Een opgenomen telefoongesprek tussen Mia Farrow en Woody Allen is vrijgegeven en onthult de volledige gruwel van het seksueel misbruik door de Hollywood-regisseur van zijn 7-jarige stiefdochter Dylan, schrijft Thepeoplesvoice.

Maar Woody was nog niet klaar met zijn kwade bedoelingen met slechts één van Farrow’s kinderen. Hij had ook een relatie met haar geadopteerde dochter, Soon-Yi. Hoe reageerde Hollywood?

Hollywoods favoriete perverse stiefvader Woody Allen wordt nog steeds verdedigd door de Hollywood royalty’s, en degenen die niet zo ver willen gaan om hem te verdedigen, zeggen dat ze “neutraal willen blijven“.

Goede mensen “blijven niet neutraal” terwijl 7-jarige meisjes worden verkracht.

Het enige wat nodig is voor de triomf van het kwaad is dat goede mensen niets doen. Het kwaad zegeviert in Hollywood.

Bekende pedofielen als Hollywood-regisseur Woody Allen en veroordeelde zedendelinquent Harvey Weinstein zijn lang niet de enige roofdieren in Hollywood met machtige politieke connecties. Er zitten nog veel meer kakkerlakken onder de vloerplanken.

Voormalige kindersterren Corey Feldman en Elijah Wood hebben zich dapper uitgesproken over de “pedofilie-epidemie” die in Hollywood welig tiert, terwijl de industrie pedofilie blijft normaliseren door kindermisbruikers in hun gelederen te vieren en te verdedigen. Kijk in de onderstaande video hoe Barbara Walters Corey Feldman vertelt dat hij de industrie beschadigt door de waarheid te onthullen.

Dit zijn dezelfde mensen die Hollywood-regisseur Roman Polanski een Oscar en een staande ovatie gaven nadat hij de VS was ontvlucht op beschuldiging van verkrachting van een 12-jarig kind.

Maar ze kunnen de waarheid niet eeuwig achterhouden. Dappere Hollywood-insiders blijven naar voren komen om de ziekte in het hart van de entertainmentindustrie aan te klagen.

Isaac Kappy, een Hollywood-insider die onder meer bekend werd door zijn optredens in Thor, Fanboys en Terminator Salvation, heeft zich op YouTube openlijk uitgelaten over pedofilie in Hollywood, waarbij hij verschillende A-lijststerren en namen uit de industrie aan de schandpaal nagelt.

  8 tekenen die aantonen hoe bizar onze samenleving aan het worden is

Kappy omschrijft pedofilie als “de ziekte van Hollywood” en zegt: “Op topniveau zijn deze mensen gewoon ziek en psycho. Dat is het trieste eraan. Veel mensen worden erin geboren,” zei hij en beschreef een brede Hollywood-cultuur van misbruik van kinderen.

Kappy ontmaskerde A-list sterren zoals Tom Hanks, Michael Jackson en Steven Spielberg, en beweerde dat zij allemaal door toekomstige generaties zullen worden herinnerd als beruchte misbruikers op gelijke voet met Jimmy Savile, de beruchte Britse elitaire kindermisbruiker.

Dergelijke beschuldigingen tegen Spielberg zijn niet nieuw. Ook Crispin Glover, die Marty McFly’s vader George McFly speelde in “Back to the Future”, beschuldigde Spielberg in 2013 in een essay van pedofilie.

En de beschuldigingen tegen Tom Hanks blijven zich opstapelen. Sarah Ruth Ashcraft maakte bekend dat zij op 13-jarige leeftijd door haar vader werd verkocht voor seks en verkracht door Hollywoodster Tom Hanks.

Kappy beschuldigde ook hoge Hollywood-elites ervan zich over te geven aan “kannibalisme”, en zegt dat de elitaire bankiersfamilie Rothschild kenners zijn van mensenvlees.

