. Medical photo created by freepik

Alvorens het Witte Huis te verlaten heeft het hoofd van de uiterst geheimzinnige operatie “Operation Warp Speed” (OWS) in een zeldzaam interview in de media onthuld dat Amerikanen die in het kader van Operatie Warp Speed (OWS) tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, door Google en Oracle gedurende ten minste de komende twee jaar zullen worden gevolgd en geobserveerd.

Dit “publiek-private partnerschap”, zoals Trump’s vaccintsaar Moncef Slaoui het beschreef, maakt het mogelijk toezicht te houden op Amerikaanse ontvangers van Covid-19 vaccins door middel van “ongelooflijk nauwkeurige … tracking systemen” die volgens Slaoui “ervoor zullen zorgen dat ze worden gecontroleerd op nadelige gezondheidseffecten”.

Zowel Google als Oracle werden ingehuurd om dit “volgsysteem” te beheren, Slaoui heeft de precieze functies ervan niet nader heeft omschreven, behalve het helpen bij “het verzamelen en volgen van vaccingegevens”.

Een dag voordat The Wall Street Journal hierover een artikel publiceerde, publiceerde The New York Times een eigen interview met Slaoui, waarin de technologie een “zeer actief geneesmiddelenbewakingssysteem” werd genoemd. Zo beweerde Slaoui een maand eerder tijdens een interview met Science magazine dat een zeer actief systeem ervoor zou zorgen “dat wanneer de vaccins worden geïntroduceerd, we absoluut doorgaan met het beoordelen van hun veiligheid”. Slaoui heeft later de woorden “tracking” en “surveillance” aan zijn beschrijving van dit systeem toegevoegd tijdens zijn relatief zeldzame interviews met de media. Misschien was het op dat moment duidelijk dat de Amerikanen zich helemaal geen zorgen maakten, of misschien gingen ze te veel op in het drama van de verkiezingen van 2020 om zelfs maar te weten wat er gaande was.

  3 jaar nadat ernstige veiligheidsproblemen werden gemeld, trekt AstraZeneca het covidvaccin wereldwijd terug

Operatie Warp Speed documenten onthullen dat gevaccineerde Amerikanen gemerkt en getraceerd moeten worden

Uit twee officiële “Operation Warp Speed”-documenten die medio september zijn vrijgegeven, blijkt dat degenen die met Covid-vaccins zijn geïnjecteerd, na de eerste dosis nog gedurende 24 maanden zouden worden gecontroleerd. Dit toezicht zal worden uitgeoefend door een “geneesmiddelenbewakingssysteem”, aldus de documenten, bericht The Defender.

Aangezien geen van de Covidvaccins die door de Amerikaanse regering worden gepromoot, officieel is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA), neemt iedereen die er een krijgt, onbedoeld deel aan een globaal  vaccinatieproces. Dit wordt openlijk toegegeven in gepubliceerde documenten.

Volgens het Ministerie van Volksgezondheid, Sociale Diensten en het Ministerie van Defensie zijn er “beperkte voorafgaande gegevens” over de “veiligheid” van deze vaccins wanneer zij bij de mensen worden geïnjecteerd. De veiligheid op lange termijn van deze vaccins zal dan ook zorgvuldig worden geëvalueerd door middel van geneesmiddelenbewaking en klinische proeven van fase 4 (na de vergunningverlening).

Het hoofddoel van de geneesmiddelenbewaking is de prestaties van elk vaccin in real-life-scenario’s te bepalen, de werkzaamheid te bestuderen en zeldzame en ongewone bijwerkingen te ontdekken die niet in klinische proeven zijn vastgesteld, aldus de documenten.

Met andere woorden, iedereen die deze injecties krijgt, neemt nu deel aan een grootschalig menselijk klinisch onderzoek dat overal om ons heen plaatsvindt, in plaats van in een laboratorium. Omdat de nadelige gevolgen op lange termijn van deze experimentele gentherapie-injecties onbekend zijn, heeft de OWS Google en Oracle het voorrecht verleend om alle ontvangers van het vaccin te volgen als onderdeel van een publiek experiment op lange termijn.

  Massavormingspsychose: Jogger aangevallen in park wegens 'overtreding' van sociale afstand

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Advocaten bereiden Neurenburg 2.0 voor om allen te vervolgen die de Coronavirus zwendel in stand hielden

Vorig artikelMind control: Duitsland modelleert Covid-beperkingen naar Chinese martelmethoden
Volgend artikelVolledig gevaccineerde mensen testen positief op Covid-19 – Dus hoe weegt het “voordeel” van experimentele vaccins “op tegen het risico”?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Onderzoek analyseert draadloze straling-COVID-verbinding

  Door Makia Freeman

  > HET VERHAAL:Een nieuwe studie uit januari 2021 analyseert de sterke overeenkomsten en effecten die EMF-straling en COVID hebben op het menselijk lichaam.
  > DE IMPLICATIES:Hoewel de studie geen oorzakelijk verband bewijst, toont het een overwicht aan bewijs dat draadloze stralingseffecten gemakkelijk ‘COVID’ kunnen worden genoemd. Er is geen vreemd nieuw virus nodig.

