In verschillende grote steden in de Verenigde Staten braken opnieuw gewelddadige rellen uit nadat een zwarte man in Minneapolis stierf in verband met een politieoptreden. Tegelijkertijd laten filmfragmenten zien hoe zwarten ongeprovoceerd blanke mensen aanvallen en op gruwelijke wijze mishandelen.

Klik op datumaanduiding op de twitterberichten als de video’s niet werken.

In Brooklyn, New York, kwam een grote menigte in botsing met de politie, wat resulteerde in ongeveer 200 arrestaties, meldt Fox News. Minstens 40 politiewagens werden vernield en verbrand.

Eén persoon werd gearresteerd met een halfautomatische geweer buiten een politiebureau en twee vrouwen werden gearresteerd toen ze molotovcocktails gooiden naar een politiewagen met vier politieagenten erin.

In verschillende steden was een avondklok ingesteld, wat het vandalisme echter niet verhinderde. In Atlanta en Los Angeles werden stenen naar de politie gegooid en werden politiewagens verbrand. Ook in Philadelphia was er een avondklok, maar ook daar ging het geweld en de massale plunderingen door.

In Chicago stonden duizenden mensen op straat en klommen ze op auto’s en bussen. 108 mensen zouden zijn gearresteerd.

Buiten het Witte Huis in Washington klommen mensen op auto’s van de Secret service.

President Donald Trump heeft de linkse lokale leiders de schuld gegeven van het feit dat ze niet krachtig genoeg tegen de rellen hebben opgetreden. Hij dreigt ook met het inzetten van het leger in de getroffen gebieden.

  Ebola-geneesmiddel goedgekeurd als Coronabehandeling
Vorig artikelMigranten die het Engelse Kanaal oversteken dreigen hun eigen kinderen te verdrinken
Volgend artikelNationalist brengt multiculturalisme naar een rijk gebied in Zweden dat er voor heeft gestemd, maar er niet mee wil leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Dit gaat gegarandeerd gekopieerd worden in Europa, horden zandnegers en ander spul dat blanken aanvalt en dood of invalide trapt. Het was al bezig op kleine schaal maar nu zal het openlijk worden.

  Dinsdag gaan de beurzen open, dan komt de crash. Soros zal de winst binnen hebben, Markje en Verhofstad en de rest van die ratten hun zakken vol en hun tweede paspoort bij de hand, en wij betalen de rekening.

  Vanaf dinsdag….

  • sorry hoor maar dit zijn oude beelden en relschoppers nauwelijks te zien er was wel geweld van de wouterij…..ben je een trolletje ofzo?

 2. Mijn zoons gaan nooit meer uit..mijn dochter ook niet en ik ook niet meer hier is waarom:
  ..wel sporten en of met vakantie enzo maar ik bedoel het uitgaansleven;
  A te duur
  B te veel buitenlanders onmogelijk om mee te praten
  C teveel kans een mes tussen je ribben te krijgen
  D je moet echt met minstens 8 man uitgaan anders is het niet veilig
  E je meisje beter niet meenemen vooral geen knappe zij wordt uitgemaakt voor hoer
  F neem geen fiets mee die wordt gejat
  G films zijn echt niet leuk meer
  H Theater lijkt nergens meer op wereldvreemd
  I dansvoorstellingen gaan ook al naakt
  J Concerten sja 1 uur voorconcert en dan 10 minuten de band voor 80e
  K Musea nou ja wat is er nog mooi alle moois hangt in de hermitage st petersburg
  L Uit eten? niet te betalen!!!!!!en allemaal buitenlandse vaagheden….
  M een patatje dan? 5e voor een hete aardappel?
  N Dansen op wereldmuziek? of zeurzangeressen? nee bedankt

  Ja het kan wel….uitgaan als je naar een homotent gaat
  Of superstoned en dronken dan gaat het nog….net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in