Ook leidinggevenden in de mainstream nieuwsmedia hebben volgens Kappy een voorliefde voor pedofilie en kannibalisme. Mark Thompson, “die de New York Times leidt” en “jarenlang de BBC leidde” is betrokken bij deze duistere praktijken en is medeplichtig aan het verdoezelen van de misdaden van hooggeplaatste misbruikers in de entertainmentindustrie.

Kappy zei dat hij zich voor het eerst bewust werd van de duistere kant van Hollywood als pre-tiener in Los Angeles.

“De situatie moest me in het gezicht slaan voordat ik besefte dat ik in het midden van wat gcrazy f*cking shit zat,” zegt Kappy, die suggereerde – maar niet ronduit beweerde – dat hij als kind ongepaste relaties had met Spielberg.

  WEF verklaart oorlog aan koffie: 'Niet meer dan 2 of 3 kopjes per jaar'

Kappy daagde Spielberg ook uit om hem aan te klagen. Kappy zei dat hij zoveel geheimen van Spielberg kende dat hij de veteraanregisseur in de rechtszaal zou vernietigen tijdens de ontdekkingsfase.

“Laten we ontdekkingen doen,” zei Kappy, in een directe uitdaging aan de veteraan-regisseur.

Maar Isaac Kappy stierf in mei 2019 met mainstream media beichten die zeggen dat hij zelfmoord pleegde door van een brug in Arizona te springen. Voor zijn dood werd op zijn account een Instagrambericht geplaatst met als onderschrift: “Pas op voor de man die niets te verliezen heeft, want hij heeft niets te beschermen.”

Werd Kappy het zwijgen opgelegd vanwege zijn standpunten? Als succesvolle en populaire Hollywood-insider met een social media-follow-up van miljoenen jongeren over de hele wereld, bevond hij zich in een positie om de massa’s te redpillen.

Zoals de vroegtijdige dood van een groeiend aantal anti-pedofiele activisten bewijst, kan dit soort werk ongelooflijk gevaarlijk zijn in de wereld van vandaag.

Chris Cornell, Chester Bennington, Avicii en Anne Heche hebben zich allemaal uitgesproken over kindermisbruik in de entertainmentindustrie.

Mainstream media en factcheckers zijn wanhopig om deze sterfgevallen af te schilderen als toeval.

Maar iedereen die iets te maken heeft gehad met een pedofiel zal begrijpen dat de pijn die zij veroorzaken niet verdwijnt. Maak kennis met Marianne Bachmeier, die een pistool de rechtszaal binnensmokkelde en Klaus Grabowski neerschoot, de man die haar 7-jarige kind verkrachtte en vermoordde.

Haar pijn is niet te begrijpen tenzij je zelf een kind hebt verloren aan een pedofiel.

Het World Economic Forum heeft samen met de Verenigde Naties zojuist opgeroepen tot wereldwijde decriminalisering van kinderverkrachting en pedofilie. De globalistische elite probeert pedofilie al jaren achter de schermen te normaliseren – en nu zien we de vruchten van hun arbeid in de openbaarheid.

  De Grote Onteigening

In een nieuw rapport van de Verenigde Naties wordt opgeroepen om wereldwijd alle vormen van drugsgebruik en seksuele activiteit te decriminaliseren.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het entertainment worden steeds brutaler in hun plannen om gezinnen te vernietigen en onze kinderen als doelwit te nemen.

Geef er geen gehoor aan.

Het is belangrijker dan ooit om je mannetje te staan en te weigeren je geboorterecht over te dragen aan de globalistische elite.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten de misdaden van de globalistische elite te blijven verslaan en hun agenda aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Maar we hebben uw hulp nodig. Deel deze video wijd en zijd om de boodschap te helpen verspreiden en word lid van de People’s Voice Locals Community om het kanaal te steunen, lid te worden van de club en exclusieve en ongecensureerde inhoud te ontvangen.

Ik hoop u daar te zien.

