Als u nieuwe straatlantaarns in uw straat hebt, moet u nagaan wanneer ze werden ingeschakeld en welke onverklaarbare symptomen u of uw familie ontwikkeld kunnen hebben.

Het doel van dit artikel is om meer bewustzijn te creëren van de nieuwe bewapende LED (Light Emitting Diode) 5G straatlantaarns. De mensen moeten echt begrijpen wat hier aan de hand is. Als ik op Facebook kijk, zijn er minstens vijftig “Stop 5G groepen”; elke grote stad heeft er een – zij begrijpen hoe gevaarlijk het is, schrijft Paul Gregory.

Ik ben persoonlijk getroffen door deze nieuwe straatlantaarns sinds Birmingham City Council Lighting Department de 5G functie van deze lampen in december 2019 heeft getest. Zij bevinden zich voor mijn huis en in de wegen rond het landgoed. Ik ben electrosensitief, wat betekent dat ik in staat ben om straling van mobiele telefoons te voelen en nadelig beïnvloed word door straling van mobiele telefoons en zendmasten, net als bijna een miljoen andere mensen in het Verenigd Koninkrijk (www.es-uk.info). Ik voelde deze straling onmiddellijk toen ze werd aangezet.

De gevolgen waren telkens wanneer ik de voordeur opendeed of in de buurt van een raam in mijn huis kwam onmiddellijk merkbaar. De onmiddellijke depressieve stemming, verlangen om zelfmoord te plegen was intens. Blootstelling in het verlengde van de straatlantaarn overdag gedurende slechts een paar seconden veroorzaakte deze effecten. Wanneer ik mij verwijderde, gingen zij na ongeveer tien minuten voorbij, en was ik weer normaal. Dit gebeurde verscheidene keren per dag voordat ik leerde om deze blootstelling te vermijden.

Ik belde de straatverlichtingsdienst, en het resultaat was dat zij de 5G RF stralingsfunctie uitschakelden voor alle straatlantaarns in de omgeving van mijn huis. Wonderbaarlijk! Ik was weer terug in het normale leven, totdat ze op 1 januari 2020 weer aangingen.

  Misdaad tegen de mensheid: 5G is een systeem om wapens in te zetten, vermomd als een verbetering van de communicatie

Deze keer zei de dienst dat de verantwoordelijkheid was overgedragen aan de firma Amey, die het contract had voor het onderhoud met de gemeente had. Ik heb contact met hen opgenomen, maar zij hebben niet gereageerd. Deze situatie heeft zich gedurende de laatste twee jaar voortgesleept. De gevolgen van de bestraling hebben ertoe geleid ik me alleen nog kan ontspannen of lezen in de garderobe/het toilet van mijn huis.

Vaak moet ik mijn maaltijden daar gebruiken, want ik lijdt zowel in de zitkamer als de eetkamer. Ik kan niet langer dan 10 tot 15 minuten in de tuin gaan, zelfs wanneer ik een volledig beschermend pak van anti-5G stof aan heb.

Barrie Trower, voormalig expert van de Royal Navy microgolfwapenexpert, heeft verklaard dat radiofrequente straling (RFR) dezelfde is als de straling die wordt uitgezonden door mobiele telefoon masten en door de 5G-uitstralende straatlantaarns die onlangs zijn geïnstalleerd in praktisch elke stad, dorp en gehucht en vele autowegen en secundaire
wegen in het Verenigd Koninkrijk. 5G houdt het gebruik in van steeds hogere radiofrequenties – tot 60, 100 en 1.000 GHz, vergeleken met de 2,45 GHz die gebruikt wordt door WiFi-routers. Het 5G-netwerk van Groot-Brittannië zal bestaan uit
nieuwe apparatuur geïnstalleerd op verkeersborden, bushokjes en verkeerslichten
volgens de Daily Mail Online van 9 februari 2022.

Het was bij het lezen van de uitspraken hieronder, gedaan door deskundigen op het gebied van microgolfwapens over wat ermee gedaan kan worden, dat ik mijn eigen symptomen herkende.

