Anderhalf jaar geleden was het nog ondenkbaar: een staat van medische apartheid, een QR-maatschappij. Een samenleving waar sociale uitsluiting wet is geworden. Niemand kon zich er iets bij voorstellen. Het waren zogenaamd complottheorieën. Maar vandaag de dag is dit schrikbeeld op steeds meer plaatsen de keiharde, dagelijkse realiteit, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) woensdag tijdens het Corona-debat.

Hij wees erop dat steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het hele Coronabeleid gebaseerd is op een web van list en bedrog. Al was het maar omdat er geen bevredigend antwoord is op de meest voor de hand liggende vragen.

Feitelijk onjuist en zeer misleidend

“Waarom gebruikt de regering steeds die afschrikwekkende term “besmettingen” als het gaat over positieve tests? Wat feitelijk onjuist en zeer misleidend is. En waarom worden de aangescherpte maatregelen louter en alleen genomen wegens toegenomen positieve tests, terwijl de ziekenhuizen zo goed als leeg zijn en de bezetting in de ziekenhuizen zelfs daalt? We deden dit toch om de zorg te beschermen? En nu aangetoond is dat corona niet gevaarlijker is dan een stevige seizoensgriep, waarom behandelen we corona dan ook niet gewoon op die manier. Net zoals inmiddels tal van landen en ook staten in de Verenigde Staten doen zonder dat dat tot noemenswaardige problemen leidt?

Waarom is het nu voor de eerst in de geschiedenis ineens nodig om zelfs kerngezonde kinderen te “vaccineren” voor een ziekte die voor kinderen zelf niet eens gevaarlijk is? Dat is nog nooit gebeurd in de Nederlandse geschiedenis. Nota bene met een experimentele gentherapie waarvan de bijwerkingen op langere termijn totaal onbekend zijn. En wat zegt het kabinet tegen de vele honderdduizenden kerngezonde jongeren die zich vaak met tegenzin hebben laten injecteren, puur omdat hen was voorgehouden dat ze dan hun vrijheid terug zouden krijgen? Nu blijkt dat ook dit een leugen was”.

  Het einde van het vlees? Nederlands "groen" beleid dwingt veehouder 95% van zijn veestapel af te maken

Steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen

“Soms kun je alle mensen voor de gek houden. En sommige mensen kun altijd voor de gek blijven houden, maar je kunt niet altijd alle mensen voor de gek blijven houden”, zei Van Meijeren.

“En steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen. Steeds meer mensen beseffen dat het beleid er helemaal niet op is gericht om Corona eronder te krijgen, maar om de bevolking eronder te krijgen, en Forum voor Democratie blijft net zolang strijden tot deze grote leugen als een kaartenhuis in elkaar stort en Nederland is bevrijd van deze tirannie”, aldus het Kamerlid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ook in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen catastrofe openbaart zich
Volgend artikelDood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

   • Van mij mag de PVV in de stront zakken.
    Had Geert maar niet gekozen om mee te doen met dit corona leugen.
    Ik heb er altijd opgesteld en ben blij dat ik ze op tijd door.
    Wat een stelletje gluiperds.
    Denk er maar aan als je als tweedehands mens wordt behandeld.
    Mede mogelijk gemaakt door de PVV.

    • Ik vraag mij af of ze bij de PVV door hebben dat er geen pandemie is en covid gevallen met behulp van bepaalde medicijnen genezen kan worden. Ik denk dat ze het niet door hebben. Wilders zou gek zijn om dit niet aan te grijpen als middel om Rutte weg te krijgen.

    • Ik was wel voorstander van PVV nu dat hij mee gaat in de Corona hype heeft Wilders zich ook laten vaccineren. Ben er gelijk klaar mee met PVV.

    • Zelfde probleem , met het zogenaamde vlaams belang in belgistan, dient ook als gecontroleerde oppositie partij en blijft dezelfde grijze plaat al 40 jaar draaien.
     Verrekte het om aan de rest van de politieke landverraders, vorig jaar, om bewijs van dit zogenaamde virus te eisen, dmv, genetische code, foto of isolaat, en kregen in ruil daarvoor miljoenen aan “werkingsgelden, van de belastingbetaler.

