Allahu Akbar gebrul voor het station van Wiesbaden: Een terroristische aanslag? Nee, een normale vrijdagochtend in wat volgens Merkel het beste Duitsland aller tijden is.

Onze Tweet van de dag komt van de politicus Uwe Junge: De video die hij publiceerde toont een volstrekt ‘normale’ vrijdagochtend in Wiesbaden: Maar hé, wees gerust, er vindt absoluut geen islamisering plaats.

De bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt

  Duitsland pauzeert opnieuw AstraZeneca-vaccin na 31 meldingen van zeldzame bloedstolsels, 9 doden
Vorig artikelSoros bekritiseert Italië voor het niet opnemen van genoeg migranten
Volgend artikelMigrantenbendeverkrachters lachen om hun misdaad in Duitse rechtbank
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in