessenwinkels, pizzatrucks, broodjeszaken, slagers, bakkers, groentekramen enz.

Dus vanaf 1 oktober zal ik alleen in staat zijn om voedsel te kopen via internet en af te halen (indien toegestaan).

Voedseltekorten, staking van truckers, ziekenhuizen en vliegvelden die dicht gaan, werkloosheid die door het dak gaat. Het zal een hobbelige rit worden mensen.

Ligt het aan mij of lijkt dit allemaal een beetje extreem voor een “pas” die niet echt werkt?

Amerika, Canada, Engeland, Australië, Nieuw Zeeland, jullie kunnen maar beter wakker worden.

Medicalkidnap heeft een videoreportage samengesteld die laat zien wat er gebeurt in landen buiten de VS, aangezien het meeste hiervan in de mainstream media gecensureerd wordt.

  Walgt u van de hele mensheid?

Als u niet op de hoogte bent van deze dingen, vooral met betrekking tot uw kinderen, uw levens zijn op dit moment in ernstig gevaar. Dit is ongekend, en we moeten een soort van grote “valse-vlag” gebeurtenis in de VS verwachten, waar massale sterfgevallen zullen plaatsvinden en waarvan de “ongevaccineerden” de schuld zullen krijgen.

De enige manier om dit alles te stoppen en de zaken te keren is dat het publiek zich eensgezind gaat verzetten tegen de tirannieke acties van hun regeringen, wat we nu zien gebeuren met burgers in andere landen over de hele wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaar



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik – Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarkten
Volgend artikelAmerikaans tv-bericht: Besmettingspercentages onder volledig gevaccineerde mensen schieten wereldwijd omhoog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wat ik al zei. Zowel Bill als Klaus zeiden dat het onontkoombaar was om deze toekomst tegen te gaan. Allemaal filmpjes die nu in de ban zijn gedaan. Mij doet het denken aan de Borg in Star Trek. Resitence is futile. Oftewel verzet is niet mogelijk. En zo maken ze het ook. Maar gelukkig bestaan er nog mensen met gezond verstand. En ik zeg..dit is zoals Klaus zelf al zei…erger dan de 2e wereldoorlog. Dus..verzet en help elkaar waar mogelijk. We leven in een onzichtbare 3e wereldoorlog. Maar die blijft niet lang onzichtbaar meer. De kampen bestaan al. En de rechten van de mensheid wordt geschonden op een manier die inderdaad de 2e wereldoorlog te boven gaat. Heel veel sterkte..Zowel voor de arme zielen die zich hebben laten prikken zonder enige kennis. En de mensen die nu worden behandeld als de underdog.

 2. Mochten ze aan je deur staan, schroom je dan niet om te vechten voor je leven. Stel je eens voor dat alle joden dat hadden gedaan, waren er dan nog nazi’s genoeg geweest om door te gaan? Nee dus.

  Als ze je komen halen voor een concentratiekamp al dan verplichte prik, dan ga je toch dood. Dus neem er minimaal één mee. An eye for an eye.

  • Zo denk ik er op over. Ze hebben ons de oorlog verklaard en in een oorlog mag ik mij verdedigen tegen elke vijand. En dat zal ik doen ook. Ik zal zeker niet mak meelopen. Wie denken die kut pijpenlokken mongolen wel niet dat ze zijn. Denken ze dat ze beter zijn dan de witten? Dat zijn ze absoluut niet. Slechter zijn ze, rot tot op het bot.

 3. Zelfs in die tijd gebruikten ze de joden raad om lijsten te maken wie er als eersten op de treinen werden gezet. Vergis je niet. Nu gaat het om mensen die allemaal aan hun baan denken en gewoon geen tijd hebben gehad om erover na te denken wat de gevolgen zijn. Om maar even terzijde te stellen dat artsen die wel open en eerlijk zijn worden behandeld als psychiatrische patiënten. We leven letterlijk in een onzichtbare oorlog. En de Artsen en verpleegkundigen die wel weten dat er niets van klopt kunnen het ook nergens kwijt. Ik zou eigenlijk aan m’n ogen geopereerd moeten worden. Maar ik zeg de afspraak af. Stel dat er complicaties voordoen en je nog enkel met een vaccinatie pas binnen mag komen. Nee dankjewel..ik ga liever gewoon dood. Ik heb m’n buik vol van alle oudjes die in mijn buurt van 5 blokken die bedoeld zijn voor 55+ te zien sterven kort na vaccinatie. En dat was in tijd van lockdown. Dus naar de begrafenis kon niet meer. En dan wordt er gezegd dat het de leeftijd was,? Nou sorry..deze mensen waren oud maar nog steeds vrolijk en behulpzaam. Ik mis ze stuk voor stuk. Maar bewijzen dat het door de prikken is gekomen..dat gaat niet. Bij mensen van die leeftijd wordt geen autopsie gedaan. Dat hoort er nou eenmaal bij… complete bullshit. En dan praat ik alleen maar over een kleine wijk. Ze hebben mij gevraagd om mee te doen aan een onderzoek hoe het gaat in de wijk sinds de corona crisis. Ik wil zooooo graag meedoen. Maar angst weerhoud mij nog. Want dan moet ik elke 2 maanden een interview invullen die wordt gemonitoord voor de komende 2 jaar. Dus als ik overal eerlijk over ben zit ik straks ook in een heropvoeding gesticht. Oftewel kamp in Zaanstad

  • Op het net zijn oefeningen te vinden om je ogen te optimaliseren. Misschien de moeite van het proberen waard. En voor wat betreft die interviews … zou ik niet aan meedoen. Is niet in jouw belang. Imo.

 4. “We have a common enemy … ” and that ENEMY is FOUTE FAUCHI.

  En die Amy van het hooggerechtshof … jammer, had ik beginsel mijn hoop op gevestigd, maar ook zij is een ordinaire puppet gebleken.

 5. Dat Amerika de ongevaccineerden als terroristen aanduidt is niet zo gek. Dat hebben ze nodig om de FEMA procedures in gangbare zetten. De FEMA kampen zijn immers gebouwd om het binnenlands terrorisme het hoofd te bieden. Nu volgen de deportaties en de liquidaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in