In verschillende grote steden in de Verenigde Staten braken opnieuw gewelddadige rellen uit nadat een zwarte man in Minneapolis stierf in verband met een politieoptreden. Tegelijkertijd laten filmfragmenten zien hoe zwarten ongeprovoceerd blanke mensen aanvallen en op gruwelijke wijze mishandelen.

Klik op datumaanduiding op de twitterberichten als de video’s niet werken.

In Brooklyn, New York, kwam een grote menigte in botsing met de politie, wat resulteerde in ongeveer 200 arrestaties, meldt Fox News. Minstens 40 politiewagens werden vernield en verbrand.

Eén persoon werd gearresteerd met een halfautomatische geweer buiten een politiebureau en twee vrouwen werden gearresteerd toen ze molotovcocktails gooiden naar een politiewagen met vier politieagenten erin.

In verschillende steden was een avondklok ingesteld, wat het vandalisme echter niet verhinderde. In Atlanta en Los Angeles werden stenen naar de politie gegooid en werden politiewagens verbrand. Ook in Philadelphia was er een avondklok, maar ook daar ging het geweld en de massale plunderingen door.

In Chicago stonden duizenden mensen op straat en klommen ze op auto’s en bussen. 108 mensen zouden zijn gearresteerd.

Buiten het Witte Huis in Washington klommen mensen op auto’s van de Secret service.

President Donald Trump heeft de linkse lokale leiders de schuld gegeven van het feit dat ze niet krachtig genoeg tegen de rellen hebben opgetreden. Hij dreigt ook met het inzetten van het leger in de getroffen gebieden.

Dr. Lee Merritt: Als je denkt dat je tegen een virus vecht, dan word je slachtoffer

2 REACTIES

  1. Dit gaat gegarandeerd gekopieerd worden in Europa, horden zandnegers en ander spul dat blanken aanvalt en dood of invalide trapt. Het was al bezig op kleine schaal maar nu zal het openlijk worden.

    Dinsdag gaan de beurzen open, dan komt de crash. Soros zal de winst binnen hebben, Markje en Verhofstad en de rest van die ratten hun zakken vol en hun tweede paspoort bij de hand, en wij betalen de rekening.

    Vanaf dinsdag….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here