De Russische president Vladimir Poetin heeft Russische chirurgen verboden om Russische kinderen een geslachtsveranderende operatie te laten ondergaan. Hij verklaarde dat de transgender “rage” een door het Westen gesteunde ideologie is die bedoeld is om de jeugd te corrumperen en de samenleving te vernietigen, bericht Thepeoplesvoice.

De Russische Doema keurde unaniem de wetgeving goed die artsen verbiedt om in het hele land transseksuele verminkingsoperaties uit te voeren, en die degenen die beweren transseksueel te zijn, verbiedt om kinderen te adopteren of de wettelijke voogdij over kinderen te hebben.

De wetgeving is de krachtigste maatregel tot nu toe tegen wat de Russen beschrijven als een door het Westen gesteunde LGBT-ideologie die de traditionele christelijke waarden in het land dreigt te ondermijnen.

NationalFile meldt: De nieuwe wetgeving die unaniem door de Russische Staatsdoema is aangenomen, verbiedt artsen om transgender-verminkingsoperaties uit te voeren en zal Russen die beweren trans te zijn, verhinderen om legaal van geslacht te veranderen.

Voor degenen die dat al hebben gedaan, zal volgens de wetgeving hun huwelijk nietig worden verklaard en zullen ze de mogelijkheid verliezen om kinderen te adopteren of de wettelijke voogdij over kinderen te krijgen.

Nu het wetsvoorstel is aangenomen door de Russische Staatsdoema, het lagerhuis van het Russische wetgevende systeem, zal het naar verwachting worden goedgekeurd door de Federale Raad (het hogerhuis) en ondertekend door de Russische president Vladimir Poetin, die het steunt.

Poetin is een uitgesproken tegenstander van de door het Westen gesteunde LGBT-agenda en ook van de banden met de Russisch-Oekraïense oorlog als middel om de Oost-Europese cultuur, die sterk doordrongen is van het orthodoxe christendom en traditionele waarden, te ondermijnen.

  Wat gebeurt er in Rusland na De Langste Dag?

“Willen we dit allemaal voor ons land en onze kinderen?” vroeg Poetin het Russische volk in een toespraak in 2022, waarin hij de door het Westen gesteunde verloedering aan de kaak stelde. “Voor ons is dit allemaal onaanvaardbaar, wij hebben een andere toekomst, onze eigen toekomst.”

De “kolonialistische” linkse wereldorde, voorspelde Poetin, is “gedoemd te mislukken”.

Om aan te tonen dat het LGBT-isme een subversieve, kolonialistische ideologie is die door westerse machten wordt gesteund, hebben verschillende Amerikaanse zakelijke en linkse media verhalen gepubliceerd waarin het Russische verbod op transseksuele verminking wordt gehekeld en vergeleken met een genocidale aanval op transgenders die nu “voor hun leven vrezen”.

“Deze wet is een uitnodiging om ons allemaal te vermoorden,” beweert een hysterisch verslag van The Daily Beast, waarin een Russische man werd geciteerd die beweerde een vrouw te zijn.

“Er is maar één manier om te overleven – het land verlaten.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerikanen willen een president als Poetin


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHOA! Mainstream media beginnen het publiek te vertellen “Oekraïne verliest; territoriale concessies aan Rusland” en “Het Westen kan niets meer doen!”
Volgend artikelOekraïens Agent Zelensky… een poppenkast geproduceerd door het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Tsja…..die transgender hysterie. Ik blijf het maar als een griezelige ontwikkeling ervaren.

  Leven en láten leven is altijd mijn devies geweest. Toen de ex van mijn vrouw na 15 jaar huwelijk uit de kast kwam, en zij zwanger werd van onze eerste…..werd hij de peet-oom van onze meiden…..is hij nog altijd welkom hier…….en heb ik daar nooit méér van gevonden dan het feit dat ik het niet begrijp……maar wèl kan aanvaarden. Homosexualiteit is kennelijk zo oud als het mensdom.

  Hij had (en heeft) het moeilijk gehad met de promiscuïteit in dat wereldje…..is tegen alles aangelopen wat dat betreft……tot verdomd ellendige ervaringen aan toe.

  De leerschool van het leven…….en leg het mij maar uit. Ik heb helemaal niks met die programma’s waarin kerels zichzelf uitdossen, in de voor mij meest onzinnige pakken, om er uit te zien en zich te gedragen als een camerageil hysterisch wijf.

  Maar goed….. leven en laten leven, was het devies…….tot je de uitingen van je persoonlijke behoeftes in mijn hol probeert te frommelen. Dan kom je toch heus te dichtbij.

  In die zin begrijp ik Poetin héél goed, en is het allemaal te triest en te ziek voor woorden.

  Godnogtoe…….wat een miserabele waanzin. Bwerkh.

