Dit is de Omicron BA.5 golf in Midden-Europa, en zij gaat gepaard met een merkwaardig verschijnsel: elke dag ziet men duidelijker de grenzen van de oude DDR in de gegevens op districtsniveau. Ik heb deze in het groen aangegeven, alleen maar om het verschijnsel duidelijker te maken, schrijft eugyppius.

 

Ziehier de meest recente kaart van de 7-daagse Corona-incidentie in de Bondsrepubliek Duitsland (Klik voor groot)

Ja ja, er zijn systematische demografische verschillen tussen Oost- en West-Duitsers, en er zijn waarschijnlijk wat verschillen in de testpercentages, maar bovenal is er een belangrijk verschil in vaccinatie-opname. In deze kaart van drievoudige vaccinatiepercentages in mijn land zijn ook de oude DDR-grenzen duidelijk te zien:

Klik voor groot

 

Oost-Duitsers hebben directe ervaring met de regeringspropaganda, en zijn weerbarstiger gebleken tegen de inentingscampagne dan westerlingen. Hun beloning, na veel door de staatsmedia verguisd te zijn, is nu hogere niveaus van natuurlijke immuniteit en lagere percentages BA.5-infectie, die de voorkeur schijnt te geven aan gevaccineerde bevolkingsgroepen.

Naarmate de gevolgen van het falen van de vaccins duidelijker worden, moet men zich afvragen hoe lang de pandemisten nog in staat zullen zijn om zelfs eenvoudige infectiestatistieken te publiceren, zonder uiterst lastige vragen op te roepen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een dringende waarschuwing Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  "Hij vertelt ons de waarheid niet", toparts dringt er bij Jamie Foxx op aan om Vax-geruchten aan te kaarten na 'Hell and Back'-video
Vorig artikelHet Nederlandse boerenprotest en de oorlog tegen het voedsel
Volgend artikelTot zover het gefantaseerde Russische munitietekort: 50.000 raketten en granaten slaan elke dag op Oekraïne in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Lijkt wel een stikstofkaart, stopt ook bij de grens. We worden massaal in onze achterste gepakt. Helaas zijn mensen te verdeeld om hiertegen in actie te komen. Men is zo enorm gepolariseerd dat het waarschijnlijk nooit meer goed komt. Voorlopig dan, zal heel lang duren voordat men elkaar weer gaat vertrouwen, ben alleen bang dat het dan te laat is.

 2. Het is al te laat nu ruim de meerderheid zich indirect vrijwillig afstand gedaan heeft van zijn eigen immuunsysteem. Onvoorwaardelijk vertrouwen in de overheid hebben is het domste wat je maar kunt doen als burger. Deze politieke charlatans proberen ons dagelijks met sprookjes en vage verhalen op de mouw te spelden en verkondigen het als de enige waarheid. Dit geeft aan van hoe welvarende een volk wordt, hoe gemakzuchtige en laconieker zij omgaan met hun eigen gezondheid/leven. Door zoveel mogelijk uit te besteden, zodat zij meer tijd hebben om hun verdiende geld te verbrassen aan leuke dingen voor hen zelf.

  Daar het onderwijs en de sociale mediums een grote rol inspelen, want zonder een mobieltje zie je bijna niemand meer op straat. Zij turen meer naar dat kleine schermpje, dan waar dan ook naar. Oude wijsheden en gebruiken, worden massaal het raam uit gesmeten, omdat het niet trendy is en alles moet met zijn tijd meegaan. Maar er wordt nooit bij gezegd, dat elke vernieuwing niet altijd een verbetering is ten opzichte van de oude wijsheden en gebruiken.

  Vroeger had iedere burger een moestuintje in zijn tuin. Maakte de huisvrouwen zelf hun gebak en kookte zelf en zorgde dat het huishouden gedaan werd, de kinderen opgevoed werden. Maar de vrouw van tegenwoordig moest ook carrière kunnen maken werd gepromoot vanuit de overheid en het moestuintje, het zelf koken, het huishouden en de kinderen opvoeden werd uitbesteed aan wild vreemde. Hierdoor werd de binding van het gezin los zand en versnipperde de samenhang van de familie.