KIJK:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe historische anomalie van de unipolariteit is onbetwistbaar geëindigd
Volgend artikelStudie: Supplementeren met vitamine D helpt kanker te voorkomen, vooral als het frequenter wordt ingenomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. als je dit voor mogelijk houdt, dan vallen alle puzzelstukjes op hun plek.
  wereldwijd heeft de “elite” iets te verbergen, iets waarmee ze te chanteren zijn.
  epstein, demmink, wef, who, nwo, great reset, enz. enz. enz.

  • Ja. Want waar zijnnonze 1500 kinderen, waarvan er inmiddels 413 dood zijn, waarcan 314 kinderen onder de 5 jaar?
   Kinderen gaan zomaar niet dood.
   Kinderen in pleegzorg gaan zeker niet zomaar dood want er wordt ” goed voor ze gezorgd”.
   WAT IS HIER GAANDE?

  • En hier is het niet anders kijk maar naar Johan Derksen hij is ook zo een viezerikje en voor steekpenningen heeft hij op VI gezegd die zich niet laat injecteren met de giftspuit zijn foute mensen en kijk nu alles komt uit heel veel jonge mannen van 50 jaar in totaal 23.000 in Engeland allemaal door het gift wat dat tuig die mensen hebben in gespoten, wordt wakker.

 2. Het is geen larie. Hier is nog een leuke link van de NYPost. Deze krant heeft doorgaans sch*** aan alles en schrijft gewoon wat ze zien zonder zich verplicht te voelen de waarheid te verdoezelen. Ook al wordt het een ’tabloid’ genoemd. De NYTimes kan er echter niet aan tippen voor wb de waarheid. (en de NLse claptrap krantjes ook niet.)

  https://nypost.com/2023/05/04/woody-allen-frequently-socialized-with-jeffrey-epstein-wsj/

  Let wel – pedofielen blijven normaal gezien oogsten uit dezelfde leeftijdsgroep. Woody Allen is daarentegen getrouwd gebleven met Yoon, en is nog steeds getrouwd met haar. Dus dat zet dan wel weer een vraagteken er bij of hij daadwerkelijk een verkrachtende pedofiel is. Mia Farrow was ook een soort van ‘kindvrouwtje’ destijds.

  • Weet je.. .er is zoveel onverklaarbaars gaande… waar we weinig tot geen impact of verandering in kunnen doorvoeren….al die gebeurtenissen…..en praktijk scenario’s….. net zie ik op LinkedIn ook weer een fragment van Amerikaanse militairen en politie die tour- bussen vol immigranten via ravijnen vervoeren naar Amerika.. buiten de media…. in the middle of nowhere,….

   dat ik erin begin te geloven dat dit alles…. ook pedofilie… HELAAS moet gebeuren om deze wereld te veranderen. Steeds meer komt uit de doos van Pandora .. langzaam maar zeker steeds meer mensen die wakker worden… net zo lang tot “we” (= ons verbreding v. bewustzijnsniveau en voornamelijk; zelfwaarde!) die Dark energy uit deze wereld hebben “verbannen” door het Licht in ons te hebben. Het Licht is gewoon heel simpel; vrede en zelfwaarde.. en gezonde zelfbescherming.

   Op al die gebieden ontbreekt het er bij veel mensen nog… misschien wel iets me collectieve generationele “curse” die nu opgeheven wordt…. mensen waarvan ik nooit verwacht had dat ze het zouden bespreken; hebben (los van niet geprikt te zijn) het nu OOK over deze onderwerpen…. mensen van alle lagen van onze bevolking.

   Ik geloof erin dat we in een tijd zijn belandt van ECHT verandering.. bewustwording en hiermee; uitbannen van het SINISTE energy… we hebben nog een Héle weg te gaan… want al dat Sinister is laat nu het gezicht OPENLIJK zien…. zoals de trans community… met REL trans genders.. “satanische” energieën/.. dit is misschien wel de meest grote PSYCHOLOGISCH oorlog die we ooit hebben meegemaakt…

   De oorlog is niet tegen elkaar… maar in onszelf… van duister naar licht…. zelf acceptatie…. en juist een grote groep met mentale problemen normaliseren afwijkend gedrag.. = geen zelf acceptatie maar afdwingen van normalisatie.. en die strijd gaan we de komende jaren in.. maar kan ook heel snel gaan… i mean; wij hebben het niet in de hand ;-)….

