Volgens berichten in de media heeft bondskanselier Angela Merkel op het CDU-Bondsbestuur aangekondigd dat er “strenge beperkingen voor ongevaccineerden” zullen komen, die verder gaan dan het 2G-model. Volgens informatie uit de media is zij uiterst bezorgd over de exponentiële groei van infecties. Onder meer dagelijkse tests op de werkplek voor de ongevaccineerden worden niet uitgesloten, bericht De.rt.com.

Op veel gebieden van het openbare leven in Duitsland is de zogenaamde 2G-regel reeds van toepassing. Alleen degenen die tegen het coronavirus zijn ingeënt of degenen die van COVID-19 zijn hersteld, hebben toegang. Zowel RTL als ntv melden nu dat er binnenkort gesproken zou kunnen worden over nog strengere regels dan 2G.

Volgens het rapport heeft bondskanselier Angela Merkel in het CDU-bestuurscomité duidelijk “strenge beperkingen voor de ongevaccineerden” aangekondigd. Het overheersende onderwerp op de bijeenkomst was naar verluidt de Corona-situatie. Naast de bondskanselier zou ook de waarnemend minister van Volksgezondheid, Jens Spahn, zich over de pandemische situatie hebben uitgelaten.

Volgens een bericht van ntv hadden zowel Merkel als Spahn niet uitgesloten dat de ongevaccineerden dagelijks op de werkplek zouden worden getest. Volgens het rapport zouden de beperkingen verder kunnen gaan dan het 2G-model.

In heel Duitsland bedraagt de zeven-dagen-incidentie volgens het RKI momenteel 153,7. Ongeveer 67% van de bevolking, oftewel 55,5 miljoen mensen, wordt in dit land als volledig tegen het coronavirus gevaccineerd beschouwd.

De afgelopen dagen heeft de waarnemend federale minister van Volksgezondheid, Spahn, aangedrongen op boostervaccinaties op een zo breed mogelijk front ter bescherming tegen het SARS-CoV-2-virus in de komende winter. De deelstaten moeten nu alle 60-plussers hierover informeren, aldus een ontwerpresolutie van de bondsregering voor de conferentie van de ministers van Volksgezondheid van de deelstaten aan het eind van de week. Bovendien kunnen boostervaccinaties “in principe worden aangeboden aan alle personen die dat wensen na het verstrijken van zes maanden na de voltooiing van de eerste vaccinatiereeks.

  Duitse minister van Binnenlandse Zaken: Burgers moeten noodrantsoenen gaan aanleggen

Voorlopig beveelt de Permanente Vaccinatiecommissie de “booster” alleen aan voor alle 70-plussers en risicogroepen. Alleen wie jonger is dan 70 jaar en al enige tijd geleden gevaccineerd is, moet opnieuw worden gevaccineerd.

Volgens de ontwerpresolutie van de federale regering voor de Conferentie van ministers van Volksgezondheid zouden zorginstellingen ook verplicht moeten worden om testconcepten voor de herfst en de winter te hebben. Deze moeten “voorzien in verplichte tests voor het personeel, ten minste tweemaal per week, ongeacht de vaccinatiestatus”, citeert het persbureau dpa uit het ontwerp.

Bondskanselier Merkel had zich zondag al uitgesproken voor een Coronatop met de deelstaten. In de marge van de G20-top in Rome zei de CDU-politicus tijdens een gezamenlijk optreden met SPD-kandidaat voor het kanselierschap Olaf Scholz:

“We zijn het er allemaal over eens dat we een overbelasting van het zorgstelsel willen voorkomen.”

Het zou nodig kunnen zijn de kwestie opnieuw aan te pakken, ongeacht de vorming van een regering, zei Merkel, die momenteel slechts waarnemend voorzitster is. De toename van het aantal was “al zeer verontrustend”.

Addendum: Het RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND) kreeg van Angela Merkel’s kringen te horen dat zij de uitspraak had gedaan: “Er zullen strenge beperkingen zijn voor de ongevaccineerden.” De berichten in de media waren oorspronkelijk gebaseerd op verslagen van de tv-stations RTL en ntv.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tvVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik - Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarkten
Vorig artikelPeer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap
Volgend artikelTwitter-timeline van moeder toont transformatie van pro-vax naar pro geïnformeerde toestemming na letsel aan tienerzoon door vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Het is precies omgekeerd wat er aan de hand is, de gevaccineerden bezetten juist de zorg, en niet de ongevaccineerden, maar dat zeggen ze niet natuurlijk, ook net hier in Nederland.