  Zo ook dat de kinderen steeds meer macht binnen het gezin kregen en de ouders maar moesten schikken wat de kinderen maar willen. Dit werd met elke generatie erger, alles was gericht om zoveel mogelijk te consumeren. Want dat werd gepromoot vanuit de overheid, dat van hoe meer consumeren goed was voor de economie. Hierdoor gingen de burgers steeds meer hun eigen verantwoordingen afschuiven naar de overheid. Daar de overheid op zijn beurt zich steeds meer gingen bemoeien met en hoe de burgers moesten leven en denken en hoe ze met hun kinderen om moesten gaan.

  Dit heeft nu geresulteerd dat de meerderheid van de burgers zich verplicht voelde dat zij die experimentele injectie moesten halen, omdat de overheid dat aanbeveelde. Je deed het tenslotte voor die andere toch. Dat het beste was om de pandemie te kunnen indammen. Ieder die iets anders er over zei, werd direct in de hoek gedrukt en verketterd. We zien nu het resultaat van het onvoorwaardelijke vertrouwen in de politiek/overheid te hebben. Maar zodra de volgende uitnodiging op de mat valt voor de 2e of 3e booster, zullen weer vele zich weer verplicht voelen op die te halen. Zij zitten als ware in een hypnose toestand van de media/overheid en nemen klakkeloos alles aan als de enige waarheid.

  Deze mensen zijn niet meer te redden, de ongevaccineerde zullen dit moeten accepteren. Dat er barre tijden in opkomst zijn. Dat de economie steeds sneller in elkaar zal zakken en alles minder en minder wordt. We worden als ware terug geworpen naar de jaren van begin 1950 in een paar jaar. Waar een eigen auto hebben een zeldzaamheid was, dat vele levensmiddelen alleen op de bon te verkrijgen zullen zijn. Je huis nog amper warm kan stoken in de winter en dat een eigen moestuintje weer een must zal worden, wil je nog wat kunnen eten wat betaalbaar is. Voor al die uitbestedingen is het geld er niet meer voor. Terwijl de overheid steeds meer bevoegdheden zich zelf aanmeet hoe de burger moet leven en denken. Dat is het scenario wat er nu in het verschiet ligt voor de bevolkingen.

  • Heel interessant artikel. De grens op de vaccinatiekaart is echter een stuk minder scherp.

   De vraag is of de verschillen in de drievoudige vaccinatiekaart significant genoeg zijn (want significant zijn ze) om de verschillen in de omikron besmettingskaart volledig te verklaren.

   Ik denk, als je kijkt naar de schaal van de vaccinatie mapping, van niet. Als je de kleuren zou uitzetten op een schaal van 0 tot 100% in de vaccinatiekaart bijvoorbeeld dan wordt dit effect veel kleiner.

   Maar goed. Ook al lijkt het effect dan overtrokken en niet voldoende om alle verschillen te verklaren, het lijkt weldegelijk een factor te zijn.

   Dat het vaccin voor geen meter werkt is, naast de bewering die in dit artikel gedaan wordt, overigens wel heel duidelijk.

   Je zou eigenlijk deze data ook moeten bekijken met een mapping van enkelvoudige vaccinaties, want het verschil tussen geen vaccin en één prik is natuurlijk veel groter dan tussen twee prikken en drie. Dan zou je veel duidelijkere conclusies kunnen trekken.

   • Opnieuw verspronh het beeld en kwam mijn reactie verkeerd terecht. Mijn reactie is een reactie op het artikel en niet op uw reactie. Sorry voor de verkeerde plaatsing, al denk ik dat het aan de web page ligt.

 3. Voormalige DDR’ers laten zich veel minder testen op een fakevariant ve virus dat niet bestaat. Ze zijn in het verleden al genoeg geterroriseerd.

 4. Ook hier in Nederland is het vertrouwen ver te zoeken. Ruim voor de allereerste pandemie wist ik mijn gezin al te behoeden voor de gifspuit. Op deze manier krijgt Klaus Schwab weinig voet aan de grond.

  • A. Hoeksma: fijn om dat te lezen! En blij dat ze geluisterd hebben naar u. ik heb velen gewaarschuwd, maar slechts weinigen kunnen behoeden. Als iedereen geluisterd had naar de waarschuwingen, dan zaten we nu niet in de steeds grote wordende ellende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in