Vakbondsman Aboubakar Soumahoro - Foto: VoxNews

De uit de Ivoorkust afkomstige en nu in Italië actieve vakbondsman (USB) en linkse activist Aboubakar Soumahoro presenteert zichzelf met het zelfbeeld van een vertegenwoordiger van de illegale immigranten (“de zwarte leider van de Afrikaanse arbeiders”), en laat zich ook graag fotograferen met de paus en premier Conte in een poging zijn publiciteit te vergroten.

In een interview verklaart hij nu geheel ongegeneerd: “De Italianen die ons niet willen, moeten Italië verlaten!”

Men kan zich afvragen of deze toon binnenkort in de rest van West-Europa zal worden overgenomen.

Soumahoro schrikt ook niet terug voor ander “bruggenbouwen”, bijvoorbeeld wanneer hij de kiezers van Salvini maffiosi noemt:

Il leader nero dei braccianti africani: “Chi ha votato Salvini è mafioso”

Zijn “kennismaking” met de paus belet de Afro-syndicalist natuurlijk niet om de Basiliek van Bari door zijn volgelingen te laten bezetten; deze protestactie, die zelfs voor Italiaanse begrippen uiterst provocerend is, liep onder de naam “Initiatief van de Landbouwarbeiderscoördinatie van de Vakbond USB”, persoonlijk getekend door Aboubakar Soumahoro:

Africani abusivi occupano la Basilica di Bari guidati dall’estremista nero

Een commentaar op VoxNews: Wie heeft hen eigenlijk gedwongen om mensensmokkelaars te betalen om hen naar Italië te brengen om tomaten te plukken voor een paar lire?

Schok in Italië: 15-jarige op het strand van Lignano door asielzoekers verkracht

Vorig artikelNieuwe moslim politieke partij in Zweden: “Zweden die geen diversiteit accepteren moeten van staatsburgerschap afstand doen en het land verlaten”  
Volgend artikelMichael Moore waarschuwt: Trump wint weer
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. hmmm, Onkel Benny had al die politiekers en rechters die dit gespuis verdedigen of vrijlaten na moorden en verkrachtigingen lekker naar de koekjesfabriek gestuurd.

 2. Gekke zwarte man !! Weet niet eens dat hij in Italië verblijft.
  Hilarisch, hoe die zwarte mensen ons steeds weer aan ’t lachen, gieren én brullen krijgen.

 3. Ach ja, het gaat best goed met hem,zolang hij zijn pilletjes slikt.
  kennelijk heeft hij een dag overgeslagen.

  “illegaal”betekent: onwettig, zonder rechten.

  Salvini moet aan de macht en snel,en dan doen wat Grieken doen: illegalen samenbrengen, op boot, naar territoriale wateren Lybie, daar op kleine bootjes en bye-bye

  Daarna: alle afrikanen en moslims zonder werk: hetzelfde.

 4. “de zwarte leider van de Afrikaanse arbeiders”
  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Hou op alsjeblief!!!!
  Ik ga doooooooood!!!

 5. Zo gebeurd het toch waar AH zo bang voor was, de ondergang van het blanke ras! Het is al gebleken dat hij gelijk gaat krijgen!

 6. Italiaanse rechter is naïef tot het bot!
  Overigens geldt voor heel (decadent) West-europa, UK én Zweden.
  Komt nooit meer goed. Eerst de moslims en nú de zwarten!

  Vrees voor een burgeroorlog. In Frankrijk hebben gepensioneerde generaals, hun bezorgdheid reeds geuit! Betreffende een burgeroorlog met radicale moslims en nu komen de zwarten erbij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in