Duitsland richt Corona interneringskamp op voor “quarantainebrekers”

31
Foto ter illustratie, Rendering of the camp in the evening, © inkknife_2000 / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

De lessen van twee dictaturen, de geschiedenis van pijnlijke ervaringen zijn in de wind geslagen. Opnieuw worden dissidenten en regelovertreders die zich verzetten tegen steeds meer inbreuken op de grondrechten, in Duitsland vervolgd en geïnterneerd – ditmaal in naam van de gezondheid en de bescherming van de bevolking: In Saksen is het eerste interneringskamp voor de gedwongen opvang van “quarantainebrekers” gebouwd.

Een steeds noodlottiger collectieve neurose verblindt de samenleving voor herhalende dwalingen – en in kleine stapjes raakt ze gewend aan steeds meer taboe-breuken. Een nieuw verbod hier, een dwangmaatregel daar, de ene vrijheid na de andere beperkt, grondrechten opgeschort.

En tegelijkertijd worden de staatssancties en de repressie steeds radicaler tegen degenen die zich verzetten. De nieuwste maatstaf in de afscheiding van subjectief gevaarlijke mensen uit het volkslichaam wordt nu door de deelstaat Saksen vastgesteld – met een geplande staatsbrede Corona-faciliteit voor de “gedwongen plaatsing” van “herhaalde quarantainebrekers en -weigeraars”.

Het tot nu toe strikt geheime project, dat gisteravond voor het eerst door het dagblad Bild werd gemeld, voorziet in een soort speciale hoogbeveiligde gevangenis. Meer treffend zou men ook kunnen spreken van een Coronakamp, meldt Pravda-tv.

De opvang voor vluchtelingen op de Stauffenbergallee in Dresden, die drie en een half jaar geleden voor 30 miljoen euro werd gebouwd, moet als locatie dienen – passenderwijs ligt een hoogbeveiligd gerechtsgebouw er vlak naast.

De locatie past dus als een handschoen, en voldoet aan het beoogde doel van het criminaliseren van volksgezondheidsbedreigende, asociale elementen in het Duitse Coronaregime.

Politiek gezien is het verraderlijke plan overigens een echte “thuiswedstrijd” voor de Saksische SPD-minister van Volksgezondheid Petra Köpping, voormalig lid van de bij de muur schietende DDR marxistisch-leninistische partij SED.

  Corona na de injectie: is de vaccinatie net zo riskant als het virus zelf?

Als voormalig DDR-jurist vervoegt zij over praktische ervaring met een systeem waarin mensen op dagelijkse basis werden opgesloten en gecontroleerd – en die overigens niet zelden politiek andersdenkenden onder dwang als geesteszieken uit de maatschappij haalde.

Geen wonder dat het tijdens de eerste lockdown afgelopen voorjaar Köpping was die nog steeds zogenaamde quarantainebrekers in psychiatrische klinieken wilde opsluiten. Deze plannen werden gesloopt, tot haar ergernis, evenals alternatieve overwegingen van gedwongen inkwartiering van quarantaineweigeraars in hotels of ziekenhuizen.

Dus nu wordt er een kampachtige “speciale penitentiaire inrichting” gebouwd. De deelstaatregering houdt zich in antwoord op vragen extreem stil over details; het ministerie van Sociale Zaken spreekt eufemistisch over een “accommodatievoorziening” die “op dit moment wordt opgewaardeerd”.

Volgens de Bild zullen alle “Corona-recidivisten” die de statelijke quarantainebevelen trotseren, in de toekomst met gevangenisstraf worden bedreigd (hoewel dergelijke verordeningen niet zelden worden opgelegd aan kerngezonde personen die alleen positief zijn getest).

Volgens het ministerie van Sociale Zaken is de procedure voor het verwijderen geleidelijk: “dringende vermaning, boete, gerechtelijk bevel”. Deze laatste moet worden verstrekt door de gezondheidsdienst – dus buiten het officiële bevoegdheidsgebied van de rode apparatsjik Köpping.

Er zijn nog steeds geen delinquenten in Saksen voor de “eerste bezetting” – maar ze zullen niet lang meer op zich laten wachten. In de toekomst zal het hele terrein van de geplande verplichte faciliteit worden omheind en bewaakt door de politie om “derden te beschermen  tegen het onhandelbare gedrag van degenen die worden gehuisvest”.

