Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming 

30

De Duitse regering heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt “vaccinaties” te produceren die ervoor zorgen dat de “gevaccineerden” “micro-organismen” uitscheiden die “ingenomen” kunnen worden door de ongevaccineerden, waardoor zij “geïnfecteerd” worden met de “vaccinatie”, bericht halturnerradioshow.com.

Eenvoudig gezegd zullen degenen die vrijwillig een “vaccinatie” krijgen toegediend deze kunnen doorgeven aan anderen die de “vaccinatie” niet wensen te nemen, en degenen die zich hiertegen wensen te verzetten, zullen geen rechtsmiddelen meer hebben.

De wet ter voorkoming en bestrijding van besmettelijke ziekten bij de mens: Infektionsschutzgesetz – IfSG § 21 Vaccins. Bron van de wet: https://perma.cc/B27B-36HDIfSG (IfSG)

Eenvoudig gezegd staat deze wet de regering van Duitsland toe een “vaccin” te laten maken dat aan HUN burgers in HUN land zal worden verstrekt, maar dat letterlijk “besmettelijk” zal zijn voor iedereen, OVERAL.

Stelt u zich eens voor dat u gaat winkelen voor een product dat in Duitsland is gemaakt, maar naar uw land is verscheept. Misschien een auto zoals een Mercedes Benz, BMW, Audi, of Porche.

Stel dat het voertuig in Duitsland is gemaakt en bijvoorbeeld naar de VS is verscheept.

De Duitsers die de auto hebben gemaakt, hebben misschien dit nieuwe “vaccin” gekregen en, terwijl zij de auto fysiek in elkaar zetten, hebben hun lichamen het nieuwe “micro-organisme” in die auto “losgelaten”; misschien op de stoelen, de deurklinken, of in de leidingen van de airconditioning.

U gaat in uw land naar de auto kijken, misschien een proefrit maken, en WHAM, u krijgt het nieuwe micro-organisme binnen door alleen maar in de auto te stappen om er naar te kijken of er een proefrit in te maken! U heeft er totaal geen idee van dat dit nieuwe product u besmet met een Duits “vaccin”!

  Balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters

Wat als dit nieuwe “vaccin” u ziek maakt? Wat als het u doodt? Noch u, noch uw familie hebben enige juridische verhaalsmogelijkheden.

Bovendien, wat als de ziekte die in Duitsland is uitgebroken en die aan de basis ligt van de productie van dit nieuwe vaccin, uw land nooit bereikt en geen bedreiging voor u vormt. Producten die uit Duitsland worden geïmporteerd, komen toch in uw land terecht, en dan krijgt u de nieuwe vaccinatie, of u die nu wil of nodig hebt. Geen keuzevrijheid, geen geïnformeerde toestemming en geen rechtsmiddelen.

Dit is bio-oorlogsvoering, klaar en duidelijk. Duitsland mag het dan geen biologische oorlogsvoering noemen, maar in feite is het dat wel. Mensen besmetten met een biologisch middel zonder hun medeweten of toestemming.

Een regering in Europa die ons niet vertegenwoordigt en niet met onze instemming regeert, beslist voor de rest van de wereld welke zogenaamde “vaccins” wij allemaal moeten hebben, en als het ons niet bevalt, jammer dan – geen wettelijke mogelijkheden tot verhaal.

Dit is in strijd met de code van Neurenberg en schendt de vrije wil van burgers in andere landen overal ter wereld.

Als Duitsland deze wet definitief goedkeurt, mag GEEN DUITS BURGER die dit nieuwe vaccin heeft gekregen naar enig land reizen, uit vrees dat zijn lichaam dit nieuwe micro-organisme afgeeft. Geen enkel Duits product mag worden ingevoerd in welk land dan ook, waar dan ook, uit vrees dat het geïnfecteerd zal zijn met het zogenaamde Duitse “vaccin”.

Dit is een angstaanjagende en totalitaire actie tegen vrije burgers in Duitsland en de rest van de wereld. Deze nieuwe wet moet worden tegengehouden, of Duitsland moet volledig worden geïsoleerd van de rest van de wereld.

