Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv

16

Nu is het zover: wat “samenzweringstheoretici” voorspelden, bevestigde Angela Merkel gisteren dreigend in de ARD-uitzending “Farbe bekennen” (“Kleur bekennen”). Glad, brutaal en ijskoud kondigde ze represailles aan tegen weigeraars van inentingen. De kanselier zei letterlijk:

“Als we straks heel veel mensen een aanbod hebben gedaan om te vaccineren en dan sommige mensen zeggen: ik wil niet gevaccineerd worden, dan moet je misschien al zo’n onderscheid maken en zeggen: oké, wie dat niet wil, die kan misschien bepaalde dingen niet doen”.

U kan dat niet geloven? In de onderstaande video kan de lezer met eigen ogen zien hoe hardvochtig de Bondskanselier opnieuw de meest elementaire grondrechten wil ondermijnen. Een schokkend hedendaags document.

Zie hier de video met de passage in kwestie, die zich momenteel virulent over Europa verspreidt, ingebed in een Frans Twitter-bericht:

Afgezien van deze onbegrijpelijke verklaring zijn er in de video van de ARD-uitzending nog meer details te zien die de aandacht zouden hebben getrokken, als “samenzweringstheoretici” ze niet allang hadden voorspeld, meldt Unser Mitteleuropa.

Zo spreekt Merkel van een “hoog risico” voor de fabrikanten, omdat de goedkeuring van de bestanddelen er nog niet is, terwijl het vaccin al geproduceerd is (van min. 2), of “tijd heeft gekost bij de onderhandelingen” omdat er geen overeenstemming was over wie “de aansprakelijkheid” op zich zou nemen als er “iets met de vaccins gebeurt”. Men wilde niet “het besluit zodanig nemen dat de politiek dan de gehele aansprakelijkheid op zich zou nemen” – daartoe was de EU ook niet bereid (uit min. 8). Veelzeggend is ook de bevestiging van de “complottheorie” dat zelfs degenen die gevaccineerd zijn, de restricties moeten blijven ondergaan, want “op het ogenblik is het zo dat zelfs als iemand gevaccineerd is, het niet duidelijk is of andere mensen niet geïnfecteerd kunnen raken”, (van min. 13). Er werd ook gesproken over een “mutatie die een vaccin ondoeltreffend zou kunnen maken, de zaak natuurlijk anders zou liggen” (uit min. 14:40).

  Walgelijke homopropaganda: eersteklassers moeten onder de regenboogvlag marcheren

Samenvattend kan worden gesteld dat vrijwel elk denkbaar te vrezen scenario door Merkel naar voren werd gebracht, dat de agenda om de Duitsers in de lockdown-modus te houden nog maanden (of jaren) zal voortduren, en dat vaccinaties geenszins de verhoopte “redding” zullen brengen. Te vrezen valt veeleer dat nog meer mutaties naar “behoefte” uit de hoge hoed zullen worden getoverd, waarvan de gevaarlijkheid zal toenemen in lijn met de groeiende ontevredenheid onder de bevolking. Want met een zogenaamde “pandemie” die praktisch geen oversterfte veroorzaakt, zullen zij de bangmakerij en de ondermijning van de democratische grondrechten op den duur niet kunnen volhouden.

Migranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in Duitsland

Vorig artikelFlorida: Google de grootste bedreiging voor de democratie: “Big Tech is Big Brother”
Volgend artikelElektrische auto schok: een klein gaatje in de carrosserie kost 35.000 euro om te repareren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  1. Dit is de opmaat voor anderen om direct te volgen in deze idioterie. Zoonlief Mark zal straks een gelijkwaardige kretologie laten horen. 2 miljoen doden op een bevolking van 7600 miljoen mensen en dan durven ze te spreken over een pandemie ? Mooie verbastering van het woord griep epidemie.

    • ER ZIJN GEEN 2 MILJOEN GESTORVEN AAN CORONA> ER WAREN ONDERLIGGENDE KLACHTEN EN OUDERDOM DUS GELUL OVER OVER-ONDERSTERFTE> DE CIJFERS VAN RIVM KLOPPEN NIET DE COMPUTER LIGT ER STEEDS UIT> OOK DE BESMETTINGSGRAAD ZEGT NIKS > 2000 BESMET PER DAG EN IN ZIEKENHUIS OOK 2000 PER DAG>>RARARA DUS IEDEREN GELIJK NAAR DE INTENSIVE CARE> KLOPT ECHT GEEN KANKERSOOI VAN.. 2000 BESMETTINGEN PER DAG EN DAN 2500 IN ZIEKENHUIS EN DIE LAGEN ER GISTEREN OOK AL IN EN EERGISTEREN OOK

    • Inderdaad, heb je ooit maar iets gehoord over de 1,5 miljoen doden die in 2018 aan TBC zijn overleden? Bij Covid sloeg de wereld bij 50.000 al op tilt.

  2. Draai het om, gevaccineerden hun immuunsysteem is kapotgespoten door de genspuit, blijf er van weg.
    Ze kunnen eender welke ziekte bij zich dragen,en verspreiden, want hun immuunsysteem reageert er toch niet meer op !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in