“Als u op demonstranten richt (met Radio frequentiestraling), maakt u hen suïcidaal depressief. Zij geven er niet meer om om te demonstreren, omdat zij te overstuur zijn. Met één pulsfrequentie kunt u ze zo suïcidaal maken dat zij niet meer de moeite kunnen nemen om als demonstrant aanwezig te zijn. Het enige wat zij nog willen doen, is slapen of de hele dag in bed liggen,” zei Barrie Trower, gepensioneerd Brits militair, expert in microgolfwapens.

  Nanostructuren in Covid-"vaccins" zijn niet zelfassemblerend; ze worden gemaakt door micro-machines

Als u nieuwe straatlantaarns in uw straat hebt, moet u nagaan wanneer ze werden ingeschakeld en welke onverklaarbare symptomen u of uw familie als gevolg daarvan ontwikkeld kunnen hebben. Indien u inderdaad symptomen hebt, moet u de straling die onder uw controle is, d.w.z. telefoons , slimme meters, slimme horloges, draadloze persoonlijke alarmen, draadloze telefoons en wifi-routers uitzetten, en haal de stekker uit alle nieuwe elektrische apparaten wanneer u ze niet gebruikt. Laat alles overschakelen op ethernetkabel om op het internet te komen. Elke computerwinkel kan u daarbij helpen dit te doen. In feite gaan velen verder, door zich te ontdoen van “slimme” telefoons.

Deze nieuwe bewapende straatlantaarns zijn aangebracht in de wijk waar ik woon, en het zal u niet verbazen dat ik aan precies dezelfde symptomen lijd die Barrie Trower heeft beschreven, waaronder plotseling optredende depressie en de wens om
zelfmoord te plegen, maagklachten, jeukende huid, pijnlijke gewrichten en spieren, extra systole hartslagen, hartritmestoornissen, oorsuizingen, ernstig gebrek aan motivatie, enz.

De “Wereldwijde Smart Street Lighting & Smart Cities” markt prognose (2019-2028) geeft aan dat “straatverlichting vroeger werd gezien als een grote kostenpost – tot wel 40% van het energiebudget van een stad – straatverlichting nu wordt gezien als een “inkomstenmogelijkheid”.

Bijna 200.000 wetenschappers, artsen, ingenieurs, burgers en organisaties hebben een internationale oproep verricht tot stopzetting van 5G. Een kopie van de petitie werd op op 22 januari 2020 overhandigd aan Downing Street.

Het beste artikel om de gevaren van EMF/RFR (Elektromagnetische velden/ RadioFrequente Straling) uit te leggen tot nu toe is, “Are You Swimming in an Invisible Sea of EMFs? Here’s
What to Do’” van Dr. Joseph Mercola.

  Chemtrail samenzweringstheorien zijn werkelijkheid geworden, nu de bedrijfsmedia geo-engineering verkoopt als de oplossing voor klimaatverandering

Hij zegt: “De telecommunicatie industrie heeft de federale regelgevende instanties, volksgezondheidsautoriteiten autoriteiten en beroepsbeoefenaren door krachtige en geraffineerde lobby-inspanningen gemanipuleerd, waardoor de consumenten verward
en zich niet bewust zijn van de gezondheidsrisico’s die aan EMV’s verbonden zijn.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Activering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analistenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Erich Freisleben – Patiënt zei nog op zijn sterfbed: “Zeg tegen iedereen dat ze zich niet moeten laten vaccineren”
Volgend artikelDe ultieme valse vlag – Rusland gaat Oekraïne nuken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Wat ik niet begrijpt is dat straling alleen wordt gevoeld als je buiten loopt, straling gaat toch overal door heen dus moet je dat toch ook binnenshuis voelen. Ook zal de sterkte niet veranderen als je binnen of buiten bent, Weet iemand hoe dit zit?

