Van Woke tot COVID tot de oorlog in Oekraïne, de mensen maken niet langer hun eigen ideologische pelgrimstochten naar de waarheid – de waarheid wordt ovenklaar opgediend door hun politieke betweters.”

CIA-directeur William Casey zou tegen Ronald Reagan gezegd hebben: “Wij weten dat onze desinformatie voltooid is wanneer alles wat het Amerikaanse publiek gelooft onwaar is, schrijft Dustin Broadbery.

Spoel dertig jaar vooruit, en er is geen stukje fictie dat de massa niet zal slikken.

Van Woke tot COVID tot de oorlog in Oekraïne, de mensen maken niet langer hun eigen ideologische pelgrimstochten naar de waarheid – de waarheid wordt ovenklaar opgediend door hun politieke betweters.

Er is tegenwoordig weinig onderscheid meer tussen de twee hemisferen: werkelijkheid en illusie. Het is niet zozeer dat de mensen beroofd zijn van hun vermogen om tussen die twee te onderscheiden, het is dat feiten in fictie zijn veranderd en fictie in feiten. Het is een degradatie van de epistemologie die zo ernstig is, dat de mensen niet eens weten dat ze niet weten dat ze niet weten wat er gebeurt. Om een voormalig anarchist te citeren.

In het grote geheel der dingen heeft de mensheid zichzelf gepermitteerd en is het leven zoals wij het kennen veranderd in een soort science-fiction, soap-opera met weinig gemeenschappelijke voorouders naar de werkelijkheid. Zelfs weldenkende mensen hebben het equivalent van een cerebrale kettingzaag nodig om de reeks onwaarschijnlijke narratieven uit te hollen tot iets wat nog enigszins op de werkelijkheid lijkt. Het gaat van fictie naar voorspellend programmeren. Zij bedriegen u niet alleen; zij laten u zien dat zij u bedriegen.

Wat noch hier noch daar is voor de bedrogenen, is de staat van dienst van hun bedriegers. Voordat de inkt opgedroogd was van het krantenpapier dat de crisis in wording verkondigde, waren de vervalsingen van COVID bedolven onder de leugens van de oorlog, stootte de staande ovatie van Zelensky in Westminster de vrijgave van Pfizer gegevens van het spreekgestoelte en werden degenen die vroeger aan de heup van COVID verbonden waren, aan hun Oekraïense bruiden gekoppeld.

Dit hele fiasco houdt stand omdat men denkt zeker te weten, wat gewoon niet zo is, en dat is een consensus. Een overwicht aan verzinsels, onwaarheden en valse profeten regeert het geestelijk milieu. De mensen aanbidden het prozaïsche en verheerlijken de kunstgrepen. Onze morele keuzes worden geleid door gemeenplaatsen en niet door deugd, door anekdotes en niet door bewijzen.

  Zelensky verwijt Mark Rutte ervan "te blijven zwijgen" over het mogelijke EU-lidmaatschap van Oekraïne

Om het nog ingewikkelder te maken: wat vroeger heilig was, is profaan geworden en wat vroeger profaan was, is heilig geworden, om Robert Sepehr te citeren.

Er woedt een oorlog, jawel, maar u zult het strijdtoneel ervan in de menselijke psyche vinden. Het is een oorlog tegen het bewustzijn, een atrofie van de cultuur, en het grimmige gevolg daarvan is de geestelijke malaise van de mensheid.

De vrijmetselaars begrepen dat informatie macht was. De esoterische mysteries van het heelal verborgen houden voor de nieuwsgierige blikken van de lagere orden.

Toen, evenals nu, is het voor deze mensen niet genoeg om een monopolie op kennis te hebben, zij moeten ieder ander de verlichting ervan ontnemen, of nog een stap verder gaan en onwetendheid verspreiden. Het gaat verder dan het censureren van tegenargumenten tot het aanwakkeren van onwaarheden. Het is niet zozeer maatschappelijke afbraak, maar zelfverbranding. Mensen worden verkeerd voorgelicht en verdoofd en erop uitgestuurd als agenten van desinformatie om verder te deconstrueren wat er nog over is van een reeds gedeconstrueerde werkelijkheid.

