Er zijn mensen die teleurgesteld en verbaasd waren toen de lockdown-regels werden verlengd en de regels inzake het dragen van mondkapjes en sociale afstand bleven gelden. Het zijn vermoedelijk dezelfde naïeve en onwetende zielen die denken dat al deze regels en voorschriften tijdelijk zijn en dat alles binnenkort weer bij het oude zal zijn – met concerten, pubs, theaters en sportevenementen voor grote, opgewonden, blije menigten, en kranten die nieuws brengen in plaats van een onophoudelijk dieet van regeringspropaganda te bieden. Het zijn dezelfde onnozelen die denken dat de mondkapjesfabrikanten weldra geen zaken meer zullen doen en dat we voor Kerstmis weer vrienden op straat zullen kunnen omhelzen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Vele maanden geleden heb ik voorspeld dat er nooit een einde zou komen aan de lockdowns en zo. Het was altijd voorspelbaar, want deze oorlog is echt en hij zal niet eindigen totdat zij de totale controle hebben, en degenen van ons die overblijven nergens meer controle over hebben, zelfs niet over ons leven of ons lichaam, of wij hebben gewonnen en zij zitten in de gevangenis.

De fout die mensen maken is te geloven wat hun verteld wordt, aan te nemen dat wat er gebeurt voor hun bescherming is en dat als er iets fout gaat, het een gevolg is van onkunde of onbekwaamheid. Er zijn geen fouten gemaakt. Er is geen sprake geweest van pure onbekwaamheid. Alles wat gebeurd is, is opzettelijk gebeurd. Elke leugen en elk bedrog had een doel.

Maar goed, dat terzijde.

Het punt is dat nog nooit zoveel mensen zoveel leugens hebben geloofd. Geholpen door immorele en meedogenloze media (met name de BBC, waar onwetende pseudo-journalisten nieuwe dieptes hebben aangeboord ten dienste van bedrog en manipulatie) zijn er fraudes bedacht en met meedogenloze, dodelijke doeltreffendheid in stand gehouden. Nu weten we waarom de Britse regering het bezit van wapens aan banden heeft gelegd – niet om de politie te beschermen tegen overvallers, maar om het establishment te beschermen tegen boze kiezers.

Wanneer zullen de mondkapjesdragende zombies, de angsthazen, de leeghoofden, de dubbelgeprikte dode ogen zombies zich realiseren dat dit alles nooit zal eindigen. Zij leven het nieuwe normaal dat ons beloofd is door Klaus ‘Anal’ Schwab, Bill Gates en Prins Charles – die zich overigens steeds meer gedraagt als het keffende hondje klinkt dat hij is. Een Prins Charles Spaniël, misschien. Het is een nieuwe norm die wordt beheerd en gecontroleerd door enkele van de slechtste mensen die de wereld ooit heeft gezien. Vanaf maart 2020 heb ik geloofd dat Fauci, in de Verenigde Staten, en Whitty in het Verenigd Koninkrijk niet namens de mensen werken door wie ze worden betaald, maar door de cabal die nu wereldheerschappij wil uitoefenen, zoals dat vroeger werd geassocieerd met schurken in James Bond-films.

Tenzij we dingen veranderen, en de krachten van het kwaad verslaan die bedreigen wat er nog over is van onze vrijheid en menselijkheid, zal het leven nooit meer zo goed worden als het in 2019 was. De poorten van de hel staan reeds wijd open en de zombies stromen erdoor. Ze hebben hun lichaam, hun geest en hun ziel verkocht voor de catastrofale moespot. Ze dragen hun mondkapjes met trots; ze denken dat ze er belangrijk en sociaal verantwoordelijk uitzien. Het dringt niet tot hen door dat ze eruit zien als slaven op weg naar de slavenmarkt.