  De gewone verkoudheid kan mensen beschermen tegen het COVID-19 virus, blijkt uit Yale studie

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelYeadon salueert jonge moedige arts die ontslag nam omdat hij “de leugens niet meer kon verdragen”
Volgend artikelRabbijn biedt religieuze vaccinatie-uitzonderingen aan voor alle geloofsovertuigingen om experimentele COVID-19 vaccinaties te vermijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

  • Kan ook zijn dat ze op deze manier de gevaccineerden tegen de ongevaccineerden willen opzetten. Chaos creeren. Dat is wat ze willen en op deze manier lukt dat ook nog als mensen dit aannemen.

 1. Wat denk je b.v. van al het andere personeel, in een winkel of zo.
  Iemand die een bestelling voor je inpakt. postbodes die het bezorgen.
  Je kan toch moeilijk de hele dag in een laboratorium pak gaan rond lopen.
  Het gaat dan om alles wat een keer is aangeraakt.

  • Als we hier rekening mee zouden moeten houden, dan is het leven eigenlijk wel afgelopen.
   Dan heb je namelijk geen leven meer.

    • Dat moet je vooral tegen mij gaan zeggen.
     Wat zal het lekker rustig worden hier zonder gezeik meer aan mijn kop.
     Ik kan er nauwelijks op wachten op het moment dat ze opgestraald worden.
     Beam me up Mr Scotty. En doe ze de groeten namens Bert.
     En neem die andere dan ook even mee .
     Kijk verder maar wat jullie er mee doen en vecht het daar maar uit.

 2. Dan heb je zeker geen leven. Of zo dwingen ze je om vaccinaties te nemen. Of je wel of niet wil. En wordt je ziek gemaakt. Leven tot een bepaalde leeftijd. Wel natuurlijk veel belasting betalen. En zo zorgen ze dat je geen aow of pensioen ontvangt. Heel zorgelijk dit.

 3. De oplossing zit erin een paar honderd Duitsers in de Bundestag te laten schommelen. Maar zolang hen die alles bepalen nog visueel aanwezig durven zijn zal de terreur niet stoppen.

  De beste remedie tegen terreur komt niet uit een laboratorium maar uit een cilinder.

 4. De historie herhaald zich. We zijn terug in 1936 en beleven de daaropvolgende tijd, alleen voor hoe lang en met welke afloop.
  Wat een wereld.

 5. Als ziekenhuizen gigantische winsten maken op zieke mensen, wel of niet verzonnen.
  Dan weet je dat je veel teveel betaald aan zorgpremie elke maand.

  Uit jaarverslagen over het coronajaar 2020 blijkt dat Nederlandse ziekenhuizen miljoenenwinsten hebben gemaakt: het Meander Medisch Centrum 7,2 miljoen, het Maasstad Ziekenhuis 8,4 miljoen, Ziekenhuisgroep Twente 18 miljoen en het Isala-ziekenhuis maar liefst 20 miljoen.
  https://www.ninefornews.nl/nederlandse-ziekenhuizen-maakten-miljoenenwinsten-in-coronajaar-2020-liefst-20-miljoen-bij-isala/

 6. Vond het toendertijd als kind een rare opmerking van mijn grootvader. “De geallieerden hadden heel Duitsland moeten asfalteren, dan waren wij eindelijk van die steeds weer terugkerende ellendelige moffen af”.
  Nu anno 2021 kan ik hem goed begrijpen.

  • Dit is al weer de derde keer dat ze de rest en ellende narigheid bezorgen.
   Je opa had gelijk, het zit die gasten gewoon in het bloed.

   • De 4de keer alweer.
    In 2005 toen ze de hele wereld uitnodigden om te herverdelen over Europa.
    En nu, de wereld willen besmetten door overdracht van gif.

  • Wat een gezever, wie zijn degenen die de oorlog gewonnen hadden? Dat waren de geallieerden en communisten, het (leugenachtig) liberalisme heeft de bloedvergieten laten gebeuren zodat de agenda om het Westen volledig teniet te doen gewoon uitgevoerd en we voelen nu zoveel decennia later, er de echte gevolgen van.
   De Duitse bevolking heeft net zo zwaar, al dan niet zwaarder geleden in de kampen van Eisenhower, miljoenen doden om hun een lesje te leren, gelijk ze al eerder gedaan hebben, met de Dresden vuurbombardementen; de hel op aarde in het echt.
   Eisen tot sterilisatie van de Duitsers, doch is dit plan, Godzijdank, geen werkelijkheid geworden, er waren tal van andere plannen om de “verliezers” volledig de grond in te boren.