Andere politici hadden eerder ideeën geopperd om Corona quarantainebrekers en
-weigeraars in de psychiatrische zorg te plaatsen.

  Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

Tegenstand is hier het sleutelwoord: er is niet al te veel fantasie voor nodig om te voorzien dat in een volgende stap andere “tegenstanders” snel zouden kunnen worden opgesloten – ook natuurlijk om het algemeen belang te beschermen. Dwarsdenkers, Corona-demonstranten, misschien zelfs vaccinatieweigeraars op een bepaald moment? In dit Duitsland is momenteel alles mogelijk.

Covid-concentratiekampen? Nieuw Amerikaans wetsvoorstel adviseert detentiecentra voor “ziektedragers”

Vorig artikelParlor’s CEO vlucht voor doodsbedreigingen
Volgend artikelGeen groots moment voor de Amerikaanse democratie: heksenjacht op Trump-supporters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Als je nog steeds alles geloofd wat de media uitbraken, snap je niks van de ware geschiedeni! Ook de britten internerrden joden en andere vreemdelingen en ook de Amerikanen interneerden jappanners! De sovjets hadden de Goelag kampen! Nee daar
   hoor je niks over, alleen de Duitsers earen zo verschrikkelijk! Merkel is smerige communstische rat! De agressieve moslims zullen wel als bewakers bloedbad
   aanrichten! Ik heb dat visweif wel door!

 1. Ik word weer op mijn wenken bedient met dit bericht.
  Zo iets zit ik net als op te schrijven. dit houd niet meer vanzelf op.
  Maar 1 kamp is dan niet voldoende, dus elke grote stad of gebied zal dan zo iets krijgen.
  Ik zal vechten voor mijn leven maar tegen een overmacht begin ik niks in mijn uppie.

  • Bestaat die site nog steeds? Dat is lang geleden.
   Het is alleen zo jammer dat die kerel overal het geloof bij sleept.
   Op zich zijn zijn verhalen wel te pruimen, alleen elke keer dat gezeik over het geloof.
   Jammer van de boodschap in zijn verhaal.
   Daarom lees ik het nooit.
   Iedereen die daar over begint heeft bij mij meteen afgedaan.
   Jammer dat sommige mensen dat niet door hebben omdat ze nogal overtuigd zijn van hun eigen gelijk.

  • Adriaan komt net aan met een bericht van een site waar je wel terecht kan.
   Is die site niks voor je.
   Ik weet zeker dat jullie het helemaal met mekaar eens zijn.

 2. Er gaat een gerucht rond dat in het noorden van Nederland ook een FEMA KAMP wordt/is ingericht.

  Zijn er hier die dat bevestigen? Meer info uiteraard welkom.

   • Nederland telt ongeveer 70 FEMA-concentratiekampen, waaronder één in Zaanstad, insinueert een Facebookgebruiker met een afbeelding van wat lijkt op een gevangenis. Volgens de man zouden er in het FEMA-kamp martelkamers, gaskamers, etc. aanwezig zijn. Bovendien zou het kamp helemaal leeg zijn en goed bewaakt worden. “Enige uitgang is de schoorsteen”, voegt de man nog toe

     • Bertg in Jewish Gematria equals: 194:
      b
      2
      e
      5
      r
      80
      t
      100
      g
      7
      Bertg in English Gematria equals: 312:
      b
      12
      e
      30
      r
      108
      t
      120
      g
      42
      Bertg in Simple Gematria equals: 52:
      b
      2
      e
      5
      r
      18
      t
      20
      g
      7
      How much is bertg in Gematria ?
      bertg Is not in our gematria database

      Je bestaat niet Bert ,ik heb nog nooit zo hard gelachen

    • Koning opent Justitieel Complex Zaanstad
     Nieuwsbericht | 07-07-2016 | 12:17

     Zijne Majesteit de Koning verricht dinsdagochtend 6 september in Westzaan de officiële opening van het Justitieel Complex Zaanstad (JCZ). Het JCZ is de grootste en modernste gevangenis van Nederland, gebouwd in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff is bij de opening aanwezig.

     • Inclusief verborgen martelkamers en gaskamers, en natuurlijk verbrandingsoven.
      Daarom staat er ook een schoorsteen op die gevangenis.

   • Hebben ze jou daar een keer opgesloten, omdat je het zo zeker weet.
    Toen je weer vervelend werd zeker in het openbaar met je jezus gezeik.