  • LFg ( Laagfrequentgeluid ) gaat inderdaad door alles heen. Als dat het tenminste is. Er bestaat een stichting: Stichting Laagfrequentgeluid

   • De zoveelste Stichting “de subsidie-spons”. Maar evengoed geen slecht idee. Kan ik mijn aambeien, mijn kaalheid, het rare suizen, wat ik af en toe hoor, dan wel het tikken van mijn klok, en het gebrom van de diepvriezer wat mij irriteerd ook niet vét laten subsidiëren? Lijkt mij wel wat, om de maatschappij voor mijn bestaan te laten opdraaien. Het is immers ook niet mijn schuld dat ik besta? En m’n vader en moeder zijn er al lang niet meer!!

  • Hoe hoger de frequentie, hoe kleiner het bereik is. Dus een hogere zendfrequentie moet met een hoger vermogen worden uitgezonden om het zelfde bereik te verkrijgen. Muren en ramen zijn barrières voor zulke frequenties en beperken het bereik. Hoe meer massa, des te beter de demping. Dus binnenshuis is de straling hopelijk al behoorlijk verzwakt.
   Hetzelfde geldt voor LF (hoorbare geluidsfrequenties). Ook daar geldt dat lage tonen, zoals dieselmotoren van vrachtwagens of draglines, een groter bereik hebben dan hoge tonen. Dit omdat de lage tonen meer energie bevatten. Een voorbeeld hiervan is dat in africa een tamtam voor communicatie wordt gebruikt (tot ca. 20 km), een triangel tot max. 10 meter.

  • 2G t/m 5G Gaat overal doorheen, geloof me maar. Anders zou je mobiel binnenshuis niet werken. Als zendamateur beschik ik hier over een portofoon, die met z’n 4 watt zendvermogen ( één Watt méér, dan het vermogen van een ouderwets fietsachterlicht-lampje) een bereik heeft, van een kilometer of 30, afhankelijk van hoe hoog ik zit. De veldsterkte van het ontvangen signaal neemt wel af, als ik met dat ding binnen zit, met antenne en al. En als ik mijn huis inpak in kippengaas of aluminiumfolie ( niet vergeten een paar aard-electrode’s, die tot aan het grondwaterpeil reiken) met gaas of folie te verbinden. U zit dan in een z.g.n. Kooi van Faraday. Ontvangst nul, want veldsterkte nul. Probeer het maar met uw mobiel. Pak hem/haar/het maar in aluminiumfolie, waar alleen een gaatje inzit voor het laadsnoer. U wordt gegarandeerd nooit meer gebeld/ ge-SMSt/ geappt en geWat’sApp’t. Straling, onterecht verward met een ieder ( hoog-frequent) electro-magnetisch veld, wordt ten onrechte uitgelegd als een herhaling van Hiroshima en Nagasaki. En van laag-frequente signalen ( geluid) heeft u alleen maar last, als de buurman z’n stereo keihard zet/ constant aan het verbouwen is/ of de hele buurt wil laten horen dat hij welleswaar motor rijdt, maar er eigenlijk niet zoveel verstand van heeft. Maar tegen de straling is wat te doen. In een hutje op de hei gaan wonen ( waar de radio-ontvangst véél beter is, als in de stad, zeker gelet op het hoge stoor-niveau ), dan wel te wachten op 25G. Dat ligt al op de plank, maar ze moeten éérst die tussenliggende andere 20G’s nog zien te slijten aan sukkels, die €1300.- willen aftikken voor een “Made in China”-telefoon. Ook zou het helpen, als ze brandstichters in GSM-masten laten opdraaien voor álle kosten die de herbouw van zo’n ding ( mast, antenne’s, 10 coaxkabels van 30 meter lang ( die coaxkabel kost ongeveer €40/meter) bijbehorende connector’s en randapparatuur. Dit nog vermeerderd met de economische kosten van “downtime”, en de kosten die de opsporingsdiensten, en de brandweer moesten maken. Geloof me, als ze alle kosten verhalen op de brandstichter, ongeacht of hij/zij/het nou voor de rest van zijn/haar/het’s leven niets meer te eten heeft; alle kutsmoesje’s van de advocaat(e) ten spijt en dat met naam , toenaam en adres van de lul/kut/kweetje in kwestie in het nieuws brengen, dan scheelt dat in de kosten, aangezien een volgend dwaallicht, met alle kosten in het achterhoofd, wel linker uit zal kijken.

