Veel mensen zijn al op de hoogte van de botbeschermende effecten van vitamine D, maar wist u ook dat de “voedingsstof uit het zonlicht” beschermt tegen kanker?

Onderzoekers van het German Cancer Research Center (GCRC) hebben hierover een nieuwe studie samengesteld waaruit blijkt dat supplementatie met vitamine D – dit kan ook betekenen dat u gewoon naar buiten gaat en uw huid blootstelt aan natuurlijk zonlicht – de sterfte door kanker bij patiënten met een kankerdiagnose met wel 12 procent kan helpen verminderen, schrijft Ethan Huff.

Anders gezegd, kankerpatiënten van wie de artsen hen waarschijnlijk vertellen dat chemotherapie en bestraling de enige opties zijn, kunnen het heft in eigen handen nemen door meer vitamine D in te nemen, waardoor ze kunnen voorkomen dat ze sterven – en mogelijk, in combinatie met een agressief antikankerdieet en levensstijlregime, de ziekte volledig kunnen overwinnen.

Een uitputtende analyse van 14 eerdere projecten van “de hoogste wetenschappelijke kwaliteit” van het GCRC, die meer dan 105.000 deelnemers bestreken, toonde aan dat een tekort aan vitamine D veel voorkomt, ook bij kankerpatiënten, van wie velen een groot tekort hebben aan deze levensbevorderende, gezondheidsbeschermende voedingsstof.

In Duitsland heeft ongeveer 15 procent van de volwassen bevolking een tekort aan vitamine D, om maar een voorbeeld te noemen.

Een van de studies die het GCRC-team bekeek, betrof patiënten met darmkanker. Een verbazingwekkende 59 procent van de colorectale patiënten bleek een tekort aan vitamine D te hebben – een veel hoger percentage dan de totale bevolking.

Alleen al op basis van deze studie lijkt het erop dat een tekort aan vitamine D rechtstreeks verband houdt met een slechte gezondheid, waaronder een ernstige chronische ziekte als kanker. Als deze patiënten optimale vitamine D-spiegels hadden gehad, zouden ze dan überhaupt kanker hebben?

  Dr. Robert Malone zegt dat de mensheid momenteel te maken heeft met 5e generatie oorlogvoering: "Je weet niet wie je tegenstander is"

Het vitamine D-tekort is veel hoger bij kankerpatiënten dan bij de algemene bevolking

Hoewel wetenschappers niet hebben beweerd dat vitamine D kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker – ze kunnen dit waarschijnlijk niet zeggen, zelfs als ze het echt geloven, om hun papers gepubliceerd te krijgen – geven ze toe dat vitamine D-tekort veel meer voorkomt bij kankerpatiënten dan bij de algemene bevolking.

“Op basis van de huidige studies beschermt vitamine D3-suppletie waarschijnlijk niet tegen het krijgen van kanker, maar het zou de kans om aan kanker te sterven kunnen verminderen. Eerdere studies naar kankersterfte hebben echter zeer verschillende resultaten opgeleverd, en wij waren geïnteresseerd in de redenen hiervoor,” aldus Ben Schöttker, epidemioloog bij het GCRC, in een persbericht.

“Door alle eerdere studies over dit onderwerp opnieuw te evalueren, wilden wij helpen robuuste resultaten te produceren over deze kwestie, die zo relevant is voor de volksgezondheid.”

Schöttker, die het onderzoek hielp leiden met de hulp van collega’s, ontdekte dat hoe meer vitamine D een kankerpatiënt aanvullend neemt of uit natuurlijk zonlicht haalt, hoe groter zijn of haar kansen op een positief herstel en resultaat.

Kankerpatiënten die dagelijks een lage dosis vitamine D namen, variërend van 400 tot 4.000 internationale eenheden (IE) per dag, hadden betere resultaten dan degenen die veel hogere doses namen, variërend van 60.000 tot 120.000 met minder tussenpozen gedurende een maand of minder.

Dagelijkse dosering, zo ontdekten de onderzoekers, is veel beter om kankersterfte tegen te gaan dan minder frequente dosering.

“Wij constateerden deze vermindering van twaalf procent in kankersterfte na ongerichte toediening van vitamine D3 aan personen met en zonder vitamine D-tekort,” meldde Schöttker. “We kunnen dus aannemen dat het effect aanzienlijk groter is voor mensen die daadwerkelijk een vitamine D-tekort hebben.”

  Schokkende reeks sterfgevallen onder piloten: Vijf plotselinge sterfgevallen in slechts tien dagen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie vindt een COVID sterftecijfer van nul voor diegenen die dagelijks vitamine D nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMia Farrow bekent: “Satanische Hollywood-elites verkrachten en eten kinderen”
Volgend artikelEU-parlementslid laakt “pathetische” pogingen om kritiek op “mannen die zich voordoen als vrouwen” te censureren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Vit D tekorten verbaasd me niets. Artsen promoten dit amper.
  Zo schijnt selenium belangrijk te zijn bij borstkanker volgens een goeie pharma bobo. Hij vertelde als vrouwen dit generatie lang inneemt weinig borstkanker voorkomt.

