Het nieuwe spannende Zweden: Marokkaan probeert blanke baby uit kinderwagen te kidnappen – was al vier keer veroordeeld tot deportatie

3
1285
Foto's uit het politieonderzoek

Met de afwijzing van zijn asielaanvraag en veroordeeld voor verschillende misdaden, zou “Khalid Taha” niet in Zweden moeten zijn, maar alleen door te weigeren te vertellen wie hij is en in welk land hij staatsburger is, is het onmogelijk geweest om hem uit te zetten. Hij staat nu terecht voor poging tot ontvoering.

Op de avond van 13 juli rende een jonge Marokkaanse man naar een vrouw met een kinderwagen en probeerde de baby eruit te grijpen. Het tuigje in de kinderwagen heeft het meisje gered, schrijft Nyheter Idag.

Verderop vanaf de straat neemt hij positie en rent naar haar toe, mijn kind, en probeert haar uit de kinderwagen te trekken. Ik schreeuw zoiets als “wat ben je aan het doen?” en hij antwoordt “oh sorry, sorry”. Dan loopt hij langzaam weg, beschrijft de moeder van het kind het incident tijdens de ondervraging.

Terwijl de moeder door het incident stijf van schrik staat en beeft, zodat ze nauwelijks het alarmnummer in haar telefoon kan invoeren, loopt de man een paar stappen weg en schreeuwt naar passerende bussen zonder een bepaalde ontsnappingspoging te doen, maar loopt dan weg en gooit stenen naar enkele balkons. Daar pikt de politie hem op. Een bloedonderzoek toont aan dat hij onder invloed van amfetamine was.

In de Zweedse bevolkingsregister heet de man Khalid Taha en wordt onder meer als staatsburger van Algerije vermeld. Al deze nationaliteiten zijn niet waar, maar inmiddels verblijft hij al vier jaar illegaal in Zweden en is reeds vier keer veroordeeld tot deportatie na het plegen van misdaden.

Criminaliteit-verheerlijkende Zweedse rapartiest ontvoerd en vernederd

Misdaad plegen, in de gevangenis zitten, vrijkomen, om en om 

“Ik neem tabletten, cocaïne, alles om te vergeten”, zegt ‘Khalid’ tijdens het verhoor.

Toen hij in het begin van de zomer van 2016 naar Zweden kwam, verklaarde ‘Khalid’ dat hij uit Algerije kwam en in 2001 was geboren, dus werd hij in een HVB-huis [Zweeds onderkomen voor zogenaamde onbegeleide minderjarige vluchtelingen, red.] geplaatst en liep weg. Een paar maanden later ging hij daarheen terug voor een paar ernstige diefstallen, toen zijn identiteit werd onderzocht, bleek dat hij het jaar daarvoor onder een andere naam asiel had aangevraagd in Duitsland, daar wegens misdaden gezocht werd en had toen verklaard dat hij in 1997 was geboren en uit Marokko kwam. Uit een medische leeftijdsbepaling bleek ook dat hij ouder dan 18 jaar was. De rechtbank oordeelde dat het “bijna bewezen” was dat hij 19 jaar oud was ten tijde van het misdrijf, en het hof van beroep deelde die mening.

Na het uitzitten van zijn straf zou hij worden uitgezet, maar dat bleek allesbehalve eenvoudig te zijn, omdat hij niet met zekerheid kon worden geïdentificeerd. ‘Khalid’ zelf beweerde nog steeds uit Algerije te komen, maar wilde op geen enkele manier meewerken om zijn identiteit te bewijzen. De grenspolitie nam contact op met verschillende landen met ‘Khalid’s’ foto en vingerafdrukken, waaronder Marokko, zonder resultaat. Het bewijst echter alleen dat ‘Khalid’ daar nooit enige vorm van identiteitsbewijs heeft opgehaald, volgens de grenspolitie.

Na een lange detentie werd hij vrijgelaten en onmiddellijk verdacht van nieuwe misdaden.

Zo ziet het KWAAD eruit!

Hij werd in 2018, 2019 en 2020 veroordeeld. Elke keer werd hij veroordeeld tot een kortere gevangenisstraf en deportatie, die nooit zal worden uitgevoerd. De misdaden waar hij zich aan schuldig maakt is vooral diefstal.

In een verhoor naar aanleiding van het laatste incident geeft ‘Khalid’ eindelijk toe dat hij heeft gelogen over wie hij is en waar hij vandaan komt. Hij zegt nu dat de naam die hij in Duitsland gebruikte zijn echte naam is en dat hij een Marokkaanse staatsburger is.

Het proces tegen “Khalid” zal later deze week plaatsvinden.

Zweedse Rebecca en haar zus door asielzoekers mishandeld, echtgenoten met broekriemen gegeseld: “Hoerenkinderen!”

3 REACTIES

  1. Trekker overhalen! Even laten zien wie de baas is. De kanker voor onze overheid! Die al tientallen jaren over onze rug, internationaal furore maakt. Is het mijn familie, eindigt dit stuk verdriet, khalid genaamd, in een vat met zuur. Met die kanker pet erbij.

    • Heerlijke reactie, gewoon PERFECT ❗❗Maar Europese wetgeving/Regeringen moeten ook buiten allemaal medeschuldig aan Moorden, Diefstallen, Verkrachtingen, Vernielingen…EU ontbinden, NAVO, Ontbinden en DE US/UK…. BUITENSTAMPEN ⚠️⚠️⚠️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here