 2. Jongens en meisjes,
  hebben jullie in dagblad gelezen dat de Chinese overheid terugkomt op raad NIET te hamsteren.
  Ze raden nu aan om WEL te hamsteren tegen wat verwacht wordt deze winter.
  En meestal is China een voorloper op het wereld gebeuren geworden.
  Ik denk dat wij hier eens goed moeten over nadenken.

  • Hoi Johge,

   Ik ben al een poosje geleden begonnen te hamsteren. Er is al openlijk gesproken over voedsel tekorten en giga energie rekening. Wat nog niet openlijk (als in in de Main Stream Media) is dat de wereldwijde bevoorradingssytemen aan het instorten zijn. Dus koop nu wat je allicht spoedig nodig hebt!

   Groeten,
   Hugo

 3. Eigenlijk zou je het tegendeel moeten/kunnen bewijzen door de ongevaccineerde in lockdown zetten voor 2 maanden, dan kijken wat de cijfers vertellen, dan zal de gevaccineerde de grote haard bron zijn.

 4. De dochter van de dominee zal het eens zeggen. Ze heeft het verstand van een peanut. Merkel is een opportunistic académie zwijntje, altijd al geweest.

  • Nee, natuurlijk is het niet toegestaan zo’n vergelijking te maken…

   “Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded not only in producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in history.” – David Rockefeller – New York Times August 10, 1973

   “Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world.” – Henry Kissinger – 1974

   “Eugenics is the study of the agencies under social control, that improve or impair the racial qualities of future generations either physically of mentally.”
   Sir Francis Galton –

   Robert Thomas Malthus – “A mass food colapse would be helpful, because it will wipe out the poor.” – A Malthusian catastrophe.

   “In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, in order to contribute something to solve overpopulation.” – Prince Philip – Reported by Deutsche Press Agentur (DPA) – August 1988

 5. Ondanks dat ik absoluut niet overtuigd ben van het bestaan van virussen en stellig de mening ben toegedaan dat het werkelijke bio-wapen het ‘vaccin’ is vind ik deze bijdrage van meneer Clif High de moeite waard om te delen.

  Je bekijkt het maar 😉

  Woo UP – Explorers’ Guide to SciFi World

  bitchutedotcom/video/zv0aywF0vglq/

 6. Er is helemaal geen sprake van overbelasting van zorgstelsel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  In nederland 80 ziekenhuizen en 1200 corona patienten dat zijn dus 15 patienten per ziekenhuis!!!!!!!
  Op de IC’s totaal 230,en dat dan verdeeld over 80 ziekenhuizen > dat zijn dus 3 patienten per ziekenhuis!!!!!!
  De leugens binnen de zorg worden steeds groter,want de zorgverzekeraars keren niet zoveel meer uit voor Corona -patienten per bed dus dat kost het ziekenhuis teveel geld zodat de specialisten niet genoeg kunnen overhouden iedere maand van de 7000e netto salaris per dokter/specialist!!!!!!!!!!!!!!!
  Mensen alstublieft gaat U aub even de ziekenhuizen emailen met vragen over de valse info verspreiden via de media,aub?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Het is een Nazi boeven bende zoals in de 2e wereld oorlog,maar dan nog erger….er word zeer veel geld verdient aan vergif,dat legaal word verkocht onder de vlag als medicijn.
  De Bio-Pharma bedrijven verdienen het meeste aan de ongezondheid van de meeste mensen en dat word kunstmatig in stand gehouden.
  Het is nog erger dan de oorlogs-industrie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hoe meer er inge-ent worden hoe beter want dan kunnen alle specialisten er geld aan verdienen enniet alleen maar de long-specialisten.
  Vermoden bestaat dat zelfs de grootste bio-pharma bedrijf het Sars-virus heeft laten modificeren om zoveel mogelijk er aan te kunnen verdienen.