Elke dag vinden we meer en meer bewijs van hoe onze toekomst eruit zal zien. Ze vinden nieuwe manieren om de ouderen te doden. Het succes van 2020, dat resulteerde in politici en bedrijfsleiders die opschepten over hoeveel geld zij bespaarden door alle pensioenen die zij niet hoefden uit te betalen, heeft meer moorden aangemoedigd. Benzodiazepine kalmeringsmiddelen, waarvan ik in 1988 gelukte onder controle te laten brengen, worden nu gebruikt om te bedwelmen en te doden. Het is ook allemaal legaal. En wie een beetje ziek is, krijgt natuurlijk een Niet Reanimeren-verklaring op de borst geniet. Ziekenhuizen zullen nooit de miljoenen mensen kunnen opvangen die nu wachten op dringende medische of chirurgische behandeling – en politici, dokters en verpleegsters lijken er geen moer om te geven. In het Verenigd Koninkrijk wachten nu meer dan twaalf miljoen mensen op behandeling. Honderdduizenden zullen sterven als gevolg van krankzinnige, onlogische, onnodige en volslagen stupide sociale distantieregels in ziekenhuizen, waar enorme sommen geld zijn verspild aan de jaarlijkse griep, waardoor de ernstig zieken en kwetsbaren zullen sterven. Er wordt vaak gezegd dat het ziekenhuispersoneel uitgeput is, maar ik zie niet in waarom. Zij zien minder patiënten, hoewel hun propagandadansjes ongetwijfeld vermoeiend is. Dit is officieel georganiseerde, medisch goedgekeurde genocide.

  De PfizerGate catastrofe: Het verband tussen COVID-vaccins, miljoenen oversterftegevallen & lagere sterftecijfers onder ongevaccineerden

Ik moest onlangs een ziekenhuis in Wales bezoeken en ik moet zeggen dat dit ziekenhuis zonder moeite de rol van een septische tank had kunnen spelen. Burgers in de Middeleeuwen zouden zich hebben geschaamd als dit hun plaatselijke ziekenhuis was geweest. Maar het personeel droeg allemaal plichtsgetrouw mondkapjes en ze hadden de dode ogen van langdurig mondkapjes dragen die de onvermijdelijke dementie ontwikkelt die voortkomt uit voortdurende hypoxie en hypercapnie.

Het personeel en de patiënten die het gebouw in- en uitgingen droegen meestal de hele tijd hun mondkapjes. Sommigen hielden hun mondkapjes op als ze wegreden.

De weinigen die hun mondkapje afnamen toen ze naar buiten kwamen, frommelden het in elkaar op en stopten het in jaszakken of tassen om het ongetwijfeld binnen enkele minuten weer op te zetten. Eén patiënte gooide haar mondkapje gewoon op de grond. Twee bedekten mond en neus met sjaals die eruit zagen alsof ze in 1973 voor het laatst gewassen waren. Verschillende patiënten hadden moeite om door hun mondkapje te ademen. De meeste mondkapjes waren smerig. Mensen die de officiële leugens hebben geloofd, zijn doodsbang om te sterven – zowel de geadverteerde propaganda als de gevolgen. Miljoenen mensen geloven dat ze veilig en onsterfelijk zullen zijn, immuun voor de verwoestingen van de ziekte, als ze doen wat hen gezegd wordt.

Alleen al de intensiteit waarmee ze nu hun injecties doordrukken, bewijst dat er iets werkelijk afschuwelijks in de spuit zit. Als je die injecties niet krijgt, kun je niet naar het buitenland reizen of in de bioscoop zitten. Krijg je medische behandeling als je je niet laat inenten? Kun je werken zonder een prik?

Ik heb onomstotelijk en zonder twijfel bewezen dat covid-19 gewoon een nieuwe griep is. De wetenschap bewijst dat. Ze hebben nooit de gewone griepprik met dit niveau van intensiteit gepushed.

Dus, dit is duidelijk iets sinister.

Wat er precies gaat gebeuren is nog steeds een mysterie – waarschijnlijk voor hen net zo goed als voor ons. Jonge vrouwen die het experimentele virus krijgen zullen onvruchtbaar worden. Tienduizenden zullen op korte termijn sterven, honderdduizenden op middellange termijn en miljoenen op lange termijn.

