De moeder, die de naam EmilyJo gebruikt en zegt dat ze verschillende wetenschappelijke diploma’s heeft en wetenschap doceert, plaatste openbare commentaren die op Twitter haar transformatie van pro-vaccin naar pro-geïnformeerde toestemming tonen, waar ze ook toegeeft dat ze bekritiseerd en geblokkeerd is door pro-vacciners. Haar 14-jarige zoon kreeg in juni myocarditis na zijn tweede Pfizer-vaccinatie. Hoewel haar zoon werd gediagnosticeerd met een ‘milde’ myocarditis, bracht hij 4 dagen door in het ziekenhuis en zal hij “eindeloze” cardiologische bezoeken nodig hebben, en zij zal verantwoordelijk zijn voor de rekeningen. Het schrijnende verhaal van de moeder zou als waarschuwing moeten dienen voor ouders die overwegen de experimentele Covid-prik bij hun kinderen te laten injecteren.

Een moeder van drie kinderen die de wens uitsprak om al haar kinderen te vaccineren, werd gedemoraliseerd nadat bij haar 14-jarige zoon myocarditis werd vastgesteld, wat een neerwaartse spiraal van medische rekeningen en doktersbezoeken op gang bracht, bericht Newswars.com.

8 mei 2021

De moeder, onder de naam EmilyJo, beschrijft dat ze een opvoeder is die gelooft in de wetenschap, door te zeggen: “Ik ben een lerares met een paar wetenschapsdiploma’s. Alle drie van mijn kinderen zullen gevaccineerd worden zodra ze daartoe in staat zijn.”

12 mei 2021

EmilyJo belicht de eerste vaccinatie van haar kind met een foto waarop hij zijn CDC-vaccinkaart vasthoudt, met als bijschrift: “Mijn veertienjarige kreeg vandaag zijn eerste COVID-vaccin. We zijn zo dankbaar.”

24 juni 2021

EmilyJo geeft toe dat haar zoon een vaccinletsel heeft opgelopen na zijn tweede Pfizer-dosis – maar is nog steeds onvermurwbaar dat haar twee jongere zonen gevaccineerd zullen worden zodra ze daarvoor in aanmerking komen. Ze beweert dat haar zoon nog steeds “blij is om gevaccineerd te worden.”

“Mijn zoon was een van de ‘ongelukkigen’ en hij ontwikkelde myocarditis na zijn tweede dosis. Hij werd 3 dagen in het ziekenhuis in de gaten gehouden. Ik maak er geen grapjes over en ik kan niet doen alsof ik weet welke pijn hij heeft gevoeld. Ik heb hem echter gevraagd of hij nog steeds blij is dat hij gevaccineerd is… Zijn antwoord was een volmondig ‘ja’,” schreef de moeder.

  Deze 46 kinderen zijn vermoedelijk door de C-19 prik gestorven

“Mijn twee jongere kinderen zullen ook worden ingeënt als ze daarvoor in aanmerking komen. Ik ben veel banger voor de Deltavariant en MIS-C.”

16 juli 2021

De moeder begint te vermoeden dat het risico op myocarditis veel groter is dan aan het publiek wordt gecommuniceerd, en begint te hinten op oplopende medische kosten.

“Oké, ik ben geen expert. Als ouder denk ik niet dat het risico van myocarditis en de ernst ervan voldoende wordt overgebracht. Ik had geen idee dat ‘mild’ 4 dagen ziekenhuis en cardiologie bezoeken voor onbepaalde tijd betekende. Andere kwestie, denk ik.”

23 juli 2021

EmilyJo reageert op een Twittergebruiker die zegt dat de vaccins “gratis” zijn en noodzakelijk om “de stommeriken in leven te houden.” Ze geeft toe dat haar zoon “eindeloze cardiologische follow-ups” nodig zal hebben.

“Ik moet betalen voor de ziekenhuisrekening van mijn zoon en eindeloze cardiologische follow-ups omdat hij post-vaccin myocarditis kreeg. Dat is niet gratis,” schreef ze.

24 juli 2021

De pro-vaccin moeder geeft toe dat ze wordt aangevallen door vaccinzeloten op Twitter voor het bespreken van de door vaccinatie veroorzaakte medische aandoening van haar zoon, ondanks dat ze eerder pleitte voor vaccinatie.

“Twitter is wreed,” schreef ze. “Vanaf het begin heb ik gepleit voor vaccinatie omdat ik geloof dat het een manier is om deze pandemie onder controle te krijgen. Echter, wanneer ik deel dat mijn zoon myocarditis kreeg van zijn vaccin, word ik geblokkeerd. Het spijt me dat de Ongewenste Bijwerking van mijn zoon niet in jullie agenda past.”

  Toename in miskramen, doodgeboorten direct gelinkt aan COVID-prikken, tonen gegevens aan - Gezondheidsambtenaren "hadden het moeten weten"

25 juli, 2021

De kosten beginnen zich op te stapelen, en de moeder toont doktersrekeningen die het topje van de ijsberg vormen wat betreft medische kosten. Ze begint ook vraagtekens te zetten bij de constante “vaccins werken” mantra die wordt aangeprezen door zogenaamde deskundigen en de media.

“De ziekenhuisrekeningen van mijn zoon beginnen binnen te stromen als gevolg van zijn door vaccins veroorzaakte myocarditis. Dit is pas de eerste van vele en slechts één van zijn consulten. Ik stel me voor dat we alleen al voor de acute fase van myocarditis duizenden kwijt zullen zijn,” schreef ze.

“Dit houdt geen rekening met zijn vervolgbezoeken, echo’s, EKG’s, MRI’s, stresstests, troponine niveaus, enz. Het is erg ontmoedigend dat de veiligheid van het vaccin bij elke gelegenheid aan het publiek wordt aangeprezen.”

