Historisch gezien worden volkeren die veroverd worden ofwel uitgeroeid, tot slaaf gemaakt, of er wordt mee gefuseerd. Er zit een logica in dit proces. Door de overwonnenen te overwinnen, konden de natuurlijke rijkdommen die ze voorheen in handen hadden, volledig benut worden en werd ervoor gezorgd dat er in de toekomst geen opstanden of rebellie van de overwonnenen zouden komen. Genocide en etnische zuivering hebben een lange geschiedenis, schrijft Dr. Joseph Sansone.

Hoe afschuwelijk slavernij ook was, het was een humanere aanpak dan uitroeiing, en het zorgde ook voor meer middelen in de vorm van gratis arbeid. In de oude wereld varieerde de ernst van slavernij. De Etrusken, waarvan bekend was dat ze profetische gaven hadden, werden door velen beschouwd als het heilige volk van de oude wereld en hadden in veel opzichten de meest geavanceerde cultuur van hun tijd. Het bereikte rijkdomniveau creëerde een situatie waarin slaven vaak eigendommen bezaten en bedrijven runden. Sommige Afrikaanse stammengemeenschappen maakten verliezende krijgers tot slaven als een vorm van schatting voor het verliezen van de oorlog, voor een beperkte periode van een jaar, voordat ze hen terugstuurden. Natuurlijk waren er veel wrede voorbeelden van slavernij.

De fusie of vermenging van de veroveraars en de overwonnenen ging vaak gepaard met huwelijken tussen groepen, waardoor er permanente bloedbanden ontstonden, en ook een vermenging van culturen, waaronder religie, technologie en andere aspecten van de twee culturen. Het was niet ongewoon dat de veroveraars meer op de mensen gingen lijken die ze hadden veroverd als ze een superieure cultuur hadden veroverd.

Het lijkt erop dat de wereldwijde aanval die vandaag plaatsvindt aspecten heeft van de drie voorbeelden die hierboven gegeven zijn. Er is een poging tot wereldwijde onderwerping waarbij technologische mechanismen worden gebruikt die in het verleden niet bestonden. De mensheid in smart cities of 15-minutensteden drijven en gecentraliseerde digitale valuta’s zullen tot totale slavernij leiden. Vaccinpaspoorten en de algehele controlestaat zouden nooit op het huidige niveau kunnen bestaan zonder de technologie van dit tijdperk. Een gecentraliseerde, alomtegenwoordige mediamatrix maakt het mogelijk om hele bevolkingsgroepen te manipuleren en zelfs te hersenspoelen, wat de verovering en slavernij gemakkelijker maakt omdat de overwonnenen hun eigen ondergang toejuichen.

  Geen grap: Britse studie onderzoekt maandelijkse COVID-19 injectie

Hoewel slavernij een onderdeel is van de wereldwijde verovering, lijkt het meer een middel om een doel te bereiken. De wereldwijde verovering lijkt meer op een gecontroleerde verbranding of gecontroleerde afbraak van de menselijke beschaving. De strop wordt strakker aangetrokken, zoals een boa constrictor zijn prooi verstikt.

Er vindt ook een uitroeiing plaats. Op één niveau wordt deze waanzin aangedreven door klimaatveranderingscultisten die geloven dat de planeet het menselijk ras niet kan onderhouden. Aan deze ideologie ligt een haat tegen de mensheid, tegen zichzelf en uiteindelijk tegen God ten grondslag. Ze zijn zelfs een oorlog tegen de landbouw begonnen. Dit was eigenlijk dezelfde strategie die gebruikt werd om de Amerikaanse Indianen te veroveren. Het uitroeien van de bizon was een strategie om de Indianenstammen van de Grote Vlakten uit te hongeren.

Een DARPA-project, Covid-injecties en mRNA zijn massavernietigingswapens. Mensen werden als insecten uitgelokt, omdat de geïnjecteerden na de C19-injecties nog enige tijd zeer besmettelijk zijn en via huid- en ademhalingscontact overgaan op de mensen om hen heen. In het geval van intieme relaties is het niet bekend hoe lang na de injectie het materiaal verspreid wordt.