  • Ik herken veel in wat je zegt, ik zelf kom uit de progressieve hoek en nog steeds heb ik daarvan delen in mijn gedachtes en handelen die ik nog steeds goed vind, sinds de corona en die oorlog bezie ik dingen toch wel heel anders, die progressieve kliek die lopen nu allemaal achter die transpersonen aan en de oorlog en bij de corona hoorde je geen enkel tegengeluid, Ab Gietelink heeft een column en zit bij alternatief tv, daar heb ik wel veel aan, hij benoemd wat ik en denk hij zelf ook ervaart als ontheemd zijn, zo voel ik dat ook.
   Ik heb vroeger in mijn familie een broer van mijn vader gehad die ook homosexueel was, ik was erg gecharmeerd van deze man want hij was altijd erg vriendelijk, hij woonde later in Canada en kwam dan soms op bezoek, met homofilie heb ik ook geen problemen, wel die transpersonen, zij zijn vlees nog vis, ik heb te doen met hen want je zult het maar zijn, maar ook ik gruwel ervan, velen doen zelfmoord wat ik goed kan begrijpen want zij zullen als personen nooit een echte man of vrouw zijn, we moeten alles maar normaal vinden, ik kan het niet normaal vinden, ik vind ze echt griezels, wat anderen daar ook van vinden zal me wat, hoop dat er wel eens een einde komt aan die oorlog want dat drama is toch veel groter, geniet van het weekeinde en dat je hier jouw ding kwijt kunt en delen met anderen, daar ben ik dankbaar voor en dat is geen blabla, Evergrey zingt het nummer save us en graag zing ik het hard mee onder het hardlopen, gegroet Inhetmeer, dank voor het delen, ik deelde nu met jou, probeer maar te denken wat goed is is goed en wat fout is is fout, ook al twijfel je aan de rest van de wereld om je heen!

 2. Goed geregeld. Waanzin bij wet verbieden met het bijkomende voordeel dat zij die zich identificeren met lgbthqktfc.. uit zichzelf het land verlaten.

 3. Wat een toestanden, de redding komt dus uit Rusland blijkbaar waar ooit het kwaad van het communisme heeste en zich verspreide over de wereld (profetie van Fatima). Dit Rusland wordt nu door God gehanteerd om deze vreselijke dwalingen te bestrijden.

  • Beste Yves,
   Zoek eens op internet naar Edgar Cayce ( de slapende profeet)
   Deze man heeft in de jaren 30-40 van de vorige eeuw talloze uitspraken gedaan die allemaal op papier zijn gezet.
   Vele van deze uitspraken bleken nadien juist te zijn.
   Een van deze uitspraken was, dat de hoop voor de wereld uit Rusland zou komen.
   Ook sprak hij over een wereldoorlog die zou komen, echter, het zou een oorlog zijn van het Licht tegen het Duister.
   Het is interessant om e.e.a. van/over hem te lezen.

  • Dat Soviet “communisme” kwam ook uit het westen. De Russische revolutie was de eerste grote kleurenrevolutie en zoals gewoonlijk gefinancierd door de ons bekende ultrarijke daders.

 4. Leuk, dat het westen nu volle bak van de extreme gekleurde op hun dak krijgen…heel leuk !!!… voor alle duidelijkheid homo’s hebben in Rusland alle rechten, behalve kinderen adopteren… hetgeen het enige juiste is om kinderen te beschermen en ze niet in verwarring of zelfmoord te plegen…. tienduizenden jongeren plegen zichzelf te verminken of erger… het is een Hell voor hen..en het wordt nog steeds erger als ze hulp zoeken, vele jongeren belanden in een instelling.. het is een nieuwe misdaad tegen de mens-(schaap) de kinderen en het toppunt is..de ouders weten het ook niet meer,..al weten ze wel waarom dit is zoals het nu is…. zelfmoorden rijzen de pan uit véél meer dan ze ons laten weten.. het is het nieuwe tabou.. het westen is Rot tot op het Bot… Gruwelijke waarheid❗ Rusland beschermd zichzelf en eerbiedigt daarmee de Natuur❗♥️🇷🇺🌹

 5. De slavische wereld kent soms betere moraal dan het “vrije westen” Als Poetin het zegt blijven het geen loze woorden. Probeer daar maar eens een kind te misbruiken……dat was dan het laatste wat je gedaan hebt. Ook een figuur kapottrappen die aan je kind gezeten heeft lijd niet tot straf. Kerk en staat zien dit als logisch gevolg en plicht van een ouder.

 6. “Handen af van onze kinderen”: Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in Rusland

  Vind ik ook, sterker ik walg van de gender politiek die zoals gewoonlijk weer uit de hoek komt van degene die deze politiek voeren en waarop een levensgroot Taboe op rust, na 78 jaar is dit taboe niet veranderd.

  Decennia geleden werden geslachtsveranderde operaties GRATIS uitgevoerd door nederlandse artsen voornamelijk kwamen deze mensen die de verandering ondergingen uit Iran, dus dat kon dus wel, en ook worden Oekraïense gewonde oorlogsslachtoffer geheel gratis behandeld door Nederlandse gezondheidsinstellingen, het VUmc gooit in de avond uren de spoedeisende hulp dicht wegens personeels gebrek n.m.m. zijn veel gezondheidswerkers niet meer instaat om te werken omdat zij vaccinatieschade of Long Covid hebben, het mes snijdt aan twee kanten om de chaos nog groter te maken, ach wie let er nu op een roepende in de woestijn, ze laten het allemaal gelaten over zich heen komen Omg.