In sommige landen geven ze nutteloze en gevaarlijke spuiten aan kinderen – hoewel ik nog steeds hoop dat onze campagnes dit in het VK tijdelijk kunnen tegenhouden. Als de autoriteiten vrezen dat er weinig gebruik van zal worden gemaakt, zullen ze het doden van de kinderen uitstellen om verlegenheid te voorkomen. Sorry, ik bedoelde natuurlijk prikken, hoewel het eindresultaat niet veel anders is. Degenen die hun kinderen laten prikken moeten niet verwachten kleinkinderen te zien. Misschien zien ze hun kinderen niet eens opgroeien.

Onbewust heeft iemand genaamd Devi Sridhar onze campagne naar mijn mening enorm geholpen. De BBC publiceerde een slappe correctie op haar leugens, maar dat was lang niet goed genoeg. Sridhar’s video over dood en duivel was zo volkomen absurd dat zelfs een halve gare de fouten erin kon ontdekken. De enige vraag was: heeft ze gelogen uit onwetendheid en domheid of heeft ze het opzettelijk gedaan, wetende dat er mogelijk miljoenen kinderen zouden sterven? Hoe dan ook, de BBC is evenzeer voor dit schaamteloze stukje kindermoordpropaganda verantwoordelijk. Iemand bij de BBC zou moeten weten dat medische informatie door een arts moet worden gecontroleerd. Het enige waar de BBC goed in lijkt te zijn, is geld inzamelen. De BBC krijgt belastinggeld van de regering, geld dat aan onschuldige en goedgelovige kijkers wordt ontfutseld en, natuurlijk, vrachtwagenladingen met geld van de Devil Incarnate Foundation. Nee, whoops, foutje. Het is van de Bill and Melinda Gates Foundation.

Elke zogenaamde fact checker die Sridhar en de BBC niet heeft opgepikt is duidelijk corrupt en kan worden genegeerd. Voor de goede orde, ik heb nergens ter wereld ook maar één factchecker gezien die een licht heeft laten schijnen op dit flagrante voorbeeld van kromme propaganda. Wat hebben deze mensen nog meer misdaan? Mijn video waarin deze zeer beledigende rotzooi werd veroordeeld, werd natuurlijk door harteloze mensen die kinderen en oude mensen haten, verborgen en onderdrukt omdat hij te veel waarheden bevatte. Al meer dan een jaar lang wordt de waarheid meedogenloos door de mainstream media onderdrukt en vervangen door pseudowetenschappelijke onzin. Regeringen beweren graag dat ze de wetenschap volgen, maar ook dat is natuurlijk een leugen. Ze bevinden zich niet in hetzelfde universum als de waarheid. Voor velen is zelfmoord de enige optie voor de toekomst. Maar dat is wat de cabal wil, natuurlijk. Meer doden.

  Covid19 - de laatste nagel aan de doodskist van medisch onderzoek

Voor het eerst in de geschiedenis worden mensen aangemoedigd om hypochonder te worden. Iedereen die roos, puistjes of voetschimmel krijgt na een positieve PCR test wordt automatisch gediagnosticeerd als lijdend aan ‘long covid’. Neem een jaar vrij op kosten van de belastingbetaler en ga naar een speciale kliniek waar je hulp krijgt die bijvoorbeeld ontzegd wordt aan mensen die verslaafd zijn geraakt aan voorgeschreven medicijnen zoals benzodiazepinen of pijnstillers.

Het is een basisprincipe van onze identiteit en vrijheid als mens dat wij autoriteit, regels, bevelen, wetten, voorschriften enzovoort in twijfel mogen trekken. Als we dat recht niet hebben, zijn we niet vrij en hebben we onze identiteit als vrije mensen verloren. Dan zijn we slaven.

En de rest van de media is net zo schandelijk, natuurlijk. De Daily Telegraph had een kop die luidde ‘Schrap school Covid tests, zegt Oxford vaccin pionier’.