Begrepen binnen de context van een gecontroleerde vernietiging van de menselijke beschaving, zijn de C19 injecties een gecontroleerd ontvolkingsprogramma. Het geboortecijfer daalt geleidelijk, de levensduur wordt korter. Tientallen miljoenen mensen krijgen te maken met een groot aantal ziekten en bijwerkingen. Probleemzwangerschappen en miskramen nemen toe, hartproblemen, beroertes, bloedstolsels en kanker nemen toe, net als neurologische en auto-immuunziekten om er maar een paar te noemen.

Er is nog veel onbekend over de langetermijneffecten van de biologische en technologische oorlogsvoering. Zodra men begrijpt dat de mRNA-technologie een softwareprogramma, een besturingssysteem en genbewerkingstechnologie is, rijzen er serieuze vragen.

Bijvoorbeeld, waar hebben ze het menselijk ras in godsnaam mee geprogrammeerd? Zal het menselijk ras binnen een paar generaties of eerder uitsterven? Zal iedereen in de toekomst steriel zijn? Zal de bevolking zo ziek en volgzaam zijn dat ze gemakkelijk onder controle gehouden kunnen worden?

  Pfizer geeft in vertrouwelijke documenten toe dat zijn Covid-19 prik Vaccin-Geassocieerde Versterkte Ziekte kan veroorzaken; en real-world gegevens bewijzen nu dat dit zeker het geval is

Genetische manipulatie wordt alleen gebruikt om een soort uit te roeien of om een soort in iets anders te veranderen. Dit brengt ons bij de transhumanistische agenda. De samensmelting van mens en technologie. Blijkbaar wordt dit synthetische biologie genoemd. De krankzinnige miljardair-marxisten (Klaus Schwab heeft een buste van Lenin op zijn bureau) zijn op zoek naar een manier om eeuwig te leven, om met machines samen te smelten en of hun bewustzijn in kunstmatige intelligentie te downloaden of samen te voegen. Tijdens dit proces experimenteren ze op het menselijk ras, terwijl ze de planeet systematisch ontvolken.

In tegenstelling tot de vermenging van bloedlijnen tussen de overwonnenen en de overwinnaars in de oude wereld, is dit iets anders. Als dit lukt, zal het leiden tot het einde van de mensheid, tenminste, zoals die nu bestaat.

Zijn deze globalistische miljardairs echt de veroveraars?

In dit fascinerende interview in de Maria Zeee show. Maria interviewt Karen Kingston en Dr. Ana Mihalcea. Karen Kingston bespreekt verschillende patenten op de mRNA-technologie en geeft details over de zelfassemblerende nanodeeltjes en bespreekt de patenten. De patenten laten zelfs zien dat dit biologische wapens zijn. Karen bespreekt ook plannen om menselijke hersenmaterie te gebruiken als hardware om AI-software in onder te brengen.

Dr. Ana Mihalcea bespreekt hydrogels, blijkbaar een ander woord voor lipide nanodeeltjes, en deelt beelden en video’s van bloedstolsels die ze van Steve Hershman heeft gekregen, een balsemer die deze onnatuurlijke bloedstolsels aan het licht heeft gebracht. In de video laat ze de halfsynthetische bloedproppen zien en legt ze uit dat het geen normale bloedproppen zijn en demonstreert ze dat ze niet uit elkaar vallen en geen normale kleur hebben. Ze laat letterlijk zien dat ze de stolsels niet met haar handen uit elkaar kan trekken en postuleert dat het hydrogel is. Dr. Mihalcea deelt ook beelden en videobeelden van onder een microscoop waarop de hydrogel filamenten te zien zijn. Ze legt ook uit dat nanodeeltjes weliswaar niet onder de microscoop te zien zijn, maar wel wanneer de zelfassemblerende nanodeeltjes zich samenvoegen, omdat ze dan groter zijn.

  SCHOKKENDE ONTHULLINGEN: Octrooi op biologisch bewapende drone ontdekt; giftige peptiden wetenschappelijk BEVESTIGD in het bloed en de uitwerpselen van covid-slachtoffers.

Eén ding dat in het interview naar voren komt, is dat er AI is gebruikt bij de ontwikkeling van deze technologie. Er werd gepostuleerd dat AI ook de agenda zou kunnen aansturen. Er werd ook gespeculeerd dat AI de interface kan zijn voor demonische entiteiten om zich met deze wereld bezig te houden.

