Migrantenbendeverkrachters schoppen lol in rechtbank, screenshot van het BILD artikel.

Ze werden als zielige, noodlijdende ‘vluchtelingen’ uit Syrië, Irak en Algerije onthaald – niet veel later hebben ze een 18-jarig meisje urenlang in groepsverband verkracht en in de rechtszaal lachen ze erom.

De rechtszaal in de Duitse stad Freiburg was het toneel van een weerzinwekkende  gebeurtenis op donderdag. Niet minder dan elf allochtone mannen werden aangeklaagd in verband met een groepsverkrachting van een jong meisje die uren duurde. Ten tijde van het misdrijf in oktober 2018 was het meisje 18 jaar oud en waren de verdachten 18-30 jaar oud.

De beschuldigingen gingen deels over directe deelname aan de groepsverkrachting, deels over het uitblijven aan hulp voor het jonge slachtoffer, terwijl zij een nachtmerrie beleefde die haar ongetwijfeld voor de rest van haar leven zal achtervolgen.

Tien van de elf daders zijn ‘vluchtelingen’ uit Syrië, Irak en Algerije. De hoofddader, Majid H uit Syrië, kreeg een gevangenisstraf van vijf en een half jaar voor de verkrachting. De veroordeelde misdadiger toonde geen enkel teken van schaamte of wroeging. Naar Duitse maatstaven kregen de daders relatief hoge straffen.

In plaats daarvan vond de bende verkrachters het nodig om hun verveling te tonen met de rechtszaak door het slachtoffer te bespotten: Ze gingen zitten en lachten gedurende het proces en toonden hun totale minachting voor de gastvrije samenleving die hen als vluchtelingen had opgevangen, meldt Freewestmedia.

Deze misdadigers leven blijkbaar in hun eigen parallelle samenleving, waar ze grotendeels doen wat hun goeddunkt.

De nachtmerrie voor het slachtoffer begon toen de 18-jarige in oktober 2018 met een vriendin naar een disco ging. Een van de verdachten heeft haar daar gedrogeerd en vervolgens verkracht, volgens het Duitse dagblad Tagesschau.

  Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

Omdat ze gedrogeerd was en de controle had verloren, heeft Majid H. de situatie gruwelijk en wreed uitgebuit. Nadat hij haar verkracht had, riep hij zijn kameraden op om haar ook te verkrachten. Ze lag urenlang in de bosjes terwijl ze verkracht werd door in totaal zeven mannen.

De Duitse krant Bild meldt dat de versie van de verdachte heel anders was: het meisje zelf had zogenaamd seks met veel mannen geëist. Maar die bewering werd door de rechter van de hand gewezen: “Er is geen bewijs dat ze op seksuele avonturen uit was”.

De Duitse wet staat de uitzetting toe van personen die ernstige seksuele misdrijven zoals deze hebben gepleegd. Maar zelfs als een rechtbank tot uitzetting vonnist, is het hoogst onzeker of deze criminelen ooit zullen worden uitgezet. De meeste daders van de groepsverkrachting komen uit Syrië.

Een paar dagen voor het proces in Freiburg heeft in het buurland Oostenrijk ook een poging tot groepsverkrachting plaatsgevonden. Het werd blijkbaar alleen voorkomen omdat een koppel dat hun hond uitliet tussenbeide kwam. De drie gezochte daders worden volgens de Kronen Zeitung omschreven als “zuidelijk in uiterlijk”.

Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

Vorig artikelEen volstrekt ‘normale’ vrijdagochtend in Duitsland
Volgend artikelSamuel Little: De dodelijkste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Laffe watjes die tegenwoordige Europese mannen! Ze hadden als een soort SA buiten hun op moeten wachten en ze finaal kapot slaan, de tegenwoordige jonge mannen laren hun vrouwen en vriendinnen gewoon aan de wilden over!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in