Tot overmaat van ramp zijn er de afgelopen twee jaar precies nul lessen geleerd. De mensen spartelen van de ene crisis naar de andere. Lopen doelloos van quarantainekamp naar schuilkelder, in de richting die hun politieke leiders hen wijzen, om wie dan ook te bespotten als de gesel van de samenleving van de dag. Het grote nationale tijdverdrijf is zich te verzamelen bij de schandpalen en kool te gooien naar anti-vaxxers, Russen, (vul hier uw antiheld in).

DE INFORMATIEOORLOG

Als dit allemaal opvallend klinkt als een informatieoorlog, dan is dat waarschijnlijk ook zo.

De strijd om harten en geesten heeft zich online verplaatst. Onze goddelijke levensvonk wordt gereviseerd tot gegevens. Iets van goddelijke proporties dwingt ons tot het internet, tot gegevens – ons dagelijks brood (en spelen), onze digitale avatars die een rijker, zinvoller leven leiden dan hun spijbelende eigenaars.

Wat ophoudt de kaars waard te zijn, is de epistemologie van onze gegevens.

Het maakt niet uit aan welke kant van het hek u staat – een kaartdragend lid van het grote ontwaken of een nuttige idioot van het lockdown links, u bent nog steeds deel van hetzelfde probleem. U bent gegijzeld door een reeks narratieven die door de roofdierenklasse met een schop zijn aangereikt en die alleen maar bedoeld zijn om u in vervoering te houden en niet op de hoogte, bezadigd en niet bezield. In de wereld van de algoritmen is iedereen gelijk geschapen, en gegevens zijn slechts gegevens, er is geen moraal aan.

  Gevaccineerden - Gevaccineerde zombies achter stuur van auto's doden mensen

Deze gebeurtenissen spelen zich af als een nagelbijtend detectiveverhaal, maar de realiteit is dat het niet opgelost hoort te worden. Er zijn geen antwoorden, noch restitutie, het is uw bewustzijn en niet uw geloofssystemen dat geoogst wordt.

Wat deze hellehonden willen is dat u uw kant kiest, dat u uw strijd kiest, maar zorg ervoor dat uw gevechtslinies de sociale media zijn, en dat u geen molotovcocktails naar de Toren van Babel gooit.

Iedereen heeft een aandeel in de strijd. Vooral zij die roepen om het bloed van de ongevaccineerden of oproepen tot geweld tegen Russen, die dat volgens Voltaire doen, omdat zij die u in absurditeiten kunnen doen geloven, u gruweldaden kunnen doen begaan.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als de psyche van een mens belegerd wordt en hij geen vijand aanwijst om tot zondebok te maken, zou hij er wijs uit kunnen worden wie hem werkelijk aanvalt, en dat mag gewoon niet.

In dit theater van het absurde acclimatiseren de mensen zich aan fictie, omdat dat gemakkelijker is dan de confrontatie met ongemakkelijke waarheden aan te gaan. Maar onder deze vruchtbare omstandigheden zal elke versie van de werkelijkheid, hoe precair ook, wassen. Dat is waar de Grote Reset in de strijd komt.

Zodra u iemands moralistische en culturele wereldkaart ontheiligt, wordt zijn plaats in de wereld steeds onhoudbaarder. De mensen verliezen het contact met de werkelijkheid en met wat het betekent mens te zijn. De daaruit voortvloeiende identiteitscrisis maakt hen vatbaar voor een vijandige overname. Wat ook mis zou kunnen gaan is het uiteindelijk microchippen van de bevolking en hersenmachine-interfaces.

