© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

In Israël zijn reeds ongeveer vijf miljoen mensen gevaccineerd met het preparaat van Biontech/Pfizer, wat overeenkomt met ongeveer 60 procent van de totale bevolking. Geen enkel ander land heeft dit tempo van inenting kunnen bijhouden, bericht reitschuster.de. Terwijl een in het vaktijdschrift The Lancet gepubliceerde studie de grote werkzaamheid van het vaccin na de tweede dosis vaststelt, komt een panel van vooraanstaande Israëlische gezondheidsdeskundigen tot een schokkende conclusie:

“De resultaten zijn rampzalig op alle niveaus; er is nog nooit een vaccin geweest dat zoveel mensen schade heeft berokkend”, concludeert het Israeli People’s Committee (IPC), dat eind april zijn rapport over de neveneffecten van het vaccin heeft vrijgegeven. Voormalig jazzmuzikant en huidig auteur van boeken Gilad Atzmon vatte het 25 pagina’s tellende rapport van de IPC, dat in het Hebreeuws werd gepubliceerd, samen en in het Engels is vertaald. De belangrijkste bevindingen van het IPC zijn verontrustend:

“Wij ontvingen 288 overlijdensmeldingen in de temporele nabijheid van de vaccinatie (90 procent tot tien dagen na de vaccinatie), waarvan 64 procent mannen waren. Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid sprak daarentegen van slechts 45 vaccingerelateerde sterfgevallen”.

Als de bovenstaande cijfers geloofwaardig zijn, heeft Israël, dat beweerde een wereldexperiment uit te voeren, verzuimd de resultaten van zijn experiment eerlijk te melden. We horen vaak over bloedstolsels veroorzaakt door het AstraZeneca vaccin. We hebben bijvoorbeeld gehoord van 300 gevallen van bloedstolsels in Europa. Als de bevindingen van het IPC echter authentiek zijn, kan het vaccin van Pfizer alleen al in Israël in verband worden gebracht met meer sterfgevallen dan het vaccin van AstraZeneca in heel Europa”.

  Mijn pandemie openbaring - Onze buren zijn onze vijanden

Hoogste totale sterftecijfer van het afgelopen decennium

“Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek was er in januari-februari 2021, op het hoogtepunt van Israëls massale vaccinatiecampagne, sprake van een toename van het totale sterftecijfer in Israël met 22 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. In feite waren januari en februari 2021 de dodelijkste maanden van het afgelopen decennium, met het hoogste totale sterftecijfer in vergelijking met de overeenkomstige maanden van het afgelopen decennium”.

Volgens de IPC was de stijging van het totale sterftecijfer het meest uitgesproken in de leeftijdsgroep 20-29 jaar, met een stijging van 32 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

“Statistische analyse van informatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek, gecombineerd met informatie van het Ministerie van Volksgezondheid, leidt tot de conclusie dat het sterftecijfer onder gevaccineerden wordt geschat op ongeveer 1 op 5000 (1 op 13000 voor de leeftijdsgroep 20 tot 49 jaar, 1 op 6000 voor de leeftijdsgroep 50 tot 69 jaar, 1 op 1600 voor de leeftijdsgroep 70 plus). Op grond hiervan lijkt het realistisch om het aantal sterfgevallen in Israël in verband met dit vaccin tot nu toe op ongeveer 1000 tot 1100 personen te schatten.

Er is een hoge correlatie tussen het aantal gevaccineerden per dag en het aantal sterfgevallen per dag, in de orde van tien dagen, in alle leeftijdsgroepen. Leeftijd 20 tot 49 jaar – negen dagen tussen vaccinatie en overlijden, leeftijd 50 tot 69 jaar – vijf dagen tussen vaccinatie en overlijden, leeftijd 70 jaar en ouder – drie dagen tussen vaccinatie en overlijden”.

Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid ontkent

  Wat hebben we geleerd?

Volgens gezondheidsdeskundigen zou de geplande vaccinatie van kinderen rampzalige gevolgen kunnen hebben.