Het boek van C.S. Lewis, That Hideous Strength, is in eerdere artikelen genoemd. In dat boek proberen transhumanistische fascisten kort na de Tweede Wereldoorlog de planeet te zuiveren van organisch materiaal en volgen ze de leiding van AI. Een afgehakt hoofd wordt aangesloten op computers en de AI communiceert via het afgehakte hoofd. Het blijkt dat het eigenlijk duistere entiteiten of gevallen engelen waren die via het afgehakte hoofd communiceerden.

Als dit vandaag de dag het geval zou zijn, zou dat de absolute waanzin verklaren die onze wereld vandaag de dag ruïneert. Het is een slavernij, uitroeiing en een samensmelting van de overwonnenen en de veroveraars. Behalve dan dat de veroveraars AI kunnen zijn. Of AI of demonische entiteiten nu werkelijk de touwtjes in handen hebben, of verdraaide atheïstische miljardairs bang zijn om dood te gaan en denken dat er niet genoeg ruimte is voor ons nutteloze voedseleters, of allemaal, het maakt niet uit.

Het moet verslagen worden. We winnen of we sterven, individueel en als soort.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig medewerkster van Pfizer: Iedereen wist dat het COVID-19 vaccin een crimineel biowapen wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF-gelieerde wetenschappers kondigen creatie aan van in laboratorium gekweekte menselijke embryo’s zonder eicellen of sperma
Volgend artikelOekraïne leed zware verliezen, boekte geen echte vooruitgang in de eerste dagen van het offensief (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Zbigniew Brzezinski krijgt hopenlijk geen eeuwige grafrust

  Een andere bedreiging, minder openlijk maar niet minder basaal, confronteert de liberale democratie. Meer direct gekoppeld aan de impact van technologie, gaat het om de geleidelijke opkomst van een meer gecontroleerde en gerichte samenleving. Zo’n samenleving zou worden gedomineerd door een elite wiens aanspraak op politieke macht zou berusten op zogenaamd superieure wetenschappelijke kennis. Niet gehinderd door de beperkingen van traditionele liberale waarden, zou deze elite niet aarzelen om haar politieke doelen te bereiken door gebruik te maken van de nieuwste moderne technieken om het gedrag van het publiek te beïnvloeden en de samenleving onder streng toezicht en controle te houden. Onder dergelijke omstandigheden zou het wetenschappelijke en technologische momentum van het land niet worden omgekeerd, maar zou het zich voeden met de situatie die het uitbuit…

  Een aanhoudende sociale crisis, de opkomst van een charismatische persoonlijkheid en de uitbuiting van massamedia om het vertrouwen van het publiek te winnen, zouden de springplank zijn naar de stapsgewijze transformatie van de Verenigde Staten naar een sterk gecontroleerde samenleving.

  ― Zbigniew Brzezinski

 2. Een goed artikel.
  Zou deze ontwikkeling van de gendertechnologie in vaccins, ook samen vallen met de WOKE situatie t.a.v. Slavernij en zwarte Piet geslachtsbepalingen, de eis tot verandering van je lichaam, het gender gebeuren, het je niet thuis voelen in je eigen lijf…….en je afgewezen voelen door je geslacht, en allerlei gevoelige “ zielige achterstellingen “ en het ontwikkelen van een mRNA vaccin wat een hybride mensen soort ontwikkeld.
  En dit proces mogelijk nog versterkt…… veranderd?????
  Iets om over na te denken.
  Ga ik over na denken…

  • De LGBTQ waanzin wordt in ieder geval ook overgedragen via de toediening van vrouwelijke hormonen en hormoon beschadigende chemicalien in de keten van zowel drinken en voedsel als schoonmaak en hygiene producten. De reden dat men zo falikaal tegen roken is, wat zeker ongezond is, maar ons tegelijkertijd wil uitroeien, steriliseren en vervrouwelijken is simpel: sigaretten blokkeren de opname van vrouwelijke hormonen en beschermen daarmee deels, ondanks hun ongezondheid voor mentaal en fysiek, tegen deze hormoonverstoringen— niet alleen bij mannen maar ook bij vrouwen kan het kunstmatige beinvloeden van de huishouding namelijk problemen veroorzaken. De schrijfer heeft dus gelijk en de afbeeldingen boven t artikel met de duidelijk pijl is geniaal.