   P.S Hoe hoger de frequentie, des te minder vér je komt. Met die portofoon van mij, met richtantenne, en een vermogen van 100 miliwatt, haal ik vanuit mijn stadje met gróót gemak Groningen, Aken, Antwerpen, enzovoorts, mits de weersomstandigheden het toelaten. Anders dan Lange/Midden/Kortegolf, reiken signalen op VHF/ UHF (portofoon) SHF (microgolf; uw magnetron), en nog hoger, niet verder dan de optische horizon, gezien vanuit antenne; een hoger vermogen heeft dan géén zin. Vermogen van de gemiddelde GSM is ongeveer 50 milliWatt; vandaar ook het grote aantal masten, en het slechte bereik in de buitengebieden, waar die dingen niét staan.

   • (vandaar ook het grote aantal masten, en het slechte bereik in de buitengebieden, waar die dingen niét staan.)

    Bedankt voor de goede uitleg.

 2. Ik kreeg vandaag mijn maandelijkse kpn mobiel rekening. Daarin was een zgn. “eenmalige” kosten verwerkt, die bijna even hoog was als mijn normale rekening ! Deze mnd betaal ik dus twee x zo veel.
  Wie weet of deze truc LEGAAL is of dat het wederom een truc is om de burger voor haar eigen 5G gevangenis te laten opdraaien ??
  Verder: sinds een paar maanden hoor ( en vóel ) ik 24/7 een zeer zware bromtoon en wel in élke ruimte in huis !! Vooral het snachts in slaap kúnnen vallen is hierdoor zowat onmogelijk geworden. Ik ben zienderogen lichamelijk én geestelijk aan het aftakelen.

  • Nu je het zegt, een bromtoon hoor ik ook en ik heb ook geen idee waar het vandaan komt. Alles al uitgeschakeld zelfs de aardlekschakelaar bediend. En nog op bepaalde plekken in het huis hoor ik die bromtoon. (niemand in mijn buurt heeft een wartepomp) Wel zijn er vorig jaar nieuwe straatlantaarns geplaatst. Opmerkelijk!

 3. Van Meerten, straling is idd overal en gaat bijna overal doorheen. Maar voor deze zeer hoge frequenties waarop 5G werkt en het lage vermogen houd het snel op, een muur of menselijk lichaam is een enorm obstakel. Vandaar ook dat er zoveel 5G toegangspunten worden gecreerd, een lantarenpaal is vanwege de aanwezige elektriciteit en positie aan de weg ideaal.

 4. Curiousmarco dat item van Hulleman heb ik destijds ook gezien. Ik ben elektrotechnicus en die aflevering is echt lachwekkend, alles waarmee hij komt kan zo verklaard worden. Het is niks anders dan paniek zaaien over iets waar hij geen verstand van heeft.

  • Henk was net wat eerder,, maar wat ik zeggen wou, moet jou antwoord nu betekenen dat het allemaal bullshit is als er ineens véél meer elektronica en een veel grotere voeding in zit (en wellicht 5g techniek ?)

 5. Hallo Matt,
  Zou van jou dan graag willen horen als electrotechnicus, wat dan wel de oplossing is.
  Kom niet met dit soort slap verhaal maar leg dan ook uit voor de mensen.

 6. Zo hebben we hier onlangs ook nieuwe LED lantaarn palen gekregen, ik dacht ow ships… was een man die het heel snel omwisselde, de oude kop eraf, nieuwe ledkop met lange kabel welke die in de paal schoof en onderaan aansloot, die kop lijkt aardig op die in het plaatje bovenaan artikel, maar dan enkel. Maar ik denk/hoop dat deze koppen alleen echt als LED zijn om kosten te besparen in de gemeente, er zitten geen extra kastjes buitenop oid, maja dat zegt niks.

  Wat ze wel deden is bv Internet aanbieders… je lokken met een mooi aanbod en dan krijg je (glasvezel) een nwe router, met 2.4gh en zonder dat je het wist en of ergens beschreven stond! 5gh er bij in… wat ook al aanstaat! zonder dat je het weet en of werd verteld of gevraagd!