“Gezien de omvang en de ernst van de bijwerkingen herhalen wij het standpunt van de commissie dat het vaccineren van kinderen ook bij hen kan leiden tot bijwerkingen zoals die bij volwassenen worden waargenomen, met inbegrip van de dood bij volkomen gezonde kinderen. Aangezien het Coronavirus geen enkel gevaar oplevert voor kinderen, is het Comité van mening dat het voornemen van de Israëlische regering om kinderen in te enten een bedreiging vormt voor hun leven, hun gezondheid en hun toekomstige ontwikkeling”.

Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zal waarschijnlijk niet onder de indruk zijn van het IPC-rapport en zal zijn inentingscampagne blijven doordrukken. Het ministerie beschouwt zelfs de ongewone clustering van hartspierontsteking na vaccinaties met het geneesmiddel van Biontech/Pfizer – die de laatste tijd duidelijk is geworden – niet als bewezen. Men ziet geen duidelijke toename van het sterftecijfer als gevolg van de vaccinatie – en het is ook niet zeker dat er een toename is van het aantal hartspierontstekingen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Het werk van de IPC kreeg weinig aandacht in de Israëlische pers, volgens Gilad Atzmon. Het is zeer wel denkbaar dat de bevindingen van het Israeli People’s Committee door een meerderheid in dit land worden beschouwd als het werk van samenzweringstheoretici.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verslag van de Israeli People Committee over sterfgevallen door vaccinatie

Vorig artikelTucker Carlson: “Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium”
Volgend artikelKunnen experimentele mRNA-vaccins fungeren als biowapens en Coronavirus spike-eiwitten overdragen op de ongevaccineerden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Blijken het dus de joden zelf te zijn die andere joden proberen uit te roeien.
  Ik denk niet dat ze dat zelf hadden kunnen bedenken dat het zo zou eindigen.
  Dat creëert wel weer ruimte voor alle andere joden in de wereld die nog van plan waren om naar Israël te emigreren.
  Want zo groot is Israël nou ook weer niet om iedere jood uit de wereld te kunnen huisvesten.

  • Je moet weten weten dat er meerdere soorten “Joden”zijn. Hitler had een contract met zionisten. NAZI is national zionist niks anders. Het zijn de “joden”die de synagoge of Satan aanhangen die heel graag de andere “joden”dood zien. A real Jew zal nimmer naar Israel verhuizen die weet dat ie daar niks te zoeken hebt daar dat geografisch deel onder de leiding staat van Zionisten die de synagoge of Satan aanhangen en dus anti-jood zijn. De Joden vevolging is nimmer gestopt. En als je wilt weten wat een real Jew is dat is een real You. Maar daar moet je naar de esotherische kennis van de oude geschiften.

   • Ik maak alleen een onderscheid in orthodoxe joden, die groep met pijpenkrullen, die verschillen in helemaal niets met een mossel, nee ze zijn zelfs nog erger.
    Dat zijn wat mij betreft de mongolen onder de joden.
    En andere, die zich verder normaal gedragen, waar verder niemand last van heb.

    je hebt ook christenen die zich totaal anders gedragen en andere haten als de pest.

    En ik ga niet mee dat er een groep mensen bestaat die slimmer dan andere zouden moeten zijn.
    Dat is gewoon gelul uit de ruimte.
    Als mijn pa een winkel keten had, dan had ik nu ook meer verstand van hoe ik handel moet drijven en daar rijk van worden.
    Het hangt er allemaal van af in welk nest je opgroeit, de rest is afgunst.