 1. Vrijheid is voor mij het allerbelangrijkste in mijn en ons gezinsleven.
  Bezocht om die reden ook altijd Colville sur Mer: Amerikaanse begraafplaats 6 juni 1944.
  Ik denk niet dat er nu veel mannen/jongens zijn die Willen vechten voor Vrijheid zoals toentertijd.
  Ik voel me ook door de PVV bedrogen, zelfs door Geert.
  Altijd gestemd, nooit weer.
  Jammer.
  Jammer dat er geen eenheid is tegen Corona, Rutte en Schwab.

 2. Ik hoop dat Gideon voet bij stuk houdt. Hij beseft mss nog niet dat hij ook door slangen omgeven is, want ik hoor alleen Gideon tegenwoordig, en de rest van die warhoofden niet.

 3. Ik heb Geert Wilders er diverse malen op gewezen dat ook hij een meeloper is met die GRIEP/covid waanzin maar antwoord,nada.
  Ook Geert is een blinde dwaas geworden!

  • Wie nu nog op de PVV stemt heeft een hekel aan zichzelf.
   Die moeten niet zeuren over al dat bedrog, ze kiezen er zelf voor.

  • Ik heb Baudet et al ook al eens gebeld met de vraag bepaalde zaken met ze te delen (over de zgn global warming onder meer) en ik zou terug gebeld worden. Nooit gebeurd.

 4. Ik vind deze jongen super goed hij zeg precies hoe inhet is een groot Toneelstuk we gaan straks weer naar Rood de lock Douwes komen er weer aan , aan de media hebben we niets die lullen met die leugens mee???

  • De helft van de waarheid is nog niet eens bekend…. wat is de waarheid volgens jou dan? En hoe krijgen we die boven tafel? Dat is dan een begin.

 5. Hoe kunnen we zo veel mogelijk mensen wakker maken? Bijv. door links naar Frontnieuws te plaatsen op websites zoals Nu.nl? Flyers in brievenbussen doen? Niets doen is geen optie. Helaas komen de massale protesten in Griekenland en Frankrijk niet eens in het mainstream nieuws. Gideon heeft gelijk, Forum voor Democratie is de enige partij die het opneemt voor onze vrijheid…

  • Als er 1 site bestaat die echt elke mening die afwijkt van links cencureerd, dan is dat wel nu.nl.
   Alles wat daar staat is zo gekleurd als de pest.
   Vreemd dat dat jou nooit is opgevallen.

   • Klopt. Niet aan Nu.nl beginnen. Totaal bevooroodeelde kijk op de zaken en presentatie van de zaken. Trap er niet in.

   • Bert, ja, je hebt helemaal gelijk! Dat is me wel opgevallen, maar juist omdat de schapen daar hun gekleurde informatie halen, probeer ik daar af en toe mensen wakker te schudden. En inderdaad, veel wordt eraf gegooid, maar soms kom je er toch mee weg. Zo heb ik trouwens deze website ontdekt, alleen maar omdat iemand in de reacties Frontnieuws vermeld had (met spaties tussen alle letters). Helaas lijkt het soms een hopeloze strijd. Zelfs familie, collega’s etc zijn allemaal gebrainwashed door de mainstream media.

  • Ik heb een pamphlet geschreven, bedoeling is dat in brievenbussen te gooien, maar ben er nog niet aan toegekomen. Kennelijk is er ook een actie door Bozeoudeman aan de gang; oproep tot het verspreiden van een pamphlet. Dus er lopen wel ideeen. Met mensen samenzitten lijkt een groot probleem te zijn. Ik heb wel getracht met een aantal mensen in persoonlijk contact te treden, maar slechts met 1 daarvan is dat gelukt. We bellen en emailen elkaar nu (afstand is vrij groot). De rest liet afweten.

   Verder bedacht ik dat we een partij konden beginnen – half uit grap hoor. De Partij van de Normalen (PvdN, om in stijl te blijven). Met platform “Laat Ons Met Rust”)

   Daarbij komt dat reacties per pagina opgeslagen worden, en dat bepaalde onderwerpen een beetje versnipperd besproken worden: daardoor heb jij niet gelezen dat Bozeoudeman ook op E.J. Bron een oproep deed. Bert heeft die link op een andere FN pagina neergezet, dus nu moet ik even gaan zoeken waar hij die link had gezet, en dan kan ik hem hierin kopieren. Zoals je ziet verloopt de communicatie dus zeer gebrekkig, op alle fronten. En daar gaat het al fout mee, als je je wilt organiseren.