   • Ik snapte die pijl eerst niet, maar beter laat dan nooit, eindelijk is het kwartje gevallen.
    Als die pijl toch eens energetisch zijn werk zou kunnen doen……

  • @ Anna: Goeie, hele goeie!

   Idd net alsof die woke lgbt ideologie versterkt word door de prik.

   Ik ken een voormalig normaal lesbienne, die na de prik aanzienlijk is doorgeslagen en ook met de regenboog meeloopt. Zonder echte inhoud, leeg, puur narratief gestuurd. Geen ziel meer.

   Net alsof de prik de ziel uit de mens drukt. Ze zijn er wel, maar ook weer niet. Toch merk ik dit niet bij alle geprikte kennissen. Sommige functioneren nog gewoon zoals ze altijd deden. Dus tis nog beetje onduidelijk waarom de een wel, en de ander niet?

   Een ding weet ik wel, betreffende de dierenwereld is de regenboog vaak het symbool voor de dood (de regenboogbrug)

   En elites houden van symboliek. Tis maar een gedachte.

   • Het is zo dat vaccinatie spuiten of andere biomedische producten niet altijd in het lichaam van mens en dier worden opgenomen maar bij veel gevallen worden afgestoten door het eigen sterkere afweer systeem dat men vanaf de geboorte heeft meegekregen Echter de kinderen die nu nu gemaakt/verwekt gaan worden hebben dat niet meer omdat de meeste mannen en vrouwen gevaccineerd zijn met covid 19 spuiten De opzet van Gates en co heeft dus op langer termijn wel werking en er zullen miljoenen mensen de hoge leeftijden die er nu nog zijn niet meer gaan halen en dus op het niveau van de vorige eeuwen zijn dus zo rond de 60 jaar dat was ook de opzet van klaus Schw. zijn rede aangeaande zijn medische achtergrond Doordat de covid spuiten niet hebben gewerkt zoals bedacht om miljoenen mensen te doden heeft met bovenstaande uitleg te maken en is dus een mislukking geworden van nazie criminelen in het lab ergens ter wereld Men weet wel wie dat zijn maar daar mag jan met de pet niets van weten dat ze bedrogen en misleid zijn door deze bendes Ps….. De kinderen die verwekt zijn voor de uitbraak van covid zijn jammelijk genoeg door toedoen van de ouders toch op vakantie te gegaan en erbij willen zijn ook besmet geraakt door die spuiten Vanmorgen op het nieuws werd vermeld dat veel jonge kinderen hooikoorts hebben dan voorheen het geval zou zijn het gaat al om miljoenen kinderen die ziek zijn geworden Dit zijn dus de voorbodes van uitroeing van de bevolking op korte termijn De jonge echtparen die nu toch nog kinderen willen verwekken hebben er geen moeite mee dat ze eraan aan meewerken om de mens een korter leven te garanderen maar gewoon ondat het altijd gebruikelijk was om kinderen op de wereld te zetten!!!!!!!!

   • zie oa boek ALLICHT?! (elk books). HEK293 (en andere zoals MRC-5 enz) is menselijk embryonaal DNA dat gendervervorming veroorzaakt bij jongeren. Zie oa studie Terry Piper
    HEK-293 is een ingrediënt dat ‘ze’ in tal van kindervaccins steken. HEK-293 werd in 1973 ontwikkeld uit een in NL geaborteerde baby. De embryonale niercellen zijn genetisch gemanipuleerd. Er werden 293 experimenten op levende baby’s uitgevoerd (vandaar HEK-293) of zoals de auteur schrijft What the HEcK! Maar deze HEK-293 wordt nu ook in processed food gedropt. (vandaar ook die push naar aborteringen)…

 3. Het gaat altijd over kleine EGO’s, grote EGO’s en super grote EGO’s.
  Met daaraan gekoppeld geld, macht en bezit.
  Als er dan toch vele mensen opgeruimd moeten worden, laat het dan d.m.v de zon komen met een wereldwijde CME gebeuren.
  Dat gaat in ieder geval zonder aanziens des persoons.
  Dan zijn we allemaal monniken met gelijke kappen, ook een Schwab, Harari, Soros, Gates, Willem A.enz.enz.
  Alle data weg, alle elektra weg, alle EGO’s weg.
  Misschien krijgen we mogelijk een soort van ‘ the great flood ‘ maar dan van de zon.
  Het zou mij niet verbazen.