  De draadloze straling-COVID-verbinding
  kan niet worden genegeerd als iemand echt toegewijd is aan het ontdekken van de onderliggende medische oorzaken van wat dit COVID-ding ook is. Ik heb de meeste van mijn artikelen gewijd aan het ontmaskeren van de zwendel, het valse aantal doden, de nepcijfers, de nep-PCR-test, het nepvaccin , het niet-bestaande virus en meer. Ik schrijf dit echter om de aandacht terug te brengen naar wat een belangrijke factor zou kunnen zijn bij het veroorzaken van de echte en legitieme ziekte die sommige mensen hebben ervaren door wat COVID wordt genoemd. Al vroeg in de pandemie had ik het over de 5G-coronavirus-verbinding​ Nu wil ik de focus verbreden naar EMF (elektromagnetische velden of frequenties) en RFR (radiofrequente straling) in het algemeen, die beide vormen van niet-ioniserende straling zijn. Een studie dit jaar uit januari 2021 getiteld ” Bewijs voor een verband tussen COVID-19 en blootstelling aan radiofrequente straling van draadloze telecommunicatie inclusief microgolven en millimetergolven” analyseert dit thema en vindt overtuigend bewijs om de straling-COVID-verbinding te ondersteunen .

  De draadloze Radiation-COVID-verbinding blootleggen
  Een kenmerk van Operatie Coronavirus was de uitvinding van een geheel nieuwe ziekte (COVID-19) met zulke brede en vage symptomen dat vrijwel alles, maar vooral verkoudheid, griep en longontsteking, opnieuw kon worden geclassificeerd en geclassificeerd als deze nieuwe ziekte. Mijn artikel van april 2020 wees erop hoe cruciaal het was om de valkuil te vermijden door te denken dat COVID iets nieuws was, terwijl er niet 1 ziekte was en niet 1 oorzaak . Dat gezegd hebbende, is het geen toeval dat veel COVID-symptomen overeenkomen met veel effecten van blootstelling aan straling. De auteurs van de studie stellen dat ze “een grote hoeveelheid door vakgenoten beoordeelde literatuur hebben onderzocht , sinds vóór de Tweede Wereldoorlog, over de biologische effecten van draadloze straling die van invloed zijn op vele aspecten van onze gezondheid”en dat ze met dit onderzoek in staat waren om “kruispunten tussen de pathofysiologie van COVID-19 en schadelijke bio-effecten van draadloze blootstelling aan straling” te ontdekken . Pathofysiologie wordt gedefinieerd als “een convergentie van pathologie met fysiologie” en is de studie van de “wanordelijke fysiologische processen die een ziekte of verwonding veroorzaken, het gevolg zijn van of anderszins verband houden met een ziekte”. In eenvoudig Engels bleek uit de studie dat veel van de zogenaamde effecten of symptomen die aan COVID worden toegeschreven, identiek of opmerkelijk vergelijkbaar zijn met die veroorzaakt door draadloze straling .

  Hypoxie en hypoxemie
  Laten we beginnen met deze 2 termen, hypoxie en hypoxemie, die beide verwijzen naar omstandigheden van onderoxygenatie in het lichaam. In het artikel Maskers veroorzaken schade: studie onthult masker-hypoxie- bloedstolselverbinding, ik benadrukte hoe het dragen van maskers de zuurstofopname beperkt, wat vervolgens kan leiden tot mogelijk fatale bloedstolsels. Deze studie vond ook zeer vergelijkbare effecten tussen EMF / RFR en COVID bij het analyseren van het bloed:

  “Twee recente studies documenteerden de vorming van erytrocytaggregaten (Havas, 2013) en erytrocytaggregaten en de vorming van echinocyten na blootstelling van mensen aan 4G-LTE smartphone-straling (microgolven) (Rubik, 2014) … Blootstelling aan straling van een mobiele telefoon gedurende twee opeenvolgende Perioden van 45 minuten veroorzaakten twee soorten effecten: aanvankelijk verhoogde plakkerigheid van perifere rode bloedcellen en vorming van rouleaux (rollen gestapelde rode bloedcellen) en vervolgens vorming van echinocyten (stekelige rode bloedcellen). Vergelijkbare veranderingen in rode bloedcellen zijn beschreven in perifeer bloed van COVID-19-patiënten (Lakhdari et al., 2020). Rouleaux-vorming wordt waargenomen bij 1/3 van de COVID-19-patiënten, terwijl sferocyten en echinocyten op variabele niveaus zijn waargenomen. Rouleaux-vorming belemmert de microcirculatie.
  trombose (Wagner et al., 2013) en dus beroerte, die zich kunnen manifesteren in COVID … Kortom, zowel RFR-blootstelling als COVID-19 kunnen schadelijke effecten hebben op rode bloedcellen en verlaagde hemoglobinespiegels die bijdragen aan hypoxie bij COVID. ”

  De neiging van bloed om op gevaarlijke manieren te stollen (verdikken) gaat gepaard met zowel EMF als COVID, en is opgemerkt door artsen zoals Dr. Robert Young die spreekt over het corona-effect . Toevallig (of niet) wordt het AstraZeneca Oxford-vaccin (een van de COVID-vaccins dat geen mRNA-vaccin is) door meer dan 20 landen opgeschort vanwege de schijnbare neiging om bloedstolsels te veroorzaken. Hmmm …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in