Briljant, dacht ik, hoewel ik beter had moeten weten, want de Daily Telegraph is, net als de Daily Mail, voor kranten wat de Spice Girls zijn voor opera.

En toen las ik de rest van het verhaal. In de vierde paragraaf vond ik dit: Professor Sir Andrew Pollard, die het Oxford-vaccinprogramma leidde, waarschuwde dat massale tests tot zo’n enorme ontwrichting op scholen leidden dat het misschien de moeite waard was jongeren in te enten om de chaos te stoppen.

Nou, gezwam van Pollard is mijn nieuwe slogan. Het is alsof een fabrikant van kogels en landmijnen aanraadt om meer oorlogen te voeren.

Over onzin gesproken, heb je gelezen dat mensen die Bruce Springstein in de VS willen zien niet kunnen gaan als ze het Astra Zeneca-gif hebben genomen?

Astra Zeneca (gepromoot als gratis bloedstolsels bij elke prik) wordt niet aanvaard omdat het niet goedgekeurd is door de US Food and Drug Administration. Ik heb vanaf het begin gewaarschuwd dat de idioten die hun ziel verkochten om te kunnen reizen, moeilijkheden zouden ondervinden om de VS binnen te komen als zij Astra Zeneca hadden. En zo lijkt het. Ik kan het niet helpen te glimlachen bij de gedachte aan al diegenen die de verkeerde smurrie in hun lichaam kregen ingespoten. Ik vraag me af wat Peter Hitchens had…

Ondertussen is de verwarring overal. Medisch expert Sir Andrew Lloyd Webber zegt dat mensen geen covid kunnen krijgen in theaters. “Theaters zijn volkomen veilig,” zegt de theatereigenaar, “en het virus wordt daar niet overgebracht”. Misschien is het omdat het virus zich de toegangsprijs niet kan veroorloven.

De favoriete sporthal van de BBC, Wimbledon, lijkt verrassend genoeg in staat om enorme aantallen mensen binnen te laten om naar het tennis te kijken, terwijl cafés en trouwlocaties beperkt blijven tot twee man en een hond. De regering van het Verenigd Koninkrijk staat toe dat 12.000 mensen per dag naar Ascot gaan voor een elitedag bij de races. Geen mondkapjes in Frankrijk voor de Tour de France.

De G7-menigte omhelsde en barbecuede en genoot van prachtig weer – dat veranderde zodra de afgevaardigden allemaal ergens anders heen waren gesodemieterd. Dit was naar verluidt in orde omdat het allemaal belangrijke mensen waren en ik neem aan dat belangrijke mensen geen covid kunnen krijgen tenzij hun populariteit daalt en ze willen doen alsof ze het hebben om wat sympathie te krijgen.

De UEFA, die blijkbaar een soort voetbalorgaan is, zegt dat 2.500 officials in Londen moeten worden toegelaten voor de finale van het 2020-voetbaltoernooi dat, verwarrend genoeg, nog steeds lijkt plaats te vinden – of anders verplaatsen ze de finale naar Hongarije. En ik maar denken dat er voor een voetbalwedstrijd maar één scheidsrechter en twee grensrechters nodig zijn. Ik vraag me af wat de andere 2.497 officials doen.

Patrick Henningsen’s 21st Century Wire meldt dat Ierland senioren heeft verboden om te reizen totdat ze de tweede dosis van de experimentele vaccinatie hebben genomen. Vermoedelijk mogen ze niet meer terugkomen van waar ze ook zijn geweest totdat ze een derde dosis hebben gehad of zijn overleden.

  Biochemist - "Als je de dodelijke injectie hebt genomen..."

En dan is er nog het gerucht dat de luchtvaartmaatschappijen besprekingen zijn begonnen om de gevaccineerden te verbieden te vliegen wegens het risico van bloedstolsels en sterfgevallen. Niet veel vliegtuigen hebben genoeg ruimte in de koelkast voor meer dan één dood lichaam.