VOORSPELLENDE PROGRAMMERING

Maar er zijn nog vreemdere dingen in de maak. Predictive Programming is de theorie van een verborgen hand die de hefbomen van de werkelijkheid bedient. Een soort realiteitsaanpassingsbureau dat gebeurtenissen in de echte wereld verdoezelt door middel van film, literatuur en mediamanipulatie. Het grondbeginsel hier is psychologische conditionering die de weerstand van de mensen tegen de aanvaarding van geplande toekomstige gebeurtenissen vermindert en hen ertoe aanzet concrete werkelijkheidsstructuren in te ruilen voor statische constructies, totdat uiteindelijk ons geërfde wereldbeeld vervangen is door mythos en archetypen.

  Oekraïense overwinning "niet haalbaar" - voormalige Amerikaanse topambtenaar

Dat wij leven door de objectivering van de roofdierenklasse is geen betoog. Dat is hun messiascomplex dat op het collectieve bewustzijn wordt ingeprent en op de echte wereld wordt teruggeprojecteerd. Door hun eigen wil blaast de massa deze groteskheden leven in en bezoedelt het sociale weefsel.

OPENBARING VAN DE METHODE

Maar het gaat nog dieper dan de voorspellende programmering. Sommigen noemen dit de Openbaring van de Methode.

Volgens Michael Hoffman: eerst onderdrukken zij het tegenargument, en als het meest geschikte moment daar is, onthullen zij aspecten van wat er werkelijk gebeurd is, maar op een limited hangout manier.

Men heeft ons gezegd dat de vaccins onschadelijk waren, totdat Pfizer hun eigen veiligheidsclaims ontkrachtte, maar niet voordat de hele wereld gevaccineerd was. De lockdown-apologeten in de media zijn het er nu bijna unaniem over eens dat lockdowns meer kwaad dan goed doen. Dit is geen willekeurige ommezwaai, maar eerder een zorgvuldig geplande opeenvolging van onthullingen wanneer de tijd rijp is.

Michael Hoffman suggereert dat de heersende elite haar suprematie kenbaar maakt. Zij verklaren zichzelf tot virtuoze criminele meesterbreinen, boven de wet en onberispelijk. Maar bovenal zeggen zij u in niet mis te verstane bewoordingen dat u geen rechtsmiddelen hebt, dat deze gebeurtenissen buiten uw macht liggen, net zomin als uw eigen lot trouwens. Uiteindelijk overspoelt een gevoel van apathie en wanhoop de mensheid, waardoor wij zo gedemoraliseerd raken dat wij ons gewonnen geven aan een systeem dat wij niet kunnen veranderen.

Niet dat u ooit restitutie zou krijgen. Het huis is niet ontworpen om zijn eigen huishouding te doen. Diep begraven in hun rechtsstaat, ligt een verborgen grondwet die zegt: er gebeurt niets zonder uw toestemming. In deze versie van het verbintenissenrecht geldt: als de waarheid eenmaal in het volle zicht verborgen is, hebt u ermee ingestemd. Er bestaat ergens een ongetekend contract met uw ongetekende eed erop.

Uiteindelijk zijn wij allemaal het slachtoffer van dezelfde meesterzet, of het nu toetsenbord-evangelist of staatsapologeet is, iedereen wordt vorstelijk genaaid, en het is niet zozeer dat zij u uitlachen, het is dat u uzelf uitlacht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanadese sluipschutter “vreselijk teleurgesteld” over militaire realiteit in Oekraïne
Volgend artikelCIA onbekwaamheid, Russische ketels en de Oekraïense Mafia
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. (Die duivelse lach van Rutte. Ik kan het niet aanzien.)
  Maar afijn.
  Er is een oplossing: denk uzelf terug in de tijd. Aan hoe u was in al uw goedheid, voor de openlijke ontwrichting van de wereld begon door Hugo de Jonge, Rutte en hun leiders.
  Denk aan hoe u was, voor u zich door iedereen uit uw tent liet lokken. Zodat u buiten uzelf rondwaart en geen vast punt meer kunt vinden.
  Als u uw oude gevoel weer terug kunt roepen beslis dan van “STOP”. IK STA HIER en laat me niet meer meelokken. Laat u vanaf nu door niemand meer beïnvloeden. U was goed zoals u was. Laat u uitschelden door wie wil, het maakt niet uit, het is niet van u, het is van die ander. Stop uw energie niet meer in een ander. Sta voor wie u was. Toen u nog was, wie u was, was de wereld goed.