   De Marxistische agenda zit overal in verdrongen, BLM chimp-outs, diversiteitsbeleid, gestoorde gender-ideologie, morele grenzen worden steeds meer opgezocht en verschoven (vooral in termen van seksuele topics), de familie eenheid verwerpen, etc.

   Duitsland zit nog steeds vast geketend en de winnaars van WO2 houden de sleutels in de hand. De degeneratie zal nog een tijd blijven doorgaan, tot wanneer er iemand de ketens losbreekt en die de “bezetters” terug het land uit schopt!

   De vele ‘Duitsers’ nu zijn zelf gehersenspoeld en dus zijn ze niet wie ze horen te zijn, een trots volk dat zich focust naar binnen toe, niet naar de wereld buiten hun grenzen.

   • based

    Niks mis met een nieuw tribunaal, echter niet stoppen met corona-revisie.
    Het oude tribunaal en de aanklachten dient een herproces en herijking.

   • Ja, gehersenspoeld, ook hebben ze het weer toegelaten. Zelfde methode als het toendertijd begon. Ook als toen: H+grootkapitaal, nu: wef(ook onder duitse leiding)+grootkapitaal

   • Juist Bashtar, de Nazi’s zijn eigenlijk nooit verslagen geweest. Ze stopte alleen met wapens om hun doel te bereiken. Claus is hier altijd een grote speler in geweest en zo ook het koningshuis.

    Uiteindelijk hebben de nazi’s hun doel bereikt middels de euro en centralisatie van de macht , media en hun homofilie. Alles hebben ze uit de kast getrokken om het gezin te ontwrichten. Nu nog het geloof middels mRNA uit de harten van de mens halen en de missie is compleet.

 7. Hier kunnen de Duitse parlementsleden en de regering zelf niet aan ontkomen, ook al hebben zij een nep vaccin gekregen.
  Het hele land pleegt dus eigenlijk zelfmoord.
  Reinier Feullmich gaat nog heel wat werk krijgen om die aanstokers voor het beklaagdenbankje te krijgen.

  • Precies en de dombo’s denken dat ze hetzelf niet krijgen of ze hebben informatie dat er een tegengif is ontwikkeld die het volk is ontzegd 🧐😜🖕💉

 8. @Qator Bashtar
  juni 8, 2021 at 14:49

  Inderdaad. Mijn eerste comment was ironisch bedoeld mocht het toch verkeerd worden uitgelegd.

 9. De politiek heeft de bevolking de oorlog verklaard, alleen het grootste gedeelte van de bevolking beseft het niet, die werken zelfs eraan mee of laten zich met gifspuiten zich uitroeien. Daar zijn die gevaccineerde veelal nog trots op, dat zij gevaccineerd zijn en prijzen de grootste oplichters de hemel in. Hoe achterlijk naïef zijn die medemensen, die blindelings de politiek geloven en/of en zelf niet meer nadenken van beveel is beveel. Er komt geen zinnig woord meer uit hen, elke discussie is bij voorbaat weggegooide energie. Naar elkaar luisteren doen we niet meer, iedereen wil zijn eigen mening er door drukken. Er wordt nu veel meer machtsmisbruik gemaakt, door de politiek en de uitvoerders van het uitroeiing proces, op hun eigen medemens.

 10. Angela Merkel, de stasislet riep een paar weken geleden al, met een verbeten smoelwerk, dat iedereen gevaccineerd moet worden want ánders… Joseph Goebbels kan tevreden zijn over zijn pupil.

 11. Ik vraag me af of dit al niet zo werkt eerlijk gezegd. Afgelopen zaterdag hebben de clienten(en een deel personeel) hun booster gehad. Ik heb last van een droge hoest en ben licht snotterig. Ik herinner me de 1e vaccinatieronde bij clienten. Daarna heb ik me eenmalig laten testen met dezelfde klachten als nu. Uitslag negatief, maar toch ook een aantal dagen niet lekker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in