Michael Moore waarschuwt: Trump wint weer

1

Donald Trump is bezig met Joe Biden in te halen en het enthousiasme van de supporters van de president heeft “alle grenzen verbroken”. Dat zegt de linkse activist en documentairemaker Michael Moore in een wanhopige Facebook-post.

Michael Moore werd door andere linkse profielen belachelijk gemaakt toen hij vier jaar geleden voorspelde dat Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou winnen.

Alle opiniepeilingen toonden destijds aan dat Hillary Clinton een overtuigende overwinning zou behalen – maar Moore baseerde zich op de gemoedstoestand van de blanke arbeidersklasse in cruciale staten als zijn eigen thuisstaat Michigan.

Vandaag wijzen de peilingen opnieuw op een verlies voor Trump. Maar Michael Moore waarschuwt dat de zittende president toch wordt herkozen.

“Ben je klaar voor een Trump overwinning? Ben je mentaal bereid om weer overtroffen te worden door Trump?”, schrijft de documentairemaker in een vertwijfelde post op Facebook op vrijdag.

Hij merkt onder meer op dat Donald Trump bezig is Joe Biden in te halen in de zogenaamde swing states als Minnesota en Michigan.

“Ik waarschuw je bijna 10 weken van tevoren. Het enthousiasme van de 60 miljoen mensen die de kiezersbasis van Trump vormen heeft heeft ALLE GRENZEN VERBROKEN!”

In de wanhopige post dringt Michael Moore er bij zijn aanhangers op aan alles in het werk te stellen om een verkiezingsoverwinning voor de president te voorkomen.

“Verwacht niet dat de Democraten zich ontdoen van Trump. Jij moet ervoor zorgen dat je van Trump af komt. We moeten de komende 67 dagen elke dag wakker worden en ervoor zorgen dat ieder van ons honderd mensen krijgt om te gaan stemmen. HANDEL NU!”, besluit hij.

  Eerst kwam het aanbidden van Azteekse oorlogsgoden, nu is het 'Satan' gympen met MENSENBLOED - is Amerika in orde?

Moore’s post is door Donald Trump niet onopgemerkt gebleven.

“Michael weet!!!”, schrijft de president in een bericht op Twitter.

Wetenschapper die 24 van de laatste 26 verkiezingsuitslagen correct voorspelde, zegt dat de media het verkeerd hebben, Trump heeft 91% kans op herverkiezing

Vorig artikelZwarte vakbondsman: “De Italianen die ons niet willen, moeten Italië verlaten”
Volgend artikelVS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik ben niet fanatiek voor Trump–zoals nu laat hij een burgeroorlog gaan, terwijl hij dat kan stoppen- maar van de aanwezige kandidaten is hij de enigekeus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in