Voor wapenexpert Mark Steele vormt 5G een gruwelijke misdaad. Hij zegt dat 5G een gecompartimenteerd wapeninzetsysteem is dat zich voordoet als een goedaardige technologische vooruitgang voor verbeterde communicatie en snellere downloads, schrijft Mary Villareal.

Steele zegt dat 5G het vermogen heeft om op gevaccineerde personen te richten, te verkrijgen en aan te vallen via de nano-metamateriaalantenne in de vaccins tegen het coronavirus. De dodelijke autonome wapensystemen (LAWS) zullen 5G-netwerken nodig hebben om hun geo-positie te behouden en hun omgeving naar het doelwit te navigeren, omdat deze wapens niet alleen op satellietcommunicatie kunnen vertrouwen, die door gure weersomstandigheden en signaalvertraging kan worden beïnvloed.

Een wapen kan een apparaat, een werktuig of een handeling zijn dat is ontworpen om lichamelijk of geestelijk letsel toe te brengen. In het Verenigd Koninkrijk is men bezorgd over de gevaren ervan, en “samenzweringstheoretici”, zoals de media het trachtten af te schilderen, zijn ervan beschuldigd GSM-masten aan te vallen in een poging om de uitrol van 5G tegen te houden.

“De compartimentering van de ontwikkeling van wapensystemen heeft een cruciale rol gespeeld bij het niet waarschuwen van degenen binnen de regelgevende instanties en de telecommunicatie-industrie voor het werkelijke doel en de werkelijke bedoelingen van degenen die uiteindelijk de uitrol van 5G en biologische chemische wapens, vermomd als COVID-19 vaccins voor een gepland controle- en commando dodelijk net, aansturen en financieren,” schrijft Steele in zijn rapport over 5G.

Hij zegt ook dat de wereld blindelings de plannen volgt van de technocratische elite en het militair-industrieel-pharma-complex om grote aantallen binnen bevolkingen over de hele wereld te elimineren. Steele zegt dat 5G een wapensysteem is en een misdaad tegen de mensheid.

  Blootstelling aan radiofrequenties binnen het 5G-bereik veroorzaakt depressie, zo blijkt uit een nieuwe studie

“Het prima facie bewijs van deze globalistische depopulatie-agenda is ondubbelzinnig en moet in de rechtbanken worden getoetst, zodat de samenzweerders die bij dit moorddadige plan betrokken zijn voor het gerecht kunnen worden gebracht.”

Luchtvaartindustrie bezorgd over 5G-interferentie tijdens vluchten

De luchtvaartindustrie, waaronder Boeing en Airbus, heeft haar bezorgdheid geuit over het gebruik van 5G, omdat het passagiersvliegtuigen in gevaar kan brengen. De leidinggevenden van Airbus America en Boeing, Jeff Knittel en David Calhoun, hebben een brief aan de Amerikaanse minister van Vervoer Pete Buttigieg medeondertekend, waarin zij hun bezorgdheid over de invoering van 5G in de Verenigde Staten gedetailleerd uiteenzetten.

In hun brieven staat dat zij met andere belanghebbenden uit de luchtvaartindustrie in de VS hebben samengewerkt om inzicht te krijgen in het potentieel van 5G om te interfereren met radiohoogtemeters, die de hoogte van vliegtuigen boven de grond meten.

Toonaangevende telecomoperatoren Verizon en AT&T hebben de lancering van hun nieuwe frequentiebanden uitgesteld nadat de Amerikaanse luchtvaartregelgever zijn bezorgdheid had geuit over de mogelijke interferentie van 5G met de hoogtemeters.

Steele legt uit dat het ontwerp van de 5G-antenne een grotere ingang gebruikt en de uitgang richt op het leveren van gerichte datacompressiesignalen met een hoog vermogen. Hij zei ook dat passagiersvliegtuigen in een civiele omgeving niet beschikken over militaire mitigatietechnologieën om hun piloten of hun vliegtuigbesturingssystemen te beschermen tegen gerichte energie-emissies.

Ceragon Networks, de toonaangevende leverancier van oplossingen voor 5G draadloze transportsystemen, verklaarde dat tegen 2025 ongeveer 38 procent van alle wereldwijde telecomsites via draadloze backhaul met de rest van het netwerk verbonden zullen zijn..

  Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie

Steele benadrukt in zijn rapport dat het nu nog belangrijker is om de beschikbaarheid van de backhaul te differentiëren, omdat simulaties hebben aangetoond dat er een steeds grotere capaciteitsvraag naar draadloze verbindingen is.

