FENIXX KLASSIEKEN

Een zeven jaar oud meisje werd plotseling omcirkeld door een bende vluchtelingkinderen die zich amuseerde door op haar te urineren. Een 19-jarig “vluchtelingkind” is voor de mishandeling bestraft met een geldboete.

Het was op een speelplaats van een kleuterschool in Sundsvall waar de asielzoekers het meisje molesteerde. Toen het meisje de onheilsplek ontvluchtte gooide de 19-jarige een plank in haar rug, schrijft het Zweedse dagblad Sundsvalls tidning. Volgens de rechtbank heeft de 19-jarige ook deelgenomen aan het urineren op het meisje.

De moeder van het meisje getuigde voor de rechtbank dat ze na de mishandeling met de plank een rode plek op de rug van het meisje opmerkte.

Het “vluchtelingkind”, dat uit Angola afkomstig is, ontkende alles, maar de rechtbank oordeelde het verhaal van het meisje als geloofwaardig en veroordeelde afgelopen zomer dat hij schuldig is aan mishandeling. Toen was het bijna een jaar geleden dat de mishandeling zich had voorgedaan, aldus het Zweedse nieuwsorgaan Fria Tider.

Migrant hield tienermeisje als seksslavin in toilet – verkracht met een Fanta fles

Het verhaal van het meisje werd ondersteund door een getuigenis van een achtjarig meisje dat bij het begin van de mishandeling aanwezig was en op tijd kon vluchten.

De 19-jarige is voor de misdaad tot een geldboete van 330 euro veroordeeld. Hij werd ook veroordeeld tot betaling van een schadevergoeding van 800 euro aan het 7 jarige meisje, schrijft de krant Sundsvall.

Zweeds rapport: "De meerderheid van de in het buitenland geborenen zal nooit zelfvoorzienend zijn"

3 REACTIES

  1. Vluchtelingen kinderen urineren op 7 jarig meisje , en krijgen een geld boete , en wie betaald die boete uiteindelijk , geen wonder dat ze doorgaan , het is ook bijna een uitnodiging om te kunnen doen wat je wilt , degene die je beledigt betalen zelf de geldboete , als je een kind dat koekjes pakt beloont , pakken ze de volgende maal weer koekjes .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here