Misdaden tegen de mensheid – Britse regering geeft 21e rapport vrij over bijwerkingen van de COVID-vaccins

6
© Mika Baumeister op Unsplash

De Britse regering en Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) hebben hun 21e update vrijgegeven over bijwerkingen van de COVID-19 vaccins die zijn gemeld bij de MHRA Yellow Card-regeling, en we vragen ons af of de politie zal beginnen op te staan en kennis te nemen van het schokkende aantal en de ernst van de bijwerkingen die worden geleden nu een gepensioneerde politieagent een strafrechtelijke klacht heeft ingediend bij de Britse politie met de steun van Dr. Tess Lawrie en advocaat Clare Wills Harrison, schrijft dailyexpose.co.uk.

De MHRA Yellow Card-regeling verzamelt sinds 9 december 2020, de dag nadat de Pfizer-prik voor het eerst in het VK werd toegediend onder de vergunning voor noodgebruik die de MHRA heeft verleend, meldingen van bijwerkingen van de COVID-19 vaccins.

Sinds die datum tot en met 16 juni 2021 zijn er bij het Yellow Card-systeem 973.435 bijwerkingen, waaronder 1.356 sterfgevallen, gemeld. Het aantal bijwerkingen alleen al betekent dat voor elke 74 injecties die in het Verenigd Koninkrijk zijn toegediend, één bijwerking is opgetreden.

Deze cijfers vertellen echter niet het hele verhaal, omdat uitzonderlijk veel mensen niet eens op de hoogte zijn van het bestaan van de Yellow Card-regeling, en de MHRA schat dat slechts 1% – 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk worden gemeld. Dit betekent dat het werkelijke aantal bijwerkingen tussen de 9,7 miljoen en 97 miljoen kan liggen, terwijl het aantal sterfgevallen tussen de 13,5 duizend en 135 duizend kan liggen.

Zouden deze cijfers niet genoeg moeten zijn om de geneesmiddelenautoriteit de vaccinatie-uitrol te doen pauzeren en hun besluit om een vergunning voor het gebruik van de experimentele COVID-vaccins in noodgevallen te verlenen opnieuw te evalueren? Het is niet zo dat ze geen hulp hebben aangeboden gekregen bij het evalueren van de gegevens.

Dr. Tess Lawrie, directrice van Evidence-based Medicine Consultancy Limited en EbMC Squared CiC, is een groot voorstander van Ivermectine voor de vroegtijdige behandeling van Covid-19 patiënten, en zij schreef op 9 juni 2021 een brief aan de directrice van de MHRA, Dr. June Raine, waarin zij haar bedrijven hulp aanbood bij de analyse van de MHRA Yellow Card-database vanwege drie vragen waarvan zij had vastgesteld dat die dringend beantwoord moesten worden. De vragen die Dr, Lawrie had na analyse van de bijwerkingen die tot 28 mei 2021 aan het MHRA Yellow Card-systeem waren gemeld, waren:

 1. Hoeveel mensen zijn er overleden binnen 28 dagen na vaccinatie?
 2. Hoeveel mensen zijn binnen 28 dagen na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen?
 3. Hoeveel mensen zijn invalide geworden door de vaccinatie?
  Opnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: "Ten eerste geen schade berokkenen, ten tweede voorzichtig zijn, ten derde genezen"

Het antwoord van de MHRA op de brief van Dr. Tess Lawrie is tot nu toe stilzwijgen.

Op 19 juni 2021, tien dagen nadat de brief van Dr. Tess Lawrie naar Dr. June Raine van de MHRA was gestuurd, diende de gepensioneerde politieagent Mark Sexton bij de politie van Warwickshire een strafrechtelijke klacht in tegen Boris Johnson, Matt Hancock, Patrick Vallance, Chris Whitty, Dominic Raab, Michael Gove en Nadhim Zadhawi. Een klacht die de schokkende statistieken over bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de Covid-19-vaccins bevatte die in de gegevens van het MHRA Yellow Card-systeem waren aangetroffen.

Sindsdien heeft Mark Sexton met zijn strafrechtelijke klacht verdere steun gekregen. Ten eerste van Dr. Tess Lawrie, die uitstekend bewijsmateriaal heeft geleverd dat de gepensioneerde politieagent volledig steunt en dat rechtstreeks naar hoofdinspecteur Pete Hill van de politie van Warwickshire is gestuurd, en ten tweede van advocate Clare Wills Harrison.