  • Mooi gezegd hoor, Robin. Als mensen zich vasthouden aan hoe ze waren terug in de tijd, dan hebben ze houvast in deze tijd van wankele waanzin. Maar het is goed om te beseffen dat de leugens slechts als éen klein lijkje uit de kast getrokken worden, na gedane zaken, om de mensen wat onbenullig gevoel te geven van ‘nou gelukkig maar dat we het nu eindelijk weten!’ en dan kunnen ze weer verder grazen alsof er nooit criminele dingen zijn gebeurd. Maar de grote lijken komen nooit de kast uit! En de nieuwe leugens worden tegelijkertijd ook weer samengesteld. Dus, laat je nooit verleiden te denken dat je eindelijk de ‘waarheid’ hebt vernomen.

   • Daar hebt u dan wel gelijk in. Maar ik bedoel ook niet dat je je ogen moet sluiten of niets meer willen weten. Ogen en oren open en doorzoeken. Maar je nergens meer in laten trekken.

  • Robin, mooi verwoord!

   We zijn in een psychologische oorlog belandt.
   Als mensen zeggen “medische apartheid” denk ik ” nee!! het is een ETISCHE apartheid” waar we ons in verkeren. Ethische keuzes worden afgeschoten…letterlijk en figuurlijk.

   Alles moet propaganda keuze zijn en anders ben je minder dan anderen.

   GASLIGHTING noemen we dat.

   Daarbij; Medische apartheid zou zijn als dikke mensen méér moeten betalen voor hun kleding en schoenen (bij grotere schoenmaten!) want: meer stof / materiaal gebruikt.
   Medische apartheid zou zijn: Rokende mensen géén zorgverzekering…. en alléén mensen met overgewicht zijn welkom in de sportschool. Of mensen die géén hooikoorts hebben mogen parken bezoeken.. etc. etc. etc… DAT is medische apartheid.

   Maar wij… mensen die juist zuinig zijn op hun lichaam…. en er goed voor zorgen en wéten wat we aan kunnen zónder medicatie of injecties….. en dus er niet voor kiezen om (onvrijwillig) gif in ons lichaam te willen hebben …

   (onvrijwillig…want alcohol is ook gif maar daarmee is bij over-gebruik grote kans op gevolgen voor lever – of het kan in 1 keer slecht aflopen door gedragingen onder invloed of een kater de dag erna etc. maar géén DNA veranderende of biochemische ingrediënten die ervoor zorgen dat je zenuwstelsel nooit meer hetzelfde zal zijn, of dat er iets IN JE GROEIT en groter wordt met de dag, anders dan aan baby…)…

   die worden juist gezien als “je laat je niet verkrachten door een experimentele injectie DUS JIJ VALT BUITEN DE BOOT…… dat is letterlijk >>> Masochisme … >>> Sadisme waar we mee te maken hebben.

   SEKTE EIGENSCHAPPEN DUS.

   En dat klopt, want het zijn sekte overtuigingen.
   EN overtuigingen van mensen die (seksueel) misbruikt zijn en niet van zijn geheeld. Mentaal of fysiek.

   DUS ANDEREN HET OOK TOEWENSEN!!