  • Tigron juni 15, 2023 at 12:29

   Een asteroïde ter grootte van een paar kilometer Tigron is genoeg om ons samen met dat Satanischetuig uit te roeien, na een paar millennia begint het weer van voren af aan n.m.m.

   • Beste Adriaan,
    De mensheid wil de geleerde lessen uit het verleden maar niet onthouden, dus is ze gedoemd ze te herhalen.
    Met de korte aandachtsspanne, het slechte en selectieve geheugen ligt dat in de lijn der verwachtingen.

    • Iedere generatie schuift de schuld op de vorige om vervolgens zich te distantieren van hun eigen verantwoordelijkheid naar de toekomstige generatie.

     • Mensen worden geleid door een eeuwenoude Satanische elite beste Tigron welke keer op keer in een interbellum de geesten van de mensen veranderen, onderwijs is een goed voorbeeld van indoctrinatie van jonge geesten ect, en de laagbegaafden en onderklasse hebben de Satanisten geen moeite mee, voorbeelden genoeg om intuïtief op te merken dat het einde van een tijdperk aanstaande is.

      Een volk dat op corrupte politici, bedriegers, dieven en verraders stemt, is geen slachtoffer… maar medeplichtige

      – George Orwell

      Een goed artikel n.m.m. is het volgende dat misschien iets meer licht in de duisternis kan brengen.

      Zorgwekkende veranderingen in gedrag en persoonlijkheid gevaccineerden

      https://www.xandernieuws.net/algemeen/zorgwekkende-veranderingen-in-gedrag-en-persoonlijkheid-gevaccineerden/

      Wetenschappers nemen galactische magnetische poolomkering in slechts enkele jaren tijd waar

      https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschappers-nemen-galactische-magnetische-poolomkering-in-slechts-enkele-jaren-tijd-waar/

      • Ik heb gisteren nog even op xandernieuws gekeken. Hij is een ongelofelijke drammer geworden en iedereen is dan ook weggelopen bij hem. Zijn artikelen werden steeds exotischer en vervreemdend. Ik heb al jaren geprobeerd er achter te komen wie hij precies is en nu is de ballon geklapt.

       Hij is gewoon een newage dwaallicht.

       Ik had al problemen met bijna de helft van zijn artikelen. Nu ik hem doorheb neem ik niks meer serieus.

       Als je een artikel over polar shift ziet, dan past dat in de agenda van antropogene klimaatverandering, evolutie en scientism. Geen zuivere wetenschap maar religieuze dogma’s. Het aardmagnetisch veld kan onmogelijk omkeren omdat er geen kracht is zo enorm groot dat de draaiing van de aarde, of de kern, omgedraaid kan worden.

       Zijn artikelen over de prik zijn soms ook erg ‘out there’.

       • “Het aardmagnetisch veld kan onmogelijk omkeren omdat er geen kracht is zo enorm groot dat de draaiing van de aarde, of de kern, omgedraaid kan worden.”
        FOUT, SLAAT NERGENS OP:
        Geologisch staat vast/feit, dat de het uiteendrijven van de aardschollen van Europa/Afrika en Noord-/Midden-/Zuid Amerika de Atlantische Oceaan steeds breder maken. Bij de breuklijn die ongeveer tussen beide schollen ligt is in de loop der tijden de Midden-Atlantische Rug ontstaan, doordat lava hier naar boven en naar buiten komt op het aardoppervlak. Omdat tijdens het stollen van dit gesteente het ijzer in deze gesmolten en stollende massa de polariteit van het magnetisch veld aanneemt, heeft men vastgesteld dat deze aardpolariteit om de jaar omslaat. (Alfred Wegeners theorie van continentendrift/ De laatste twintig miljoen jaar gebeurde het gemiddeld elke 200.000 tot 300.000 jaar. Dat is geen abrupte gebeurtenis: daar zijn honderden zo niet duizenden jaren voor nodig. Het is zeker ook geen vloeiende beweging waarmee de noordpool zuidpool wordt en omgekeerd. Magnetische velden smelten samen, duwen en trekken aan elkaar. Tijdens dit proces kunnen meerdere polen op rare breedtes ontstaan alvorens de noordpool echt zuidpool wordt.)

