© engin akyurt op Unsplash

Pak het Marxistische draaiboek er maar eens bij en sla de volgende bladzijde open, daar waar de “Delta” variant van de COVID-griep neppandemie nu de schuld krijgt van elke komende dood veroorzaakt door de COVID-19 vaccins, schrijft naturalnews.com.

Pas op voor de “Delta-variant” en de “Beta-variant”, maar neem toch de COVID-19 vaccins, als je dat nog niet gedaan hebt, zeggen ze tegen iedereen. Dus we moeten dit rechtzetten. De wetenschap heeft bewezen dat COVID-19 in een laboratorium werd gecreëerd door gebruik te maken van “gain of function”, zodat een ziekte die vleermuizen bij zich dragen besmettelijk voor mensen kon worden en zich kon concentreren op het infecteren van de longen.

Terwijl ze het COVID-19 virus ontwierpen, creëerden diezelfde bedrijven, ondernemingen en instituten vaccins voor dat virus, een virus dat regelmatig muteert (binnen een jaar) in nieuwe, meer virulente stammen waartegen de vaccins nutteloos zijn. Vervolgens willen de CDC en de WHO dat wij allemaal voor alle sterfgevallen veroorzaakt door COVID-vaccins die over de hele wereld bloedstolsels en sterfgevallen veroorzaken de schuld geven aan de nieuwe varianten.

Smerige varianten, smerige vaccins en de smerige doofpot

Dit is hoe je de machtigste, succesvolste natie ter wereld te gronde richt, en dan het virus de schuld geeft wanneer de vaccins miljoenen mensen van de planeet beginnen weg te vagen. Het is allemaal één grote psychologische operatie (psy-op), gecontroleerd door de media en opgezet door Bill Gates en Fauci. Nu de “Delta-variant” door India raast, door een groot deel van Europa, en nu vermoedelijk ook door de Verenigde Staten, bereid je dan maar voor voor meer angstaanjagende tactieken om die smerige ziektekiemen-creërende vaccins aan te smeren. In Israël staan de burgers op het punt om gedwongen in lockdown te gaan na “blootstelling” aan de Delta Variant en “Delta Plus”, waarvan wordt gezegd dat het besmettelijker is dan COVID-19. Ja, natuurlijk. De tsunami komt eraan.

  EU wil Russisch toiletpapier verbieden

In India veroorzaken de COVID-vaccins 50.000 nieuwe infecties per dag. De golf van infecties en sterfgevallen worden toegeschreven aan “nieuwe varianten” van COVID-19, precies zoals gepland. Alle massamedia zijn geïnformeerd om het narratief en het script te volgen. Het is altijd “breaking news” en een “COVID-variant nu ontdekt in… (vul hier een overbevolkte stad of land in)”. Er zijn zelfs gemuteerde vormen van de Delta variant. Mutaties van mutaties, en je kunt je pensioen erop verwedden dat er een “booster”-prik komt voor elk van hen, nadat ze iedereen met nepnieuws doodsbang hebben gemaakt.

“De genetische sequentie suggereert dat het nog besmettelijker is dan het origineel…” Ja, we snappen het. Elk “instituut” met “wetenschap” in hun naam verkondigt overal op hetzelfde moment hetzelfde narratief, en alle Trump-haters staan in de rij voor hun volgende smerige injectie.

“Vang” de Delta Variant en zijn varianten met nieuwe vaccins, zo gaat de giftige draaimolen rond en rond

Het doel van de CDC en de WHO is om deze Delta Variant en zijn varianten vroegtijdig te “vangen” en uit te zoeken waar ze vandaan komen, zeggen ze, ook al hebben ze er alles aan gedaan om het onderzoek naar het Wuhan lab in China, en hun connecties/financiering door NIH en Fauci-geleide subsidies, te BLOKKEREN. De Delta Variant is tot nu toe in 9 landen opgedoken, en als ze de wereld steeds maar weer “Delta Variant” kunnen laten zeggen, kunnen ze misschien alle gevaccineerde schapen ervan overtuigen om de volgende dosis bloedstollende injecties te gaan halen.

Hier komt de ironie. Slechts vier procent van de Indiërs is volledig gevaccineerd. Dat komt omdat de massamedia worden omzeild en bekend wordt dat vaccins wereldwijd massaal letsel en dood veroorzaken. Vooral nadat het eerste vaccin verschrikkelijke bijwerkingen heeft opgeleverd, en dan elke medische “deskundige” je vervolgens opdraagt zo snel mogelijk het volgende vaccin te nemen (als het al 2 weken geleden is). Mensen vinden al snel de bron van het bloedbad. Dit hele “Delta Variant” narratief is verzonnen om doden en gewonden veroorzaakt door de vaccins te verdoezelen, en daarna komt de valse PCR Delta Variant Test, om te zien of je “het” hebt. Snap je het? Het is allemaal oplichterij.

  Freedom Convoy woordvoerder waarschuwt voor mogelijke valse vlag in verband met gestolen vuurwapens

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Levensverzekering en COVID-19: er klopt iets nietVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse minister zegt dat quarantaineregels niet gelden voor “belangrijke mensen”
Volgend artikelMisdaden tegen de mensheid – Britse regering geeft 21e rapport vrij over bijwerkingen van de COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Hoe zouden ze nou toch aan die naam komen voor deze variant? ?Heel bewust gekozen misschien? Het zal vooral mensen treffen die zich hebben laten prikken, het serum wordt ingespoten in de deltaspier van de bovenarm…….

 2. Daarom zetten ze haast met het invoeren van het v-pas of code. Hét wordt steeds duidelijker dat men terughoudend wordt om te laten prikken, maar onze meester-frikandel heeft er veel gekocht en die moeten gesleten worden om de bonus en predicaat “elite” te behouden.
  De sociale druk moet flink opgevoerd worden want andere geloofwaardige argumenten hebben ze niet

 3. Als je gaat vaccineren midden in een epidemie, het enige wat je dan doet is dat je de strains die niet door het vaccine wordt geelimineerd overhoud.
  Als dat de Delta variant is dan help het vaccine niet meer en is ook de boostershot onbruikbaar.
  Het vaccine was in de eerste plaats voor gezonde mensen al onnodig maar nu houd je enkel de bijwerkingen over wat al een veel te groot risico was en is.
  In elk geval was niets doen en de griepziekte in de eerste lijn met medicatie i.p.v een paracetamolletje te behandelen de beste optie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in