    • Weet je er zijn juist onder cristenen, joden en moslims veel wakkeren die door hun geschriften wakker zijn geworden en juist niet mee doen aan verdeel en heers. Die vaak juist door een godsdienst de menselijke kant laten zien en hun mede mens helpen ipv haten en schaden. Enne (in)telegentie is ook te ontwikkelen. Echter intelelegentie heeft niks te maken met de mate je geld kan verdienen. De wereld van commerce wordt mn bepaald en het succes daarvan hoe het Satanisme wordt toegepast. De meeste mensen in deze wereld zijn satanist en velen doen die praktijken door geschriften bewust fout te interperteren onder noemer van een godsdienst. Statism is ook een godsdienst dat synoniem is van Satanism. En dat godsdienst is werkelijk de oorzaak van alle ellende van de wereld. Maar ik zou je aanraden om naar de vruchten te kijken zodat je de boom kan herkennen. Zijn mensen van de boom van good and evil (satanist/statist) of van de boom of life (correctness) en dat laatste kun je vinden bij moslims joden cristenen hindu’s eigenlijk in allerlei vershillende tradities waar mensen zijn opgegroeid en in die zelfde achtergronden vind je ook die satanisten en statisten. Gooi de baby niet met het badwater weg.

 2. Waarom zien we/horen we dit niet bij de NOS. Als staatsburger die meebetaalt aan die geldverslindende nieuwsfabriek eis ik objectieve berichtgeving. Wat als er straks doden gaan vallen in Nederland? (Wellicht al het geval). Al meer dan een jaar, iedere dag op die NOS TV en radio slap geouwehoer over die Coronoooo. Geen tegenpartij die het woord krijgt of deskundige die het andere verhaal uit de doeken kan doen. Deze pure censuur en staatsmonopolie dient te worden gestraft met gevangenisstraffen, van redactie, tot hoofdredactie, directie tot en met direct politiek verantwoordelijken aan toe.

  • In het begin van de corona-hoax was er geen cencuur op youtube of google. Je kon al de benodigde info zo vinden. Het was wel dat de gewone man zelf al cencuur aan anderen oplegde. Ik deed mee aan aan vrijwilligers project en ik liet mensen weten wat ik toen al gevonden had en dat het belangrijke info was aangaande de Corona en de leugens die nu via manstraim komt. Ik ben van dat project verwijdert want dat kon niet dat ik een ander geluid liet horen. Er was toen nog GEEN cencuur op het internet.

   Ik ben onderhand van overtuigt dat mensen die een werkend bewustzijn hebben allang zijn gaan zoeken naar kennis wat er werkelijk aan de hand is. Deze groep zijn allang verwezen naar sites, bitchute, brandnew tube etc. toen de cencuur op youtube fuckboek en google kwam. Ik heb maanden nadat het cencuur kwam nog mensen aangeboden voor info uit hoeken van artsen zodat ze zich goed kunnen laten informeren. En ik kan je zeggen NIET 1 heeft mijn aanbod geaccepteerd.

   Mensen willen deze propaganda en ze kiezen dat met hun VRIJE wil. Ander geluiden willen ze NIET horen. Het is dat ze graag bang gemaakt worden. Ik ben het levend bewijs dat men de kennis niet wilde hebben. En de meerderheid wilt graag dit eenvorimig geluid en dat is wat de MSM levert. En helaas de overgrote deel van dit land 90%+ heeft liever een mening dan in feitenland te willen verkeren. Je oogst wat je zaait.

 3. Ze maken mij uit, als complotdenker, maar ben daar heel blij mee. diezelfde mensen, geloven hun ogen niet, als ze zulke berichten horen, want die hadden ze toch al gehoord, maar waar, juist, van die complot denker. Voor mij is corona een, weliswaar zware, griep die we alle jaren op vakantie krijgen. Echter vroeger gebeurde er niets, in 2015 in de krant IC bedden bijna vol. Heb JIJ of iemand die je kent, toen gehoord over mondkapjes, lock down en vaccin. NEE NOOIT, maar plotseloos is daar de killer, die ook dan nog eens de gehele wereld in zijn macht heeft. Zijn naam is ondertussen al heeel bekent geworden, maar niemand die deze massamoordenaar nog kan tegenhouden, en wel omdat de duivel er aan mee speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in