   • Neen er zijn idioten die beweren dat ze kometen van enkele kilometers in omvang wel de baas kunnen zijn en vernietigen met raketten en meer van dat speelgoed Helaas geloofd de mens dat dat zij de baas zijn over de ontwikkeling van het heelal omdat ze op de maan zijn geweest en alles weten hoe het miljarden oud systeem wel kennen en kunnen bestrijden bij een catastrofeinslag die de aarde in een klap vernietigen kan

 4. ik weet niet of je het beseft, maar wat nu gebeurt is Gods wil tegen een ongehoorzaam volk, een opstandig volk die kansen heeft gekregen en er mee lacht, die de protestantse verandering en gelovigen eeuwen lang heeft vervolgd, en die zijn eigen identiteit niet kent, want zegt God,; als ware het volk van Israël als het zand der zee, een rest zal behouden blijven, beseft je wel een REST, hoeveel dit is, dus de grotendeel moet er aan, ze zijn veel te ver gegaan en hebben alles zonder blikken noch blozen zo maar geaccepteerd ! ! ! God is die overspelig, overtreden, zondig, LGBTQ volk, dat dronken, moordenaarsvolk, dat liegt en bedriegt, die hun schepper verlaten hebben en liever het varken uithangt, en zijn eigen tradities boven de geboden Gods zet, die is Hij stinkend moe en LAAT hen uitroeien door goddeloze, wetteloze, egoïstische leiders, en kltzkkn

  • Ken je het verhaal van Abraham die met God marchandeert over het behoud van Sodom en Gomorra? “En als er nou nog 5 rechtvaardigen zijn?”
   – “Dan zal ik de stad sparen”
   Het bleken er slechts 4 te zijn, hij, zijn vrouw en zijn 2 dochters. En zijn vrouw keek om…

   Gelukkig zijn er nu nog veel meer gerechtvaardigden in Christus in de wereld. Daarom houd God zich in. “Het gebed van een rechtvaardige vermag veel.”

   Pas als die weg zijn breekt letterlijk de hel los. Dan komen alle kwade geesten die daar nu vast zitten omhoog en heeft satan ‘free reign’. Gelukkig nu nog niet. Dus kies nu het nog kan en gebruik je geestelijke wapenrusting (Efeze 6) en het gebed als luchtmacht dekking.

  • De huidige zeer jonge generatie leven er op los en grdragen zxich dierlijk Ze zijn geen oorlog zuchtig volk dat de elite groepen en de groten der aarde dat zouden willen….. De Navo probeert daar verandering in te brengen door spelenderwijs oefeningen te houden met veel inzet van militair materiaal waarmee ze spelen en doen alsof dat speelgoed is om paintball spelletjes te doen waar veel jongeren tegenwoordig voor kiezen Want ze vinden soldaatje spelen een onschuldig spelletje!??? Echter de overheden vinden dit goed ook al lopen ze (jeugd) daar blauwe plekken mee op maar dat maakt de overheid,,,, die dat zou moeten verbieden niets uit omdat deze spelletjes lijden tot verdoezeling van wrede oorlogen waar jonge mannen hun ledematen verliezen door oorlogtuig of de dood worden ingejaagd zoals nu elders in de wereld waar conflicten veel slachtoffers eisen De voorbereiding op een wereld oorlog is dus in gang gezet!!!!!!!!!!!

 5. amerika is een goed voorbeeld.. oorlog met eigen bevolking… indianen, afrikanen, mexicanen, chinezen, kortom de toekomst kennen we niet/nooit, conclusie 0,00

 6. Amerika valt om.
  Europa dito
  De beerput van het WEF gaat open .
  De beerput van de WHO gaat open.

  De hel is leeg en de duivels zijn hier.

  Die worden teruggeschopt.

  2025 is het kantelpunt.

  En geduld is een schone zaak .

 7. Sta niet achter deze achterhaalde praktijken.
  Wat toen ook niet normaal was, heeft in deze huidige tijd geen functie meer.
  Dat koppelen ve slavernij en uitroeiverleden aan wat de NWO wil is een hernieuwd instellen van nog meer achterlijkheid en slavernij en gehoorzaamheid door techniek.
  Wordt toch wakker. !