 2. Ieder weldenkend mens die niet minimaal 4 uur zon pakt doet er goed aan dagelijks 50 tot 100 mcg D3 te gebruiken. Nog beter in combinatie met K2. Druppels van Vitakruid gebruik of zelf.

 3. Heb me er de laatste tijd niet meer in verdiept.
  Maar zelf houden wij het op multi-vitamine + selenium en zink.
  Gezond, gevarieerd eten. Veel buiten.

  En geen insekten gaan eten; dat is een bron van dodelijke parasieten.

 4. Supplementen zijn goedkoop. Als je het bijvoorbeeld dagelijks gebruikt en kost 75 in de maand en een kankerbehandeling 20000 euro of meer dan is voor de farma instrustie de rekensom snel gemaakt. Aan natuurlijke Supplementen verdienen ze niets

 5. Ja en nee,
  Er is veel informatie, onderzoeken en wildgroei. Zelf ben ik een freak. Momenteel gebruik:
  Ashwagandha 2 soorten.
  GABA
  Choline Inositol
  Magnesium Complex
  Zink Methionine Koper
  Vit C
  B12
  Probiotica
  Prostaat formule
  NAC
  D3 / K2
  Kurkuma 2 soorten
  Krilolie
  Visolie
  En de room in de soep is :
  CBD olie.

 6. Volgens onderstaande website:

  ´Lijst met voeding zonder vitamine D
  Helaas zijn er veel voedingsmiddelen waar van nature helemaal geen vitamine D in zit. Denk hierbij aan:

  Groenten met vitamine D bestaan niet
  Groenten bevatten niet of nauwelijks vitamine D.

  Fruit & vruchten
  Fruit en vruchten bevatten geen vitamine D.

  Bonen & peulvruchten
  Er zit geen vitamine D in bonen en peulvruchten.

  Noten, zaden en pitten
  Er zijn geen noten waar vitamine D in zit. Hetzelfde geldt voor zaden en pitten.´

  https://gezondr.nl/lijst-vitamine-d-rijke-voeding/
  https://www.ahealthylife.nl/de-top-12-voedingsmiddelen-met-de-meeste-vitamine-d/

 7. Slik dagelijks vitamine D3. In de winter 3000iu en in de zomer 2000iu. In de zomer pak ik dagelijks wat zon. Dat betekent tijdens de lunch (ik werk voornamelijk thuis) een half uurtje in m’n nakie in de zon. Let wel, niet smeren. Daar zit ‘m namelijk de angel. Bij vit. D3 hoort ook K2 maar pas op, deze laatste kan bloedverdunners neutraliseren.

  Ze zeggen dat je moet smeren om huidkanker te voorkomen maar ik denk juist dat smeren kanker in de hand werkt. Noem het maar een complottheorie maar ik denk juist dat ze willen dat we kanker krijgen. De mens als melkkoe. Ga maar na, agressieve campagnes om te smeren, vitamine D uit het pakket en de recentelijke lockdowns en het sluiten van attracties in de corona jaren. Daarbij worden onze kinderen verslaafd gemaakt aan de computergames, en de smartphones. Komen ze dan toch weer buiten moeten ze smeren liefs met factor 50 want de zon is gevaarlijk. Nee, big pharma is gevaarlijk.

  Verder bestaat mijn ontbijt uit een shake van 60 gram hennep eiwitten 15gram ontvette pure cacao een lepel honing en 2 rauwe eieren. Ik eet geen brood omdat de granen zo genetisch gemodificeerd zijn dat de gluten strengen niet meer afbreken in de dunne darm en dus in de dikke darm terecht komen waar ze schade aan kunnen richten. Broden gebakken van oergranen hebben dit niet. Spelt schijnt zo’n oergraan te zijn maar zeker weten doe ik dat niet.

  De scharreleieren zijn geen probleem want het schijnt dat je lichaam al veel meer cholesterol aan maakt dan je uit eieren kunt halen. Cholesterol heeft een ontstekingsremmende werking en wordt bij hartpatiënten in verhoogde mate aangetroffen. Maar of cholesterol nou de oorzaak of een reactie op de oorzaak is, dat is nog niet duidelijk. Of, noem het maar een andere complottheorie, wellicht weten ze het wel maar willen ze het aantal hartpatiënten zo kunstmatig hoog houden. Eieren bevatten in ieder geval heel veel goede voedingsstoffen mits ze niet helemaal kapot gekookt worden. Daarom eet ik ze rauw of met de dooier nauwelijks verhit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in