Clare Wills Harrison, die de afgelopen vijftien maanden onvermoeibaar heeft gewerkt aan het verzamelen van bewijzen van de gruwelijke misdaden die de autoriteiten tegen het Britse volk hebben begaan, heeft op 23 juni 2021 een brief geschreven aan de hoofdinspecteur van de politie van Warwickshire, waarin zij steun en gewicht geeft aan Mark Sextons strafrechtelijke klacht. De advocate wees op de ernst van de beschuldigingen en op de plicht van de politie om een misdaadnummer toe te kennen en een onderzoek in te stellen naar de beschuldigingen van Mark Sexton aan het adres van de Britse regering, ondersteund door het overvloedige bewijsmateriaal dat hij had verzameld.

Clare zei in een officiële verklaring die op 24 juni aan het publiek werd vrijgegeven dat:

“Niemand, ook de Britse regering niet, staat boven de wet. De wet geldt in gelijke mate voor alle mensen. Dicey’s opvatting van de wet als het gaat om gelijkheid, een al lang bestaand beginsel binnen het Britse recht, bevestigt deze opvatting. Als zodanig moet de politie handelen vanuit het uitgangspunt dat ieder mens, ongeacht rang of stand, onderworpen is aan de algemene wetten van het rijk, en vatbaar is voor de jurisdictie van het rijk. Er zijn GEEN speciale voorrechten.

  Bill Gates geeft toe Nanotech te testen op het publiek met mRNA-vaccins

Ik sta nog steeds volledig achter Mark Sextons strafrechtelijke aanklacht en eis dat er een misdaadnummer wordt toegekend en dat er onmiddellijk een onderzoek wordt ingesteld.

Zoals hoofdcommissaris Hill ongetwijfeld weet, kan het falen van de politie om de ernstige beschuldigingen te onderzoeken, worden doorverwezen naar het IOPC en kan er een rechterlijke toetsing worden aangevraagd met betrekking tot het besluit om geen onderzoek in te stellen”.

Het is nu aan de politie om te beslissen of zij al dan niet wil helpen een einde te maken aan de ernstige bijwerkingen en onnodige sterfgevallen als gevolg van de COVID-19 vaccins die in het Verenigd Koninkrijk worden geleden. Bijwerkingen die vanaf 16 juni 2021 volgens het 21e MHRA Yellow Card rapport het volgende omvatten…

(We hebben de gegevens gebruikt die worden getoond in de analyseafdruk van de Britse regering van het Pfizer-vaccin {die u hier kunt vinden} + analyseafdruk van het Oxford-vaccin {die u hier kunt vinden}.)

Er zijn 13.089 bloedaandoeningen opgetreden als gevolg van zowel de Pfizer mRNA als de AstraZeneca virale vector prik. Hiertoe behoren 55 gevallen van immuun tromocytopenie en 133 gevallen van trombocytopenie die gemeld zijn als bijwerkingen van de Pfizer prik. Bij trombocytopenie zijn er niet genoeg bloedplaatjes in uw bloed. Bij een ernstige vorm kunt u spontaan in uw ogen, tandvlees of blaas gaan bloeden, of te veel gaan bloeden als u gewond raakt.

Trombocytopenie is de aandoening die naast bloedstolsels is gezien, waarvan nu is bewezen dat deze door het AstraZeneca-vaccin wordt veroorzaakt. Het MHRA Yellow Card rapport meldt 200 meldingen van immuun trombocytopenie en 775 meldingen van trombocytopenie als gevolg van de AstraZeneca prik, dit heeft helaas geleid tot 6 sterfgevallen.

Er zijn 10.546 hartstoornissen gemeld als gevolg van zowel de Pfizer als de AstraZeneca prikken. Deze omvatten 70 gevallen van hartstilstand, 505 gevallen van tachycardie (een extreem snelle hartslag), 53 gevallen van myocarditis (een ontsteking van de hartspier), 34 gevallen van hartfalen en 123 gevallen van een hartaanval die zijn gemeld als bijwerkingen van de Pfizer prik.

Myocarditis is de aandoening waarvan de CDC nu heeft verklaard dat deze zich voordoet als gevolg van de Pfizer prik bij jonge mannen, maar wij kunnen u vertellen dat de AstraZeneca prik ook de oorzaak is van de aandoening. Vanaf 16 juni zijn er 42 gevallen van myocarditis gemeld als bijwerkingen van de AstraZeneca prik, naast 142 gevallen van hartstilstand, 1.168 gevallen van tachycardie, 58 gevallen van hartfalen, en 309 gevallen van hartaanval.

