Het Covid-19 virus was een dierlijk virus dat door mensen werd gemanipuleerd om infectieus te worden voor mensen, en vervolgens werd de dodelijkheid ervan verhoogd om het vernietigender te maken voor menselijk longweefsel,” informeert Dr. Vladimir Zelenko ons allemaal. Wel, niet al te veel mensen weten dit (en YouTube heeft het voor altijd gewist), maar Bill Gates verkondigde in 2010, tijdens een van die wereldwijde elitaire TED-talks, dat de wereldbevolking met een paar miljard mensen moet worden teruggebracht, en zei met de volgende zin dat dat kan worden gedaan als we “echt goed werk leveren met nieuwe vaccins”, dus wat bedoelde hij precies? schrijft S.D. Wells.

Videobewijs is hieronder ingesloten, maar denk hier eerst eens heel goed over na: worden vaccins niet verondersteld ziekten, de verspreiding van ziekten en sterfgevallen als gevolg van ziekten te voorkomen? Hoe vermindert dat de bevolking met miljarden mensen?

De arrogante, verraderlijke Bill Gates zei ook dat als we “echt goed werk” zouden leveren met de gezondheidszorg (hij bedoelde abortussen voor zwarten en Hispanics in grootstedelijke steden via Planned Parenthood), dat ook zou helpen om de bevolking met miljarden mensen te verminderen. Hoe werkt dat? Is het niet de bedoeling van de gezondheidszorg om mensen te behoeden voor de dood en preventieve/genezende geneeskunde te gebruiken om zieke mensen te helpen gezond te worden?

De Covid angstfactor heeft een paar miljard mensen zeer irrationeel doen handelen en doen staan te springen om gevaarlijke, experimentele en giftige brouwsels in hen geïnjecteerd te krijgen om hen te “redden” van hun angst voor ziekte, niet de ziekte zelf. Ze weten niet dat de “stollingsinjecties” hun ondergang bezegelen, niet het virus en zijn varianten.

Waarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?

Op angst gebaseerde Covid en de Bevolkingsvermindering Bloedstolsels-injecties

Vorig jaar nog verklaarde Bill Gates dat we minstens 7 miljard mensen moeten inenten om de Covid-vaccins echt te laten werken. Was iedereen al vergeten dat hij zei dat vaccins geweldig zijn om de bevolking met enkele miljarden mensen te verminderen? Het moet het kwik in griepprikken zijn dat iedereen het ‘Mad Hatter Syndroom‘ heeft gegeven en hun geheugen heeft gewist. Laten we nu een kleine opfriscursus krijgen over de verraderlijke Bill “Bevolkingsvermindering” Gates.

Hier is Bill Gates op een TED-talk, slechts 11 jaar geleden, die de wereld vertelt hoe vaccins en abortussen de bevolking kunnen verminderen met enkele miljarden mensen:

Ontmoet nu klokkenluider Dr. Vladimir Zelenko, terwijl hij uitlegt waarom zoveel mensen afschuwelijke risico’s nemen met bevolkingsverminderende injecties:

Nu we allemaal duidelijk zien dat Bill Gates bevolkingsvermindering door vaccinatie en abortus steunt, zouden we allemaal precies moeten zien waarom hij genetisch gemodificeerde gewassen promoot

Waarom zou iemand een vaccin nemen voor zijn “gezondheid” als de nummer één promotor en absolute voorstander van de vaccinindustrie zegt dat dit het beste middel is om miljarden mensen van de aarde weg te vagen? Plegen die mensen zelfmoord door een vaccin voor het ‘grotere goed’? Wie zegt dat de opwarming van de aarde zelfs maar waar is, omdat er momenteel geen wetenschap is om dat te bewijzen? De aarde bevindt zich eigenlijk in een langzame afkoelfase, als je naar het grote geheel kijkt, in plaats van naar de leugenachtige grafieken van de NASA die alleen betrekking hebben op de laatste 100 jaar, terwijl stormen, overstromingen en droogtes sterk overdreven worden voor dat op angst gebaseerde effect.

Niets te zien hier, gewoon Bill Gates die uitlegt hoe we de bevolking van de aarde moeten verminderen om de planeet te redden

Moeten we nu geloven dat genetisch gemanipuleerde gewassen die vol zitten met giftige pesticiden en kankerverwekkende onkruidverdelgers zogenaamd goed zijn voor de mens om te eten en om over de hele planeet te planten? Dit advies is afkomstig van de miljardair psychopaat die helpt bij het financieren van bloedklonterende injecties over de hele wereld.

Het is meer dan duidelijk als je Bill Gates zelf hoort vertellen dat hij enkele miljarden mensen wil uitroeien met behulp van vaccins, terwijl medische artsen en wetenschappers van over de hele wereld alarm slaan over de klonter-injecties die myocarditis en orgaanfalen veroorzaken, terwijl het medisch-industrieel complex (AMA, CDC, FDA) elke dood bestempelt als veroorzaakt door Covid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles blootVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDrie studies gepubliceerd door de CDC, Britse regering en Oxford University concluderen dat de Covid-19 vaccins niet werken
Volgend artikelAustralische senator dreigt de ongevaccineerden neer te schieten en zegt dat het tijd is om de verdeeldheid aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat ze het echt gaan voelen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

  1. Dit is al langer bekend. Antony Faucy heeft zelfs toegegeven dat het Amerikaans-Chinese coproductie is geweest. Ze noemen het gain of function. Daarmee bedoelen ze dat ze tijdens een dergelijk project een onschuldig dierlijk virus veranderen in iets dat voor mensen gevaarlijk is, kortom een activiteit die te smerig voor woorden is.

  2. Dat geeft al aan hoe naïef en gemakzuchtig de gevaccineerde mensen zijn. Die vragen en onderzoeken zelf helemaal niets, die nemen het klakkeloos aan wat de reguliere media vertellen. Voor hen zijn de reguliere media leugens de enige echte waarheid en die papegaaien ze in het rond. Daar is eigenlijk niets aan verloren, want daar win je toch geen oorlog mee, die verraden jouw met alle gemak door hun eigen naïviteit en onwetendheid en vooral hun gemakzucht en arrogantie. Door te denken dat ze alles beter weten.

  3. Wat ik niet snap is. De mensen die vinden dat de wereld overbevolkt is.
    Zelf niet van de aarde afstappen, dan is het ook opgelost voor hen.

  4. Ik kan t me dus nog herinneren dat hij dat blij vertelde. Niet wetende wat ik nu weet. En dat planned parenthood doet niet alleen t plannen van een abortus tot in de laatste week van de zwangerschap, maar ze verkopen de foetussen voor dikke winst. Een baby wordt in de negende maand tot stuitligging gedraaid, zodat het hoofd niet beschadigd. Hersenen van een volgroeide baby zijn t meeste waard nl. Hier zijn ook video’s van te vinden, undercover opgenomen (missch door Veritas, maar weet ik niet zeker mee).
    Planned Parenthood wordt voor een groot gedeelte betaald door de B&M Gates F en is opgericht door een vrouw begin 1900 die met alle liefde vrouwen onvruchtbaar maakte. Misschien ook heimelijk een Luciferian als de meeste miljardairs?! Zieke mensen met veel teveel geld.

  5. Die covid spuiten !! tja …wie spreekt de waarheid !! ik heb er nog geen maar vraag aan iedereen die ik ken en ze gehad heeft en?…maar niemand heeft er last van of is er ziek van of zo ??..roept toch veel vragen op bij mij wie spreekt de waarheid of overdrijft !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in