   Enjoy life… dobber mee op de golven… persoonlijke doelen helder.. .en go….

   • Er zijn nog HEEL veel mensen bang onder ons…. zelf een shocking moment met een maat meegemaakt waarin hij liet blijken de wereld op zijn kop te zien.. maar niet geprikt te zijn.. want bang voor naalden maaro ndertussen weet jij heel goed dat het niet klopte… en dan toch bepaalde mensen “NSB’ers” noemen…

    Ik schrok me een hoedje… en direct vuurde ik op hem af; de echte NSB’ers waren de mensen die in 2020 en 2021 lieten zien wie ze waren met mensen uitsluiten en aanvallen en de dood in wensen… hij was direct stil….. met een grimmas op zijn gezicht…

    We hebben het over mensen die zich SCHAMEN voor wie ze zijn… en dat zijn er veel…. we hebben het over mensen die gebonden zijn aan hun familie normen en waarden en “geloof” en “religie” en labels… ze leven naar de verwachtingen van hun geliefden.. hun omgeving… eigenlijk..

    zijn het gewoon HANDLERS…. we hebben een hoop HANDLERS om ons heen zonder dit te beseffen….

    En DAT begint nu op te vallen… iedereen moet zijn grenzen leren bewaken en juist die mensen die mentaal in de war zijn.. gaan het beleven.

    Sooo sit back.. relax… en “enjoy the show” maar vooral; blijf je altijd uitspreken hoe jij de dingen ziet is mijn (organische) aanpak…..

  • In relatie met een pedofiel noemen ze in “ symbiose” zijn met de dader in een munchauser syndroom.
   Zo moeilijk is dat toch niet om dat te snappen. Woody allen is een narcist en verkrachter en pedofiel en houd die vrouw gegijzeld tussen haar oren. Das ook niet moeilijk om te snappen. En wie weet hoeveel kinderen hij misbruikt heeft de afgelopen 25 jaar . Mia farrow werd door die hollywood pedo producer weinstein weggezet als een labiele vrouw wat die harvy wel goed uitkwam . Ze sprak de waarheid. En moest het onderspit delven.
   Ik ben oud genoeg om heel deze zaak nog goed te herinneren van de jaren 70 en 80.
   De arme vrouw kwam over als een gestoorde vrouw terwijl ze helemaal niet labiel of gestoord was!maar moe en uitgeput van te vechten tegen een pedofiele hollywood wereld.

 3. Er zijn een hoop jongere artisten die zich hierover uitgesproken zoals Aaron Carter, Corey Haim, Jonathan brandis etc of acteurs/aristen die de media industie verlaten hebben zoals cody simpson, omdat ze dingen hebben gezien die hun niet aanstaat. Sommige pleegden zelfs zelfmoord. Waarschijnlijk is micheal jackson zelf misbruikt. Je moet niet alles geloven de elite doet alles om je in diskrediet te brengen. Als bv een bekend iemand in de media iets bekend te maken.

  • Ja en in Nederland heb je Toos Nieuwenhuis die geboren was om als seksslaaf te dienen voor de ‘elite’ en structureel werd gemarteld. En Anne Marie van Blijenburgh getuige van martelingen en moorden op jeugdigen in opdracht van Beatrix voor een publiek bestaande uit politici, royals en anderen. Dan nog de moord op Marianne Vaatstra waarvoor een boer onschuldig vastzit (‘de boer’ moest natuurlijk geframed worden wegens Agenda 2030) terwijl alles wijst in de richting van leden van de synagoge van satan, namelijk tijdens Walpurgisnacht wat een satanisch mensenofferdag betreft op een sabbat ofwel een zaterdag die gekoppeld is aan de planeet Saturnus ofwel satan in 1999 ofwel 666 = satan. Het autopsierapport luide een ritueel offer en haar lichaam was gevonden onder een meiboom…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in