   Nou…. net als een bevalling; iedereen klaagt over de trauma’s ervan.. zowel mannen als vrouwen… maar toch vragen ze ANDEREN DIE HET NOG NOOIT HEBBEN MEEGEMAAKT (of niet mee WILLEN MAKEN!) “WANNER BEGIN JIJ AAN KINDEREN”??

   Wederom;;;; Masochisme!! En Sadisme en VERBITTERDE mensen die anderen het Licht in de ogen niet gunnen.

   En Dat…..is precies wat ik bedoel met maskers zijn afgevallen.. het zijn er dus VEEL meer dan we dachten.. in familie, vrienden, werkgerelateerde – en kennissen kring….

   STAY STRONG, BUIG VOOR NIEMAND (behalve jezelf) EN WEET; JE BENT NIET GEK.
   Al lijken we soms wel zo..

   Vooral ik met mijn CAPS hier tussendoor ..alsof het scherm een audio knop heeft…

   FIJNE ZONDAG GEWENST!

  • met die lacht geeft hij zijn antwoordt ik lus het volk rauw ik maak jullie van alles wijs en geloven jullie mij niet dan worden jullie gewoon vermoord wij de elite en rijkste der aarde wij maken de diens uit jullie mogen eenmaal op de vierjaar stemmen maar de uit slag is al lang bekend wij kunnen jullie alles wijs maken en tegen mekaar opzetten kijk nu maar wat er in de Oekraïne gebeurd ij laten jullie zich onder mekaar afmaken en wij houden schone handen, en zo sprak den here Rutte, ha ha ha, ik kan niet meer stoppen met lachen.

 2. Ideological subversion or psychological warfare change the perception of reality to such an extent that despite the abundance of information, no one is able to come to sensible conclusions in the interests of defending themselves, their families, their community and their country,.

  Yuri Bezgemov, ex- KGB.

 3. De schrijver zegt het goed, maar het is jammer dat hij eindigt met zo’n wrange conclusie.
  “het is dat u uzelf uitlacht”
  Ik denk niet dat mensen zichzelf staan uit te lachen, ik denk dat ze wel steeds meer de geniepigheid van alles door beginnen te krijgen. En dat moet ook gebeuren. Het is namelijk van groot belang dat je je bewust bent van de geniepigheid en de valsheid die tentoongespreid wordt tegenwoordig, want dan ben je niet meer vatbaar voor de leugens. Als je je bij alles afvraagt “klopt dit wel?” dan zit je goed. Want het antwoord is meestal “nee, het klopt niet”. Dus geniepig en vals. En daar ga je dan van uit. Dan kun je koers aanhouden.

 4. Er zullen altijd strijders blijven die zich nooit gewonnen geven.En dat aantal groeit met de dag.Wij zijn nog niet verloren aan hun systeem, al denkt de Elite er anders over.

   • De elite zullen alles bezitten maar dat hoef geen straf te zijn als wij hun bezittingen niet meer verdedigen en leger en politie ook stoppen dat tuig hand boven de kop te houden dan zijn zij gewoon voor ons een prooi en laten wij hopen dat die dag er snel gaat komen voor het te laat is .

    • Helaas zijn het leger en politie opgezet om dat tuig te beschermen. Het zijn dienaren. Van de wet. De wetten van dat tuig. Dus tja…

 5. Dit is exact wat er gaande is……en nee……..ik zal niet buigen.

  Wat ik wèl zal doen is dit uitdiepen…..en als er ik er een antwoord op vindt, zal ik het jullie laten weten.

  En vooralsnog vraag ik mij af hoe ik de stronthommels kan opzetten tegen de mestberg.

  Die Bilderberg hoerenkast vindt het niet erg om massaal te doden.

  Ik wèl.

  Hoe verder……is dus de vraag.

  Volgens mij moet je ze opzoeken in hun hol …..ze daar plattrappen. In wezen zijn die meelopertjes onbelangrijk…….maar staan zo verdomd in de weg.

  Grm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in