  Nogmaals aan corona gaat niemand dood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Alle regeringsleiders behandelen de bevolking als kleine kinderen, ze betuttelen zo iedereen en rollen gelijkmatig de grootste onzinnige en inefficiënte maatregelen uit. Door deze krankzinnige ambtenaren, die zelf door en door corrupt zijn. Zijn op de stoel gaan zitten van de gezondheidsleer waar zij totaal geen enkel benul van hebben en dan ook totaal niet bevoegd voor zijn. Hiermee liegen en bedriegen ze alles aan elkaar om de bevolking bewust te verraden. Dit hoog verraad waar standaard de doodstraf op staat negeren zij gewoon, omdat zolang er geen massale opstand vanuit de bevolking komt. Wat hen persoonlijk niet raakt, zullen zij door gaan met hun afbraak en vernietigingsbeleid. Alleen een kogel of iets dergelijks kan hen nog stoppen, want hen tot reden vatbaar te maken is al een gepasseerd hoofdstuk. De zogenaamde fictie ziekte is de normale seizoensgriep, die door de media opgeblazen is tot een enorme zeepbel. Om zo iedereen naar de slachtbanken te kunnen leiden, nu niet iedereen vrijwillig zich laat leiden naar de slachtbanken laten de regeringsleiders steeds duidelijker hun ware intentie zien. Zij hebben openlijk de oorlog verklaard aan hun bevolking, dan is het aan de bevolking om hier tegen actie te nemen. De bestaande wetten worden allang door de overheden aan hun laars gelapt, dan gelden die wetten dan evenredig ook niet meer voor de bevolking. Dan is het oog om oog en tand om tand geworden tegen elkaar. Maar zolang een groot deel van de bevolking slaafs de maatregelen blijven volgen, verraden deze medeburgers hun andere medeburgers moedwillig. Deze stommiteiten van die burgerverraders maakt hen tot de gevaarlijkste tegenstanders. Omdat zij geen leiders hebben en allemaal afzonderlijk van elkaar opereren. Want dit veroorzaakt uiteindelijk een burgeroorlog en gaan de aanstichters (de regeringen en de media) vrij uit. Dit fenomeen zien we telkens terug in de geschiedenis.

 8. Duidelijk wie hier achter zitten ……. Het Zionisme !
  Nooit genoeg, zijn nergens in de wereld geliefd !
  Maar ja dat kwartje moet nog vallen …. Ook niet zo vreemd !
  We zijn vanaf onze geboorte voorgelogen.
  Wanneer het krantenpapier weggeschoven hebt en verder gekeken hebt dan je neus lang is zie je / ervaar je dingen.
  Kijk eens naar de achternamen en de tronies !
  Duidelijk toch !
  Het oude gezegde zei het al :
  Waert u voor de eeuwigen J…. !

 9. Prachtige “Protocol’s of Zion “
  Alleen wat ik mis is het belang ( aanstichter van alles wat nu gaande is ) de Rooms- katholieke kerk.
  In de 14e eeuw zijn de “jews” van landarbeider gepromoveerd naar beheerder van het betalingssysteem .
  Lees de beschrijvingen maar van ,,Luther” in 1522 , dit was voor de ……………,,Magdeburg kerk spijkering”
  Onze fijne lijders ( Dutch government) hebben de uitspraken van deze man nietig verklaard in ……. Ja, ja …….2016 !
  There all : “ Puppets on a string.
  Duidelijk : ik heb geen beklag met 87% van de Nederlanders , Nero zei al …
  Geef ze brood en spelen.
  Keep up the Good work !

 10. Merkel met het teken van de vrijmetselaars.
  De vingers zijn de passer
  De duimen de winkelhaak.
  De opening tussen de vinger hebben de vorm van de troffel

 11. Ach ze is ook maar een jude – knechtje .
  Nat zoals al die volks vertegenwoordigers.
  Lees de statuten van – Luther – maar uit 1522.
  Dan word het duidelijker waar ze mee bezig zijn.
  Ik zie het ( al 50 jaar ) zo : Rooms- katholieke kerk ( de paus) die de zionisten aanstuurt …. die op hun beurt de autistische volks vertegenwoordigers ( lijders) aansturen.
  Die ons vervolgens leegplukken en koeioneren.
  Maar het is algemeen bekend : een jood heeft nooit genoeg!
  Mijn opa zaliger zei : een jood verkoopt zijn eigen moeder voor een dubbeltje winst !
  Den Herder uit Harderwijk schreef in 1948 …. Harderwijk doet geen zaken met Amsterdamse joden …. Zijn niet te vertrouwen !

  Dat is nu weer gaande , ik heb zelf over de gehele wereld gezeten voor mijn werk ; nergens zijn ze geliefd ( en dat is zacht uitgedrukt ! )
  Mensen Weert u ! ! !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in