 8. Er zijn veel theorieën over wat er is gebeurd met Sodom en Gomorra.
  Er zijn theorieën over een meteoriet inslag .
  Neem nu lot die veranderde in een zout pilaar ..
  Je ogen zijn lensen .
  De enorme lichtflits van de impackt zou hebben (kunnen) geleid tot een enorme kortsluiting van de hersens . .
  https://nl.greatplainsparanormal.com/6415740-sodom-and-gomorrah-were-destroyed-by-an-alien-nuclear-bomb-alternative-view
  Je komt om in de devote texten van de bijbel gasten met een miljoen verhalen en hoe hoerig dat sodom wel niet was . De smeuige toonzetting en handenvrijvend .
  Inhoudsloos met de midden vinger zwaaiend told ye so .!
  Neem deze nu eens door en het verbaasd je verder niets .
  https://historiek.net/sodoma-geheim-van-het-vaticaan-frederic-martel/107538/
  Ik struikelde even over mijn zoektocht wederom over dit woord ( de kinderbijbel) het vlamt dan weer even op . Maar dat is een ander topic imo .
  Volgens Erich von Däniken is er verhoogde achtergrond straling in de betrefende verwoeste steden .

 9. Geheime genootschappen regeren de wereld. Wat geleerd dient te worden komt altijd weer terug.

  Een netwerk van geheime clubs regeert de wereld. Zo luidt een aantal van de bizarste complottheorieën, die gemeen hebben dat alles in het diepste geheim gebeurt en de leden vrijwel uitsluitend mannen zijn.

  Hitler werd te eigenwijs…Theorie: De nazi’s hebben in het geheim een fascistisch Vierde Rijk gesticht in de VS en willen wereldheerschappij.

  Volgens een van de theorieën keek een aantal rijke Amerikanen in april 1945 handenwringend toe toen nazi-Duitsland ten onder ging. 12 jaar eerder hadden ze Hitler aan de macht gebracht met als doel de wereldheerschappij over te nemen. Maar omdat Hitler te zeer zijn eigen gang ging, liepen de Amerikanen over naar de tegenstander. Toch bleven de magnaten dromen van een wereld onder het bestuur van de nazi’s. Terwijl Berlijn werd gebombardeerd, smokkelden ze Hitler en andere nazikopstukken het land uit. Na de oorlog zetten ze de plannen voor een Vierde Rijk in een fascistische VS voort.

  Skull & Bones Orde en de Bush familie. Saturnus rules over Secret Societies.

  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal. Naast Bush junior en senior, telt het genootschap nog vijf leden uit de Bush dynasty. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  The breaking up of the illluminati/satanic worldwide control network (banking/drug/weapons/uranium/mind control/chemtrails/media/education) that is currently festering humanity like a parasite or a virus.

  WEF: The Fourth Industrial Revolution | Transhumanism

  “The very idea of a human being as some sort of natural concept is really going to change.
  Our bodies will be so high-tech we won’t be able to really distinguish what’s natural and what’s artificial.”

  If you think that “Trans-humanism” means turning people into badass cyborgs, capable of superhuman feats of strength and intelligence, then you’re in for a nasty surprise. It is up to us whether we allow this to happen. The more we resist now, the more freedom the future generations will enjoy.

  https://rumble.com/v1g6tcd-world-economic-forum-the-fourth-industrial-revolution-transhumanism.html

  Humanity’s spiritual awakening

  Is the Purification of earth and started 2012 -2030 = The energy of the photon belt may account for: What can you expect from the Age of Aquarius? Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox……..We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world. 𝘦𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘮𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯 𝘛𝘸𝘦𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 gaat over je innerlijke belevingswereld = waarbij de volgende onderwerpen naar boven komen: Pas op voor mensen met 2 gezichten, die liegen en bedriegen. Even over Ollongren en het Nieuwe Liegen! https://youtu.be/XG873qRrsr0

  Symptomen van Photon Belt-straling
  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. de Photon Belt zorgen er ook voor dat kennis die tot nu toe lag opgeslagen in ons bewustzijn en ons fysieke lichaam wordt geactiveerd. Kennis die daarvoor lag opgeslagen in cellen, botten en ons DNA (een potentieel van 12 strengen) komt beschikbaar. Hersenen zullen niet meer werken op 8-20 procent maar op hun VOLLEDIGE CAPACITEIT is We are more able to “SEE” en alles komt weer terug = Velen ervaren ook onverklaarbare woedeuitbarstingen. Dit komt doordat de Photon Belt-energie oude woede-energie van chakrasystemen naar buiten brengt, die in eerdere levens niet is verwijderd.