Er gaat een gerucht dat vier piloten van British Airways zijn omgekomen, hoewel ons is verteld dat zij niet aan het vaccin zijn gestorven, hoewel verstandige passagiers misschien parachutes in hun bagage zouden willen meenemen.

Uit een verslag dat ik heb gezien van de World Obesity Federation blijkt dat geen enkel land met minder dan 40% van zijn bevolking overgewicht problemen had met covid-19. Alleen ouderdom was een hogere risicofactor. Op de BBC heb ik daar weinig over gezien.

Een studie die ik geloof zoals ik in de tandenfee geloof, zegt dat meer dan de helft van de mensen in het VK die fel gekant waren tegen de covid-19-prik, hebben toegegeven en nu naar behoren zijn gevaccineerd. Ik wacht op een onderzoek dat me vertelt dat ik geselecteerd ben om voor Engeland te spelen in het eurovoetbal van vorig jaar.

William Rees-Mogg zegt dat Madge Hancock, de hoogste gezondheidsfunctionaris van het Verenigd Koninkrijk, een succesvol genie is, waardoor ik ‘succesvol’ en ‘genie’ in het woordenboek moest opzoeken om te zien of ze de definities hadden veranderd.

Een adviseur van de Britse regering, professor Andrew Hayward, zegt dat een te snelle openstelling van het land zal leiden tot een aanzienlijke derde golf. Dat was een grote verrassing. Eigenlijk dacht ik dat we al een derde golf hadden gehad en ik raak de tel kwijt. Misschien krijgen we nog veel derde golven.

Dat is wat ze zeggen.

Mijn bijdrage aan dit debat is dat iedereen die de regering gehoorzaamt een verrader is. Mondkapjesdragende, geprikt zombies zijn net zo goed onze vijand als de voortdurend kwaadaardige farmaceutische bedrijven, de politici en de media. Ik heb niet langer sympathie voor hun onwetendheid en goedgelovigheid en bereidheid om alles op te offeren om te gehoorzamen. De sympathie is vervangen door volslagen minachting. De mondkapjesdragers zullen een hele reeks nare aandoeningen ontwikkelen. De gevaccineerde dwazen zullen sterven aan hun goedgelovigheid. Ze zien eruit en lopen als de zombies die ze zijn geworden. Het kwaad is onder ons. Ze hebben ingestemd met de prik en ze hebben hem genomen. Zij bedreigen ons bestaan.

De simpele waarheid is dat niemand een mondkapje hoeft te dragen. Ik draag niet eens een invalide lanyard – ze doen te veel denken aan gele sterren op jassen genaaid. Er is geen wet die zegt dat ik een mondkapje moet dragen, en als iemand me vraagt, zeg ik gewoon dat ik wettelijk vrijgesteld ben van het dragen van een mondkapje. Soms voeg ik eraan toe dat ik geen mondkapje nodig heb omdat ik hersenen heb, maar dit leidt soms tot discussies. Ik heb wat succes met het vertellen aan vragenstellers dat ik een van de nieuwe onzichtbare mondkapjes draag. De mondkapjesdragers hebben allemaal vroegtijdige dementie als gevolg van hun zuurstoftekort, dus ze zijn geneigd me te geloven.

Tenslotte geloof ik niet dat ze hun experimentele spuiten verplicht kunnen stellen. Je kunt mensen niet dwingen aan een experiment deel te nemen zonder het internationaal recht te overtreden en veel wetten inzake discriminatie te overtreden. Als uw werkgever u zegt dat u een prik moet krijgen, vraag hem dan om een brief waarin hij de opdracht bevestigt en de volledige wettelijke aansprakelijkheid aanvaardt voor alles wat er nu of in de toekomst kan gebeuren. Als ze verstandig zijn, zullen ze terugkrabbelen. U kunt ook een advocaat raadplegen en wachten tot uw werkgever u ontslaat.

Waarschuwingen over verplichte experimentele injecties zijn slechts een onderdeel van het bangmakingsproces.

En dat is het enige waar ze echt, echt goed in zijn.