  Ik kwam daarachter toen ik de naam wat wilde aanpassen online via de maker van die kastjes en codes achterop… toen zag ik het online, gelukkig kun je het online (niet via je provider) uit zetten en nog meer wijzigen.

  Dus heb je de laatste jaren een nwe router gekregen, let dan goed op! ga online naar de maker van die kastjes en voer daar de inlog codes in die achterop je kastje staan, als het goed is kom je dan bij jou router uit en kan je het eventueel aanpassen.

  PS: ben verder niet geabonn op antwoorden of reacties, die zie ik dus niet.

 7. Ik geloof het gelijk. Hier op het Franse platteland (zonder straatverlichting) hebben de telefoonkabels witte kastjes gekregen, de gehuchten grote glasvezelkasten die zoemen.

  In Nederland werd ik een paar jaar geleden echt heel naar van een nieuw fietspad met ledverlichting.
  Ook ledverlichting is al een aanval op ons functioneren. Het merkbare geknipper is dolmakend.

  Dus hoe de combinatie is?
  Net zoals de gifprikken en 5G. Wat doet het meest kwaad of de combinatie?

 8. De 5G masten met steeds hogere frequencies hebben een kort bereik, vandaar dat er zoveel dicht op elkaar moeten komen. En ze hebben veel energie nodig. Bomen bv. houden de straling ook tegen. Lage frequencies komen van grote machines. Bv. grote generatoren. Deze kunnen ook veel last geven voor mensen die er gevoelig voor zijn. Dit geluid gaat ook door dikke muren en kunnen binnen zelfs nog meer overlast geven. Warmte pompen geven natuurlijk ook best wel veel geluid, vooral s-nachts. Dit gaat steeds meer overlast bezorgen.

 9. Deze lantaarns hoeven niet echt nieuw te zijn, gewoon de lantaarnpalen die de laatste 20 jaar zijn gezet kunnen aangezet worden op 5G.

 10. Gewoon uitzetten die lantaarn. Kan gewoon met een dop sleutel / ratel. Past over het driehoekje. Er zit een kleine stoppenkast in. Draai de stop eruit. Klaar. Niet jezelf elektrocuteren. Ovenhandschoenen aan. Rubbere zolen.

 11. Moses kriebel wat een stapel onzin. Haal dit artikel snel weg. Het doet je wankele reputatie echt geen goed. En ik ben ook een van de weinigen die hiervoor hebben geleerd in deze draad. En die andere zegt ook al dat het beter is op te houden.

  Morgen chemtrails? Of bosgnomes? Mhoewahahaha!

 12. Wij moeten al deze palen vernietigen maar begin met allemaal de mobiel in te leveren en de bankzaken uitsluiten nog via internet doen maar wees eerlijk je weet nooit wat men al in je PC heeft gestopt voor een controle spullen.

 13. beschermend pak van anti-5G stof???

  5G is een NETWERK PROTOCOL, een set afspraken hoe data te versturen, start en stop signalen, error correctie en meer.
  Er is geen stof wat een netwerk protocol ’tegen houdt’ dat is totale onzin.
  Vergelijkbaar zou zijn dat je ziek zou worden van verkeersregels terwijl je in je tuin zit, lariekoek!

  • Het zal wel een ‘kooi van Faraday’ pak zijn met een populaire naam erop. Mensen hebben nou eenmaal geen enkel verstand van techniek tegenwoordig. Daarom puilt het net ook uit met indianenverhalen all over the place.

   Ook dat mensen gevoelig zouden zijn voor wifi is bij benadering onmogelijk. Diezelfde mensen zouden buiten omvallen van de EM velden die zich daar een stuk gemakkelijker voortplanten dan in huis. Zeker in het hogere frequentiegebied. En al helemaal boven de 10GHz! Die 100mW van wifi zijn niets vergeleken met de 1500 Watt ERP die telefoonmasten op sommige plaatsen (gericht) uitzenden (volgens het antenneregister van de overheid). Ook is die 100mW meestal op meters afstand niets vergeleken met een 5 Watt telefoon die je aan je hersens houdt. Als je al ergens last van hebt, is het zeer waarschijnlijk daar van.