  Dit is wat er gebeurt als je kinderen NIET vaccineert

Er zijn 11.105 ooraandoeningen geweest als gevolg van zowel de Pfizer als de AstraZeneca prikken. Dit omvat 121 meldingen van doofheid als een bijwerking van de Pfizer prik.

En 292 meldingen van doofheid als bijwerking van de AstraZeneca prik.

Er zijn 15.739 oogaandoeningen gemeld als gevolg van de Pfizer en AstraZeneca prikken. Hiertoe behoren 178 gevallen van slechtziendheid, 2 gevallen van plotseling verlies van het gezichtsvermogen en 52 gevallen van blindheid die zijn gemeld als bijwerking van de Pfizer prik.

De meldingen van blindheid als bijwerking van de AstraZeneca prik zijn echter veel hoger, met 236 meldingen van blindheid in het Yellow Card-systeem tot 16 juni 2021, naast 5 meldingen van plotseling verlies van het gezichtsvermogen en 610 meldingen van visuele beperking.

Er zijn 199.710 aandoeningen van het zenuwstelsel als gevolg van zowel de Pfizer en AstraZeneca prikken. Hiertoe behoren 256 cerebrovasculaire accidenten, 30 hersenbloedingen en 31 ischemische beroertes die zijn gemeld als bijwerkingen van de Pfizer prikken.

Het aantal verschillende beroertes dat is gemeld als bijwerking van de AstraZeneca prik is echter schrikbarend in vergelijking. Er zijn 146 meldingen van hersenbloedingen, 77 van herseninfarcten, 48 van intracraniële bloedingen, en 945 van cerebrovasculaire accidenten.

Er zijn ook 35 meldingen van hemorragische beroerten, 98 meldingen van subarachnoïdale bloedingen en 114 meldingen van ischemische beroerten als gevolg van de AstraZeneca prik.

Andere aandoeningen van het zenuwstelsel die als bijwerkingen van zowel de Pfizer als de AstraZeneca prik zijn gemeld, omvatten 715 gevallen van Bell’s palsy, 477 gevallen van gezichtsverlamming, 131 gevallen van multiple sclerose, 1.417 gevallen van epileptische aanvallen en 339 gevallen van verlamming.

Screenshots van de bovenstaande aandoeningen in de MHRA Yellow Card-regeling zijn hier te zien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog en vaccindeskundige: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID “Delta Variant” is gewoon een sjieke naam voor vaccinschade
Volgend artikelDe poorten van de hel staan wijd open
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Hallo allemaal wat hier in dat artikel staat over ivermectine klopt wel in India zijn ze daar nee begonnen om covid te genezen en ze hadden daar goed resultaat mee helaas is dit een zeer goedkoop middel dus zullen ze er niet veel geld aan hebben kunnen verdienen en werd het afgeschreven als slecht en niet afdoende en jawel daar kwamen de vaccinaties uit de kast was er maar vroegtijdig iemand opgestaan dan. Waren er nu niet zoveel mensen overleden maar hè leest nu ook wel in de gewone media zoals b.v regio kranten dat er meer twijfelaars komen en nu van de week was het ede eerste keer dat iemand zei ja ik had geloof iketer ff kunnen wachten met die prik

 2. Car, de bewijzen zijn de vele doden dat kan niemand toch ontgaan zijn, en verder wat ik ook niet begrijp de uitvinders en de elite nemen zelf niet deze spuit zij weten wel beter geloof mij er staat het volk een grote ramp te verwachten en zal voor vele mensen niet meer omkeerbaar zijn en zullen het loodje leggen, en een ding is zeker zij kunnen niet dan zeggen ik heb dit niet geweten want dan zijn ze al dood.
  Rutte zal verder gaan met zijn bende in Den Haag en in Brussel zij stoppen pas als 4 miljard mensen over de hele wereld zijn gestorven.
  IK GROET U DOMME MENSEN.

 3. September en oktober worden de maanden van de waarheid.
  Wacht met vrees af.
  Ook omdat de niet geprikten waarschijnlijk de zondebok zullen worden in de media.

 4. Dit artikel doorgelinkt naar Viruswaanzin.be in de hoop de Belgen wakker te doen schrikken, want hier zijn ze (bijna) allemaal stillekes in slaap gesukkeld, en zitten ze te wachten op hun gifspuit om eindelijk op vakantie te mogen gaan, zonder het besef dat dit stukje vrijheid eerst is afgepakt op volledig valse gronden, en na de vakantie ze toch weer dezelfde maatregels krijgen opgelegd als golf nr zoveel de kop opsteekt. De golf die waarschijnlijk wordt veroorzaakt DOOR de vaccins.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in