Overschakeling op kweekvlees, gemaakt van in een petrischaal gekweekte dierlijke cellen, is een Grote Reset doel van de wereldwijde voedselindustrie,” waarschuwt Dr. Joseph Mercola. “Het doel is de bevolking onder controle te krijgen door afhankelijkheid te scheppen van particuliere bedrijven die de voedselvoorziening controleren.”

Het was nooit genoeg om alleen maar met uw produkten en granen te knoeien. De biotechnologie-industrie is er nu op uit om ook al het vlees te vervangen door genetisch gemanipuleerde (GMO) nepvlees, schrijft Ethan Huff.

Rundvlees, gevogelte, vis en zuivelproducten liggen allemaal op het hakblok, nu de architecten achter de Grote Reset de maatschappij wegvoeren van echt, voedzaam voedsel naar gruwelijkheden uit de hel.

Met behulp van technologieën als synthetische biologie en precisiefermentatie zijn krankzinnige wetenschappers synthetische gekweekt “vlees” aan het brouwen, samen met andere op cellen gebaseerde en genetisch gemanipuleerde parodieën van echt voedsel.

“Overschakelen op kweekvlees, gemaakt van in een petrischaal gekweekte dierlijke cellen, is een Groot Reset doel voor de wereldvoedselindustrie,” waarschuwt Dr. Joseph Mercola. “Het doel is de bevolking onder controle te krijgen door afhankelijkheid te scheppen van particuliere bedrijven die de voedselvoorziening controleren.”

De Wellcome Trust is medeoprichter van het zogenaamde “EAT Forum,” dat een concept heeft ontwikkeld dat “The Planetary Health Diet” heet, en dat aan de wereldbevolking zal worden opgedrongen – althans aan dat wat overblijft na de grote volmaking.

Geaborteerde runderfoetussen worden gebruikt om nep “vlees” op basis van cellen te maken

Al in 2017 berichtten wij over de lancering van Impossible Foods, een bedrijf voor nepvlees dat gesteund wordt door Bill Gates en Google.

Niet verrassend was toen de onthulling dat elk bolletje Impossible Foods nepvleesbrij vol zit met GGO’s, mononatriumglutamaat (MSG) derivaten, en andere chemische gruwelen.

Het blijkt dat Impossible Foods nog maar het begin was van een wereldwijde transitie-inspanning om echt voedsel van dieren uit te roeien en te vervangen door chemisch “voedsel” uit een laboratorium – en wat voor de globalisten nog belangrijker is, chemisch “voedsel” dat schatrijke miljardairs rijker maakt ten koste van familieboerderijen.

Het maken van kweekvlees, ook wel celvlees genoemd, omvat een verontrustend proces waarbij foetaal runderserum (FBS), of het bloed van – uiteraard geaborteerde – runderfoetussen, wordt geëxtraheerd en in petrischaaltjes geplaatst om te kweken wat eruitziet en zogenaamd smaakt als echt vlees.

“Gekweekt rundvlees berust dus op het slachten van zowel koeien als ongeboren kalfjes, die van hun bloed worden ontdaan terwijl ze nog leven,” schrijft Mercola.

Het eindproduct lijkt in niets op het echte vlees, en heeft een samenstelling die ongezond en, eerlijk gezegd, giftig is. En dat is precies wat de globalisten willen: een zieke en stervende menselijke “kudde” die gemakkelijk te beheersen is en niet in staat is, zowel lichamelijk als cognitief, om zich tegen hun eigen tirannie en onderwerping te verzetten.

Wij zijn er bijna, want onze maatschappij is doordrenkt met giftige industriële zaadoliën en zogenaamd “plantaardig” voedsel, dat geen dierlijke vetten bevat. Deze bewerkte voedingsmiddelen bevatten een hoog gehalte aan linolzuur (LA), waarvan men nu inziet dat het een primaire oorzaak is van chronische ziekten.

  Oekraïne: De Grote Reset-illusie van het Westen

Dit alles zou overigens niet mogelijk zijn zonder dat de particuliere centrale banken en de frauduleuze aandelenmarkt die deze ondernemingen volpompen met eindeloze infusies van fiatgeld. De “investeringen” die gedaan worden om namaakvlees te creëren weerspiegelen niet wat de mensen werkelijk willen, maar wat de machthebbers willen voor de hele mensheid – behalve voor zichzelf, natuurlijk (als de globalisten al echt mensen zijn…).

Het echt verontrustende is dat veel van deze giftige, op laboratoria gerichte “voedingsmiddelen” als “natuurlijk” op de markt gebracht worden. Plantaardig is deel geworden van het gezonde eet-jargon, ook al vertegenwoordigt het het tegendeel van echte gezondheid.

“Het lijkt erop dat zelfs met alle slimmigheid en vernuft in de gemeenschap van natuurlijke producten, wij niet hebben begrepen dat wij het doelwit zijn van een gecoördineerde wereldwijde campagne om de goedkeuring van synthetische producten in natuurlijke kanalen af te dwingen,” waarschuwt Alan Lewis, vice-president belangenbehartiging bij Natural Grocers.

“De campagne is een broedsel van de beruchte GMO-lobby, nu aangemoedigd en gesteund door technologiemoguls.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF Bad Trip: Globalisten willen ons  met Psycho-Drugs “behandelen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen andere balsemer openbaart schokkende na-vaccinatie vezelachtige bloedklonters aan Dr. Jane Ruby
Volgend artikelMisdaad tegen de mensheid: 5G is een systeem om wapens in te zetten, vermomd als een verbetering van de communicatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. Knettergek, dat is men geworden daar, allemaal, bij impossible foods (naam zegt ’t al) en EAT forum en natuurlijk vooral bij het WEF. Compleet gestoorde mensen daar. Gaan die onze toekomst van voedsel bepalen? Ik dacht ’t niet, dat bepalen wij zelf en dierlijk vlees hoort daar bij, wij hebben dat nodig: https://www.youtube.com/watch?v=uEUPAPVzNkY

    • Stumper, die dooie dieren tasten je gebrekkige hersenen aan.

      Geen mens heeft dierlijke consumptie nodig noch hun evil vervanger

  2. Alle globalisten zijn narcisten, die werkelijk denken dat zij alles mogen doen met iedereen om zoveel mogelijk winst te kunnen behalen. Ieder die daar niet van gediend is, is hun vijand en zo worden die dan ook behandeld. Deze gestoorde zwakzinnigen die met list en bedrog alles wat natuurlijk is willen vervangen voor patenteerbaar materie en alle natuurlijke varianten vernietigen c.q. verbieden. Zodat iedereen afhankelijk van hen wordt. Hun doel is macht over iedereen, alleen een kogel kan hen stoppen. Want alleen die taal verstaan ze niet. Opsluiten of verbannen stelt het alleen maar uit, want zij zijn het onkruid van de mensheid, voordat je het beseft overwoekeren ze alles weer.

  3. Zoals ik het zie vermeerderen ze cellen vanuit een cel. Als ik de tumor of kankercellen zie doen ze net hetzelfde. Ze maken identieke onsterfelijke cellen en vormen een gezwel.

  4. Laten wij het kweek vlees uit testen op de schaapjes die ook de giftspuiten testen zij zijn toch immers den dode op geschreven naar de corona spuiten en boosters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in