Mensen bang maken.

Dit zijn dagen van terreur en intimidatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNAVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMisdaden tegen de mensheid – Britse regering geeft 21e rapport vrij over bijwerkingen van de COVID-vaccins
Volgend artikelUpdate: BA weigert te ontkennen dat piloten stierven na COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ja samen dood samen dement wie wilt dit nu niet zij Rutte laten wij ze lekker ziek maken laten wij hun leven afnemen dat zal die domme Nederlander anders gaan fluiten, hou nog even vol dan zal je inderdaad de doden op straat zien omvallen door de injectie spuit waar jullie allemaal zo om schreeuwen zeg maar dag met het handje.

 2. Veel wat die die man coleman verteld heb ik vanaf het begin van de uitbraak al gezegd en geschreven op facebook… Ik heb mensen proberen te overtuigen dat ze de pandemie verzonnen hebben Na dat ze begonnen zijn met afstand te houden en daarna de mondkapjes Dat heeft geduurd tot sept.2020 daarna was stap twee dat ze met de al reeds ingebakken bangmakerij nog mee ellende lieten doen plaatsvinden door mensen op de IC moedwillig te laten sterven,,,,overigens niet door het verplegend personeel,,, en alleen beademing toegepast hebben in plaats van een geneesmiddel toe te dienen…. Ook nu zijn de mensen ervan overtuigd dat het inenten als een trein gaat lopen en dat alles weer als vanouds kan plaatsvinden Echter dat heb ik ook tegengesproken maar de reactie blijft arrogant en vol overtuiging De komende tijd zal uitwijzen of mijn en uw theorie en bevindingen de juiste waren…. Het meest erger vind ik nog dat de jeugdigen in eerste instantie op facebook bekend maakten dat ze nooit en never een A.C.spuit wilden gaan nemen maar nu hen de vakantie en festivals langs hun neus voorbij zagen gaan en ontnomen dreigde te worden…… zijn ze als sneeuw voor de zon omgekeerd en rennen nu tot en op hun knieen naar de vaccinatie tent om de coronapas te bemachtigen…… Dus waar blijven ze met hun master hersens als beterweters als hoog opgeleide en debiel persoon die straks het land moeten besturen als ze nu al hersenloze zielige zompies gaan rondrennen….. Maar het ergste is nog dat ouders van zeer jonge kinderen en tieners hen aanzetten om die coronaspuit te laten zetten Dat is moord op je eigen vlees en bloed te begaan omdat iedereen dat ook doet! en dus meelopers zijn geworden om niet na gewezen te worden van vrienden en kennissen dat zij hun kinderen niet overgeven aan geldwolven!!!!!!!!!!!!

  • Jij beschrijft precies mijn eigen waarnemingen. Had ik eerst nog enige hoop of ten minste twijfel, werd deze geheel en al de grond ingestampt bij het aanschouwen van de dagelijks groeiende, geconditioneerde muilkorfkudde. De vanzelfsprekendheid en de snelheid, waarmee een ieder de verantwoording voor eigen lijf en geest overschreef aan de overheid, was werkelijk verbijsterend. Het bleef helaas niet slechts bij de verantwoordelijkheid van hun eigen leven, maar ook die van anderen werd nagenoeg vanzelfsprekend van hen afgepakt. Voorbeeld van mijn bloedeigen dochter: “Maar natuuuuuuurlijk mag je je kleinkinderen blijven zien. Dat vinden wij heeeeeeeeeel belangrijk. Maar wel op een afstand, want wij houden ons aan de regels. Als je de kinderen écht wilt zien, dan heb je dat toch ervoor over???” Ik gaf niet toen niet toe en ik geef nu niet toe, met het gevolg dat dochterlief het contact heeft verbroken en ik ruim een jaar mijn kleinkinderen niet meer heb gezien. D.w.z. op welgeteld één uurtje na in januari jl., maar na afloop kreeg ik subiet via de app de boodschap dat kinderen ‘het achteraf heeeeeeeeel vervelend vonden dat omi zich niet aan de regels houdt.’ Het is helaas ondanks al mijn pogingen tot contact niet meer goed gekomen. Via via heb ik vernomen dat zij en haar echtgenoot inmiddels tot de ‘fackzijn-sekte’ zijn toegetreden en niet kunnen wachten tot er eindelijk ook een ‘kinderprikje’ wordt gelanceerd. Mijn verdriet is groot, maar ik blijf trouw aan mezelf.