Overal ter wereld zijn regeringen al bezig met de invoering van de 5G-technologie in alle steden, zonder verplichte voorafgaande milieu-effectbeoordeling of overheidsverzekering voor instrumenten van schade.

Elektromagnetische frequenties en hun schadelijke gevolgen

De Wereldgezondheidsorganisatie schatte in 2019 dat ongeveer 30 procent van de bevolking in de landen van de eerste wereld wordt blootgesteld aan hoge niveaus van elektromagnetische frequenties of EMF’s, en dus kwetsbaar is voor de schadelijke gevolgen ervan.

De telecomindustrie en andere regelgevende instanties hebben voortdurend het werkelijke doel en het bestaan van de stralingsgevaren van de invoering van 5G-technologieën ontkend, en hebben het publiek actief misleid door valse persberichten uit te geven via de media en in rechtszaken in verschillende pogingen om deskundigen, waaronder Steele zelf, in diskrediet te brengen.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de verborgen gevaren van 5G-verbindingen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Straatlantaarns zijn 5G bewapendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn laboratoria gekweekt, met GGO’s beladen nep-“vlees” is een giftige gruwel die ten koste van alles moet worden vermeden
Volgend artikelNova Scotia – Gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen nemen toe bij injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. MARK STEELE has become a famous anti-5G campaigner and activist. He is a British weapons expert and Chief Technology Officer, who stirred up quite a controversy in his hometown of Gateshead in Northern England. He became known in the media for the court case in Gateshead, sometimes referred to as “The Gateshead 5G lamppost scandal”.

  He is now speaking internationally and giving lectures about the dangers and heath effects of rolling out 5G all over the world, and how it is all connected to a larger more sinister global government plan, part of a U.N. Agenda 21, New World Order depopulation plan. He calls 5G a WEAPON TO KILL PEOPLE! He has been thoroughly investigating electromagnetic frequencies and radiation, and is now an expert on the topic, which has led media outlets and the local council to brand him as a “conspiracy theorist”.

  Mark Steele goes further in his investigation and is connecting the “man-made Climate Change CO2 scare” to 5G, as a fraudulent billion Dollar control plan, and cover-up for not wanting to discuss the real agenda behind the roll-out of 5G. He is also calling 5G and the connection to A.I. – Artificial Intelligence, for a spiritual war.

  https://www.youtube.com/watch?v=8auuR8ffXng

 2. Welja, ik geloof alles en tegelijk niets.

  We leven in tijden dat regeringen, n.g.o.’s en publieke instellingen de ballen uit hun broek mogen liegen.
  Als het “het” grote plan, de disproportionele n.w.o, maar dient.

  Het is godsgeklaagd, maar de hoge heren in die instanties hebben hun ziel aan de satan van deze tijd verkocht.

  Iedereen op elk moment v.d. dag 24/7 monitoren.
  Gedachten sturen.
  Voorlomen dat men gierend gek word en de duivels in het hoofd vermoorden.
  Of de aanstuurders.

  Wat krijgen de controle freaks het druk.
  Zeker als een groot deel van hun personeel om zeep gaat, door de gen-thetapie.

  Ach boontje komt om zijn loontje.

  Dat de technocraten aan tunnelvisie lijden is al duidelijk.
  Hoogmoedig zijn ze ook.
  En doordrukkers.

  Niemand beseft dat hun plan zich tegen hen kan keren.

  Is dat normaal?

  Ze hebben enorm veel doden, levenslang gehandicapten en chronisch ziekenop hun geweten.

  Allemaal om A.I. en slaven in hun utopische leven te integreren.

  Onverantwoord, spelen met mensenlevens.

  Het is natuurlijk super interessant wat ze willen.

  • Gamble, ach ja…ik schat dat rond 2040 de Great Collapse aan de beurt is. We kunnen het nog meemaken en ons letterlijk doodlachen.

   • als dan de planeet Aarde nog waterpeil laag genoeg staat,want dat stijgt meer dan lief is…allemaal op boten gaan wonen en schaars voedsel kweken…..

 3. Dat probeer ik al vele jaren andere tot hun verstand te brengen, maar de meeste willen het domweg niet geloven. Ze zijn en blijven ervan overtuigd dat de regering het beste met hun voor hebben. Omdat ik er anders in sta, wordt ik gewoon genegeerd of zelfs beschuldigd van dat ik een cynische doemdenker ben. Waar andere beter niet mee in aanraking moeten komen. Dat zelfde geldt met die zogenaamde vaccins. Ze doden liever de boodschapper, dan zelf iets uit te zoeken wat waar of niet is. De Nederlanders zijn bij uitstek de domste mensen die er maar bestaan in Europa. Deze goedgelovige klunzen gaan hun eigen ondergang met hun zwakzinnigheid met omarming en vrijwilligheid te gemoed. Domme mensen kun je niet waarschuwen, zij moeten het zelf ervaren en dan is het vaak nog niet door gedrongen tot hun verstand. Alsof zij hun eigen verstand uit hebben geschakeld en het uitbesteedt hebben aan andere die geen waarschuwingen er voor geven.

