© Michael Vadon / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Terwijl de mainstream media proberen Amerika ervan te overtuigen dat de verkiezingen van november al zijn beslist en dat Joe Biden meer dan 400 kiescollege stemmen gaat behalen, geeft een politicoloog en professor die 24 van de 26 afgelopen presidentsverkiezingen correct heeft voorspeld heel andere informatie.

Professor Helmut Norpoth heeft eerder deze maand zijn verkiezingsvoorspelling voor 2020 afgerond, waarbij hij voorspelde dat president Trump een kans van 91% heeft om zijn herverkiezing veilig te stellen, meldt Newspunch.

De politicoloog en universiteitsprofessor doet zijn voorspelling op basis van een model dat hij heeft gebruikt om met succes vijf van de laatste zes presidentsverkiezingen te voorspellen, met inbegrip van de verkiezingen die de complete mainstream media fout hadden: Trump’s overwinning op Clinton in 2016.

Wat waarschijnlijk niet als een verrassing zal komen wanneer men terugdenkt naar de verkiezingen van 2016 en zich herinnert dat de media beweerden dat Hillary Clinton een “kans van 98,1%” had en in sommige gevallen “meer dan 99% kans” op het winnen van het presidentschap.

Wat natuurlijk werd bewezen grandioos onjuist te zijn en bewees dat de mainstream media uitstekend in staat zijn om dingen volledig, adembenemend verkeerd te hebben en functioneren als weinig meer dan het PR-wapen van de Democratische Partij rond verkiezingstijd.

Hoe kan Norpoth de verkiezingsuitslagen correct blijven voorspellen terwijl de mainstream media het zo fout hebben? In plaats van te vertrouwen op notoir onbetrouwbare peilingen, baseert de professor van de Stony Brook University zijn electorale voorspellingen op de harde gegevens van de resultaten van de voorverkiezingen.

  Wannabe gangster bluft met zijn pistool online en schiet zichzelf voor zijn flikker

Norpoth wijst op een recordbrekende verkiezingsuitslag voor President Trump in de Republikeinse voorverkiezingen, en benadrukt enkele van Joe Biden’s vroege worstelingen in de Democratische voorverkiezingen.

De nu Democratische genomineerde behaalde slechts ongeveer 8% van de stemmen in de first-in-the-nation primary, een ongekend laag cijfer voor een uiteindelijke genomineerde.

De mensen zijn vergeten hoe Joe Biden het in New Hampshire deed. Hij was verschrikkelijk. Hij kreeg 8,4 procent van de stemmen, wat ongelooflijk laag is voor een kandidaat met enige aspiraties om president te worden, zei Norpoth tijdens zijn interview met Stony Brook News.

De enige presidentsverkiezing die Norpoth ooit verkeerd heeft voorspeld was de fel betwiste presidentsverkiezing van 2000, die George W. Bush in de schommelstaat Florida met een flinterdunne marge van Al Gore won.

De sleutel tot de verkiezingen van november is de voorverkiezing. De vroege voorverkiezingen geven ons veel informatie. Gebaseerd op dat Donald Trump heel gemakkelijk won in zijn partij. Joe Biden, de genomineerde voor de Democraten, had veel moeite, pakte het samen, maar per saldo is het de sterkere prestaties van de voorverkiezingen die Donald Trump de voorsprong geven in november, vertelde Norpoth aan Fox News in juli.

Het is overigens het vermelden waard dat het aanzienlijk zeldzaam is in de Amerikaanse geschiedenis voor een uitdager om een zittende president te verslaan.

Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

Vorig artikelBLM en Antifa activisten schreeuwen om hulp van de politie na pro-politie patriotten hen wat “straat justitie” bijleren
Volgend artikelTraditionele liederen kunnen worden gecanceld uit Last Night of the Proms – zijn te patriottistisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Als je de filmpjes ziet van de ontvangsten van Trump als hij door het land reist. Ik weet, propaganda.
    Maar toch, er staan telkens duizenden mensen langs de kant.
    Daar durft zich geen BLMer tussen te mengen 😉
    Dat heb ik anders nog nooit gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in