“Maar wat als het niet veilig is? Zoals in het geval van mijn zoon. Die deskundigen en ambtenaren dragen nu nul verantwoordelijkheid, financieel of anderszins. De last ligt nu bij ons; lichamelijk, geestelijk en financieel… Dit is zo verkeerd voor mij. Ik denk dat het voor ieder ander ook verkeerd moet voelen, ongeacht je overtuiging over vaccinaties.”

27 juli 2021

De verbitterde moeder laat een foto zien van de medische rekening van haar zoon die 2.864 dollar kostte, en zegt dat haar zoon een nieuw shirt heeft waarop staat: “Kwam voor immuniteit en alles wat ik kreeg was myocarditis en een mondkapje.”

8 oktober, 2021

  COVID-"vaccins" ontworpen om langzaam te doden

De moeder geeft eindelijk toe en bekent dat ze is bedrogen en dat ze vroeger “anti-vaxxers aan de schandpaal nagelde.” Ze zegt dat haar eigen levenservaringen haar hebben “verootmoedigd ” en haar perspectief opnieuw hebben gevormd.

“Ik geef het toe, ik schaamde me vroeger voor ‘anti-vaxxers’, die IMO ook degenen waren die aarzelden en nuance overwogen. Mijn leven en mijn perspectief veranderden in een oogwenk toen mijn kind twee dagen na zijn tweede dosis met pijn op de borst in mijn kamer kwam. Zijn AE schokte me tot in mijn kern.”

Het schrijnende verhaal van deze moeder zou moeten dienen als een waarschuwend verhaal voor ouders die overwegen de experimentele Covid-prik bij hun kinderen te laten injecteren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisèreVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMerkel kondigt aan: “Er zullen strenge beperkingen zijn voor de ongevaccineerden”
Volgend artikelWaarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen ‘zien’ en anderen niet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Maak mensen bang en ze kunnen niet meer objectief en rationeel denken, zelfs voor mensen die hoger gestudeerd hebben merk ik op. Heb een selectief groepje personen waar ik mee om ga en al hun voorspellingen zijn helaas tot dusver uitgekomen

  • Wees zuinig op dat groepje. Want zij hebben (net als jij) gelukkig een breder (en juiste!) visie over dit alles.
   Ik vind het erg voor de mensen die provaxx zijn. Ze denken ergens goed aan te doen.
   Het is ook niet zij tegen ons.
   Beide partijen geloven erin, ergens goed aan te doen.
   De ene partij is echter meer kunstmatig dan de andere partij.
   Anti experimentele vaccin is niet anti-vaxx…misschien begrijpen deze mensen dit nu na dit soort gevallen. Op TikTik ook een man die woest is dat hij na 2 keer vaccineren, heel zijn gezin besmet heeft met Covid… en zegt nu ook; “ik ben twee keer gevac.. en toch heb ik mensen besmet. Niet de mensen die ongevac zijn besmetten maar WIJ… de gevac mensen besmetten anderen!” en heeft het nu ook aan de stok met mensen die “pro-vaxx” zijn. Net als deze dame met haar zoon; wordt hij nu als misdadiger behandeld. Mensen zijn gewoon hartstikke bang en willen koste wat het kost niet erkennen wat ze zichzelf hebben aangedaan met die voorbarig ingenomen injectie(s). Ze zijn gemanipuleerd… of anders; ze hebben zich laten manipuleren. En dat is een harde confrontatie.

   • ‘Het is ook niet zij tegen ons.’ Dat ervaar ik toch volstrekt anders wanneer mijn buurvrouw vindt dat iedereen zich moet laten injecteren met die kankerzooi. ‘Is gewoon mijn mening’, zegt ze er dan nog bij. Mijn mening telt dus niet. En van DNA had ze nog helemaal nooit gehoord, gezien haar uitspraak: ‘Wat moet ik nou met mijn DNA’? Sorry met dit soort fascistische honden heb ik 0,0 medelijden. Ze zullen de eerste zijn die me aangeven wanneer ze daarvoor de kans krijgen! Fuck them!!

 2. Verschillende wetenschapsdiploma´ s. En niet weten of geen zin in uitzoeken dat haar kinderen nul kans op overlijden hebben van Covid? De mammoetwet heeft blijkbaar daar nog meer schade aangericht dan in Nederland.

  • Typisch…inderdaad…eerst predikt ze als “science” kennende en nu komt ze erop terug door te zeggen “ik ben geen expert..ik heb er geen kennis van”. Zo sneu dat kinderen moeten lijden onder hun ouders onwetendheid. Diep triest.

 3. Ze heeft in ieder geval…ten koste van de gezondheid en levenslust van haar zoon een tijde WOKE kunnen zijn.
  Erbij kunnen horen en lekker trappen naar de wakkere wappies.
  Als ze nu veel geld en in feite haar bestaan kwijt raakt….komt ze erop terug.
  Om dat echt duidelijk te laten zien zal ze een nieuwszender moeten opzoeken en de hele zaak naar buiten brengen middels tv-intervieuws en radio-programma,s.

 4. Ik heb medelijden met het kind maar totaal geen respect voor die moeder. Door háár keuze heeft het kind een groot probleem. Schandalig.

 5. Nog steeds blij met de vaccinatie, of nog steeds angst voor iets dat niet bestaat… wat een tiefus verhaal weer over superdomme koeien. Wat stelt het voor, die diploma’s in de wetenschap als je niet voor jezelf kan denken en je kinderen dwingt rotzooi in te spuiten. Geef ze dan gewoon heroine, dan zijn ze echt blij. Ik word er strontziek van, van die mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in