Screenshot YouTube

Het geweld in New York blijft maar toenemen. In het weekend raakten 51 mensen gewond en werden er zes gedood bij 39 schietpartijen, meldt ABC7NY. Nu dreigt Donald Trump de federale politie te sturen.

In 2020 zijn velen uit New York verhuisd sinds de linkse stad steeds gewelddadiger werd. Het feit dat rijke mensen de stad ontvluchten baart de waarnemers zorgen, aangezien zij de helft van de belastinginkomsten van de stad voor hun rekening nemen.

Alleen al in het weekend vonden er 39 schietpartijen plaats met 51 slachtoffers, waarvan er zes werden gedood.

De schietpartijen vonden onder meer plaats in samenhang met roofovervalpogingen. Een 26-jarige Afro-Amerikaan is gearresteerd voor moordpoging sinds hij het vuur opende in de metro van het Grand Central Station.

Het geweld in New York is zo grootschalig dat president Donald Trump de Democratische burgemeester van de stad, Bill De Blasio, heeft gedreigd met inzet van federale troepen.

Wet en orde. Als de burgemeester het niet kan regelen, doen wij het, zegt Trump.

De voormalige burgemeester van New York, Rudy Giuliani, die in de jaren negentig van de vorige eeuw de criminaliteit in de stad heeft aangepakt, geeft de Democraten de schuld.

Sterk escalerende misdaadgolf in Democratische steden in de Verenigde Staten

Dreigt iedereen in het vliegtuig te doden als ze niet "accepteren dat Jezus zwart was"
Vorig artikelBlanke man beestachtig mishandeld door BLM “demonstranten”
Volgend artikel“Te westers”: Sharia-politie tiranniseert vrouwen in Oostenrijk
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in