 3. 40-45 is meer en meer aan het trug komen de geschiedenis herhaalt zich duidelijk hier??
  Maar deze keer zijn het de joden zelf die aan de knoppen staan van de gaskamers??

  • Eh..was hitler ook niet van joodse afkomst?
   En, als je fema kampen wereldkaart invoert krijg je een indrukwekkende lijst. En niet alleen zaanstad.

   • Hitler was inderdaad ook voor een deel joods. Maar dat is natuurlijk in de doofpot gestopt. Zover ik weet was het z’n oma van vaders kant. En normaal gesproken loopt de joodse bloedlijn via vrouwen ipv mannen. Dus het was moeilijk terug te vinden. Maar wel waar

 4. In 2020 kregen 10 miljoen mensen tuberculose. Tuberculose wordt veroorzaakt door een bacterie.
  1.5 miljoen mensen zijn daar in 2020 aan overleden.
  Daar heeft de lame-stream media geen WOORD over gezegd.
  Zou dat soms komen omdat iedereen precies weet hoe het zit met tuberculose en het dus niet misbruikt kan worden om de hele wereld en alle sheeple de stuipen op het lijf te jagen?
  Met een niet bestaand BOE!- virus hebben ze de hele wereld op slot gegooid, de economie vernietigd. Mensen sterven 10 x zoveel aan de gevolgen van de lockdown als aan de gevolgen van die gewone seizoens-griep die ze gekaapt hebben en Covid genoemd hebben.
  Maar over tuberculose, dat makkelijk te bestrijden is, bekend is en waartegen we goed bekende medicijnen hebben die alleen geld kosten, horen we het genocidale tuig wat de Great Reset wil doorvoeren niet Mensenredder Gates, Fauci en die imbeciel van een Hugo de Jonge kunnen dat niet misbruiken, dus doen ze er niks aan.

 5. Hugo de Jonge: “Na ‘vaccinatie’ moet men zich blijvend(…) laten testen.”; “Bij een positieve(…) test moet(…) men in quarantaine(…).”; “Het Rode Kruis(…) zal worden ingezet en coaches(…) zullen worden opgeleid(…) om degenen die in quarantaine zijn te ondersteunen(…) en te begeleiden(…) en eventueel de boodschappen te doen en de hond uit te laten(…).”

  Hoe Hugo de Jonge ons wil gaan gijzelen
  https://www.youtube.com/watch?v=WPahykJoqB4

  UPGRADE SYSTEM:
  https://tapnewswire.com/2020/11/yes-they-can-vaccinate-us-through-nasal-test-swabs-and-target-the-brain/

  https://www.newsbreak.com/news/2090616353360/the-palisade-microneedle-vaccine-mark-of-the-beast

  BBC news Covid: Swansea Uni develops ‘world’s first’ smart patch
  https://www.bbc.com/news/uk-wales-55548670

  THE SOFTWARE OF ‘LIFE’
  https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-verklaart-enthousiast-dat-zijn-experimentele-vaccin-ons-dna-zal-veranderen/

  Onderstaande voor mogelijk geïnteresseerden – @BertG. Sla deze maar over Bert. 😉

  https://lbry.tv/@ProjectGOeD:9/nabije-toekomst:d

 6. Het begint met “quarantaine brekers”(sic) en het zal eindigen met tegenstanders van het DDR regime. Alleen de “goelag” in Siberië ontbreekt dan nog. Daar kan wel een oplossing voor gevonden worden via een “verplichte tewerkstelling” (=lees : slavenarbeid ), en in Siberië zijn er altijd handen tekort.
  Meer en meer komt nu de ware aard van deze Covid 19(84) samenzwering naar buiten,die ons moet leiden naar een nieuwe USSR, onder de mom van een NWO.. met een bevolkingsreductie zoals toen ook al het geval was in de USSR. En opnieuw zijn het dezelfden die de “trekkers” overhalen. Gezien de evoluties in de oorlogsvoering, is men nu wel van wapens zoals geweren en pistolen overgeschakeld naar een biologisch wapen. Is goedkoper en efficiënter. En is ook discreter.

 7. In canada staan ze er al van kust tot kust.
  verwachting: personeel aldaar zal gerecruteerdworden uit moslims

  Ik snap die Duitsers niet: Kleine moeite om Auswich te heropenen; alleen ander bordje: Vaccination macht frei en gaskamers en cremitoria aanpassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in