   Zou zo’n pak van Faraday niet werken, heb je ook geen last van straling. Of dat pak is gewoon een waardeloos “speel op de angsten van de mens in” product zonder enige werking.

   Sterkte voor de gene die niet tegen radiostaling kunnen. Ik geloof ondertussen door de vele verhalen dat daar wel een kern van waarheid in zit. Maar dat gaat met hoge vermogens gepaard. En dat vind je doorgaans alleen in GSM masten en bijbehorende telefoons.

   Licht is relatief onschadelijk (ioniserende UV en hoger bedoel ik nu niet dus!). Dit is EM straling in het Terra Hertz gebied. Het menselijk oog neemt niet meer waar dan pak ‘m beet 50 updates per seconde (om het te vertalen naar iets wat iedereen snapt). Sneller dan dat en het gaat vervagen. Daar maken ze met films handig gebruik van. Voor ons lijkt dat een vloeiend beeld. Dus alles wat sneller gaat, zien wij niet. Indianen verhalen dat ze ons met licht proberen te programmeren, verwijs ik dus naar het ronde archief. Helaas kom je dat soort onzin overal tegen.

   Dat mensen alles geloven, een zondebok zoeken en zich daar helemaal op botvieren, tekent de tijd. 5G en chemtrail verhalen zijn niet meer weg te krijgen. Behalve als de luchvochtigheid onder de 80% komt. Dan verdwijnen die verhalen als sneeuw voor de zon. Hoewel er natuurlijk wél het een en ander waar is. Maar dat vereist nuances! Ik ben bijvoorbeeld erg blij dat ik zo’n 4G antenne niet op mijn dak heb staan. 5G antennes stralen in het zelfde frequentiegebied maar hebben de 20+GHz extensie voor hoge bandbreedtes. En die 20+ GHz komt helemaal nergens doorheen. Dat zie je al aan je eigen wifi. 2.4GHz gaat veel beter door muren dan 5GHz. Hoe hoger je gaat, hoe slechter het penitratievermogen.

   Wat ook waar is, is dat 5G niets toevoegt en dat ze het met een snelheid invoeren die vele vraagtekens oproept. Want als het niet doet wat ze beloven, dat je 10 films tegelijk kan kijken op je telefoon, waar is het dan wel voor? Al die haast? Iets waar ik de vinger nog niet zo achter krijg. Behalve dat gezichts-scans mogelijk zijn op 60GHz en daarmee camera’s kunnen vervangen. Maar nu glij ik zelf af! 😉

   Anyway, iedereen sterkte met wat het ook gaat worden. Het is in ieder geval niets iets waar de burger iets aan heeft, want dat zou het er niet zo snel komen 😉

   Maar goed, je kan schrijven wat je wil, mensen geloven toch alleen zichzelf en hun onderbuik.

 14. The first reports of ”covid” in Wuhan, said, ”The doctors had never seen anything like it, [”Their lungs were smashed and bleeding!”]”
  That has never been reported since, so it cannot be a typical symptom of covid. However, it is a typical effect of microwave radiation, which causes the iron molecules in the blood to explode! Wuhan had blanket 5G cover at the time. It was originally the first to have 5G, but that has since been changed to another Chineses city, but that matters not, as it changes nothing.

 15. De eerste meldingen van “covid” in Wuhan zeiden: “De artsen hadden nog nooit zoiets gezien, [”Hun longen waren verbrijzeld en bloedden!”]”
  Dat is sindsdien nooit meer gemeld, dus het kan geen typisch symptoom van covid zijn. Het is echter een typisch effect van microgolfstraling, waardoor de ijzermoleculen in het bloed exploderen! Wuhan had destijds een algemene 5G-dekking. Het was oorspronkelijk de eerste met 5G, maar dat is sindsdien veranderd in een andere Chinese stad, maar dat doet er niet toe, want het verandert niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in