  • Oftewel mijn familie. Mijn geliefde nichtje wordt in haar huis ondanks mijn herhaardelijke waarschuwingen ( aangetoond met rf- meter) continu gebombardeerd door de krankzinnige hoge straling van vele ‘smart’ apparaten. En vanaf de komende winter waarschijnlijk geïnjecteerd. En dan zijn wij volgens hen niet sociaal, maar vul het maar in…
   Alles is tegenwoordig omgekeerd, wat een nachtmerrie.

 4. Luister maar eens naar deze video, duurt 1 uur vele onderwerpen, ongelofelijk en het verklaart ook wat de politie optredens van die wat geGenjecteerd zijn… er is zelfs een patent voor zie de video NL.

  Ik hoorde zojuist dat Rutte al in 2015 het verdrag tekende van agenda 2030 van die particuliere organisatie het WEF… buitenlandse inmenging enz.

  Bovendien, luister deze video vol met bewijzen via Arno, ongelofelijk! 5G en genjecties en vrijheid enz rechten en de Genjecties en 5G en politie mrna gekoppeld aan… niet te geloven maar met feiten, top video.

  https://www.bitchute.com/video/dVXqNqWMIisv/

 5. Het lijkt me een uitgelezen moment om voor enige tijd in Den Haag en de dure wijken de 5G op maximale sterkte te zetten….dan hebben we direct antwoorden en als blijkt dat het inderdaad vooral gevaccineerde medemensjes treft dan is dat een meervoudige winnende kaart…..en indien niet kan de discussie gesloten worden.

  Dat het maximaal word aangezet met ene station op het binnenhof en paleis Noordeinde is vanzelfsprekend: weigering is hetzelfde als toegeven, en na installatie en activatie niet meer aanwezig zijn is keihard bewijs.

  Er kan dus simpel een einde worden gemaakt aan iedere discussie, en veel tijd en oeverloos welles nietes voor iedereen worden bespaard….

  Nou Den Haagh, neem het voortouw….of het touw, whatever…

 6. 5G is niet oké Het domste idee ooit in de geschiedenis
  Zet de feiten op een rij

  Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Nu -in coronatijd- komt het vooral van pas voor contact tracing en crowd control want je toch hem maar eens kwijt raken….terwijl Wij zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf.
  Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. 

  Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Je koelkast praat met je energiemaatschappij. AI bestuurt je auto. Mens en machine smelten samen. Het klinkt als een sprookje, maar niet zonder donkere kanten. In werkelijkheid resulteert dit 5G-netwerk in meer antennes, dichter bij huis, met hogere frequenties, meer en intensere straling, hoger energieverbruik, meer schade aan mens & mileu en een Big Brother die overal meekijkt en luistert. “Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder een enkele biologische veiligheidstest moet wel het domste idee zijn dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.” This delicate balance has taken billions of years to perfect.
  But over the last 25 years the harmony has been disturbed, and disturbed dramatically. https://youtu.be/MQ7YUbnxsyg and https://5gisnietoke.nl

  5G tower randomly catches fire https://youtu.be/4kOBaDrA7Rg

  Too many losing players in CCP’s massive 5G scam and now Beijing faces the dilemma too https://youtu.be/w8JOmorGfsM

  Het element ether wordt gekenmerkt door geluid. Daarom kan het principe geluid gelijkgesteld worden aan Ether. Het element lucht bestaat hoofdzakelijk uit stikstof en zuurstof. Het element vuur is zonne-energie. Het element water is H²O.Het element aarde wordt speciaal gekenmerkt door geur. Geur is niet mogelijk zonder koolstof. Volgens de moderne chemie bestaat dit universum uit vier basiselementen nl. koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof. Geen levend organisme of substantie in dit heelal kan gevormd worden tenzij er een verbinding plaatsvindt van zonne-energie en ultra sound met deze vier elementen. 
  Daarom rechtvaardigt moderne chemie ook de theorie van de vijf proto-elementen van Ayurveda. Ons lichaam is opgebouwd uit een combinatie van deze elementen, net als het voedsel dat wij eten en alles waarmee wij in contact komen. Dit geldt ook voor onze gedachten en de invloed daar van op ons lichaam “Wij zijn wat wij denken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in