 7. Ik begin de Russen steeds meer te waarderen, ik heb ook niets tegen transseksuelen en homo s, maar het begint in het westen te ontsporen, en van kinderen blijf je af.

 8. In deze maatschappij is het onmogelijk om een liefdesrelatie te hebben, ook seksueel, want hier bestaat geen toeval waar de onderwereld de vrije markt ziet en in principe een eindeloos aanbod, waarin door competitie hoe je eruit ziet je je kansen claimt. Sommigen die wat banger zijn, maar soms ontwikkelder, zijn voortdurend aan het vergelijken op dit vlak, al zitten ze rechtschapen als toeschouwer op de tribune. Dit komt door het materialisme waardoor seks altijd doorspekt is met haat. Hiertegen protesteert LGBT, maar de angel van de strijd wordt eruit gehaald door een ambitieuze medische stand, die dit volledig marginaliseert door begrippen van gelijkheid voor het mes. Er zijn nieuwe begrippen ontstaan toen men langzaam klaar was voor een hoger niveau, dat is teruggedraaid door immigranten die nog traditioneel (= niet) denken.
  Een gemiste kans. Seks is nog steeds gelardeerd met agressie. En de oude moraal is er nog steeds in hetzelfde conflict. Het conflict is de basis van de haat. LGBT komt daar ook niet van af. Daarom planten enkel mensen zich voort die in God geloven, want uiteindelijk is seks een goddelijk geschenk, of spiritueel, al houden veel relaties dit ten zeerste voor zich. En dat is ook de bedoeling. Want het is innerlijk. De georganiseerde haat doorkruist daarom iedere persoonlijke intuïtie, want dat is niet meer dan liefde op spiritueel niveau.

  • Nog een opmerking, van de meester, over de 7 stralen, die kosmisch zijn. Seks was in onze evolutie het gevolg van de tweede straal, daarom zijn er zoals Poetin het zegt maar twee seksen en geen zes. Ware het niet dat er in het Westen geen liefde bestaat, relaties zijn honderd procent materieel bepaald door de economie. Je kunt ze overal voor inwisselen. Als iemand het over liefde heeft, dan weet je zeker dat het haat is, de meest diepe haters moraliseren er het hardst mee.

   1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde. Mensen worden op 2 niveaus beïnvloed door de zeven stralen, ziel en persoonlijkheid.

  • Op het moment dat ik dit indruk, hoor ik een paar Duitsers die iets willen zeggen, die hier een week zijn.

   Mijn glas is nog steeds uit de voordeur. Ze zeggen dat ze geen kwaad willen. Ik vertel dat ik pas Kristallnacht had hier. De mensen die er hiervoor waren, ook Duitsers, gooiden waarschijnlijk hun vuil bij mij in de bak, soms gebeurt dat misschien omdat ze dan geen extra twee meter moeten omlopen als ze naar hun auto lopen om te vertrekken. Of nog anderen testen me uit, dat kan ook. Tot ik reageer, en dan komen de echte criminelen. Het toeval wil dat het een klein blond vrouwtje is met een enorme zonnebril, alleen, met een heel stel Turks uitziende kinderen.

  • Kennelijk een doorsnee Duits gezin. Op vakantie. Wat me wel opvalt is dat die Duitsers altijd van die kleine keffertjes hebben. Het reageert al. Ze hebben op school al te vaak gehoord van die Duitse Herder (van Hitler).

  • Ik vermoed dat de buren erbij betrokken zijn.

   Noot, ze keek nogal min naar de deur van het schuurtje die half vermolmd is toen ik zei dat die vuilnisbakken van mij zijn.

   Dat zien ze mogelijk als legitimatie om het raam in te gooien.

   Ze vroeg minnetjes: is dat ook van jou, naar de deur wijzend.

   Het is vergezocht, maar qua speurwerk hou je er rekening mee.

   Ze zijn oppervlakkig materialistisch op de vorm, zo zijn Duitsers wel.

   Een week voor het raam van de voordeur werd ingeslagen deden ze ook zo angstvallig verongelijkt mijn deur van buitenaf dicht toen die even op een kiertje stond vanwege de hitte. Zo zit hun fatsoen in elkaar. Ze zien zo’n open deur misschien al als een bedreiging.
   Ze weten dat de bedreiging van binnenuit komt. Maar ik ben geen Duitser.

   Die keurige Duitse man hiervoor bood me wel zijn iPhone aan om de politie te bellen na het incident. Toen ik later aanklopte, deed hij echter niet open. Toen de politie me een paar dagen later aansprak in de stad, zei die dat de buren hadden gebeld dat ze zich zorgen maakten over me. Ik haalde mijn schouders op en zei dat ik ze al had verdacht, en dat dit soort dingen al eerder zijn gebeurd, en zelfs dat ze de politie voor hun eigen overtredingen naar me toe sturen om onschuldig te lijken. Net school vroeger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in