   • Triest om te lezen dat je hele familie is gesloopt door al dat covid gezeik.
    Eerst de boel willen chanteren met, dat heb je toch wel voor ons over.
    En daarna kinderen die het zogezegd heel vervelend vinden om zich niet aan de regels te houden, dat gelooft toch geen hond.
    Arme kinderen met zulke ouders.

 3. Altijd leuke informatie, met een vleugje humor, van Dr Coleman.
  Ook zijn boeken zijn goed geschreven, en heel verhelderend.
  Toch iemand die de waarheid naar buiten durft brengen.

 4. Hoe zou het toch werken dat mensen zo langdurig en zo gedetailleerd informatie naar buiten kunnen brengen waar de heersende elite wellicht niet blij mee is? Echte klokkenluiders zijn toch al snel dode klokkenluiders. Het is ook niet zo moeilijk om een site uit de lucht te halen.

 5. Hallo Carola ik maak het zelfde mee hoewel ik in Spanje woon en geen familie hier heb willen ze ook niet komen omdat ik het vaccin weiger ik vind het erg teleurstellend mijn zus heeft zich laten enten ook weer omdat ze naar Spanje wilde gaan om mij te bezoeken maar ze aarzelt steeds omdat ik weiger en natuurlijk onder invloed van anderen daarbij zijn er hier ook mensen die zich wel hier laten enten uit angst dat ze straks nergens meer in kunnen lijkt me sterk dat ze hier voor de supermarkt gaan staan met een controle post allemaal bangmakerij en dan komt er nog bij dat zuslief zei ja maar je doet het ook voor anderen hoezo voor anderen voor de machthebbers die ruimte willen maken op de aardbol het moet toch niet gekker worden ik steun en respecteer je besluit volledig alleen jammer dat hele families hierdoor uiteen vallen ik wens je veel kracht toe

 6. Als werkelijk dat virus zo dodelijk en besmettelijk zou zijn dan had het volk wat denkt de nacht te hebben toch helemaal geen vaccin ervoor gemaakt. Laat dan maar dood bloeden. Maar nee die gifspuit niet iedereen hebben omdat het gemanipuleetde virus te zwak is om hele bevolkingsgroepen uit te roeien.
  Ik wacht met gerust hart op de winter dan krijgen we hopelijk ruimte. Achteraf toch een goed idee die gentherapie

  • Maar juist door die gif prik uit te delen krijgen de mensen het idee dat de overheid het goed met ze voor heeft.
   Anders hadden ze ze nooit zo gek gekregen om al die achterlijke gedrag regels in te voeren.
   Dat de oplossing erger is dan het probleem wisten ze ook wel, maar daar ging het tenslotte ook om.
   Uiteindelijk gaan ze dan toch allemaal dood aan corona.

 7. Een vraagje aan Rommel.
  Mag ik vragen waarom de lijst met de laatste reacties behoorlijk ingekort is?
  Voorheen moest ik de onderste en bovenste balk weg klikken om ze allemaal te zien.
  Nu staan er nog 8 in het midden.

 8. Hey Rommel, ik zie dat je ook de artikels geplaatst heb op volgorde van de laatste plaatsing.
  Dus alles staat nu op volgorde en de afdeling laatste nieuws geheel is verdwenen.
  Als je het er niet mee eens was, had je dit niet zo opnieuw gerangschikt.
  Bedankt, het komt voor mij nu veel logischer over. Voor de rest hier ook denk ik.
  De kans dat je nu iets mist is compleet uitgesloten. Of je moet weken lang deze site niet bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in