   Bozeoudeman: op E.J. Bron. Ik kan de link nu even niet zo snel vinden, en ik moet weer aan het werk. Ik kijk straks wel weer even, maar mss heeft Bert hem ondertussen alweer gevonden.

 6. Ben u bereidt dit te overdenken aan de hand van het onder ogen zien van brede zoveel mogelijk onafhankelijke informatie uit meerdere richtingen en disciplines. Helaas moet u dan wel verder zoeken dan de gangbare media want daar zult u heel veel niet vinden.

 7. Ik had vanmorgen alweer een corona ruzie.
  Ik dacht dat dat nou wel een beetje afgelopen was.
  Staat er een hele groep buiten bij de apotheek, ik vraag is er wat aan de hand of zo.
  Er stonden 2 mensen binnen en MOETEN afstand houden. Kreeg meteen 6 man over me heen met gezeik.
  En laat het nou een enorme grote apotheek zijn waar wel 10 man in kunnen met afstand.

  • De mensen lijken wel weer net zo gek te worden als een half jaar geleden.
   Ik zag er zeker 10 lopen met een masker in de winkel.
   Bij die apotheek hadden ze allemaal een masker, terwijl dat helemaal niet hoeft.
   Ik vrees het ergste de komende weken.

 8. Ach Bert, het houdt niet op man… mensen vinden het gewoon hartstikke lekker om zich aan die regeltjes te houden, en politieagentje te spelen op elkaar. Daar kom jij als grote os binnengestierd, en hoppa, iedereen in het harnas tegen je. Hooivorken, spietsen, en klaar voor de brandstapel. Ze zijn gehypnotiseerd. Zo werken die hersenen van hun. Daar ontbreekt een moduletje die de feitjes nacheckt die binnenkomen, en ze gaan dus meteen in hypnose modus. Dat is het speciale van de debielenkudde, waardoor ze zo goed gebruikt kunnen worden door wrede psychopaten.

  • Ik probeerden het 1,5 uur later nog eens, en iedereen stond weer binnen zonder masker.
   Zo als normaal en weer als van ouds. Niemand liep te zeiken.
   Daarvoor waren het een ploeg bejaarden die daar waarschijnlijk afgezet waren met zo’n busje.
   Bejaarden zijn de ergste zeikers.

   • Nou dan maakt het ook niet uit als ze met Vervroegde Euthanasie gaan, mbv de gifspuit. Die werd bovendien als eerste op hun getest. Zal wel een reden voor zijn geweest. Weg met die zeikerds.

 9. List en bedrog: zeer zeker. Maar de massa heeft er nu zijn eigen invulling aan gegeven waar ze blijkbaar veel houvast aan hebben. Net zoals met de CO2 en de stikstof om het het bedrog van de “global warming” (is iets anders dan de CO2) te waarborgen. Er is veel houvast aan dat CO2 verhaal: heerlijke brulfeesten met zijn allen, aanbidding van een zwakzinnige waarzegster Gretha, en nog meer. Nu is er ook houvast aan de “covid” en de “varianten”. Dus zo blijft het verhaal voortbestaan aan de kant van de massa die bedrogen wordt.

  Maar het verhaal aan de kant van de bedriegers is heel anders. Zelfs de meeste regering-debielenclubjes weten het niet eens. En straks komt de space alien, en dan komt er weer een ander mooi verhaal waar iedereen houvast aan krijgt, en zo verzinkt de waarheid achter het duivelse bedrog steeds dieper en dreigt de mensheid nog sneller tot een zielig versuft en blind molletje te veranderen. Voor altijd. Zo lang de Aarde bestaat.

  Zolang je niet actief achterhaalt wat er achter het bedrog zit, doe je feitelijk net zo hard mee aan het bedrog. En zo blijft het bedrog voortbestaan en bouwt het nog meer vaart op. Einde verhaal.

 10. Goed betoog. Denk alleen dat wij hier op frontnieuws dat betoog minstens een half jaar geleden al hadden kunnen geven.

 11. Wel een goed betoog.. en tot zover nog steeds volhardend
  Beslist een partij om te overwegen in de volgende verkiezingen.
  Tot zover de enige die zich ondanks alle tegenwerking blijft bij de waarheid of in elk geval
  tegen de leugens welke constant door de regering over ons wordt uitgestort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in