  Velen worden daar door overvallen……De stijging van de Schumann resonantie betekent dus dat we met z’n allen wakker worden, dat ons bewustzijn wordt verruimd zonder gebruik te (hoeven) maken van geestverruimende middelen. Wij mensen passen ons immers aan onze omgeving aan en dus ook aan deze frequenties. De Schumann resonantie, is de verwachting, zal nog verder stijgen waardoor we in de volgende fase van onze evolutionaire ontwikkeling komen.

  Geef daarom de Photon Belt niet de schuld dat ze het licht laat schijnen op de duisternis. Wij kunnen gaan zien dat wij van hetzelfde laken en pak zijn.
  https://www.bovendien.com/categorieen/spiritueel/wij-de-aarde-en-2012 en duurt tot 2030 van duister naar het licht voor de komende 2000 jaar The Future Is Female

  But you have to be aware that we are entering a new area for be associated with creative individuality with no specific leaders that works for radical change in the world the next 2000 years

  LIFE ON EARTH IS ASCENDING The increased gamma rays from the sun, along with new frequencies from the earth are effecting all life on the planet…….HUMANS ARE ASCENDING Humanity is awakening to who we really are. The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth.
  https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

 10. Marion Koopmans is a virologist from the Dutch government, who also worked in the notorious Wuhan biolab. During an interview on national television in The Netherlands, she had a revealing slip of tongue…

  Koopmans stated that for several years the WHO had a plan for 10 years of pandemics, from 2020 to 2030.

  That the WHO had foreknowledge about the first pandemic, is proven by the fact that a few months before the outbreak they sent a document to governments around the world, instructing them to get ready for an imminent outbreak of a respiratory pathogen.

  How could the WHO know that a pandemic would start within a few months? They even knew what kind of disease it would be! According to WHO virologist Koopmans it’s a plan which they had for many years…

  In 2010 the Rockefeller Foundation published a “Scenario for the Future of Technology”. Interesting… a scenario for the future! What does it say? It describes a pandemic that results in worldwide tyranny.

  The evidence for this information, and many more shocking facts, are revealed in a phenomenal video: THE PLAN.

  https://stopworldcontrol.com/proof/?inf_contact_key=1660dab68cb21c6d17fcfcc9033b3134b7af0999dac2af6212784c39e05d2aef

 11. Welkom op de home pagina van ons platform: De Revolutie voor vrijheidsrechten.

  De community “De Revolutie” vrijheidsrechten.nl is een gelijksoortige community als Face/book met dit verschil dat er geen censuur plaatsvindt op (alternatief) nieuws en dat is een groot goed. De Revolutie voor vrijheidsrechten is ook meer dan een gewoon sociaal media platform we zullen actief met je samenwerken. Doe mee maak een account aan.

  Wij willen ons graag met jou verbinden en jij hopelijk met ons zodat wij met elkaar kennis kunnen delen en krachten kunnen bundelen met als doel, daar waar nodig, voor het algemeen en ieders verbindend belang, massaal en gericht misstanden/misdaden aan te pakken.
  Dit word in de groepen gedaan en via lid maatschap met de Vereniging Ons Recht als je wens te verenigen.

  WAT DE REVOLUTIE IS?

  Het is een participatie organisatie! Een faciliterende organisatie, (voor organisaties en individuelen mensen in democratie) om hun eigen organisatie in vereniging te vormen te vergemakkelijken of comfortabeler te maken. Dit in samenwerking met het recht van ieder op de gelijkheid beginselen van menselijk recht. Op hun eigen beleid en keuzen die ze samen maken in Vereniging Ons Recht. Onder toezichthouder Stichting Recht er op toe te zien dat het recht van ieder in beleid ook gewaarborgd word en gehandhaafd word in het ieders algemeen dienend belang van vrijheid.

  Wij zijn niet links, wij zijn niet rechts, wij zijn neutraal op het fundamenteel recht van de mens in vrijheid.
  https://www.vrijheidsrechten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in